Murija? Ovaj...hocu reci furijaLSD wrote:Španija vlada u svim sportovimaubili su hljeb u jadnim dancima, u jednom finalu svjetskog prvenstva
![]()
Pregazili su ih
Al su pohapsili ove Dance.....
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Murija? Ovaj...hocu reci furijaLSD wrote:Španija vlada u svim sportovimaubili su hljeb u jadnim dancima, u jednom finalu svjetskog prvenstva
![]()
Pregazili su ih
Sta ovo bi , pregazi ih burek ko Dansku...burek_in_space wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» XI JINPING
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» blazh
» Gromee - trajno
» Evetrone - trajno
» Bosanski_kralj - 1 mjesec
» crohanball - trajno
bilo mi je malo lakše kad sam čuo da finale ne prenosi:vratnica,greda,španjolska.........fortaleza wrote:Hrvatska izgubila glatko od Danaca, a pobijedila Španjolsku.
Šta je reć, zatamnili HTV, aa?MOSALJOZE wrote:bilo mi je malo lakše kad sam čuo da finale ne prenosi:vratnica,greda,španjolska.........fortaleza wrote:Hrvatska izgubila glatko od Danaca, a pobijedila Španjolsku.![]()
spanija svjesno pustila tekmu da ne budu prvi u grupi zbog tezih protivnika na onoj stranifortaleza wrote:Hrvatska izgubila glatko od Danaca, a pobijedila Španjolsku.
Mozda, da, mozda ne, svak ko se bavio sportom zna da ima dana kad jednostavno nista ne ide..tako se desilo Francuzima, Hrvatskoj, pa i Dancima..to je sport, a drugi problem sto nasi narodi priznaju samo pobjede, cim jednu izgubis, ne valjas nista..PriNc_ba wrote:spanija svjesno pustila tekmu da ne budu prvi u grupi zbog tezih protivnika na onoj stranifortaleza wrote:Hrvatska izgubila glatko od Danaca, a pobijedila Španjolsku.
Srećom finale sam mogao gledati na HRT 2,a ne na jadnoj FTV koja ima katastrofalno lošu sliku!fortaleza wrote:Šta je reć, zatamnili HTV, aa?MOSALJOZE wrote:bilo mi je malo lakše kad sam čuo da finale ne prenosi:vratnica,greda,španjolska.........fortaleza wrote:Hrvatska izgubila glatko od Danaca, a pobijedila Španjolsku.![]()
![]()
I u Mostaru zatamnjeno, prvo poluvrijeme gledao na FTV-u, koja žalost i slika i ton, već se bio odvikao.
Na poluvremenu namještao antenu, nije mi se dalo prije i pogledao dostojno drugo poluvrijeme na HTV-u. Jebemti Telemach i vani se smrzavat, izdurao bi ja, al ostali nisu mogli.
Jesam dobar prognozer u pm..nicaze_072 wrote:Danci vise nego zasluzeno i po meni imaju odlicnu ekipu. Spancima ce biti potrebno malo vise od pomoci sudija da bi osvojili zlato pored ovakve Danske.
Utakmica za trece mjesto i mislim da su Slovenci favoriti. Hrvati imaju previse povrjedjenih igraca, a i vise su se nadali prolasku u finale tako da su i psihicki otisli. U svakom slucaju bice i to odlicna utakmica! Balkanci kad se sastanu sve je moguce!
Ma Kemo debil. Kaze u prvom poluvremenu da ispadne pametan Danci igraju bez ikakvog sablona, onako napamet evo bas primjer u ovoj akciji. Kad Serdarusic. Ne bih se slozio ovo sto su sad Danci odigrali je primjer njihovog tradicionalnog sablona kojeg oni zovu Koge... pa onda jedno 2 minuta doktorskog izlaganja ko gdje ide i sta radi.dječak sa šibicama wrote:Spanci uvijek popuse od Hrvatske.
Kemo informacija je glavni, nijednog igraca ne prepoznaje pa kofol zapisuje ko je dao golmogu misliti sta je Serdarusic mislio u sebi za vrijeme utakmice, " s kim ja ovo komentarisem".
dječak sa šibicama wrote:Goalkeeper: Niklas Landin (Denmark)
Left wing: Timur Dibirov (Russia)
Left back: Alberto Entrerrios (Spain)
Centre back: Domagoj Duvnjak (Croatia)
Right back: Laszlo Nagy (Hungary)
Right wing: Hans Lindberg (Denmark)
Pivot: Julen Aguinagalde (Spain)
ufff
Da!kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Goalkeeper: Niklas Landin (Denmark)
ufff
ovo sluzbeni izbor?
Better Man wrote:Da!kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Goalkeeper: Niklas Landin (Denmark)
ufff
ovo sluzbeni izbor?