Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#8351 Re: Sa-x liga, komentari
nece svega mi, posteno smo ga izbacili 
- BSn
#8352 Re: Sa-x liga, komentari
1. transi
, EdoI
2. 23./24.
Sto ti riko imas neke debele srece.
Nece Cyprus u prvu, to bi narusilo regularnost Cvajte, a to ne smijemo dozvolit.
2. 23./24.
Sto ti riko imas neke debele srece.
Nece Cyprus u prvu, to bi narusilo regularnost Cvajte, a to ne smijemo dozvolit.
- ratata
#8353 Re: Sa-x liga, komentari
riko-ga je HITBSn wrote: Sto ti riko imas neke debele srece.![]()
PRVA SA-X LIGA
1. van Basten
2. LongDong
3. elSaik
4. abondanzieri
5. lerdi
6. -danTe-
7. Lakat Jebić
8. campa_xxx ?????????
9. J.P.Montoya
10. Hantraga
11. WizzMerlin
12. ratata
DRUGA SA-X LIGA
1. riko-ga
2. cyprus
3. striker
4. madtv
5. Admir_1984
6. avenged_sevenfil
7. shaqqa
8. kurty
9. BSn
10. Splinter
11. translater
12. EdoI
Hajde vanBastene odluchi se, do tebe je, 2 glasa su ZA da se pocne igrati ove sedmice, a dva glasa su PROTIV, izjasni se jesi li da se pocne igrati ove ili naredne sedmice, tvoj glas odlucuje
campa igrash ili ne
-
elSaik
#8354 Re: Sa-x liga, komentari
Jes', allaha mi, propade nam investicija.Lakat Jebić wrote:nece svega mi, posteno smo ga izbacili
-
riko-ga
#8355 Re: Sa-x liga, komentari
Uh sta se ovdje sve izdesava za kratko vrijeme.Znaci moglo bi biti nesto i od ove sezone.E nikad Cvajta nije bila interesantnija.Samo da kazem da su pripreme odradjene bez obzira na ispadanje iz Cvajte.Imao sam neki osjecaj da bi mogao i ovu sezonu igrati i eto kako vidim tu je to
.A sad do starta lige pripreme ce se nastaviti jos jacim intezitetom da se nebi vise dovodio u ovakvu situaciju.
Uh sto sam se naostrio
Uh sto sam se naostrio
- van Basten
#8356 Re: Sa-x liga, komentari
ne visi svako po forumu po cijeli dan, polako ljudi
ja još slavim titulu, a opet me i druge obaveze stižu... helem...
ja bih volio da startamo 15., ali to bi bilo "na vrat, na nos" sada u pet dana sve organizovati, pa onda neka bude 22/23.01 start lige
što se tiče novih članova... ovaj translater i EdoI izgledaju ok, riko svakako sad ostaje i eto, nek se još campa kontaktira, ako on neće slučajno onda ovog trećeg ubaciti iako mi je on šuhveli sa 2-3 posta do sada. Ali ja vjerujem da će se campa javiti, možda neko da mu pp pošalje ili mail ako ima ili sl?
ja bih volio da startamo 15., ali to bi bilo "na vrat, na nos" sada u pet dana sve organizovati, pa onda neka bude 22/23.01 start lige
što se tiče novih članova... ovaj translater i EdoI izgledaju ok, riko svakako sad ostaje i eto, nek se još campa kontaktira, ako on neće slučajno onda ovog trećeg ubaciti iako mi je on šuhveli sa 2-3 posta do sada. Ali ja vjerujem da će se campa javiti, možda neko da mu pp pošalje ili mail ako ima ili sl?
- cyprus
#8357 Re: Sa-x liga, komentari
Dakle, sezona počinje 22. januara... nadam se da će elSaik blagovremeno odredit kalendar takmičenja i parove po kolima...
campi sam poslo poruku, za nadat se da će odgovorit. Međutim, on nije bio na forumu od posljednjeg kola prošle sezone
campi sam poslo poruku, za nadat se da će odgovorit. Međutim, on nije bio na forumu od posljednjeg kola prošle sezone
- Ajatolah_
#8358 Re: Sa-x liga, komentari
E, može mi neko sada objasniti brzinski šta, kako? Onda vidim na temi s utakmicama neke izmjene, šta to? 
Edit: Evo našao sam u pravilniku većinu toga što me zanima, ostaju još te izmjene.
