Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Da izvine gospoda, @!?% im Arnold mater paciju! Pa se izlego demokrata iz jajeta. Da bog da im staracki dom u Diznilandu bio. Da bog da se obrijali, pa nemogli ikad vise zabraditi. Da bog da im unuci baseball-a igrali, i ne znali na led stati.
I da bog da ste vi svi meni milioneri, sto bi Braco iz Vrbanjuse reka'o.
Kakav je hokej u Julu, u Californiji. Isti ko moja cestitka sampinjonima. Ja za koga god da navijam zadnji mjesec dana taj zijan. Bjeste od mene bolan, ja bih da ostanem amoniman, eto Shabaz Terminatora.
I da bog da ste vi svi meni milioneri, sto bi Braco iz Vrbanjuse reka'o.
Kakav je hokej u Julu, u Californiji. Isti ko moja cestitka sampinjonima. Ja za koga god da navijam zadnji mjesec dana taj zijan. Bjeste od mene bolan, ja bih da ostanem amoniman, eto Shabaz Terminatora.
-
bos
Patke zasluzeno prve, Teemu konacno dize onaj ogromni pehar a Nosferatu samo napada
Ja konto samo mu reis smeta kad ono...
Nek i naredna sezona bude zanimljiva ko ova i bice dobro, a pitt bi nas mogao iz prve ruke obavjestavati o eventualnim transferima pingvina i ostalim desavanjima.

Nek i naredna sezona bude zanimljiva ko ova i bice dobro, a pitt bi nas mogao iz prve ruke obavjestavati o eventualnim transferima pingvina i ostalim desavanjima.
-
Shoshana
Nosferatu wrote: Ja za koga god da navijam zadnji mjesec dana taj zijan.
Nejse, sve mi nesto k'o zao bilo Ottawe, a onda skontam, jebi ga, tim koji sebi moze dozvoliti da dva puta igra 5 protiv 3 i ne da gola, da u odlucujucoj utakmici zabije autogol (i to cist cisticijat - ja ono u zivotu nisam vidjela)... taj tim nije ni zasluzio bolje. Sreca ide onome ko za njom trci - u ovom slucaju Anaheimu.
Zasluzeno su pobijedili...
A to mi je jos najmanja muka, veca muka mi je sto mi je juce crkla mila moja kantica od kompjutera
-
Šandor
Jesi se to sexala s ventilatorom u kućištu za vrijeme utakmice pa se zapalio?Shoshana wrote:A to mi je jos najmanja muka, veca muka mi je sto mi je juce crkla mila moja kantica od kompjuteraZadimio
poceo mi alarm cicati, vas se komsiluk sjatio da vidi sta se zbiva
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Shoshana
To mi nekako vise lici na muski nacin sexanjaŠandor wrote:Jesi se to sexala s ventilatorom u kućištu za vrijeme utakmice pa se zapalio?Shoshana wrote:A to mi je jos najmanja muka, veca muka mi je sto mi je juce crkla mila moja kantica od kompjuteraZadimio
poceo mi alarm cicati, vas se komsiluk sjatio da vidi sta se zbiva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazu, crk'o mi nekakav CPU (a za njim hard disk, video card pa cak i tastatura!)
Lako se tebi zajebavat, ja sam bila emotivno vezana za moju kanticu
-
Šandor
Ma kod mene vratanca imaju sa strane. Ne moram odšarafit, samo otključam.Shoshana wrote:To mi nekako vise lici na muski nacin sexanja![]()
![]()
Kazu, crk'o mi nekakav CPU (a za njim hard disk, video card pa cak i tastatura!)![]()
Lako se tebi zajebavat, ja sam bila emotivno vezana za moju kanticu
Šuti dobro je, da su Senatori pobijedili morali bi vatrogasce zvat.
-
Shoshana
E, to cu i ja imati na mom novom (mislim vratancaŠandor wrote:Ma kod mene vratanca imaju sa strane. Ne moram odšarafit, samo otključam.Shoshana wrote:To mi nekako vise lici na muski nacin sexanja![]()
![]()
Kazu, crk'o mi nekakav CPU (a za njim hard disk, video card pa cak i tastatura!)![]()
Lako se tebi zajebavat, ja sam bila emotivno vezana za moju kanticu:D:D
Šuti dobro je, da su Senatori pobijedili morali bi vatrogasce zvat.![]()
Samo jos da mi se co'ek smiluje pa mi namontira u tu kutiju ta neka crijeva ...
