TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- zimzelen
#176 Re: TENIS
Art, Lupas 'ko Maksim po diviziji'. Dzeko i prica o njemu je neusporediva s ovim o cemu sam pisao. I nije preko Slovacke stigao 'ad astra', nego preko - Ceske!
Dragulje je otkriven od Pliseka na Grbavici i kao takav odveden u fudbalske, bjelosvejtske, moderne - 'adzami oglane'.
Dakle, prvo ispeci, pa reci!
Dragulje je otkriven od Pliseka na Grbavici i kao takav odveden u fudbalske, bjelosvejtske, moderne - 'adzami oglane'.
-
Art-Vandaley
#177 Re: TENIS
ceska, slovacka sve je to isto. pa i ovi teniseri su kao dragulji otkriveni u beogradu pa su poslani na teniske akadamije po evropi zato nemoj vise da seres jebiga i mervana ce nakad proci 1 pretkolo RGzimzelen wrote:Art, Lupas 'ko Maksim po diviziji'. Dzeko i prica o njemu je neusporediva s ovim o cemu sam pisao. I nije preko Slovacke stigao 'ad astra', nego preko - Ceske!
- zimzelen
#178 Re: TENIS
@Art, diskusija ti ne prilici uz nick. Nauci se razgovarati i bez prostakluka, molim.
-
Art-Vandaley
#179 Re: TENIS
ja sam samo rekao istinu, kako to da je dzeko bosanski dijamant, dragulj, sah, mat a nabrojani teniseri nisu srpski samo zato jer su kao i vecina tenisera iz drugih zemalja pohadjali teniske akademije sirom evrope...
-
Ali_G
#180 Re: TENIS
Ajd ti nama objasni kako je srbija kolijevka tenisa?
- KIA
#181 Re: TENIS
Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
Uzgred, osim sto ti momci i djevojke vode porijeklo iz zemljice Srbije malo sta se istinski moze povezati s tom okupatorskom i zlocinackom drzavom koja je zapocela sve recentne ratove na Balkanu.
I Ana i Jelena, Novak &comp. su odrastali is tekli ime u Baselu, Bradentonu, Munchneu, tako da je vrlo malo, premalo rijec o 'srbijanskom' proizvodu, kako to mozda , hoces da poturis.
http://www.youtube.com/watch?v=w8dxhbSxkSY
Last edited by KIA on 29/05/2009 06:00, edited 1 time in total.
-
cevapcinica
#182 Re: TENIS
Nisam znao da Dzeko igra i tenis. Stvarno talentovan momak.znao sam ja da ce neko na politiku da skrene ali eto upravu si nemaju nista sa srbijom ti teniseri nego kakve veze sa bosnom ima dzeko, pobjegao u slovacku afirmisao se tamo i dokazao se u njemackoj vrlo malo veze sa bosnom ima
- zimzelen
#183 Re: TENIS
Bolje i 'jadnicak', mada ja ne znam sta je to u osnovama bosanskoga jezika, ali eto, neka sam, dakle, bolje i to, nego 'Puh', u cijeloj ovoj prici. Hajde, razguli, ziva bila!KIA wrote:Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
Uzgred, osim sto ti momci i djevojke vode porijeklo iz zemljice Srbije malo sta se istinski moze povezati s tom okupatorskom i zlocinackom drzavom koja je zapocela sve recentne ratove na Balkanu.
I Ana i Jelena, Novak &comp. su odrastali is tekli ime u Baselu, Bradentonu, Munchneu, tako da je vrlo malo, premalo rijec o 'srbijanskom' proizvodu, kako to mozda , hoces da poturis.![]()
![]()
-
mmostar
#184 Re: TENIS
KIA wrote:Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
I Ana i Jelena, Novak &comp. su odrastali is tekli ime u Baselu, Bradentonu, Munchneu, tako da je vrlo malo, premalo rijec o 'srbijanskom' proizvodu, kako to mozda , hoces da poturis.![]()
![]()
-
cevapcinica
#185 Re: TENIS
Se se vise pokazuje pravo lice.KIA wrote:Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
![]()
Kad ste vec u takvom raspolozenju evo da vam pripomognem u drzanju nacionalistickog morala:
Srbuj, makar slame jeo!!