Edit: Evo našao sam u pravilniku većinu toga što me zanima, ostaju još te izmjene.
Last edited by Ajatolah_ on 11/01/2011 10:22, edited 1 time in total.
- limun_junior
#8359 Re: Sa-x liga, komentari
ako bude mjesta za nove ja bi se svakako volio igrati... HVALAvan Basten wrote:ne visi svako po forumu po cijeli dan, polako ljudija još slavim titulu, a opet me i druge obaveze stižu... helem...
- ratata
#8360 Re: Sa-x liga, komentari
Izmjenu pravis (ali je naglasis), kad je neka tekma odgodjenaEdoI wrote:E, može mi neko sada objasniti brzinski šta, kako? Onda vidim na temi s utakmicama neke izmjene, šta to?
@van Basten:
arane, ocam
- cyprus
#8361 Re: Sa-x liga, komentari
Kakav si sa flekama na kauču?limun_junior wrote:ako bude mjesta za nove ja bi se svakako volio igrati... HVALAvan Basten wrote:ne visi svako po forumu po cijeli dan, polako ljudija još slavim titulu, a opet me i druge obaveze stižu... helem...
Limune, ne znam šta da ti kažem, more bit bidne, javim ti ako bidne...
- cyprus
#8362 Re: Sa-x liga, komentari
Ma ono ti je samo ako je neka utakmica odgođena, imaš je pravo zamjenit s nekom drugom...EdoI wrote:E, može mi neko sada objasniti brzinski šta, kako? Onda vidim na temi s utakmicama neke izmjene, šta to?
- ratata
#8363 Re: Sa-x liga, komentari
dobio je vec odgovor, sta se ti drugoligash javljascyprus wrote:Ma ono ti je samo ako je neka utakmica odgođena, imaš je pravo zamjenit s nekom drugom...EdoI wrote:E, može mi neko sada objasniti brzinski šta, kako? Onda vidim na temi s utakmicama neke izmjene, šta to?
- campa_xxx
#8364 Re: Sa-x liga, komentari
Hej ljudi evo me...ja sam mislio da se ovo igra od marta nekad...
Nadam se samo da niste mijenjali ono pravilo "3 ista para"... mrsko mi sad da sve citam
Nadam se samo da niste mijenjali ono pravilo "3 ista para"... mrsko mi sad da sve citam
- cyprus
#8365 Re: Sa-x liga, komentari
Predpostavljam onda da učestvuješcampa_xxx wrote:Hej ljudi evo me...ja sam mislio da se ovo igra od marta nekad...
- cyprus
#8366 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam ovdje zadužen za objašnjenjaratata wrote:dobio je vec odgovor, sta se ti drugoligash javljascyprus wrote:Ma ono ti je samo ako je neka utakmica odgođena, imaš je pravo zamjenit s nekom drugom...EdoI wrote:E, može mi neko sada objasniti brzinski šta, kako? Onda vidim na temi s utakmicama neke izmjene, šta to?
Edit: Evo našao sam u pravilniku većinu toga što me zanima, ostaju još te izmjene.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- cyprus
#8367 Re: Sa-x liga, komentari
Nego, vrijeme da glasamo po dosadašnjim prijedlozima za eventualne izmjene Pravilnika i drugih odredbi vezanih za SA-X takmičenja...
