Samo i ovo da recem
I najvaznije da recem
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
ma nemoj doc u zonu ispadanja i libo teAdmir_1984 wrote:ja sad ovde nishta ne kontam, a mrsko mi je detaljno citati sve ovo
Fazon je novog zakona, ako ispadneš, da bi se sljedeće sezone vratio, moraš proć baražSplinter wrote:e ovako...
par forumasa je reklo a da ja potvrdim...
"NE DIRAJTE CVAJTU". ako se desi da "ja" budem zadnji, predzadnji nece mi biti problem pauzirati sezonu. stim da narednu sezonu ako "ja" ispadnem imam prednost pri ulasku. sto se tice ulaska novih clanova, mislim da je dovoljno da dva nova takmicara odigraju "prijateljsku" utakmicu kako bi potvrdili svoju ozbiljnost, mislim da bi to bilo sasvim dovoljno. nemojte mi dijeljenja lige da nebi dobili po prstima.![]()
Hantraga wrote:Jebo prvu ligu, gledacu odma da ispadnem u Cvajtu iduce sezone...
Izgleda da je ovde vaznija Cvajta od svega...
Hantraga wrote:Jebo prvu ligu, gledacu odma da ispadnem u Cvajtu iduce sezone...
van Basten wrote:da, znači sutra kad se zwanziger ili jaguar požele vratiti moraću prolaziti nekakav baraž?
A šta ako pojedinci, nakon 2-3 uzastopna poraza opet zaprijete istupanjem iz lige u sred sezone? Kako popunjavati to mjesto? Baražom tog što hoće da istupi sa kandidatom koji bi ušao?
riko-ga wrote:van Basten wrote:da, znači sutra kad se zwanziger ili jaguar požele vratiti moraću prolaziti nekakav baraž?
A šta ako pojedinci, nakon 2-3 uzastopna poraza opet zaprijete istupanjem iz lige u sred sezone? Kako popunjavati to mjesto? Baražom tog što hoće da istupi sa kandidatom koji bi ušao?
E sad ga komplikujete.Po meni je sasvim svejedno dali cu igrati baraz kao novi igrac ili ne.Ali ako neko odustaje od takmicenja logicno je da onaj sto upada nece igrati nikakav baraz sa njim.Pa da je ovaj zelio igrati nebi napusto ligu.
Citaj pod CYPRUSHantraga wrote:Jebo prvu ligu, gledacu odma da ispadnem u Cvajtu iduce sezone...
Da se malo prisjetimo novog clana u vlasti:van Basten wrote: A šta ako pojedinci, nakon 2-3 uzastopna poraza opet zaprijete istupanjem iz lige u sred sezone? Kako popunjavati to mjesto? Baražom tog što hoće da istupi sa kandidatom koji bi ušao?
ratata wrote:@Bsn:
od sad radish ti, ja sa rezultatima i tabelom vishe nemam nishta nakon tvoje ispravke
Pa je onda zaprijetioratata wrote:@ Bsn : Josh nisi objavio tabelu Druge lige?
I najbolji odgovor na njegov postratata wrote:@cyprus i elsaik:
Iskljuchujem se iz daljeg ucesca u ovoj predivno zamisljenoj i vodjenoj igri, iz dva razloga:
1. linc odnos prema meni na ovom forumu
2. vrijedjanje od strane nekih ucesnika ove igre, na podforumu Real Madrid
Konacna odluka. Aufiderzen.
