nimalo ofirnoBlek Stena wrote:Vidim predade Dodig na 0:5 u 3 setu....
TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- perfect_guy
#17976 Re: TENIS
-
senturk
#17977 Re: TENIS
Cak se i na dnevnik.hr ibrete zbog ovoga. Mislim,14 mec da je predao u karijeri,jebo majku ja bi sa slomljenom nogom i rukom izdrzao jos 5 min i cestitao covjeku.perfect_guy wrote:nimalo ofirnoBlek Stena wrote:Vidim predade Dodig na 0:5 u 3 setu....
-
Mustang1
#17978 Re: TENIS
Ovoga treba suspendovati zbog onakvog ponasanja a ne Mariu zbog jebenog maila. Da se ukazao u onom trenutku kada je predao ispred Monaca ovaj bi ga pojeo zivog
Vodis sa breakom drugi set trebas dobiti mec ti izgubis sve nakon toga
Vodis sa breakom drugi set trebas dobiti mec ti izgubis sve nakon toga
- perfect_guy
#17979 Re: TENIS
damir se kao nešto koprca
- Leopold_IV
#17980 Re: TENIS
Iskoprcao se do krajaperfect_guy wrote:damir se kao nešto koprca
Sad Nadal neka se sekira, traži snimke mečeva itd...
- sjedi 1
#17981 Re: TENIS
Damir Džumhur je ubjedljivo najveća enigma u prvih 100
-
nema me tamo
#17982 Re: TENIS
Leopold_IV wrote:Iskoprcao se do krajaperfect_guy wrote:damir se kao nešto koprca
Sad Nadal neka se sekira, traži snimke mečeva itd...
hahaha evo samo što nije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17983 Re: TENIS
Federer - Del Potro....
A Dzumi sa Nadalom....
A Dzumi sa Nadalom....
- ultima_palabra
#17984 Re: TENIS
Mayer je popriličan skalp, s obzirom u kakvoj je formi bio Damir. Lijepo će biti gledati ga protiv još jednog velikana.
- shake69
#17985 Re: TENIS
Gledao i ne mogu da vjerujem, iako sam Damirov navijac, bezbeli, kako je onako kompetitivan igrac kao Mayer izgubio mec? Strasan igrac koji je bio na pragu Top 20, ima dobrih skalpova, Fedexa i mnoge drzao na lopticu od match point a sinoc je ocigledno podcijenio Sarajliju koji jeste odigrao vrlo konstantno drugi i treci set, ali fakat ne bih 1 KM sinoc stavio na njega. Kako god, daj nam jos Matadorov skalp Damire i dosta je od tebe! 
- Leopold_IV
#17987 Re: TENIS
Mislim da mu je Nadal u Miamiju jedna od najtežih kombinacija na koje može naletiti...shake69 wrote:Gledao i ne mogu da vjerujem, iako sam Damirov navijac, bezbeli, kako je onako kompetitivan igrac kao Mayer izgubio mec? Strasan igrac koji je bio na pragu Top 20, ima dobrih skalpova, Fedexa i mnoge drzao na lopticu od match point a sinoc je ocigledno podcijenio Sarajliju koji jeste odigrao vrlo konstantno drugi i treci set, ali fakat ne bih 1 KM sinoc stavio na njega. Kako god, daj nam jos Matadorov skalp Damire i dosta je od tebe!
5 gameova bi bilo sasvim OK.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17988 Re: TENIS
E, onda bi bas mogao reket o klinshake69 wrote:Gledao i ne mogu da vjerujem, iako sam Damirov navijac, bezbeli, kako je onako kompetitivan igrac kao Mayer izgubio mec? Strasan igrac koji je bio na pragu Top 20, ima dobrih skalpova, Fedexa i mnoge drzao na lopticu od match point a sinoc je ocigledno podcijenio Sarajliju koji jeste odigrao vrlo konstantno drugi i treci set, ali fakat ne bih 1 KM sinoc stavio na njega. Kako god, daj nam jos Matadorov skalp Damire i dosta je od tebe!
