TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
lakilaka
#20827 Re: TENIS
kada skines naocale, mozda i vidis nesto. zaslijepljenost novakom ti ne dozvoljava realan komentar.drndalo wrote:Jesmo li mi gledali isti mec? Ne zna se ko je bio gori i vise gresaka pravio... Na kraju je doslovno 1 lopta odlucila. Minut ranije je zamalo bilo obratno. Zasluzeno? Nisam ove godine gledao goru predstavu Mareja... Pa vise je imao gresaka nego vinera... Doslovno se provukao na guzove... Da sad dodje svemirac i da prvi put gleda tenis, i da mu kazes da je ovo prvi reket svijeta, reko bi kakva vam je to zajebancija...lakilaka wrote:zasluzena pobjeda prvog tenisera svijeta. mentalno je najjaci od ovih koji sada igraju ( ne racunajuci ove povrijedjene ). kakav djetic - kakvi qurtzi palci.
Ima li kakav komentar njegovog ne bas sportskog ponasanja danas? Svi su mu drugi danas bili krivi, ko Novaku zadnjih x meceva... Kad ne ide svi drugi su krivi, sudije, publika, blicevi, loptice, linije, chellenge, reket, djeca, peskir, mater, zena...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20828 Re: TENIS
Bio sam u pravu za fudzitsua....za djetica nisam uzeo u obzir zekinu malodusnost....skotski ppk je danas lajao na sve oko sebe, sve mu je smetalo, na sve se kreveljio....i ne kazni ga Milos, a trebao je....al bilo je evo tebi, ma jok, necu, evo tebi....i na kraju uze levat.
Sutra ce biti neka druga prica. Novak je svakako motivacija za Murraya i sumnjam da ce igrati ovako lose.
S druge strane, Novak imao laksi trening sa kamikazom, tako da...ne bih prognozirao pobjednika. Mislim da je Novak blizi, ali....
Sutra ce biti neka druga prica. Novak je svakako motivacija za Murraya i sumnjam da ce igrati ovako lose.
S druge strane, Novak imao laksi trening sa kamikazom, tako da...ne bih prognozirao pobjednika. Mislim da je Novak blizi, ali....
- drndalo
#20829 Re: TENIS
Jedini ko je zaslijepljen Novakom si izgleda ti...lakilaka wrote:kada skines naocale, mozda i vidis nesto. zaslijepljenost novakom ti ne dozvoljava realan komentar.drndalo wrote:Jesmo li mi gledali isti mec? Ne zna se ko je bio gori i vise gresaka pravio... Na kraju je doslovno 1 lopta odlucila. Minut ranije je zamalo bilo obratno. Zasluzeno? Nisam ove godine gledao goru predstavu Mareja... Pa vise je imao gresaka nego vinera... Doslovno se provukao na guzove... Da sad dodje svemirac i da prvi put gleda tenis, i da mu kazes da je ovo prvi reket svijeta, reko bi kakva vam je to zajebancija...lakilaka wrote:zasluzena pobjeda prvog tenisera svijeta. mentalno je najjaci od ovih koji sada igraju ( ne racunajuci ove povrijedjene ). kakav djetic - kakvi qurtzi palci.
Ima li kakav komentar njegovog ne bas sportskog ponasanja danas? Svi su mu drugi danas bili krivi, ko Novaku zadnjih x meceva... Kad ne ide svi drugi su krivi, sudije, publika, blicevi, loptice, linije, chellenge, reket, djeca, peskir, mater, zena...
- sjedi 1
#20831 Re: TENIS
Nikad mi neće biti jasan ovaj Nišikori,godinama je u top 10,odličan igrač a da nije u stanju platiti iole kvalitetnog kondicionog trenera
Čovjek se svake godine raspada posle US opena ali bukvalno
Meni ovo večeras nije neko posebno mjerilo,sve je ovo izgledalo ok ali kad imam na umu da je s druge strane bio invalid...