- van Basten
rezultat od 6:2 dovoljno govori... Ottawa je čitavo finale odigrala potanko, ni sjena ekipe iz finala Istoka, jedino su ih nadigrali u trećoj tekmi koju su jel i dobili.
A preksinoć su se kao i borili nešto do onog autogola... poslije toga ih je nestalo s leda
A preksinoć su se kao i borili nešto do onog autogola... poslije toga ih je nestalo s leda
-
Shoshana
Eh, haman vrijeme da se ova tema reaktivira
Nekoliko pripremnih meceva se vec odigralo, i od ovoga sto sam ja mogla vidjeti (istok) Ottava i dalje gura, a nije ni ovim Pittovim mane (iako su s mojom DJecicom igrali 1:1)
Rane prognoze? Kako ide na zapadu?
Nekoliko pripremnih meceva se vec odigralo, i od ovoga sto sam ja mogla vidjeti (istok) Ottava i dalje gura, a nije ni ovim Pittovim mane (iako su s mojom DJecicom igrali 1:1)
Rane prognoze? Kako ide na zapadu?
-
bos
Vec dodje vrijeme da se i ova tema ozivi, kako brzo proleti pauza...
Danas u Londonu nikoga ne zanima derbi west hama i arsenala, svi prate otvaranje nove sezone sampiona sa LA Kingsima
Inace, imam samo losa iskustva u prognoziranju pred pocetak sezona tako da cu to preskociti.
I da, go Crosby, go Pingvini
Danas u Londonu nikoga ne zanima derbi west hama i arsenala, svi prate otvaranje nove sezone sampiona sa LA Kingsima
Inace, imam samo losa iskustva u prognoziranju pred pocetak sezona tako da cu to preskociti.
I da, go Crosby, go Pingvini
-
Shoshana
Pingvini su (po vecini strucnih prognoza) kotirani na drugo mjesto u istocnoj asocijaciji. Namah iza Ottawe. Sto mi dodje k'o dobra utjeha ako ovi moji opet oma'nu ove godinestochar wrote:mislim da su Patke i ove sezone prejake, mada me pitt zarazio s PIngvinima, pa cu ih i ove sezone pratiti. mada, ako budem igr'o na kladionici, igracu 1x na Patke, jeb' ga...elSaik wrote:popušit ćetepitt wrote:Sljedece subote akobogda.....protiv pataka:D
![]()
kakva je pitte ove sezone situacija? jesu se Pingvini rasuli il' ce bit' jaci u odnosu na proslu sezonu?
No, dobro se pocelo... Pobjeda u gostima protiv Karoline
-
green-x
#219 Večeras, srijeda 10.10.2007.
Večeras, srijeda 10.10.2007.
NY Islanders-NY Rangers
Atlanta-Ottawa
Columbus-Phoenix
Pittsburgh-Montreal
Tampa Bay-Florida (hoće li ova Tampa razbiti Floridu?
)
Detroit-Calgary
Minnesota-Edmonton
Chicago-San Jose
St.Louis-Nashville
Dallas-Los Angeles
Anaheim-Boston
Vancouver-Philadelphia
NY Islanders-NY Rangers
Atlanta-Ottawa
Columbus-Phoenix
Pittsburgh-Montreal
Tampa Bay-Florida (hoće li ova Tampa razbiti Floridu?
Detroit-Calgary
Minnesota-Edmonton
Chicago-San Jose
St.Louis-Nashville
Dallas-Los Angeles
Anaheim-Boston
Vancouver-Philadelphia
- pitt
ma vala pingvini nisu bili nesto pretjerano dobri protiv patkica. Uzimajuci u obzir da je patkama to bila 8 utakmica na putu (iz londona tek dosli) trebali smo ih pojesti al eto. Gunchar je imao uzasan dan, Crozby se povrjedio (tek je juce trenirao). Nadam se da ce biti bolje veceras. Prijatno me je iznenadio Petr Sykora, novo pojacanje.
lets go Pens!!!

lets go Pens!!!