a bodove i gol razliku dajem kurtyju iako znam da se to tako ne moze
p.s. / cestitam admire halalosum ti je 3 boda u 5 kolu
Tenzije se nastavileLakat Jebić wrote: znam ga sa ostatka foruma, znao sam da ce belaj neki napravit, psihicki je nestabilan
pa opetratata wrote:@lakat: pozdravio te Dzon Travolta iz Borcha Grede
Pa se umjesao i cyprus (inace nije ni slutio da ce nam se pridruziti u cvajtishaqqa wrote:Od prvog posta se vidjelo da je neki diletant u pitanju
I onda se nas glavni junak smiriocyprus wrote:Heh jebga... I ja sam imo predosjećaj da neće sa ratatom ovo dobro završit. Što se tiče Enrica, pravila kažu da to nije moguće (zamjena je moguća samo nakon 3 kola, i to ako iz prvobitni takmičar nije odigrao). Ranije smo se trudili da ne kršimo ova pravila, a u nekoliko navrata je bilo belaja u vezi toga... Sad ne znam šta cvajtaši misle o svemu tome. Ja pozivama ratatu da makar iz pristojnosti sa igračima kojima se nije zamjerio nastavi igrat... Znam da vjerovatno pričam isprazno, ali ono što se dešava na drugim podforumima nema veze sa ovom ligom. Iako se mi takmičari često sukobljavamo na drugim temama, na ovoj su uglavnom vazda vladali konkretni odnosi, a podsjećam igramo 7. sezonu
ratata wrote:posto si bar ti tako fin, nastavljam igraticyprus wrote:Heh jebga... I ja sam imo predosjećaj da neće sa ratatom ovo dobro završit. Što se tiče Enrica, pravila kažu da to nije moguće (zamjena je moguća samo nakon 3 kola, i to ako iz prvobitni takmičar nije odigrao). Ranije smo se trudili da ne kršimo ova pravila, a u nekoliko navrata je bilo belaja u vezi toga... Sad ne znam šta cvajtaši misle o svemu tome. Ja pozivama ratatu da makar iz pristojnosti sa igračima kojima se nije zamjerio nastavi igrat... Znam da vjerovatno pričam isprazno, ali ono što se dešava na drugim podforumima nema veze sa ovom ligom. Iako se mi takmičari često sukobljavamo na drugim temama, na ovoj su uglavnom vazda vladali konkretni odnosi, a podsjećam igramo 7. sezonu
cyprus wrote:Cvajtu ne diramo, niko ne sme da vas bije
![]()
Inače, drago mi je što se povela konstruktivna rasprava... samo se nadam da će ostati u tonu konstruktivnosti...
Fazon je novog zakona, ako ispadneš, da bi se sljedeće sezone vratio, moraš proć baražSplinter wrote:e ovako...
par forumasa je reklo a da ja potvrdim...
"NE DIRAJTE CVAJTU". ako se desi da "ja" budem zadnji, predzadnji nece mi biti problem pauzirati sezonu. stim da narednu sezonu ako "ja" ispadnem imam prednost pri ulasku. sto se tice ulaska novih clanova, mislim da je dovoljno da dva nova takmicara odigraju "prijateljsku" utakmicu kako bi potvrdili svoju ozbiljnost, mislim da bi to bilo sasvim dovoljno. nemojte mi dijeljenja lige da nebi dobili po prstima.![]()
![]()
Mada koliko god se ne slago sa usvojenim zakonom, moja je dužnost da održim njegovo provođenje... Tako da, iz cvajte ove sezone ispadanja direktnog nema (iako većina cvajtaša kako vidim nema ništa protiv ispadanja, paradox, osim BSn-a koji se očigledno prepo za svoju guzicu
)
Ne bilo kakve dvije utakmice, već utakmice od kojih mu zavisi čitavo učešće u narednoj sezoni. A taj ako izgubi, vjerovatno se sljedeći put neće ni prijaviti, ili će opet izgubiti u tom baražu pa za njega nema igre godinu dana. Ovaj drugi je barem igrao čitavu sezonu i odigrao 22 utakmice, je l', i pošteno izbačen, pa bolje je da ovom novom damo priliku.BSn wrote:Glavni je problem sto ce buduci clanovi (za koje se nadate da ce biti redovni) morati odigrati 2 tekme (joj belaja).
EdoI wrote:Ne bilo kakve dvije utakmice, već utakmice od kojih mu zavisi čitavo učešće u narednoj sezoni. A taj ako izgubi, vjerovatno se sljedeći put neće ni prijaviti, ili će opet izgubiti u tom baražu pa za njega nema igre godinu dana. Ovaj drugi je barem igrao čitavu sezonu i odigrao 22 utakmice, je l', i pošteno izbačen, pa bolje je da ovom novom damo priliku.BSn wrote:Glavni je problem sto ce buduci clanovi (za koje se nadate da ce biti redovni) morati odigrati 2 tekme (joj belaja).
E, zamisli da si ti imao takvu prepreku kad si se prijavljivao.
kurty wrote:Da se malo prisjetimo novog clana u vlasti:
....
Ovo malo podsjecanja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To mi je dodatni razlog zašto sam ja bio protivBSn wrote:Glavni je problem sto ce buduci clanovi (za koje se nadate da ce biti redovni) morati odigrati 2 tekme (joj belaja).