1. Izbacivanje pravila po kojem onaj ko ne postavi prognozu ostaje na 0:0 sve dok onaj drugi ne pogodi bar jedan par, sto je apsurd, onaj ko nije postavio prognozu treba automatski da izgubi sa 0:3 (predložio ratata)
- ja sam protiv ovoga, već je ranijih sezona bilo govora o ovome, jednostavno nepravedno je da neko tek tako dobije 3 boda i tri gola, samo zato što mu se protivnik nije pojavio
2. Uvodjenje pravila po kojem onaj ko je izgubio utakmicu , a dao je najmanje dva gola, dobija 1 bod (predložio ratata)
- također protiv, jer se gubi se time napušta fudbalska koncepcija igre
3. Sve dok je najnizi nivo takmicenja Druga liga, da se iz nje ne ispada direktno, nego se poslednja dva kroz Baraz sa onima novima koji su se prijavili bore za ostanak, i tako stariji takmicari imaju sansu da ostanu u Drugoj ligi, a novi moraju posteno da izbore svoj ulazak u Cvajtu (predložio ratata)
- nisam ni za ovo, jer nije fer da pred nove takmičare stavljamo veliku prepreku odmah na samom početku. Većina vas su nekad bili novi kolačići i šta mislite da je vama postavljana ovakva prepreka koliko bi danas vas bilo u ovoj ligi... Dodatni razlog je nepotrebna komplikacija u pripremnom periodu kad s još ne zna sigurno ni ko će igrat ni ko neće, kao i otežavanje starijim članovima koji su ispali nekad ranije da se vrate u takmičenje
4. Osvajac Kupa mora automatski da postane clan Saveza, bas kao sto to postane sampion Prve lige (predložio ratata)
- protiv i ovoga, jer bi se glas svih takmičara onda sveo na svega 20%, a i nepraktično je, jer se Kup igra dvosezonski
5. Striktno u prognoziranju utakmica Prve i Cvajte koristiti parove Lige Petice (osim u Kupu) (predložio ratata)
- najstrožije sam protiv. Mislim da smo prošle sezone napravili dobar kompromis, po kome se smiju stavljat parovi samo 15 najboljih liga + BH Premier Lige, ali da najmanje 3-4 para budu izvan liga petice. Smatram da oni koji se ovdje takmiče, trebalo bi da poznaju makar nešto malo izvan fudbalskog mainstreama zvanog lige petice... (u svakom slučaju ovo nije situacija za uvođenje u pravilnik, nego stvar dogovora)
6. U slučaju poravnjanja broja bodova na tabeli, uvođenje gledanja broja pojavljivanja (odnosno odustnosti) u mečevima iza broja postignutih golova, međusobnog omjera i gol-razlike, a ispred plasmana u prošloj sezoni (predložio BSn)
- nije krupna promjena, ali se slažem s njom, nadam se da ostali neće imat problema sa razumjevanjem onoga šta se htjelo reći
7. Uvođenje pravila da član saveza može biti neko ko se takmičio najmanje 3 sezone u SA-X ligama, izuzev u slučaju osvajanja titule nekog od takmičara koji je tu manje od tri sezone (predložio Hantraga, dopunio cyprus)
- i sa ovim se slažem, nakon ovog dopunjenja. Tako npr. sljedeće sezone ako ratata osvoji ligu može biti član saveza, iako nije odigro tri sezone
8. Iz Cvajte neka ispada samo poslednji na tabeli na kraju sezone (predložio ratata)
- ne slažem se, jer se time ubija takmičarski smisao donjeg dijela cvajte. Kada se ovi sa dna cvajte ne bi imali za šta borit, mnogima iz tog dijela bi bilo dosadno igrat... Ja smatram da ovo ispadanje daje dodatnu takmičarsku draž cjelokupnom SA-X takmičanju, a mislim da nikome odmaranje tokom jedne sezone neće toliko teško past
9. Iz Cvajte bi trebala 3 prvoplasirana da idu direktno u Prvu ligu, a cetvrti da igra Baraz (predložio ratata)
- da trećina lige ispada/ulazi, ma bjaži ba
10. Novoprijavljeni igraju Baraz (dvije tekme) sa sampionom Prve lige (predložio ratata)
- ja ne znam odakle je ratata ovo izvuko i koja je svrha toga, tako da glasam protiv
11. Da bi neko podnio kandidaturu da postane član SA-X lige mora bit član foruma najmanje 6 mjeseci (predložio lerdi)
- protiv sam, jer nekad će biti situacija gdje će nam falit igrača, pa je bolje mjesta koja su prazna popunit bilo kim nego da ostanu prazna. To se naravno ne odnosi na klonove, ali rješenje u vezi toga je što ćemo se savjetovat sa moderacijom oko razotkrivanja istih
12. Čisto tehnički: smijem li otklonit ono Manager iz Pravilnika, vezano za naziv lige: Sa-X Manager liga? (predložio cyprus)
- moj prijedlog, ja sam naravno ZA
13. Pri prijemu novih članova prednost ćemo vrednovat prema 4 kriterija: broj postova na forumu u trenutnu prijave, dužina članstva na forumu, ko se prijavio prije i ranije učešće u SA-X takmičenjima (predložio cyprus)
- dosad se gledalo samo ko se prije prijavi, a od sad bi mislim i ove druge činjenice trebalo uzet u obzir, naravno uz adekvatan sistem bodovanja
Dakle, moji glasovi su ovakvi:
1. PROTIV
2. PROTIV
3. PROTIV
4. PROTIV
5. PROTIV
6. ZA
7. ZA
8. PROTIV
9. PROTIV
10. PROTIV
11. PROTIV
12. ZA
13. ZA
Molio bih i ostale članove Upravnog odbora (saveza) da se na ovaj način (ZA/PROTIV) izjasne o ovim prijedlozima... Ako žele mogu dati i obrazloženje, ali ono nije pod moranje...