Čovjek se svake godine raspada posle US opena ali bukvalno
Meni ovo večeras nije neko posebno mjerilo,sve je ovo izgledalo ok ali kad imam na umu da je s druge strane bio invalid...
- Blek Stena
#20832 Re: TENIS
Invalid ili ne Nole je vrhunski odradio svoj dio posla
- Edin H.
#20833 Re: TENIS
Samo slabici priznaju svoju krivicu, puno je bolje optuzivati druge.drndalo wrote: Ima li kakav komentar njegovog ne bas sportskog ponasanja danas? Svi su mu drugi danas bili krivi, ko Novaku zadnjih x meceva... Kad ne ide svi drugi su krivi, sudije, publika, blicevi, loptice, linije, chellenge, reket, djeca, peskir, mater, zena...
Kome ovo nije jasno, neka uci od Mourinha.
- sjedi 1
#20834 Re: TENIS
Slažem se ali ako si primjetio kretanje japanca...jebote ko da je rekreativac a ovaj namirisao krv pa pustio rukuBlek Stena wrote:Invalid ili ne Nole je vrhunski odradio svoj dio posla
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20836 Re: TENIS
Sta ima, bazelski kanton...ni luk jeo ni luk miriso.
A ako ce ti biti lakse, vise bih volio da Novak uzme sutra nego ono skotsko spadalo.
A ako ce ti biti lakse, vise bih volio da Novak uzme sutra nego ono skotsko spadalo.
-
KENJAC
#20837 Re: TENIS
Ha ha ha .... Ti nisi Bazelski kanton , ti fina gradska raja. Sjo Toma jesi li i crkavo od smijeha citajuci ovu raspravu na zadnjih par strana ?Tomahawk11 wrote:Sta ima, bazelski kanton...ni luk jeo ni luk miriso.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20838 Re: TENIS
Preskocio sam vecinu postova.
Ima tu i dobrog materijala, al preovladava suplja.
Klasika vecine forumskih rasprava.
- Blek Stena
#20839 Re: TENIS
Sto si politicki korektanTomahawk11 wrote:Preskocio sam vecinu postova.
Znace to Baltazar cjenit
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20840 Re: TENIS
A sta cu, to da li se nekom svidja ili ne, to je nesto drugo.
Ali ja tako vidim stvari i sta sad.
Naravno, ne moze se uvijek biti objektivno, ali ne treba ici bas uvijek u krajnost.
Ali ja tako vidim stvari i sta sad.
Naravno, ne moze se uvijek biti objektivno, ali ne treba ici bas uvijek u krajnost.
-
lakilaka
#20841 Re: TENIS
pises gluposti.drndalo wrote:Jedini ko je zaslijepljen Novakom si izgleda ti...lakilaka wrote:kada skines naocale, mozda i vidis nesto. zaslijepljenost novakom ti ne dozvoljava realan komentar.drndalo wrote: Jesmo li mi gledali isti mec? Ne zna se ko je bio gori i vise gresaka pravio... Na kraju je doslovno 1 lopta odlucila. Minut ranije je zamalo bilo obratno. Zasluzeno? Nisam ove godine gledao goru predstavu Mareja... Pa vise je imao gresaka nego vinera... Doslovno se provukao na guzove... Da sad dodje svemirac i da prvi put gleda tenis, i da mu kazes da je ovo prvi reket svijeta, reko bi kakva vam je to zajebancija...
- necko_hz
#20842 Re: TENIS
Kako se kretao rezultat Novak - Nishikori? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#20843 Re: TENIS
Brejk, brejk, brejk....uzeo levat citav gem na svoj servisnecko_hz wrote:Kako se kretao rezultat Novak - Nishikori?
- drndalo
#20844 Re: TENIS
Za razliku od tebe koji pises naucne radove dostojne Nobelove nagrade...lakilaka wrote: pises gluposti.
