Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ha haaaaaaaa....aaaleee aleeeeeeeeeeeee....neka nas ne voleeeeeeee
kakvo odushevljenje na "nizbrdic areni"
ipak pobjeda....hvala mama, hvala tata....
josh...ako pogledate malo bolje...ja sam imao jedan edit...nakon dugog razmisljanja....i upravo sam izmjenio prvobitni rezultat koji sam postavio na marseilla 1:2...i vakao izmedju njih i lyona...koga cu spustit na 0:1...na kraju sam dobro izabrao....uh....
i ja htjedoh tako nesto napisat...ali kontam...neka...smiri...spusti loptu...guzva je...ima josh pouno do kraja...a i onako sam pred pocetak sezone lajao na sav glas kako sljedece sezone uzimam titulu ali u prvoj ligi
translater wrote:ha haaaaaaaa....aaaleee aleeeeeeeeeeeee....neka nas ne voleeeeeeee
kakvo odushevljenje na "nizbrdic areni"
ipak pobjeda....hvala mama, hvala tata....
josh...ako pogledate malo bolje...ja sam imao jedan edit...nakon dugog razmisljanja....i upravo sam izmjenio prvobitni rezultat koji sam postavio na marseilla 1:2...i vakao izmedju njih i lyona...koga cu spustit na 0:1...na kraju sam dobro izabrao....uh....
@BSn
izdaaaaajaaaaaaaaa...
ovo je sramota od sudija sta su nam uradili, nepostojeci penal u 90+2 minuti sudi za domacina - necuveno
uh...vidish...dobro si , ja i zaboravio da je aktuelna bila ta rasprava oko sistema ispadanja iz lige odnosno ulaska novih igraca...
kako ne bih zaboravio kad mi nije ni na kraj pameti da bi mogao ispast...opet...tvoje bolje sjecanje apsolutno razumijem...sobzirom na tvoju situaciju na tabeli
(mozemo nesto i skontat...kupovina-prodaja bodova...stojim na usluzi )
mjenjam rezultate na ove tri tekme koje je poklopio
barcelona-almeria 4:0
aston vila-newcastle 2:0
spartak-grozni 1:1
Da nebi tamo pisao samo da kolegi ovdje odgovorim.
Ja nikad ali stvarno nikad ne pogledam prognoze svoga protivnika prije nego tipujem.Znam da ima to pravilo oko broja "poklopljeni" rezultata i spreman sam snositi posljedice ako isto prekrsim.Ali to je moguce samo pukom srecom ili nesrecom.
Dakle kolega Admire izvinjavam se duboko i ako je po propisima ja cu izmjeniti svoje prognoze a ti ostavi po prvobitnoj svojoj prognozi.Ovo je za mene cista rekreacija i zaista mi ni u cosku maloga mozga nije bila ideja da poklapam neku utakmicu.
Ja nikad ali stvarno nikad ne pogledam prognoze svoga protivnika prije nego tipujem.Znam da ima to pravilo oko broja "poklopljeni" rezultata i spreman sam snositi posljedice ako isto prekrsim.Ali to je moguce samo pukom srecom ili nesrecom.
Dakle kolega Admire izvinjavam se duboko i ako je po propisima ja cu izmjeniti svoje prognoze a ti ostavi po prvobitnoj svojoj prognozi.Ovo je za mene cista rekreacija i zaista mi ni u cosku maloga mozga nije bila ideja da poklapam neku utakmicu.
Izmjenio sam ja, ne moras ti. Al et umalo da 4 poklopis i izgubis utakmicu
Admire, kad si toliko opterecen sa poklapanjem, sto stavljas svoje prognoze tako rano.
Pricekaj petak navece, ili dan prije pa stavi svoje prognoze, da izbjegnes "poklapanje".
Izmjenio sam ja, ne moras ti. Al et umalo da 4 poklopis i izgubis utakmicu
Vec sam rekao da sam prihvatio rizik da mogu sluzbeno izgubiti utakmicu zbok tog poklapanja rezultata.Znaci neinteresuje me koako je moj protivnik igrao ja odigram kako je meni ceif pa taman poklopio 10 parova.Eto ako se ponovo nekad sastanemo a vjerovatno hocemo sacekaj da ja odigram pa ti poklopi mene koliko zelis.
Bas me zanima hoce li biti golova na tim utakmicama sto si promjenio.Volio bi da postignes sva tri gola na tim parovima sto si mjenjao.Kad je bal neka i hala gori