Al sumnjam....cisto sumnjam, prosto ne vjerujem....
- sjedi 1
#17989 Re: TENIS
Ništa me od njega ne može iznenaditi,niti da ga dobije niti da provoza biciklo,totalno nepredvidiv igračTomahawk11 wrote:E, onda bi bas mogao reket o klinshake69 wrote:Gledao i ne mogu da vjerujem, iako sam Damirov navijac, bezbeli, kako je onako kompetitivan igrac kao Mayer izgubio mec? Strasan igrac koji je bio na pragu Top 20, ima dobrih skalpova, Fedexa i mnoge drzao na lopticu od match point a sinoc je ocigledno podcijenio Sarajliju koji jeste odigrao vrlo konstantno drugi i treci set, ali fakat ne bih 1 KM sinoc stavio na njega. Kako god, daj nam jos Matadorov skalp Damire i dosta je od tebe!![]()
Al sumnjam....cisto sumnjam, prosto ne vjerujem....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17990 Re: TENIS
Slazem se, pokazao je da moze pobijediti boljeg tenisera (puno bolje plasiranog), ali i izgubiti od totalnog anonimusa.
I pogotovo padovi i usponi.....jedan set dobije glat, onda dva jos lakse izgubi....psiholoski momenti koje je tesko objasniti.
A evo pokazao je i da se zna vratiti....
I pogotovo padovi i usponi.....jedan set dobije glat, onda dva jos lakse izgubi....psiholoski momenti koje je tesko objasniti.
- sjedi 1
#17991 Re: TENIS
Ma nije samo u pitanju psihološki momenat,mora poraditi na strpljenju tokom samog poenaTomahawk11 wrote:Slazem se, pokazao je da moze pobijediti boljeg tenisera (puno bolje plasiranog), ali i izgubiti od totalnog anonimusa.
Previše brzo i često bez izrađene situacije nastoji osvojiti poen vinerom i tako srlja iz greške u grešku
Fali njemu dobar i iskudan trener ali jbga to košta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17992 Re: TENIS
Da, to sam i ja primjetio. Trci pred rudu.sjedi 1 wrote:Ma nije samo u pitanju psihološki momenat,mora poraditi na strpljenju tokom samog poenaTomahawk11 wrote:Slazem se, pokazao je da moze pobijediti boljeg tenisera (puno bolje plasiranog), ali i izgubiti od totalnog anonimusa.
Previše brzo i često bez izrađene situacije nastoji osvojiti poen vinerom i tako srlja iz greške u grešku
Fali njemu dobar i iskudan trener ali jbga to košta
Hm, trener....da je pametan, lovu sto zaradi da ulozi....isplatilo bi mu se, definitivno.
- sjedi 1
#17993 Re: TENIS
Federer otkazao Majami,navodno je u pitanju virus
- Blek Stena
#17994 Re: TENIS
Steta za Federera......
