Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
in33sa wrote:Sad za sad Francuzi i Hrvati 100% ucinak, Francuzi malo uvjerljiviji ali kako citam ostali su i bez Dinarta? ne znam je li to istina, neki mediji objavljuju vijest, neki ne.
Bez njega im obrana definitivno nebi bila tako jaka, centralna figura, centarhalf, bedem.
To da imaju najmanje iskljucenja i pored ekstra grube igre, nije ni za komentar. Sudjenje u rukometu je odavno na meti kritike, tako da se nista novo ne desava.
Danci jucer slabo, razbili su ih Poljaci, nakon toga i onog meca sa srbijom, ne izgledaju mi kao prvi favoriti. Iako kvalitetom imaju najjacu ekipu.
Francuska zlato, Hrvatska srebro, bronca Poljacima, recimo. Sad tako izgleda, vec sutra mozda drugacije.
Lincoln-Burrows wrote:Mora da su Srbi pukli,
gube više od dvostruko
32:15
sramota ....
ovo nie na razini tako velikog prvenstva...
da se ovo dogadja u drugoj fazi natjecanja -.-''
uzas!!!!
Ne opravdavam ja nikoga ali zamisli hr repku bez Balića,Metličića,Vorija.....
zasto neuspjehe srba uvijek povezujete s Hrvatima...
Prvo...Balic i nejgra...Duvnjak Igra vise od njega...Pero je podbacio par tekmi kao i Lac...Buntic je dobro odradio Perinu poziciju kao i Valcic...Vori nie nezamjenjiv...Sigurno bi Lino naso nekog -.-''
mmostar wrote:@ivaakaiva,uzmi bilo kojoj repki 3-4 igrača iz prve postave pa ćeš vidjeti da je to teško nadoknaditi.Hr sam uzeo samo kao primjer
Francuzi su dosli na SP bez koda 5 igraca...Gillea..mislim i da njegov brat nije uspio doc...Abatija, Burdeta i Giraulta su standardni igraci kojih vise nema...od ovog prvensta...Ali Francuzi usprkos hendikepu nemaju nijedan poraz...
A i moglo se ocekivat dacete se vi nekako vadit na ozljede igraca ili neceg slicnog..mjesto da priznate da jos niste dorasli medalji
mmostar wrote:@ivaakaiva,uzmi bilo kojoj repki 3-4 igrača iz prve postave pa ćeš vidjeti da je to teško nadoknaditi.Hr sam uzeo samo kao primjer
Francuzi su dosli na SP bez koda 5 igraca...Gillea..mislim i da njegov brat nije uspio doc...Abatija, Burdeta i Giraulta su standardni igraci kojih vise nema...od ovog prvensta...Ali Francuzi usprkos hendikepu nemaju nijedan poraz...
A i moglo se ocekivat dacete se vi nekako vadit na ozljede igraca ili neceg slicnog..mjesto da priznate da jos niste dorasli medalji
Jaaaao zakljucaka ,ja se sve debljam od njenih komentaraaaa ,ona ako neko kaze nesto pozitivno ili realno za repku Srbije odmah naziva covjeka pripadnikom te nacije ....E stvarno si talenat nema sta ....A moj savjet ti je da se malo skolujes i naucis malo pisati....
i mi bismo takodjer mogli zaliti za Solom koi po tekmi nakupi cak 20 ak mue dan..Koliko nas je on puta izvuko...
Onda...Djomba..najbolje krilo....Dominikovic...Glavni stup obrane...i ne znam ni ja vise...Ali mi bez njih igramo jos bolje..
Nasla se pokoja zamjena...I rasturamo..Tako da ne pricaj gluposti...Ima toliko dobrih igraca u hrvatskoj i inozemstvu koi imaju nase drzavljanstvo...Da bi mogli napravit jos 100 reprezentacija...Tako da...ne treba zalit za onima koih nema..Nego pronaci one koe ima..A ako srbi imaju samo 7 kvalitetnih igraca...Zao mie onda...