- zimzelen
#186 Re: TENIS
Po kojoj se osnovi vi udruzejete ovdje, kazite slobodno? 'Mahanje' s Boze pravde i isticanje stvari koje nemaju veze sa sportom je OK za vas, je li?cevapcinica wrote:Se se vise pokazuje pravo lice.KIA wrote:Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
![]()
Kad ste vec u takvom raspolozenju evo da vam pripomognem u drzanju nacionalistickog morala:
Srbuj, makar slame jeo!!
Sram vas bilo!
-
mmostar
#187 Re: TENIS
Kako nema veze sa sportom kad se himne intoniraju u čast pobjednika? 
-
cevapcinica
#188 Re: TENIS
Se se vise pokazuje pravo lice.
Srbuj, makar slame jeo!!
Kao sto sam naveo u prethodnoj poruci, radi se o prividnom "objektivnom" pracenju sporta od strane doticnih osoba. Ta slika se naglo promijeni kada se pocnu braniti prekodrinski puleni i kroz njih sve politicke ideje sa tih prostora. Kao i obicno, ovdasnji sateliti jedva cekaju da horski podrze svaki ton od strane svojih dirigenata sa istoga. Svaki pokusaj objektivnog raspravljanja sporta ili bilo kojih drugih pitanja sa takvim osobama je u potpunosti nemoguc. I kroz njihove tzv."sale" probija neizljecivi umobolni nacionalizam i vide mizerni pokusaji da blate sve sto dolazi iz BiH, njihovog vjecitog trna u oku.Po kojoj se osnovi vi udruzejete ovdje, kazite slobodno? 'Mahanje' s Boze pravde i isticanje stvari koje nemaju veze sa sportom je OK za vas, je li?
Sram vas bilo!
Sva sreca da takvi imaju sve manje sanse da zastupaju glas postenih Srba.
-
mmostar
#189 Re: TENIS
Griješiš,raspravljamo o vrhunskom tenisu.E sad što je u tom vrhunskom tenisu puno Srba e to je to što tebe boli.cevapcinica wrote:Se se vise pokazuje pravo lice.
Srbuj, makar slame jeo!!Kao sto sam naveo u prethodnoj poruci, radi se o prividnom "objektivnom" pracenju sporta od strane doticnih osoba. Ta slika se naglo promijeni kada se pocnu braniti prekodrinski puleni i kroz njih sve politicke ideje sa tih prostora. Kao i obicno, ovdasnji sateliti jedva cekaju da horski podrze svaki ton od strane svojih dirigenata sa istoga. Svaki pokusaj objektivnog raspravljanja sporta ili bilo kojih drugih pitanja sa takvim osobama je u potpunosti nemoguc. I kroz njihove tzv."sale" probija neizljecivi umobolni nacionalizam i vide mizerni pokusaji da blate sve sto dolazi iz BiH, njihovog vjecitog trna u oku.Po kojoj se osnovi vi udruzejete ovdje, kazite slobodno? 'Mahanje' s Boze pravde i isticanje stvari koje nemaju veze sa sportom je OK za vas, je li?
Sram vas bilo!
P.S.Izdrži,proći će
-
sa2101
#190 Re: TENIS
and in other news: Venus ispala iz roland garrosa, Federer igra protiv Mathieu-a nakon sto se strasno namucio protiv Acasusa, Sharapova je neki dan imala nevjerovatan comeback, trenutno gubi protiv Shvedove.
- JohnnyS
#191 Re: TENIS
Teška srca, moram se složit s pajom patkom.Art-Vandaley wrote:ja sam samo rekao istinu, kako to da je dzeko bosanski dijamant, dragulj, sah, mat a nabrojani teniseri nisu srpski samo zato jer su kao i vecina tenisera iz drugih zemalja pohadjali teniske akademije sirom evrope...
On topic, kakav RG, kad će više sveta trava Wimbledona. Joj kad se sjetim finala od lani... Skoro ko 2001.
Što bi reko jedan naš kolega s foruma:
Ko ne voli Wimbledon ne treba da zivi
- hidrant
#192 Re: TENIS
To ,Ana!
Onaj,ko ne voli Anu,je gay!
