Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KENJAC wrote:Sta ucini sredina od covjeka. Stekao pobjednicki mentalitet ! Do Djurdjev Dana medju 50, onda do Svetog Nikole medju prvih 30 !
Bravo Dzumi, brvo od srca !
Evo i on tebi čestita
Džumhur: Pobjedu protiv Wawrinke poklanjam građanima BiH za Dan nezavisnosti
I .... Dje je problem?
Sem u tvojoj napacenoj psihi? Cinjenica ostaje , od momenta kad se prestanes bavit komsijinom kravom uspjeh postaje blizi.
Bravo Damire care , izdigni se iz ucmale mocvacvare !
konektovan wrote:Kenjac je nas Srbin, ja ne vidim problem uopste?!
Upravo ! Al aj ti to zatrovanim objasni .
Kako je to nas Nobelovac fino znao objasnit.
Al nije tema knjizevnost nit istorija. Tema je tenis.
Dobro, ali i ti si sam pridonio takvom misljenju, bilo je i s tvoje strane otrovnig strijelica. Da, ovdje i trwba da se prica o sportu, ali kako, uvijek politika naleti, i onda medjusobno klanje komentarima.
konektovan wrote:Kenjac je nas Srbin, ja ne vidim problem uopste?!
Upravo ! Al aj ti to zatrovanim objasni .
Kako je to nas Nobelovac fino znao objasnit.
Al nije tema knjizevnost nit istorija. Tema je tenis.
Dobro, ali i ti si sam pridonio takvom misljenju, bilo je i s tvoje strane otrovnig strijelica. Da, ovdje i trwba da se prica o sportu, ali kako, uvijek politika naleti, i onda medjusobno klanje komentarima.
normalno, prvi pocne kenjati, a kada mu se fino kaze, onda se buni. a on je zatrovan najvise. i prvi je poceo ( moze se vidjeti ) pisati o dzumhuru ovdje mimo tenisa. ultima ga je samo detektirao. svaka cast ultima.
Roger neozbiljan danas. Izgubis 5:2 u setu pa jedva odes u TB i onda 5:1 u TB i ne osvojis 6 poena!! Ne znam da mu se to desilo ikada na ovaj nacin u karijeri, posebno ne protiv igraca koji je van Top 100 i ima neke smijesne udarce. Jevgenij je odigrao u transu i vjerovatno nikad vise mu se nece desiti. No, nakon Rogerovog AO i ''punoljetstva'' s GS, nis mu ne zamjeram.
Ocisti se i gornji dio zrijeba, Damir ide po titulu!
Last edited by shake69 on 01/03/2017 20:01, edited 1 time in total.
Ne mogu da vjerujem da se ovakav meč može izgubiti...
3 meč lopte u tb 2 seta...
5:2 i 15:30 u 3 setu...i onda za kraj 5:2 u tie breaku i svoja 2 servisa....