1. Izbacivanje pravila po kojem onaj ko ne postavi prognozu ostaje na 0:0 sve dok onaj drugi ne pogodi bar jedan par, sto je apsurd, onaj ko nije postavio prognozu treba automatski da izgubi sa 0:3 (predložio ratata)
- ja sam protiv ovoga, već je ranijih sezona bilo govora o ovome, jednostavno nepravedno je da neko tek tako dobije 3 boda i tri gola, samo zato što mu se protivnik nije pojavio
2. Uvodjenje pravila po kojem onaj ko je izgubio utakmicu , a dao je najmanje dva gola, dobija 1 bod (predložio ratata)
- također protiv, jer se gubi se time napušta fudbalska koncepcija igre
3. Sve dok je najnizi nivo takmicenja Druga liga, da se iz nje ne ispada direktno, nego se poslednja dva kroz Baraz sa onima novima koji su se prijavili bore za ostanak, i tako stariji takmicari imaju sansu da ostanu u Drugoj ligi, a novi moraju posteno da izbore svoj ulazak u Cvajtu (predložio ratata)
- nisam ni za ovo, jer nije fer da pred nove takmičare stavljamo veliku prepreku odmah na samom početku. Većina vas su nekad bili novi kolačići i šta mislite da je vama postavljana ovakva prepreka koliko bi danas vas bilo u ovoj ligi... Dodatni razlog je nepotrebna komplikacija u pripremnom periodu kad s još ne zna sigurno ni ko će igrat ni ko neće, kao i otežavanje starijim članovima koji su ispali nekad ranije da se vrate u takmičenje
4. Osvajac Kupa mora automatski da postane clan Saveza, bas kao sto to postane sampion Prve lige (predložio ratata)
- protiv i ovoga, jer bi se glas svih takmičara onda sveo na svega 20%, a i nepraktično je, jer se Kup igra dvosezonski
5. Striktno u prognoziranju utakmica Prve i Cvajte koristiti parove Lige Petice (osim u Kupu) (predložio ratata)
- najstrožije sam protiv. Mislim da smo prošle sezone napravili dobar kompromis, po kome se smiju stavljat parovi samo 15 najboljih liga + BH Premier Lige, ali da najmanje 3-4 para budu izvan liga petice. Smatram da oni koji se ovdje takmiče, trebalo bi da poznaju makar nešto malo izvan fudbalskog mainstreama zvanog lige petice... (u svakom slučaju ovo nije situacija za uvođenje u pravilnik, nego stvar dogovora)
6. U slučaju poravnjanja broja bodova na tabeli, uvođenje gledanja broja pojavljivanja (odnosno odustnosti) u mečevima iza broja postignutih golova, međusobnog omjera i gol-razlike, a ispred plasmana u prošloj sezoni (predložio BSn)
- nije krupna promjena, ali se slažem s njom, nadam se da ostali neće imat problema sa razumjevanjem onoga šta se htjelo reći
7. Uvođenje pravila da član saveza može biti neko ko se takmičio najmanje 3 sezone u SA-X ligama, izuzev u slučaju osvajanja titule nekog od takmičara koji je tu manje od tri sezone (predložio Hantraga, dopunio cyprus)
- i sa ovim se slažem, nakon ovog dopunjenja. Tako npr. sljedeće sezone ako ratata osvoji ligu može biti član saveza, iako nije odigro tri sezone
8. Iz Cvajte neka ispada samo poslednji na tabeli na kraju sezone (predložio ratata)
- ne slažem se, jer se time ubija takmičarski smisao donjeg dijela cvajte. Kada se ovi sa dna cvajte ne bi imali za šta borit, mnogima iz tog dijela bi bilo dosadno igrat... Ja smatram da ovo ispadanje daje dodatnu takmičarsku draž cjelokupnom SA-X takmičanju, a mislim da nikome odmaranje tokom jedne sezone neće toliko teško past
9. Iz Cvajte bi trebala 3 prvoplasirana da idu direktno u Prvu ligu, a cetvrti da igra Baraz (predložio ratata)
- da trećina lige ispada/ulazi, ma bjaži ba
