Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
commendatore wrote:ma ovo je pusteno 100%... bio je indolentan vecinu meca.... jer do sad bi da je stanje stvari kako treba najmanje 5 reketa bilo slomljeno - ovako se pomirio....
dojadio je mnogima.... to je cinjenica.... trpe sponzori trpi gledanost.... veze s vezom ovo nema - da coek koji odigra 14 gemova izgubi od coeka koji odigra 38 - 24h prije....
Ako je već morao izgubiti,bolje da je izgubio večeras nego li finala AO i RnG
Eto mu zadatka i izazova za sledeću godinu pa nek gura...
Mislim da bi bila i sportska nepravda da večeras Marej nije dobio,treba biti realan i pošten
Sezona ko sezona može se smatrati uspješnom,2 GS i 4-5 mastersa
Neuspjeh,po meni samo olimpijada
Sve ostalo bi bilo pretjerivanje i nerealno uzimajući u obzir povredu sredinom godine i očito je neke probleme druge vrste
commendatore wrote:ma ovo je pusteno 100%... bio je indolentan vecinu meca.... jer do sad bi da je stanje stvari kako treba najmanje 5 reketa bilo slomljeno - ovako se pomirio....
dojadio je mnogima.... to je cinjenica.... trpe sponzori trpi gledanost.... veze s vezom ovo nema - da coek koji odigra 14 gemova izgubi od coeka koji odigra 38 - 24h prije....
Pa nije BH Telecom Open da se puštaju mečevi
POMEO GA ENDI
ama lako je ovoj dvojici, kada su ih pustili, ne igranjem, rafa i roger .... kad je bal, neka i hala gori ....
a sada ozbiljno - murray je odigrao ovih zavrsnih pola godine odlicno i to je posljedica no1.
sve ostalo su izvlakuse i zacjeljivanje rana .....
red bi bilo da ovi pacijenti novakovi cestitaju murrayu. ali to je pretesko ....
Novak Đoković poražen je večeras od Andyja Murrayja u finalu Završnog turnira u Londonu. Murray je u dva seta, lakše od očekivanog, savladao Đokovića, pa će 2016. godinu završiti na poziciji broj jedan. „Sjajna godina za mene, desilo se toliko stvari na koje mogu da budem ponosan, pogotovo u prvih šest mjeseci. Obojica smo bili dio historije na ovom meču, čast je biti deo ovog događaja", rekao je Đoković, dodavši: "On je najbolji teniser svijeta u ovom trenutku, zaslužio je da pobijedi. Igrao je bolji tenis, a ja u ključnim momentima nisam uspio da se vratim. Igrao sam sve bolje kako je meč odmicao, ali to nije bilo dovoljno“.
Last edited by lakilaka on 20/11/2016 21:47, edited 1 time in total.
Pa nije BH Telecom Open da se puštaju mečevi
POMEO GA ENDI
u tome i jest poenta sto se ogromne pare vrte oko toga da jedan covjek uvijek sve odlucuje - nista licno nikom - samo moje oci nisu gledale istim ocima danasnji tenis - a nisam se kladio.... noklica i jest odigro mec ko da igra bh telecom open....
Realno Murray ga je ubio k'o mraz paprike veceras. Ali to naravno ne znaci da se Djole ne moze opet vratiti na prvo mjesto, i to bez nekih vecih problema
ultima_palabra wrote:Murray smaracki tenis, ali Djoko zato crta po terenu ko Nalbandian iz najboljih dana
Mislio sam da Skot ne moze ovo izvuci fizicki, ali svaka cast... njegovo vrijeme je doslo i koristi ga maksimalno jer mu nije ostalo jos puno.
Pitanje je,fizički je besprijekoran a i ono što mu je bila najveća mana nadošlo je,mentalno je postao jači od ostalih iz vrha
Još dodaj na to da je skinuo veliki pritisak kompletne javnosti time što je svjetski broj 1...
ultima_palabra wrote:Murray smaracki tenis, ali Djoko zato crta po terenu ko Nalbandian iz najboljih dana
Mislio sam da Skot ne moze ovo izvuci fizicki, ali svaka cast... njegovo vrijeme je doslo i koristi ga maksimalno jer mu nije ostalo jos puno.
Ne zna se koji je gori, ex ili new No.1 po smoru od tenisa i ne samo igri. Nigdje gracioznosti u udarcima, kretanju, svemu. Kad vidis one dvorucne backhande, pa Agassi je bio ljepota od igre.
Moje dijete bi odbilo da ikad uzme reket gledanje njihove igre veceras i uvijek. Nije im Bog udijelio ni neke fizicke ljepote pa da nije u pitanju United Kingdom, gladno sportskih uspjeha u igri koju su izmislili, ne znam ko bi Stakora turio na reklamu i dao mu tolike milione. O Djovaku se vec zna a i pisali smo ovdje. Hvala Bogu da ga moje oci vise nece vidjeti na vrhu. U Melbourne bi mogla biti dzenaza.Neka ga mlatne neko u ranoj fazi, jahta ce svakako biti blizu obale i dosta ga je bilo, idi brate obilazi manastire na Kosovu. Sto su turali u turbe Sedam brace ovi nasi iz Radosni Group, bogme su turali. Papaaa .
Na zalost, dzabe sam se nadao finalu dostojnom tog naziva... Par poteza ljepote, ostalo ispodprosjecno ili lose. S obje strane...
Kraj je sezone, dosta im je svega ali ipak...
Neko ubio nekoga? Koji mec ste gledali? Marej je bio bolji, ali Novak je taj koji je pobijedio sebe raznim napucavanjima bez veze i krnutim zicerima... Dakle nista Andy nije bio posebno dobar, osim odlucnosti, koliko je Novak bio osciliran...
Moj baltazare,obecao sam ti glas na slijedecim izborima taman ti se partija zvala isil ili nusra front , ali smanji malo s tim gradjanskim foliranjem, nije niko blesav ovde
novak je cestitao murrayu ali pojedinci ovde to ne bi uradili pa da je smak sveta. zar je to tesko. pa nije on mrski rafa ili jos mrskiji roger. ipak je on samo britanac koga je novak toliko tamburao. red bi zbog toga bio. ali ne da mitomanija bre.