Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izvinjavam se zbog kašnjenja na postavljanju rezultata, al sam sinoć zaglavio na brojanju glasova do 6 ujutru
Inače novi poraz, peti po redu, slaba mi je utjeha što su svi minimalni. Čestitke lerdiju
A kvalifikacije se igraju u petak već pa sam postavio parove. S obzirom da je ovo atipično kolo, antipičan je bio i izbor parova, nadam se da neće biti veliki problem
Nakon dvosedmične gnjavaže sa ispitima, izborima i internet konekcijom želim pozdraviti sve prisutne. Drugim kolom kupa čiji rezultati nisu provjereni pozabavit ću se u toku dana.
elSaik wrote:Nakon dvosedmične gnjavaže sa ispitima, izborima i internet konekcijom želim pozdraviti sve prisutne. Drugim kolom kupa čiji rezultati nisu provjereni pozabavit ću se u toku dana.
Evo vidim potrefilo se da sam prognozirao tri ista rezultata kao moj protivnik u ovom kolu,el Saik.
Neka stoji ovako,glupo mi je da sada nešto mijenjam
Po Ustavnom zakonu broj 34, stoji da dva igraca nemogu imati vise od tri ista para:
34. Dva protivnika u jednom kolu ne smiju imati više od 3 iste prognoze za utakmice, a u slučaju prekšaja kažnjava se takmičar koji je kasnije postavio svoju prognozu sa automatskim porazom za to kolo
Hantarga wrote:
Kazahstan - Belgija 1:2
Mađarska - San Marino 4:0 Andora - Makedonija 0:2 Austrija - Azerbejdžan 2:0
Njemačka - Turska 3:1 Grčka - Latvija 2:0
Portugal - Danska 2:1 Španija - Litvanija 2:0
Malavi - Čad 1:0
Francuska - Rumunija 1:0
Albanija - Bosna i Hercegovina 2
avenged_sevenfil wrote:
Kazahstan - Belgija 0-1
Mađarska - San Marino 3-0 Andora - Makedonija 0-2 Austrija - Azerbejdžan 2-0
Njemačka - Turska 2-1 Grčka - Latvija 2-0 Španija - Litvanija 2-0
Ruanda - Benin 2-1
Senegal - Mauricijus 2-0
Francuska - Rumunija 2-1
Zao mi je Avenged veliki si mi konkurent za prva dva mjesta, pa bi radije da dobijem za zelenim stolom...
A uz to mi se nesvidja tvoj nik, zvuci kao nesto na albanskom...
Molim ove pjandure iz Saveza da regulisu ovo uz mezu i rakiju...
Ratata druze zao mi je zbog posla i zbog situacije koja te potrefila Ako je neka utjeha, svako dijete ima svoju nafaku i to je istina, aBd naci ces ti posao a dijete nece sigurno biti gladno, ne upadaj u nikakve depresije i sl. Na vrijeme pocni skupljati papire za pomoc sa biroa, nije neka velika para ali dobro ce ti doci u svakom slucaju...Neka ti je sretno sa dijetetom. Ako cujem za neki posao budi siguran da cu javiti...