Mada, kad malo bolje razmislim, kad bi se igrao taj baraz (sad na ljeto ili prije pocetka lige na jesen - kad bi se znalo ko se prijavio, ko nije)? I sta bi bilo kad bi ispala dvojica (idu u baraz), a treci odusto, a prijave se trojica (kako se bira ko ce igrati baraz za ulazak, a ko ne?).
Bi l' se ovo moglo jos malo raspraviti, jer je malo konfuzno ovo sto proizilazi iz pravila.
A ovo samo dokazuje koliki sam diplomatakurty wrote:Da se malo prisjetimo novog clana u vlasti:van Basten wrote: A šta ako pojedinci, nakon 2-3 uzastopna poraza opet zaprijete istupanjem iz lige u sred sezone? Kako popunjavati to mjesto? Baražom tog što hoće da istupi sa kandidatom koji bi ušao?
ratata wrote:@Bsn:
od sad radish ti, ja sa rezultatima i tabelom vishe nemam nishta nakon tvoje ispravkePa je onda zaprijetioratata wrote:@ Bsn : Josh nisi objavio tabelu Druge lige?
I najbolji odgovor na njegov postratata wrote:@cyprus i elsaik:
Iskljuchujem se iz daljeg ucesca u ovoj predivno zamisljenoj i vodjenoj igri, iz dva razloga:
1. linc odnos prema meni na ovom forumu
2. vrijedjanje od strane nekih ucesnika ove igre, na podforumu Real Madrid
Konacna odluka. Aufiderzen.
a bodove i gol razliku dajem kurtyju iako znam da se to tako ne moze
p.s. / cestitam admire halalosum ti je 3 boda u 5 kolu
Tenzije se nastavileLakat Jebić wrote: znam ga sa ostatka foruma, znao sam da ce belaj neki napravit, psihicki je nestabilan![]()
pa opetratata wrote:@lakat: pozdravio te Dzon Travolta iz Borcha Grede
Pa se umjesao i cyprus (inace nije ni slutio da ce nam se pridruziti u cvajtishaqqa wrote:Od prvog posta se vidjelo da je neki diletant u pitanju![]()
![]()
![]()
)
Moram napumenuti da je ovo orginalni post od cyprusa, i da se ovdje jasno vidjelo neko kuhanje (uvecana rijec)![]()
![]()
![]()
I onda se nas glavni junak smiriocyprus wrote:Heh jebga... I ja sam imo predosjećaj da neće sa ratatom ovo dobro završit. Što se tiče Enrica, pravila kažu da to nije moguće (zamjena je moguća samo nakon 3 kola, i to ako iz prvobitni takmičar nije odigrao). Ranije smo se trudili da ne kršimo ova pravila, a u nekoliko navrata je bilo belaja u vezi toga... Sad ne znam šta cvajtaši misle o svemu tome. Ja pozivama ratatu da makar iz pristojnosti sa igračima kojima se nije zamjerio nastavi igrat... Znam da vjerovatno pričam isprazno, ali ono što se dešava na drugim podforumima nema veze sa ovom ligom. Iako se mi takmičari često sukobljavamo na drugim temama, na ovoj su uglavnom vazda vladali konkretni odnosi, a podsjećam igramo 7. sezonu
ratata wrote:posto si bar ti tako fin, nastavljam igraticyprus wrote:Heh jebga... I ja sam imo predosjećaj da neće sa ratatom ovo dobro završit. Što se tiče Enrica, pravila kažu da to nije moguće (zamjena je moguća samo nakon 3 kola, i to ako iz prvobitni takmičar nije odigrao). Ranije smo se trudili da ne kršimo ova pravila, a u nekoliko navrata je bilo belaja u vezi toga... Sad ne znam šta cvajtaši misle o svemu tome. Ja pozivama ratatu da makar iz pristojnosti sa igračima kojima se nije zamjerio nastavi igrat... Znam da vjerovatno pričam isprazno, ali ono što se dešava na drugim podforumima nema veze sa ovom ligom. Iako se mi takmičari često sukobljavamo na drugim temama, na ovoj su uglavnom vazda vladali konkretni odnosi, a podsjećam igramo 7. sezonu
Ovo malo podsjecanja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa što si glaso za njegaBSn wrote:Pravilo ima bug...
cyprus wrote:Pa što si glaso za njegaBSn wrote:Pravilo ima bug...![]()