TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#1276 Re: TENIS

Post by bingov buraz »

Chivas1 wrote:Pa nece se valjda i sportska tema pretvorit u ganjanje trebe
Kolega ja ovde branim zavodnicku reputaciju nas bosanaca a ti tako :roll: pa sutra ce djevojka reci bila na bosanskom forumu a niko je nije startovao :mrgreen: bruka ziva

Druga stvar je sto kraj mora provokatora koji navrate ponekad ospemo paljbu po neduznima samo zato sto su ''anamo'' a ima i tamo raje koja samo zeli da foruma bez losih namjera.
samsa25 wrote:. Da dočekam nas šampione u blio kom od top sportova pa da mogu ko čovjek umrijeti...
Slazem se :thumbup: ...osim dijela sa umiranjem :mrgreen:
Chivas1

#1277 Re: TENIS

Post by Chivas1 »

Pa samim tim sto odgovara na provokacije znaci da je tu da se prepire ... zovni je tamo u onu temu sparimo domace :D :oops:
samsa25

#1278 Re: TENIS

Post by samsa25 »

bingov buraz wrote:
samsa25 wrote:. Da dočekam nas šampione u blio kom od top sportova pa da mogu ko čovjek umrijeti...
Slazem se :thumbup: ...osim dijela sa umiranjem :mrgreen:
:lol: :lol:
Kako stojimo u tim top sportovima, čini mi se da ću vječno zivjeti :D
Debilko

#1279 Re: TENIS

Post by Debilko »

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
felipe kajetano

#1280 Re: TENIS

Post by felipe kajetano »

Image....deranje... taslacina.. :-D

Image
KENJAC

#1281 Re: TENIS

Post by KENJAC »

Neko mase Srpskim, neko Hrvatskim , neko Turskim (sto bas Turskim ???) a ovaj forum je posvecen sportu, ovaj podforum tenisu a ovaj komentar Svjetskim sampionima (hej .ebo te Svjetskim) u tenisu!
Dakle majstori sporta SVAKA VAM CAST. Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka! Onakav preokret, ali se mora reci da su Francuzi bez ikakvog razloga stavili Llordu... mozda oni znaju sto, mada ni bolji se nebi mnogo bolje proveli! Troicki je odigrao ko drogiran. Ovakav mec nece ponoviti za deset godina! On koji je poznati tremaros ,da dobije mec na zivce... svaka mu cast!
radostan dan

#1282 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Ne znam je li poznata činjenica da je ovo prvi put u istoriji finala Dejvis kupa da neko uđe u treći dan sa minusom 1-2, i taj dan dobije 2-0.
Sezam

#1283 Re: TENIS

Post by Sezam »

radostan dan wrote:Ne znam je li poznata činjenica da je ovo prvi put u istoriji finala Dejvis kupa da neko uđe u treći dan sa minusom 1-2, i taj dan dobije 2-0.
Nije mi poznato, a nikom od vas to nije bilo poznato do neki dan, jer vas nikog nije bolila cundara za Davis Kupom i finalima Davis Kupa i ko je to, mozes misliti, svjetski prvak u tenisu...zar tako nesto postoji?

Jel igro Federer i Nadal ili to samo igraju zemlje zeljne dokazivanja?
1mustra

#1284 Re: TENIS

Post by 1mustra »

Sezam wrote:
radostan dan wrote:Ne znam je li poznata činjenica da je ovo prvi put u istoriji finala Dejvis kupa da neko uđe u treći dan sa minusom 1-2, i taj dan dobije 2-0.
Nije mi poznato, a nikom od vas to nije bilo poznato do neki dan, jer vas nikog nije bolila cundara za Davis Kupom i finalima Davis Kupa i ko je to, mozes misliti, svjetski prvak u tenisu...zar tako nesto postoji?

Ja znam ko je bio prvak 2005-te.
samsa25

#1285 Re: TENIS

Post by samsa25 »

Sezam wrote:

Nadal je osvajao.
A mozemo mi da seremo sad danima, al tenis je u top 5 sportova, a da Bosna kojim slučajem ima igrača kalibra Djoke ili Nadala i da osvoji Dejvis, vjerujem da bi i ti drugu priču pričao, glupo je pljuvati na tudji uspjeh, treba gledati i ugledati se, pozdrav :thumbup:
taragona muci

#1286 Re: TENIS

Post by taragona muci »

Sezam wrote:

Očigledno (ili svjesno namjerno) nepoznavanje sporta,odnosno tenisa i njegovo omalovažavanje!Sport u kome se barata ciframa od stotine miliona dolara čovjek jednostavno ponižava.Ko se imalo razumije u tenis,značaj i istorijat dejvis kupa,ne samo u tenisu,već u svijetu sporta,skinuće kapu dole ovim momcima.
Sezam

