Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
bos
Rangersi definitivno bolji...ponadah se da bi veceras mogli prekinuti taj niz kuci al nema sanse posebno sa ovako tankim pingvinima 
Za 2 dana ponovo sa flyersima, bice bolje insallah
Izgleda da ce oni nesretnici od capitalsa konacno nekog dici...senatorse u Ottawi
Izgleda da ce oni nesretnici od capitalsa konacno nekog dici...senatorse u Ottawi
- stochar
Ottawa-Montreal? ne znam kako ih je salabasni washington 'nako poder'o, ali mislim da bi se veceras mogli iskaliti na zemljacima...bos wrote:Rangersi definitivno bolji...ponadah se da bi veceras mogli prekinuti taj niz kuci al nema sanse posebno sa ovako tankim pingvinima
- stochar
nama je ovdje naveche, u 21:00Shoshana wrote:Nakon mlitavog meca u cetvrtak (pobjeda nad Bostonom 2:1) danas bi trebala biti odlicna utakmicaOttawa je izgubila, cini mi se, samo dva meca dosada. Ko moze da gleda - ne zaboravite da se igra popodne, a ne navece.
-
Shoshana
Ako mozes - gledaj, dosadasnja iskustva garantuju odlicnu utakmicustochar wrote:nama je ovdje naveche, u 21:00Shoshana wrote:Nakon mlitavog meca u cetvrtak (pobjeda nad Bostonom 2:1) danas bi trebala biti odlicna utakmicaOttawa je izgubila, cini mi se, samo dva meca dosada. Ko moze da gleda - ne zaboravite da se igra popodne, a ne navece.
:):) ako bude na Sport klubu mozda se i pogleda...
- stochar
mogu li im veceras Pingvini sta? hoce li spustiti flyerse?bos wrote:Steta pa ne stigoh to odgledati, ne valja taj "vecernji" termin nikako
Pingvini lose opet...3. poraz u nizu, flyersi daju go kad hoce i tacno kad im treba a pingvini...1000 PP bi im malo bilo :/
-
Shoshana
kako su Pingvini zabelajisali - tako ni Pituljica da proviri
Mi prekljuce sramotno izgubismo od Sabra (nije da su oni pobijedili - nego smo bas mi izgubili
), al' se zato momacki izvadismo juce protiv Bostona. Jedna od zescih utakmica u zadnje vrijeme. Sve u svemu preko 90 pucanja po golu... jedno 60 minuta kazni, i dvojica iskljucenih igraca. Cak se i Julien u neko doba popeo na klupu pa zove Carboneau-a da se tuku
Upis zivi 
Mi prekljuce sramotno izgubismo od Sabra (nije da su oni pobijedili - nego smo bas mi izgubili
- pitt
tu sam ba....malo bizi
:D
ma pingvini su lose uzasno startali u diviziji...haman ko i prosle godine. Nije jos kasno da se isupaju al eto. Ocekivao sam bolje. Dobra je bila tekma veceras protiv otave. Povedose dusmani 2:0 pa 5:3 i na kraju mi pobjedismo na penale
:D Tekma je bila ko za playoff kako su igrali i jedni i drugi 
ma pingvini su lose uzasno startali u diviziji...haman ko i prosle godine. Nije jos kasno da se isupaju al eto. Ocekivao sam bolje. Dobra je bila tekma veceras protiv otave. Povedose dusmani 2:0 pa 5:3 i na kraju mi pobjedismo na penale
- karanana
Ne mogu.stochar wrote:Sabresi nisu St.Louis pobijedili 12 godina na svom terenu, a pobjedjivali su ih u gostima... mogu li veceras prekinuti prokletstvo?
How about them Blackhawks? Tim sa najboljim jersey-jem u svim americkim pro-sportovima vise nije smijurija. Igraju ova djeca. Havlat beton.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
Samo da se prijavim kao veliki ljubitelj hokeja i nhl-a
Go Montreal!!!!!
Go Montreal!!!!!