A Ono htjelo cetiri Grand slams u nizu!

[/quote]
Samo komplekaš se može radovati nečijoj povredi/bolesti

Treba čovjeku odati priznanje što je izdržao meč do kraja

[/quote]
Samo ti , takav glupko, moze takvo sto reci, a da nije ni pogledao mec. Covjek je stizao skoro sve zivo, ali je imao s druge strane covjeka koji je igrao skoro iznad svojih mogucnosti, i to sva tri seta. Nadal, i ako je imao problema, kako je rekao, oni nisu bili zbog tegoba s koljenom, (tada ne bi bio blesav i nastavio igrati, sto je pokazao prosle godine na AO) igrao je na vrlo visokom nivou i mozda bi pobijedio svakoga, izuzev prve cetvorke na ATP i listi i onako goropadnog Ferrera, sto govori o njemu kakav je borac i kad nije 100% spreman. Zato ne lupaj decko, pogledaj bar kratki pregled meca, kako je Trkaca koka igrao dobro, ali mu se nije dalo. Uostalo i press conference Nadala nakon meca, indikativan je. Okanite se spike da Trkaci samo gubi kad je povrijedjen. David ga je razbio kao dijete zvecku, i sam mu je cestitao, ne umanjujuci pobjedu cistu kao suza.[/quote]
Šta je, jesam te potrefio

Žalosno je da neko ko ima više od 15 godina (ako imaš uopšte) koristi takvo rezonovanje i te glupave nadimke. Ko govori o koljenima, čovjek je povrijedio zadnju ložu... da nije igrao sa zemljakom i prijateljem sigurno bi predao. Povrede su dio sporta i pišu se pobjede protiv povrijeđenih, ali mora se primijetiti nešto što je očito... sam rezultat u usporedbi sa njihovim dosadašnjim mečevima govori da nešto nije u redu.[/quote]
Ti bi trebao, bar da pogledas mec i onda dijelis lekcije, jer se ovdje ponasas kao sveznalica kojoj sujeta ne dopusta da ista prihvati sto ne konvenira njegvoim stavovima i pogleda. To je djetinje, drago tenisko dijete. osim toga, mogao bi i na casove logike, jer ti nemam sta drugo preporuciti. procitaj jos jednom sta ispadne ispod tvojih prstiju na tastaturi. Niti si gledao mec, niti pogledao izvjestaje s AO i atpworld.com, tako da ne znam sta bi ti covjek rekao!