Evo jedan potez njemu u cast
Evo jedan potez njemu u cast
-
Samprotivsviju
#17995 Re: TENIS
Jaooo ja je rukama ne bih uhvatio
Dzumhur Nadal
Hmmm...mislim da ce Dzumhur vise patnje imati na svoj servis nego Nadalov...Nadal je fenomenalan returner a Dzmhurova je jedna od najvecih mana upravo servis
Mislim da ce ovo za Dzumhura biti jedinstvrn mec, Nadal je jedinstven u svakom pogledu, mislim da Dzumhur nije jos imao priliku igrati protiv top spinnera kao sto je Nadal...gdje bi mogo imati velike probleme i more neiznudjih gresaka..predvidjam poene na duze razmjene, nadal nije puncher da rjesava poene brzo...jedan od najboljih ako i ne najbolji defanzivac svih vremena
Sad ako Damir misli ovdje nesto ozbiljno napraviti...mora skratiti poene, vise rizikovati...gadjati winnere
Opet Nadal nije jos onaj stari, mada na zadjem mu turniru nemam sta prigovoriti igrao je dobro..ispao u plufinalu protiv Djokovica, jos nije to to...ali na dobrom je putu
Dzumhur Nadal
Hmmm...mislim da ce Dzumhur vise patnje imati na svoj servis nego Nadalov...Nadal je fenomenalan returner a Dzmhurova je jedna od najvecih mana upravo servis
Mislim da ce ovo za Dzumhura biti jedinstvrn mec, Nadal je jedinstven u svakom pogledu, mislim da Dzumhur nije jos imao priliku igrati protiv top spinnera kao sto je Nadal...gdje bi mogo imati velike probleme i more neiznudjih gresaka..predvidjam poene na duze razmjene, nadal nije puncher da rjesava poene brzo...jedan od najboljih ako i ne najbolji defanzivac svih vremena
Sad ako Damir misli ovdje nesto ozbiljno napraviti...mora skratiti poene, vise rizikovati...gadjati winnere
Opet Nadal nije jos onaj stari, mada na zadjem mu turniru nemam sta prigovoriti igrao je dobro..ispao u plufinalu protiv Djokovica, jos nije to to...ali na dobrom je putu
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17996 Re: TENIS
Svaka cast za ovo, al' ipak je Federer, najljepse i najbolje poene osvojio, upravo, protiv vaseg pulena, onako egzibiciono, k'o ovaj fol sto je nole napravio. Sjecas se onih poena izmedju nona, sta reci, kakvu posluku porati?!Blek Stena wrote:Steta za Federera......
Evo jedan potez njemu u cast![]()
Al' ovo je impresivno, mora se priznati.
-
Mustang1
#17997 Re: TENIS
Moze se Nadal dobiti. Samo je pitanje hoce li kod Damira biti ona njegova luda glava ili normalna 
- ultima_palabra
#17998 Re: TENIS
Nije Nadal returner u smislu da ce napraviti puno vinera iz returna.
Svakako Damiru nece biti lako igrati protiv top spina, ali Miami je prilicno mrtav teren... u IW bi bilo puno teze.
Svakako Damiru nece biti lako igrati protiv top spina, ali Miami je prilicno mrtav teren... u IW bi bilo puno teze.
-
Samprotivsviju
#17999 Re: TENIS
Naravo da nece, ali kad ti neko vrati servis dovoljno duboko automatski u vecini slucajeva diktira tempom ostatak poena, a obzirom da protiv Nadala moras igrati agresivno po svaku cijenu ovo ce biti izuzetno teskoultima_palabra wrote:Nije Nadal returner u smislu da ce napraviti puno vinera iz returna.
Nadal sam po sebi je drugaciji od mnogih...pocev od toga da je ljevak sa dominantnim forhendom(mada me zadnji mec naveo na dvojbu o dominantnijoj strani, ali eto hajmo reci forhend), sto znaci da Damir nece moci kao kod svih predhodnih meceva servirati na istu bekhend stranu, pored toga morati ce daleko vise paraleli bekhendom igrati nego uobicajeno.Kao i cinjenica da Nadal zna stajati 2 do 3 metra iza osnovne...pa pored njegove brzine dodatno otezava pravljenje winnera
Nadalov servis je opet specifican...ne toliko brz kao kod vecine igraca, malo asova, ali sa jako puno spina...te ga je jako tesko vratiti
Damiru kalo god ce biti tesko, ovo ce biti pravi test za njegov bekhend i servis i psihu...jel Nadal ne dozvoljava ni 1 lagan poen
- Fajcion
#18000 Re: TENIS
Damir protiv Nadala i njegovog stila igre ima slabu bilo kakvu šansu da budemo realni, međutim to nije više isti Rafa tako da bi ovo donekle mogao biti zanimljiv meč.