#1287 Re: TENIS

Post by Sezam »

taragona muci wrote:
Sezam wrote:

Očigledno (ili svjesno namjerno) nepoznavanje sporta,odnosno tenisa i njegovo omalovažavanje!Sport u kome se barata ciframa od stotine miliona dolara čovjek jednostavno ponižava.Ko se imalo razumije u tenis,značaj i istorijat dejvis kupa,ne samo u tenisu,već u svijetu sporta,skinuće kapu dole ovim momcima.
To o cemu ti pricas je individualni tenis. Jel igra Federer za Svicarsku ili ga boli neka stvar za Davis Kupom? Ne budite smijesni.

Cekam jos uvijek da mi neko kaze ko su bila zadnja tri "prvaka svijeta" u tenisu? Bez Googlanja.

A svako ko prati sport zna ko su zadnja tri prvaka svijeta u fudbalu. E tu je razlika.
felipe kajetano

#1288 Re: TENIS

Post by felipe kajetano »

De ba otpij malo @sezame :) ....sta ti nije jasno?...bezveze cirkusis i stvaras nepotrebnu dramu :wink:
Šef

#1289 Re: TENIS

Post by Šef »

Sezam wrote: Jel igro Federer i Nadal ili to samo igraju zemlje zeljne dokazivanja?
Samo zemlje željne dokazivanja. :D

http://www.daviscup.com/en/history/champions.aspx
radostan dan

#1290 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Sezam wrote:
Jel igra Federer za Svicarsku ili ga boli neka stvar za Davis Kupom?
2010 Davis Cup

SWITZERLAND

* Stanislas Wawrinka (ATP #19)http://en.wikipedia.org/w/index.php?tit ... ction=edit
* Marco Chiudinelli (ATP #56)
* Michael Lammer (ATP #192)
* Yves Allegro (ATP Doubles #128)
* Roger Federer (ATP Singles #2)

ESPANA

Current team

* Rafael Nadal (# 1 in singles)
* David Ferrer (# 7 in singles)
* Fernando Verdasco (# 9 in singles)
* Nicolás Almagro (# 15 in singles)
* Juan Carlos Ferrero (# 28 in singles)
* Feliciano López (# 32 in singles)
* Marcel Granollers (# 21 in doubles, #41 in singles)
* Tommy Robredo (# 50 in singles)
BiH-x

#1291 Re: TENIS

Post by BiH-x »

Lud i ponosan wrote:Davis Cup je najveca titula koja se u svijetu tenisa moze ostvariti i uvijek se salju najbolji teniseri u datom momentu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D Ajd, cestitke Srbiji, stvarno, ali vece gluposti nisam cuo. Ni Federer ni Nadal nisu igrali za svoje reprezentacije u ovogodisnjem Davis Cupu. Igraci njihovog kalibra imaju druge prioritete nego Zimonjici, Tipsarevici, pa i Djokovici...ali ajd, ako stvarno mislis da je prosjecnom teniseru vazniji Davis Cup nego Wimbledon ili US Open onda sta ti mogu ja.
pirmin

#1292 Re: TENIS

Post by pirmin »

Svaka vam cast ali pored toliko srpskih foruma vi dosli nama se kurciti, nama kojima ne da nikad nismo nista osvojili, nego ni plasirali se nigdje nismo. :D :D
samsa25

#1293 Re: TENIS

Post by samsa25 »

"Fantastičan uspeh Srbije u Dejvis kupu. Nemaju sredstava i uslova, imaju lošu infrastrukturu, ali to su ljudi velikog srca, koji imaju radnu etiku i veliku želju. Sjajno", napisao je Endi Marej.
Isto vazi i za Hrvatsku 2005! S druge strane imamo Britance sa giga mega uslovima al nisu osvojili ne pamtim, nije sve ponekad u parama.

Inache za gospodina koji pljuje tenisko svjetsko prvenstvo podatak da je Nadal pored svih titula izjavio da mu je titula šampiona svijeta, tj. Dejvis titula najbitnija i najdraza!
taragona muci

#1294 Re: TENIS

Post by taragona muci »

Ovdje se niko ne kurči,samo govorimo o odličnom rezultatu jedne reprezentacije,a što je to Srbija,bože moj.Da je i Mozambik pobjedio ja bih čestitao.Zato politika na stranu.Daj bože da i jednog dana BIH sastavi ekipu koja će ući u svjetsku grupu,pa da se malo zakuva u svjetskom tenisu!
radostan dan