Ne razumijem bas to opravdavanje srpske blamaze danas, ali... Hrvatima vec nedostaju Dzomba, Sulic, Dominikovic, standardni reprezentativci zadnjih godina... pa se to i ne osjeti.
Slicno i Francuzi, bez Gillea, Abatija, sad bez Dinarta, pa se ne osjeti. To su ozbiljne ekipe.
Srbija je neozbiljna reprezentacija, zaustavi im bekove i oni su tapija. Nemaju igru sa crte, nemaju krila, nemaju odbranu.
Last edited by in33sa on 25/01/2009 17:17, edited 1 time in total.
Jaaaao zakljucaka ,ja se sve debljam od njenih komentaraaaa ,ona ako neko kaze nesto pozitivno ili realno za repku Srbije odmah naziva covjeka pripadnikom te nacije ....E stvarno si talenat nema sta ....A moj savjet ti je da se malo skolujes i naucis malo pisati....
Uf...jadan...Pazi si ti na liniju...to tie pola zdravlja
Nedaj da te moj komentar ugrozi....
Mnogi mi govore da imam nekih taletna..pa fala ako i ti to mislis
Fala na savjetu ali mi ne treba
Skolovana sam...I pismena
ivaakaiva wrote:i mi bismo takodjer mogli zaliti za Solom koi po tekmi nakupi cak 20 ak mue dan..Koliko nas je on puta izvuko...
Onda...Djomba..najbolje krilo....Dominikovic...Glavni stup obrane...i ne znam ni ja vise...Ali mi bez njih igramo jos bolje..
Nasla se pokoja zamjena...I rasturamo..Tako da ne pricaj gluposti...Ima toliko dobrih igraca u hrvatskoj i inozemstvu koi imaju nase drzavljanstvo...Da bi mogli napravit jos 100 reprezentacija...Tako da...ne treba zalit za onima koih nema..Nego pronaci one koe ima..A ako srbi imaju samo 7 kvalitetnih igraca...Zao mie onda...
Niko tebi ovdje ne spori da je Hrvatska u rukometu moćna reprenzetacija ali ti samo kažem da kad izbaciš 3-4 ključna igrača da se mnogo toga remeti.Jbte ,pa nije Srbija u rukometu toliko jaka ko Francuska pa da "rotira" 15-20 vrhunskih igrača.
P.S.Previše ste poletjeli,plako malo.Zbog vas
ivaakaiva wrote:i mi bismo takodjer mogli zaliti za Solom koi po tekmi nakupi cak 20 ak mue dan..Koliko nas je on puta izvuko...
hehehe pa Hrvatska moze da ima 1000000 repki ,kad ima vise stanovnika u dijaspori no u vlastitoj drzavi
Da si pismena nisi jer ne znas koje se rijeci pisu odvojeno a koje satavljeno ...sramota
in33sa wrote:Ne razumijem bas to opravdavanje srpske blamaze danas, ali... Hrvatima vec nedostaju Dzomba, Sulic, Dominikovic, standardni reprezentativci zadnjih godina... pa se to i ne osjeti.
Srbija je neozbiljna reprezentacija, zaustavi im bekove i oni su tapija. Nemaju igru sa crte, nemaju krila, nemaju odbranu.
pricajte vi o srbima sada sta hocete i kako hocete. ja samo znam da ce nas oni poderati za koji mjesec kad ih budemo igrali. jedina sansa nam je bila da se kvalifikuju direktno pa da nam puste ali to se sada nece desiti tako da smo najebali.
hehehe pa Hrvatska moze da ima 1000000 repki ,kad ima vise stanovnika u dijaspori no u vlastitoj drzavi
Da si pismena nisi jer ne znas koje se rijeci pisu odvojeno a koje satavljeno ...sramota
To jesam pismena il ne...Nije tema
Al ugl...DA ti srce bude na mjestu...Znam koja se slova odvajaju..
Ali skracujem si muke