-
cevapcinica
#193 Re: TENIS
Jos jedna nebuloza od "slabe kopije" s ove strane Drine. Gdje sam ja rekao nesto negativno sto se tice Srba generalno a jos manje njihovih sportista? Vise puta sam na licu mjesta uzivao u igri "tvojih" Srba. Cak sam dobio i autograme od djevojaka. Pri jednom od meceva je jedan od tvojih "istomisljenika" izbacen iz publike jer je na engleskom poceo psovati protivnika i ponasati se kao da je na Niskoj pijaci a ne na sportskom borilistu. Mozda i ti jednog dana odrastes pa te velike cike puste da uzivo vidis "svoje" srpske sportiste, do tada samo sanjaj....mmostar wrote:Griješiš,raspravljamo o vrhunskom tenisu.E sad što je u tom vrhunskom tenisu puno Srba e to je to što tebe boli.cevapcinica wrote:Se se vise pokazuje pravo lice.
Srbuj, makar slame jeo!!Kao sto sam naveo u prethodnoj poruci, radi se o prividnom "objektivnom" pracenju sporta od strane doticnih osoba. Ta slika se naglo promijeni kada se pocnu braniti prekodrinski puleni i kroz njih sve politicke ideje sa tih prostora. Kao i obicno, ovdasnji sateliti jedva cekaju da horski podrze svaki ton od strane svojih dirigenata sa istoga. Svaki pokusaj objektivnog raspravljanja sporta ili bilo kojih drugih pitanja sa takvim osobama je u potpunosti nemoguc. I kroz njihove tzv."sale" probija neizljecivi umobolni nacionalizam i vide mizerni pokusaji da blate sve sto dolazi iz BiH, njihovog vjecitog trna u oku.Po kojoj se osnovi vi udruzejete ovdje, kazite slobodno? 'Mahanje' s Boze pravde i isticanje stvari koje nemaju veze sa sportom je OK za vas, je li?
Sram vas bilo!
Sva sreca da takvi imaju sve manje sanse da zastupaju glas postenih Srba.![]()
P.S.Izdrži,proći će
-
cevapcinica
#194 Re: TENIS
Nemoj tako, mozda je i corav!hidrant wrote:To ,Ana!
- hidrant
#195 Re: TENIS
Nema veze.cevapcinica wrote:Nemoj tako, mozda je i corav!hidrant wrote:To ,Ana!
Ona zraci.
Andy ide do kraja u muskoj konkurenciji kako na RG-u,tako i na najrespektabilnijem teniskom takmicenju na svijetu,a
svi znamo o kojem je rijec.
-
sa2101
#196 Re: TENIS
molim te lijepo, vogosca open je vec odigran turnirhidrant wrote:Nema veze.cevapcinica wrote:Nemoj tako, mozda je i corav!hidrant wrote:To ,Ana!
Ona zraci.![]()
Andy ide do kraja u muskoj konkurenciji kako na RG-u,tako i na najrespektabilnijem teniskom takmicenju na svijetu,a
svi znamo o kojem je rijec.
-
princessFederer
#197 Re: TENIS
pozzz svima,ne mogu da vjerujm da ljudi mogu da tako blate VELIKOG FEDERERA ne znam sta vam je covjek uradio...ti KIA ili kako vec mozda da sutis pametnije bi ti bilo... ha???? momak pod nickom cevapcinica ima moje veliko postovanje
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROOOOOOGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ROOOOOOGERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
- KIA
#198 Re: TENIS
Samo prshutecevapcinica wrote:Se se vise pokazuje pravo lice.KIA wrote:Koji si ti jadnichakzimzelen wrote: Puh, objasni nam samo potrebu da srbujes ovdje, kada je rijec o posve bosanskohercegovackom web portalu? Imas prepun srbijanski cyber prostopr za srbovanje i idi tamo.
![]()
Srbuj, makar slame jeo!!
Zlatiborske , njam
- KIA
#199 Re: TENIS
Zimzeleni , citiraj mi isti post josh jednom ( 8. put ) za svaki slucaj , mozda dodjes do sustinezimzelen wrote: Po kojoj se osnovi vi udruzejete ovdje, kazite slobodno? 'Mahanje' s Boze pravde i isticanje stvari koje nemaju veze sa sportom je OK za vas, je li?
Sram vas bilo!
Ovako ne znam sta si naumio ...
Last edited by KIA on 30/05/2009 04:52, edited 1 time in total.
- KIA
#200 Re: TENIS
cevapcinica wrote:Se se vise pokazuje pravo lice.
Sram vas bilo!
Ko je blatio koga iz BIH
Citiraj bar jednu " blatnjavu " recenicu od pocetka topica
A ti si , vidim , imun na moderatore , na zalost ...