Valjda nas nece bas oderat' usred Montreala
Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Shoshana
Bogami - ja se bila zabrinula... Vec se pocelo pricati kako Crosby nije jos ni jednog gola dao u ovoj sezonipitt wrote:jes vidjela kako smo toronto oderali:D:D
3;1 za njih bilo u drugome periodu.....onda se sid the kid razbacao i na kraju 6:4 za nas. Malo su se dohavizali napokon:D:D
Mi izgubismo, al' vala nismo bolje ni zasluzili. Od 60 minuta utakmice - Montreal je igrao prve dvije i zadnje tri minute
-
shadow
Montreal? Ma bjaaazi, barem njih vazda mozemo nashamaratibos wrote:Jah, nafurali se bas, ja ih nocas cekam da prekinu pobjedonosni niz
-
Shoshana
De pricaj nam jos malo o tomeshadow wrote:Montreal? Ma bjaaazi, barem njih vazda mozemo nashamaratibos wrote:Jah, nafurali se bas, ja ih nocas cekam da prekinu pobjedonosni niz
. Veliki je rivalitet izmedju ova dva kluba i uvijek bude super atmosfera. Prije par godina su imali extra duel u playoffu, canadiens uzeli u odlucujucoj tekmi, sjecam se da je lom bio u gardenu, tadasnjem fleet centru. Ove godine je montreal tanak izgleda a bruinsi bolji nego prosle sezone a to svakako nije bilo tesko za postici. Bumo vidjeli, prognoza 2:3
-
Shoshana
Neka bolan, i ja bih otisla spavati da mi tim izgubi 6:1bos wrote:Ako spava, nek ga neko probudi
Samo da me u 3. ne obore...nebi prvi put bilo jos posebno sto ovako "proslavljamo"
Mada sam ja posten navijac i kad mi MOntreal gubi
GO HABS GO!!!
-
shadow
ne spavam, sta je to bilo?:D
jel ovo montreal uzlozio kviska prije tekme? I ikara?
ja nisam mogao gledati i svaki put kad prebacim mi imamo igraca manje, nije fer, nismo vas valjda toliko tukli
helem, cestitam na pobjedi kanadski misevi
jel ovo montreal uzlozio kviska prije tekme? I ikara?
ja nisam mogao gledati i svaki put kad prebacim mi imamo igraca manje, nije fer, nismo vas valjda toliko tukli
helem, cestitam na pobjedi kanadski misevi
- pitt
uzesmo rangerse 1:0.
evo special sa Versusa veceras.....Sidney Crosby Revealed
http://youtube.com/watch?v=APLEEDNBjjs
Sid The Kid
evo special sa Versusa veceras.....Sidney Crosby Revealed
http://youtube.com/watch?v=APLEEDNBjjs
Sid The Kid
-
bos
Al` je fora bila kad onu zenu ulovise na tribinama sto joj je Crosby godisnju kuci na vrata donio..."Bolje od binga, pare ne mogu igrati hokej kao Sidney Crosby" 
Volio bih da otresu onaj jebeni Toronto, da im bar 6 golova ubace, kad moze Atlanta 4 mogu i Pingvini...sinoc me oborise na 2 tiketa
Volio bih da otresu onaj jebeni Toronto, da im bar 6 golova ubace, kad moze Atlanta 4 mogu i Pingvini...sinoc me oborise na 2 tiketa
-
green-x
Da... zeznuše me oni taj dan za dobitak...bos wrote:Jah, nafurali se bas, ja ih nocas cekam da prekinu pobjedonosni niz
@ green-x
Znam da sam ja kriv, izvini brate....sa zakasnjenjem
a večeras opet čekam Carolina - Buffalo, pobjeda Caroline... teško, teško... ali se opet nadam.