Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik wrote:Čestitamo, Lakat je prvi domaćin koji je postigao gol protiv mene. Bayern 3:1. Jest da sam izjednačio sa Twenteom, ALI sam iznerviran. Od toliko francuskih gdje je bilo golova, ja ubodem postaviti ona dva gdje nije (što će reći i da je četvrti igrač fulio svoj bonus par kontra mene, jes' ih postavljam majstorski, nema šta ).
elSaik wrote:Čestitamo, Lakat je prvi domaćin koji je postigao gol protiv mene. Bayern 3:1. Jest da sam izjednačio sa Twenteom, ALI sam iznerviran. Od toliko francuskih gdje je bilo golova, ja ubodem postaviti ona dva gdje nije (što će reći i da je četvrti igrač fulio svoj bonus par kontra mene, jes' ih postavljam majstorski, nema šta ).
ne jedan, već dva ubo sam i villarreal
Da, da, mislim da još nije bilo gotovo kad sam pisao to gore.
Meščini da moja utakmica ide istim tokom ko i tvoja
Čestitamo, Lakat je prvi domaćin koji je postigao gol protiv mene. Bayern 3:1. Jest da sam izjednačio sa Twenteom, ALI sam iznerviran. Od toliko francuskih gdje je bilo golova, ja ubodem postaviti ona dva gdje nije (što će reći i da je četvrti igrač fulio svoj bonus par kontra mene, jes' ih postavljam majstorski, nema šta :mrgreen: ).
Meščini da moja utakmica ide istim tokom ko i tvoja
Saik, koja je furka sa ovim bonus parovima u kolu kad igraju Atletico - Barca, Napoli - Inter ili npr. Monaco - Marseille?
Mislim, da se razumijemo 99,9999% ne bih pogodio bonus par taman da mi život ovisi o njemu ali mi je bezze da je utakmica Ried - Salzburg prije Atletico - Barca, čisto radi atraktivnosti tekme
shaqqa wrote:Saik, koja je furka sa ovim bonus parovima u kolu kad igraju Atletico - Barca, Napoli - Inter ili npr. Monaco - Marseille?
Mislim, da se razumijemo 99,9999% ne bih pogodio bonus par taman da mi život ovisi o njemu ali mi je bezze da je utakmica Ried - Salzburg prije Atletico - Barca, čisto radi atraktivnosti tekme
P.S. Tabela i rezultati idu za 15-ak minuta
Atletico-Barca nije moglo pod bonus jer je koeficijent na Barcu bio samo 1,65. To što se desilo iznenađenje je drugo
shaqqa wrote:Saik, koja je furka sa ovim bonus parovima u kolu kad igraju Atletico - Barca, Napoli - Inter ili npr. Monaco - Marseille?
U mojim simpatijama prema manjim timovima/ligama. U tome što sam odlučio ne ponavljati iste ekipe. Zato ne stavljam Real, Barcu u Španiji, između ostalog, ili neki tim koji je već bio u prošloj ponudi u bonusu, ne želim ga opet staviti u bonus. Forsiram ekipe u kojima igraju naši igrači. Guram što je više liga moguće. I tako...