Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hantraga wrote:ccccc...Pa kolko je minuta produzio sudija utakmicu Zeljo - Velez????
Imo sam 1:1, i onda prc...
Ja uzeh 1:0 sa tim željinim golom, campa sorry jbg...
I da si fulio taj par uzeo bi me na penale...svaka cast i sretno u nastavku
Sto se mene tice, sezona nacisto propala jos mi preostaje grcevita borba za ostanak u ligi...
Gol APOELa me spasio ispadanja u Kupu . Forza Cyprus
Čestitke riko-ga na velikoj borbi (jedini koji je ispao u ovog krugu a da je zabio gol). Hantragi poručujem da samo bunkerom može očekivat povoljan rezultat protiv mene u četvrtfinalu, mada mu ni to vjerovatno neće pomoć
cyprus wrote:Gol APOELa me spasio ispadanja u Kupu . Forza Cyprus
Čestitke riko-ga na velikoj borbi (jedini koji je ispao u ovog krugu a da je zabio gol). Hantragi poručujem da samo bunkerom može očekivat povoljan rezultat protiv mene u četvrtfinalu, mada mu ni to vjerovatno neće pomoć
Cestitam na pobjedi i na prolazu.Hajde ba osvoji ovo dase mogu hvaliti da me izbacio pobjednik Inace da odosmo na penala ja bi prosao ali sto nas narod rece "da je babi muda bila bi djed"
Lakat Jebić wrote:k'o da ga nije ni igrao cini mi se, kad kipar dodje, on ce znat
I ja mislim da se računa kao da nisi ni prognozirao. Tako je bilo prošle sezone sa parom Roma- Sampdoria ako se ne varam.
Pošto sam danas saznao da je tekma odgođena ja sam pokušao staviti zamjenski par i želio bih da mi se potvrdi, da li bi bio priznat pogodak u slučaju da sam pogodio.
Čini mi se po pravilima da bi, ali nisam siguran 100%.
35. Utakmica iz ponude koja je pogrešno postavljena (nepostojeća ili zamjenjen domaćin) ili koja je odgođena ili prekinuta, je nevažeća, te ne nikako ne može ispravno prognozirati
36. U slučaju odgađanja ili prekida jedne od utakmica iz ponude ili pogrešno postavljene utakmice u ponudi, takmičar koji je prognozirao rezultat na istu ima pravo da odabere novi par iz ponude, ali ne tako što će editovati svoj post, nego napisati novi i naglasiti da se radi o izmjeni
35. Utakmica iz ponude koja je pogrešno postavljena (nepostojeća ili zamjenjen domaćin) ili koja je odgođena ili prekinuta, je nevažeća, te ne nikako ne može ispravno prognozirati
36. U slučaju odgađanja ili prekida jedne od utakmica iz ponude ili pogrešno postavljene utakmice u ponudi, takmičar koji je prognozirao rezultat na istu ima pravo da odabere novi par iz ponude, ali ne tako što će editovati svoj post, nego napisati novi i naglasiti da se radi o izmjeni
A jel kasno sad da se odigra neka. Ja tek večeras vidio da je odgođena...
A jel kasno sad da se odigra neka. Ja tek večeras vidio da je odgođena...
Kako su završile sve utakmice iz ponude, kasno je.
iako još nema zvaničnih rezultata, čini mi se da sam pobijedio 1:0, bonusu zahvaljujući. Dobro je, vrlo bitna pobjeda obzirom na očajnu igru i formu (i) ovu utakmicu.
Ovoj tabeli dodati ove rezultate jer konacna tabela za 2 sezonu ne postoji ...
SEZONA 3
SEZONA 4
Imo sam na umu nešto slično poslije ove sezone, al ako je nekome ćeif može odmah računat . U svakom slučaju campa hvala na pomoći . Interesantno je vidjet ove tabele na jednom mjestu
Kako smo tek na pola sezone, a nema još previše vremena do kraja godine, termini se ne smiju gubiti, pogotovo kad se može naći interesantna ponuda. Tako da igramo i u srijedu, iako se u većini zemalja ne igra prvenstvo, niti Liga Prvaka, niti kvalifikacije, ali eto, nađe se ponešto
cyprus wrote:Kako smo tek na pola sezone, a nema još previše vremena do kraja godine, termini se ne smiju gubiti, pogotovo kad se može naći interesantna ponuda. Tako da igramo i u srijedu, iako se u većini zemalja ne igra prvenstvo, niti Liga Prvaka, niti kvalifikacije, ali eto, nađe se ponešto
Mislim da fakat nema potrebe. Sve glavne lige su tek do pola svojih polusezona. Sve imaju po još 8-9 kola + kupovi + LP/UL...