10. Novoprijavljeni igraju Baraz (dvije tekme) sa sampionom Prve lige (predložio ratata)
- ja ne znam odakle je ratata ovo izvuko i koja je svrha toga, tako da glasam protiv
11. Da bi neko podnio kandidaturu da postane član SA-X lige mora bit član foruma najmanje 6 mjeseci (predložio lerdi)
- protiv sam, jer nekad će biti situacija gdje će nam falit igrača, pa je bolje mjesta koja su prazna popunit bilo kim nego da ostanu prazna. To se naravno ne odnosi na klonove, ali rješenje u vezi toga je što ćemo se savjetovat sa moderacijom oko razotkrivanja istih
12. Čisto tehnički: smijem li otklonit ono Manager iz Pravilnika, vezano za naziv lige: Sa-X Manager liga? (predložio cyprus)
- moj prijedlog, ja sam naravno ZA
13. Pri prijemu novih članova prednost ćemo vrednovat prema 4 kriterija: broj postova na forumu u trenutnu prijave, dužina članstva na forumu, ko se prijavio prije i ranije učešće u SA-X takmičenjima (predložio cyprus)
- dosad se gledalo samo ko se prije prijavi, a od sad bi mislim i ove druge činjenice trebalo uzet u obzir, naravno uz adekvatan sistem bodovanja
Dakle, moji glasovi su ovakvi:
1. PROTIV
2. PROTIV
3. PROTIV
4. PROTIV
5. PROTIV
6. ZA
7. ZA
8. PROTIV
9. PROTIV
10. PROTIV
11. PROTIV
12. ZA
13. ZA
Molio bih i ostale članove Upravnog odbora (saveza) da se na ovaj način (ZA/PROTIV) izjasne o ovim prijedlozima... Ako žele mogu dati i obrazloženje, ali ono nije pod moranje...
- van Basten
#8368 Re: Sa-x liga, komentari
1. PROTIV
2. PROTIV
3. PROTIV
4. PROTIV
5. PROTIV
(ako će se konačno definisati prije početka kojih je to top 15 liga, a ne da se šibaju neke makedonske, crnogorske, kiparske i ine lige. Ako se to ne može definisati iz bilo kojih razloga, onda mjenjam glas u ZA)
6. ZA
7. ZA
8. PROTIV
9. PROTIV
10. PROTIV
(ja ne želim da igram baraž sa novoprijavljenim dok se vi ostali sunčate
)
11. PROTIV
12. ZA
13. ZA (dopuna člana : UO bira 2 ili koliko treba rookyja prije početka sezone, a na osnovu pobrojanih kriterija)
helem... haman da smo isto cyprus i ja glasali
2. PROTIV
3. PROTIV
4. PROTIV
5. PROTIV
(ako će se konačno definisati prije početka kojih je to top 15 liga, a ne da se šibaju neke makedonske, crnogorske, kiparske i ine lige. Ako se to ne može definisati iz bilo kojih razloga, onda mjenjam glas u ZA)
6. ZA
7. ZA
8. PROTIV
9. PROTIV
10. PROTIV
(ja ne želim da igram baraž sa novoprijavljenim dok se vi ostali sunčate
11. PROTIV
12. ZA
13. ZA (dopuna člana : UO bira 2 ili koliko treba rookyja prije početka sezone, a na osnovu pobrojanih kriterija)
helem... haman da smo isto cyprus i ja glasali
- limun_junior
#8369 Re: Sa-x liga, komentari
ajde javi mi...da se igram malo...a do tad mogu samo da citam,a ?cyprus wrote:Kakav si sa flekama na kauču?limun_junior wrote:ako bude mjesta za nove ja bi se svakako volio igrati... HVALAvan Basten wrote:ne visi svako po forumu po cijeli dan, polako ljudija još slavim titulu, a opet me i druge obaveze stižu... helem...
što se tiče novih članova... ovaj translater i EdoI izgledaju ok, riko svakako sad ostaje i eto, nek se još campa kontaktira, ako on neće slučajno onda ovog trećeg ubaciti iako mi je on šuhveli sa 2-3 posta do sada. Ali ja vjerujem da će se campa javiti, možda neko da mu pp pošalje ili mail ako ima ili sl?![]()
Limune, ne znam šta da ti kažem, more bit bidne, javim ti ako bidne...
a fleke....ma pusti ba fleke i zenska posla..njoj fleke na pameti...