#1295 Re: TENIS

Post by radostan dan »

pirmin wrote:Svaka vam cast ali pored toliko srpskih foruma vi dosli nama se kurciti, nama kojima ne da nikad nismo nista osvojili, nego ni plasirali se nigdje nismo. :D :D
Kolega, skontao sam samoironiju. :thumbup:
Zato ti želim reći, ovo je i moj forum. :bih:
pirmin

#1296 Re: TENIS

Post by pirmin »

radostan dan wrote:
pirmin wrote:Svaka vam cast ali pored toliko srpskih foruma vi dosli nama se kurciti, nama kojima ne da nikad nismo nista osvojili, nego ni plasirali se nigdje nismo. :D :D
Kolega, skontao sam samoironiju. :thumbup:
Zato ti želim reći, ovo je i moj forum. :bih:
Zajebavam se, samo vi slavite :thumbup: ...i ja bih da imam priliku. :wink:
sirena24

#1297 Re: TENIS

Post by sirena24 »

Hahaha,citam i cudim se,koliko zavidnih i nepotrebnih komentara :x
Svaka cast Srbiji,pokazali su kako se igra tenis,a cijeli dogadjaj u areni je bio fantastican.Nemamo sta da se ljutimo,svi znamo da je Srbija oduvijek imala dobre sportiste.
BiH-x

#1298 Re: TENIS

Post by BiH-x »

Lud i ponosan wrote:
BiH-x wrote:
Lud i ponosan wrote:Davis Cup je najveca titula koja se u svijetu tenisa moze ostvariti i uvijek se salju najbolji teniseri u datom momentu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D Ajd, cestitke Srbiji, stvarno, ali vece gluposti nisam cuo. Ni Federer ni Nadal nisu igrali za svoje reprezentacije u ovogodisnjem Davis Cupu. Igraci njihovog kalibra imaju druge prioritete nego Zimonjici, Tipsarevici, pa i Djokovici...ali ajd, ako stvarno mislis da je prosjecnom teniseru vazniji Davis Cup nego Wimbledon ili US Open onda sta ti mogu ja.
1.Đoković je 3. igrac svijeta jako dugo. Zimonjic jedan od najboljih dubl igraca na svijetu.
2. Pogledaj malo da li je i koliko igrao Nadal za Španiju i Federer za Švicarsku u predhodnim godinama, pa onda mozemo ozbiljno pricati. Ti si krajnje neupucen i najvise mrzim kada neznalice misle da su pametni.
3. Informisi se... Barem je Wikipedia uvijek dostupna... Evo ti recimo jedan link... http://en.wikipedia.org/wiki/Davis_Cup

Wimbledon, US Open i Davis Cup se ne mogu porediti, to su kruske i jabuke. Individualno vs. kolektivno. O trajanju, broju meceva, ambijentu, te mnogim drugim elementima da ne pricam. Ali dobro...

I opet kazem, najveca titula, svjetsko prvenstvo u tenisu. Toliko.
Ja tebe nikako ne razumijem :-) Kazes da je Davis Cup "najveca titula koja se u svijetu tenisa moze ostvariti", ali da se ne moze porediti sa drugim titulama u svijetu tenisa :lol: :lol:

Ako mislis da je najveca titula u kolektivnom tenisu, onda lijepo to reci. Najveca "u svijetu tenisa" svakako nije. Ali da je sportski uspjeh, jeste. Zato, opet, cestitke Srbiji.

(ps, naravno da znam da je Djokovic treci igrac svijeta. I treci ce ostati jos dugo, dugo, jer su Nadal i Federer klasa za sebe )
BiH-x

#1299 Re: TENIS

Post by BiH-x »

Lud i ponosan wrote:Titula Davis Cup-a je svakom teniseru vrijednija od bilo koje Grand Slam titule, bio on Rafael Nadal, Roger Federer, ili Novak Đoković. Toliko od mene.
http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis ... rland.html

Federer said on his official website"I have decided not to join the Davis Cup team to Kazakhstan. I need some extra time to relax after the intense weeks in North America so I can finish the year strong."

Dakle, nije bio povrijedjen, nego je koristio vrijeme Davis Cupa za odmor da bi se bolje spremio za ostatak sezone. Mislis da bi isto uradio tokom Wimbledona ili US Opena :)

Znam da si vjerovatno patriJota, ali budi malo relan.
burek_in_space

#1300 Re: TENIS

Post by burek_in_space »

@Sezam, ako nisi u stanju iskontrolisati svoje emocije spram Srbije, preskochi jednostavno temu, jer naredni put ce biti trajni ban zbog stvari koje ponavljash svako malo.

@Ostali, ako niste u stanju normalno, civilizovano i argumentovano voditi diskusiju o sportu, poshto je ovo sportski podforum, takodje savjet da preskochite temu.

Chestitke reprezentaciji Srbije na osvojenom Davis cup-u.
Post Reply