Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj sto ne mogu ovih debila majko moja...previse se djece iskupilo ovdje tako da ja hladno odustajem od ovoga...Ovoj normalnoj raji koja je od pocetka tu i sa kojima sam se "druzio" ovo vrijeme zelim puno srece i zabave u nastavku...
Ne znam kako cete za bodove i to, ali ako hocete da vam ne pravim problem mogu doci prije utakmica i staviti bezze prognozu pa da vam bude lakse za bodovanje...kako hocete...pozz
Zbog poshtovanja prema vashem takmichenju, pravicu se slijep na ove medjusobne uvrede kojima se chastite chitav dan. Pozivam odgovorne da u shto kracem roku rijeshe sve nesuglasice koje postoje medju takmicharima, kako se tema koja bi trebala da bude razbibriga za sve uchesnike na njoj, ne bi zatvorila.
campa_xxx wrote:Joj sto ne mogu ovih debila majko moja...previse se djece iskupilo ovdje tako da ja hladno odustajem od ovoga...Ovoj normalnoj raji koja je od pocetka tu i sa kojima sam se "druzio" ovo vrijeme zelim puno srece i zabave u nastavku...
Ne znam kako cete za bodove i to, ali ako hocete da vam ne pravim problem mogu doci prije utakmica i staviti bezze prognozu pa da vam bude lakse za bodovanje...kako hocete...pozz
Samo sam čekao da se to desi,teško da se bilo šta drugo moglo i očekivati
Kolega Long Dong te je nazvao pravim imenom,a ja samo mogu da dodam-pičić ostaje pičić
campa_xxx wrote:Joj sto ne mogu ovih debila majko moja...previse se djece iskupilo ovdje tako da ja hladno odustajem od ovoga...Ovoj normalnoj raji koja je od pocetka tu i sa kojima sam se "druzio" ovo vrijeme zelim puno srece i zabave u nastavku...
Pa ti onda si vece djete od njih ako na njihove reakcije tako reagujes.
To je ono, ako te neko uvrijedi, ti pokupis svoje stvari, kao,,, Daj moju loptu, ja se necu vise igrat sa vama...
Campa, ja sam se davno ovdje izjasnio da je to baš onako, bezze ali pravilnik to dozvoljava i gotovo. Tebi ako je merak tako osvajati bod(ove) ti nastavi... S druge strane ne znam što se ostali ovako pale i nastoje da isprave krivu Drinu, znamo svi da čovjek tako igra i šta sad, kad igrate protiv njega čekajte sa prognozama do zadnjeg momenta i gotovo...
Fino vam burek kaže, ova tema je za zajebanciju (jedna od rijetkih), manite se čašćavanja kojekakvim epitetima...
nadam se da se svi zezate u vezi ovoga, ali ako neko misli da odustaje neka to uradi na kraju sezone a ne ovako - nije fer prema ostalim takmicarima, pogotovo onima koji se trude oko tabela i organizacije...
burek_in_space wrote:Zbog poshtovanja prema vashem takmichenju, pravicu se slijep na ove medjusobne uvrede kojima se chastite chitav dan. Pozivam odgovorne da u shto kracem roku rijeshe sve nesuglasice koje postoje medju takmicharima, kako se tema koja bi trebala da bude razbibriga za sve uchesnike na njoj, ne bi zatvorila.
Nema potrebe da zatvaras temu, rijesili su problem...A ovi sto pisu gluposti neka mi se obrate na PP
Pozz
burek_in_space wrote:Zbog poshtovanja prema vashem takmichenju, pravicu se slijep na ove medjusobne uvrede kojima se chastite chitav dan. Pozivam odgovorne da u shto kracem roku rijeshe sve nesuglasice koje postoje medju takmicharima, kako se tema koja bi trebala da bude razbibriga za sve uchesnike na njoj, ne bi zatvorila.
Bureče, ja apelovo na zdrav razum, al me niko ne sluša, opo mi autoritet Ali nema potrebe za ključanjem mislim, jer nas 20-tak ovdje nije nit luk jelo nit mirisalo...
Evo apelujem opet na sve ''zaraćene strane'': bez obzira na sva neslaganja, kojih je bilo i ranije, ovakve riječi nikad nisu padale te smatram da i sad nema potrebe za istim...
campa_xxx, iako smatram da imaš pravo da postavljaš parove na način na koji želiš i da ne vidim ništa spono u tome... mislim da ti ne bi bilo fer da ligu napustiš prije njenog kraja... Tako da se nadam da ćeš ti, a i svi ostali ostat bar do ljeta, a na koncu se nadam da niko ni tad neće odustat
Bureče, ja apelovo na zdrav razum, al me niko ne sluša, opo mi autoritet Ali nema potrebe za ključanjem mislim, jer nas 20-tak ovdje nije nit luk jelo nit mirisalo...
Evo apelujem opet na sve ''zaraćene strane'': bez obzira na sva neslaganja, kojih je bilo i ranije, ovakve riječi nikad nisu padale te smatram da i sad nema potrebe za istim...
campa_xxx, iako smatram da imaš pravo da postavljaš parove na način na koji želiš i da ne vidim ništa spono u tome... mislim da ti ne bi bilo fer da ligu napustiš prije njenog kraja... Tako da se nadam da ćeš ti, a i svi ostali ostat bar do ljeta, a na koncu se nadam da niko ni tad neće odustat
kakve ba zaracene strane o cemu ti pricas, campa se uopste nije oglasavao dok ga long dong i admir nisu propisno popljuvali na rijetko ruzan nacin barem kad je u pitanju ova tema, dok se evo vidim abondanzieri jos i nadovezao na jos gori nacin nicim izazvan, a sve iz ljubomore sto lik stalno dobija i naravno da ce lik napisati da napusta igru...
ako je nesto po pravilima onda nemate pravo lika da kritikujete kako prognozira, pogotovo ne da ga vrijedjate kao sto to radi abondanzieri
cyprus wrote:
Joj sto ste digli prasinu bezze Kralju necu vas izraditi ne brini, postavljat cu svake sedmice jedan par i rezultat 10:0, mislim da je to fer i OK ali fakat nemam zivaca da se zezam sa ovom djecurlijom. Lijep pozdrav
Afera u ligi a da je ne učestvujem u njoj, ne može to. Dajem punu podršku kolegi campi i apelujem da se uhaviza i nastavi igrati kako je i do sada igrao, a u znak ozbiljnosti mojih želja za njegovim daljnim takmičenjem pustit ću ga da me dobije na svom terenu.