- cyprus
#8370 Re: Sa-x liga, komentari
Može naravno, mislim da sam to već negdje ranije postavljo listu liga. Jednostavno, to je po UEFA-inom koeficijentu, najboljih 15 + BHPLvan Basten wrote:(ako će se konačno definisati prije početka kojih je to top 15 liga, a ne da se šibaju neke makedonske, crnogorske, kiparske i ine lige. Ako se to ne može definisati iz bilo kojih razloga, onda mjenjam glas u ZA)
Dakle, za ovu sezonu što nam ide, lige za prognoziranje su:
Engleska
Španija
Italija
Njemačka
Francuska
-------------------------
Rusija
Ukrajina
Holandija
Rumunija
Portugal
Turska
Grčka
Škotska
Belgija
Švicarska
-------------------------
Bosna i Hercegovina
Najesen će iz ovog društva ispast Škotska, a upast Danska.
- cyprus
#8371 Re: Sa-x liga, komentari
limune, nažalost, po svemu sudeći izgleda da su popunjena sva mjesta za ovu sezonu... Ako bi bio zainteresovan da na jesen igraš, ja bih ti javio preko ljeta...limun_junior wrote:ajde javi mi...da se igram malo...a do tad mogu samo da citam,a ?
- limun_junior
#8372 Re: Sa-x liga, komentari
do tada, ko ziv ko mrtav... hvalacyprus wrote:limune, nažalost, po svemu sudeći izgleda da su popunjena sva mjesta za ovu sezonu... Ako bi bio zainteresovan da na jesen igraš, ja bih ti javio preko ljeta...limun_junior wrote:ajde javi mi...da se igram malo...a do tad mogu samo da citam,a ?
- BSn
#8373 Re: Sa-x liga, komentari
1. Protiv
2. Protiv
3. Za (kad moze baraz za prvu i peripetije samo da se ne ispadne iz prve, moze i za drugu
)
4. Protiv
5. Protiv
6. Za
7. Za (mada je malo kontradiktorno da ja glasam za ovo, al' vi ste tako iskali
)
8. Protiv
9. Za (veca draz u obje lige. mada ne bi bilo lose da 3. i 4. igraju baraz, a ne samo 4., al' eto)
10. Protiv (koji je smisao?)
11. Protiv (nije los prijedlog, al' bi mog'o u buducnosti i da zakoci Cvajtu - ako ne bude dovoljno prijavljenih "veterana")
12. Za
13. Za
2. Protiv
3. Za (kad moze baraz za prvu i peripetije samo da se ne ispadne iz prve, moze i za drugu
4. Protiv
5. Protiv
6. Za
7. Za (mada je malo kontradiktorno da ja glasam za ovo, al' vi ste tako iskali
8. Protiv
9. Za (veca draz u obje lige. mada ne bi bilo lose da 3. i 4. igraju baraz, a ne samo 4., al' eto)
10. Protiv (koji je smisao?)
11. Protiv (nije los prijedlog, al' bi mog'o u buducnosti i da zakoci Cvajtu - ako ne bude dovoljno prijavljenih "veterana")
12. Za
13. Za
-
elSaik
#8374 Re: Sa-x liga, komentari
1. PROTIV.
2. PROTIV.
3. ZA.
4. PROTIV.
5. PROTIV.
6. PROTIV.
7. ZA.
8. PROTIV. (ovaj prijednog je nekompatibilan sa trećim)
9. PROTIV.
10. PROTIV. (i ovo je neprimjenjivo u kombinaciji sa jednim od gornjih prijedloga)
11. PROTIV.
12. ZA. (ti si ga i ubacio
).
13. ZA.
2. PROTIV.
3. ZA.
4. PROTIV.
5. PROTIV.
6. PROTIV.
7. ZA.
8. PROTIV. (ovaj prijednog je nekompatibilan sa trećim)
9. PROTIV.
10. PROTIV. (i ovo je neprimjenjivo u kombinaciji sa jednim od gornjih prijedloga)
11. PROTIV.
12. ZA. (ti si ga i ubacio
13. ZA.
-
elSaik
#8375 Re: Sa-x liga, komentari
GLASANjE - nakon 4 od 5 članova.
1. 0-4. NIJE PROŠAO.
2. 0-4. NIJE PROŠAO.
3. 2-2. NA ČEKANjU.
4. 0-4. NIJE PROŠAO.
5. 0-4. NIJE PROŠAO.