Jedan od njih je (da se ne izgubi za buduca pokoljenja):
Evo nek jos neko napise nesto o svom dozivljaju danasnje Skotske "dominacije" u polufinalu... Pa ni vlastita mater mu ne bi rekla da je zasluzeno... Random totalni...lakilaka wrote:zasluzena pobjeda prvog tenisera svijeta. mentalno je najjaci od ovih koji sada igraju ( ne racunajuci ove povrijedjene ). kakav djetic - kakvi qurtzi palci.
-
KENJAC
#20845 Re: TENIS
Jest , tacno je da je Kei bio polu mrtav drugi set ali se ipak vidjelo da se Novak popeo na visi nivo. Vratio je onu dubinu riterna sto mu je najvise falilo.
E sad ..... Marej je i dans imao dug i iscrpljujuci mec. Ima li Skot snage za i sutra ? Dakle Novak se popravio a Marej umorio. Jebes ga , logika kaze svoje ! Bez obzira na sve za mene je najljepsa vijest to sto se Novak vratio !
E sad ..... Marej je i dans imao dug i iscrpljujuci mec. Ima li Skot snage za i sutra ? Dakle Novak se popravio a Marej umorio. Jebes ga , logika kaze svoje ! Bez obzira na sve za mene je najljepsa vijest to sto se Novak vratio !
-
Dr Baltazar
#20846 Re: TENIS
Za razliku od većine vas, ja sam ovdje poprilično objektivan u većini komentara. I dok ste vi zasljepljeni vašim favoritima i mislite da su oni najbolji, ja tvrdim potpuno drugačije i zapravo onako kako misle ljudi kojima je to posao. Roger Federer je najbolji koji je uzeo reket u ruke.Blek Stena wrote:Sto si politicki korektanTomahawk11 wrote:Preskocio sam vecinu postova.
Klasika vecine forumskih rasprava.![]()
Znace to Baltazar cjenit
Potpuno druga stvar je što na ovom forumu, tačnije temi, sudjeluju ljudi kojima je isti nabio komplekse za dva života pa ne mogu da realno sagledaju stvari. Istim tim ljudima kad odgovara - uzmu statistiku, čim im ne odgovara i ne pominju je. E tako se dragi moji ne diskutuje
O tome kako se ovdje svaki anti Novak komentar smatra nekim vidom mržnje prema Srbima mi se ne da pričati jer su vam ta razmišljanja žalosna.
@blek
Upravo je to slika vas na ovoj temi. Imate zid i ne vidite dalje od njega. U svijetu će se prepričavati Rogerove partije za par decenija, sigurno neće Novakove. Brend je jako teško stvoriti, i to samo najveći u svojim sportovima mogu (Ali, Jordan, Schumacher, Woods itd.)
Last edited by Dr Baltazar on 20/11/2016 00:51, edited 1 time in total.
-
KENJAC
#20848 Re: TENIS
Sto je najgore , on stvarno vjeruje u ovo sto pise !
Pustite bildera , nego evo niko ne komentarise pokusaj reprize Monike Seles !
Pustite bildera , nego evo niko ne komentarise pokusaj reprize Monike Seles !
- Blek Stena
#20849 Re: TENIS
A sta bi ono stvarno? Vidio sam samo kad skocise iz obezbjedjenja.
- Bosanski_kralj
#20850 Re: TENIS
Federer u tenisu je ono što su (Debeli) Ronalo, Ronaldinjo u fudbalu, Jordan u košarci, Šumaher u F1...dakle sportista zbog kojeg se široke narodne mase odlučuju da gledaju neki sport iako do tad ga nisu pratile. Može sutra Đoković ili neko deseti prestići Federera po trofejima i po svemu ostalom, ali Federer ostaje Federer, simbol tenisa.
Ovo je naravno neko moje laičko viđenje svega toga. Nisam neki pretjerani poznavalac tenisa i sad kako Federer ne nastupa, tenis čisto onako letimično pratim.
Ovo je naravno neko moje laičko viđenje svega toga. Nisam neki pretjerani poznavalac tenisa i sad kako Federer ne nastupa, tenis čisto onako letimično pratim.