Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dvije bronzane za srbiju, imaju jos par dobrih ljudi. a kako kazu ta neka cura terzic je ispala u kvalifikacijama jer je neko udario pa povrijedjena, a racunaju da ce biti cudo do olimpijade
ovo je vjerovatno posljednje veliko takmičenje za velikog felixa sancheza,podsjetimo se prošle godine i njegove trke i dodjele medalja,ne sjećam se da je neko tako plakao na dodjeli medalja
Potonuće bh. atletike još više dolazi do izražaja na ovom prvenstvu. Komšije i susjedi su u zadnjih pet godina produkovali više uspješnih atletičara, dok se mi zadovoljavamo "solidnim" 20. mjestima od strane jednih te istih, iz godine u godinu....
Vidjet cemo sta ce biti od onog kopljara Dejana i kugle od Mesuda u buducnosti .. Mada sto se Dejana tice ako mu se ne ponude uslovi ode i on nekome ko ce mu pruziti uslove .. I neka ide .. Bolje da negdje osvaja medalje nego da kod nas kopa krompir
Od Pezera možda i nešto bude, ali se mora tražiti pomoć vrhunskih trenera tipa Ivančić, Memić i dr. U protivnom, završit će kao Kemal Mešić za kojeg nisam siguran je li mu ispala kugla ili ju je bacio.
Nisam optimist. Nema rada, nema ulaganja... Ana Šimić, učesnica SP-a i jedna od najperspektivnijih mladih skakačica u vis, rođena je u Bugojnu i nastupala je za BiH. Pitajte atletski savez (za kojeg se niti ne zna ime predsjednika i rukovodstva), zašto ne nastupa i dalje.
ova drzava je smijesna sto se sporta tice. da nije fudbalera, ovo bi bila glavna sportska rupa Evrope. samo se gleda kako ce ko pokrasti novac, proturiti nekog svog antitalenta, a kompletan sport vode sve same neznalice. Stara prica. Fuj.
It_is_a_Leclerc wrote:Ana Šimić, učesnica SP-a i jedna od najperspektivnijih mladih skakačica u vis, rođena je u Bugojnu i nastupala je za BiH. Pitajte atletski savez (za kojeg se niti ne zna ime predsjednika i rukovodstva), zašto ne nastupa i dalje.
Nesto si pomijesao, Ana Simic je rodjena u Gradaccu i jos kao beba je zavrsila u Zagrebu, "cura iz Dubrave" i dijete SRC Svetice.
It_is_a_Leclerc wrote:Ana Šimić, učesnica SP-a i jedna od najperspektivnijih mladih skakačica u vis, rođena je u Bugojnu i nastupala je za BiH. Pitajte atletski savez (za kojeg se niti ne zna ime predsjednika i rukovodstva), zašto ne nastupa i dalje.
Nesto si pomijesao, Ana Simic je rodjena u Gradaccu i jos kao beba je zavrsila u Zagrebu, "cura iz Dubrave" i dijete SRC Svetice.
Definitivno sam siguran da sam ovo pročitao prije mjesec dana u Slobodnoj Bosni. Ako oni griješe, griješim i ja