Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- -danTe-
#5076 Re: Sa-x liga, komentari
poslije prvog poluvremena:
elSaik--danTe- 0:1 (Barcelona-Dinamo Kyev 2:0)
elSaik--danTe- 0:1 (Barcelona-Dinamo Kyev 2:0)
- Hantraga
#5077 Re: Sa-x liga, komentari
U Rade gaju 1:0.
Hantraga - Eweleen 1:0, nakon prvog poluvremena
19:45 FT' Arsenal 2 : 0 Olympiakos
- shalla
#5078 Re: Sa-x liga, komentari
Što to života ti "njegova igra", šta zezaš i opet kontriraš? Mislim fakat, evo pojma nemam ko je lik al da je moj najrođeniji brat zar nije glupo da ulazi poslije 6 kola, kreće sa 0 bodova i kao nešto se trudi, pogađa, niđe veze...elSaik wrote:Your game, your rules...cyprus wrote:elSaik žao mi je što si naložio lika, ali rečeno je da nema više izmjena. Jebga
- cyprus
#5079 Re: Sa-x liga, komentari
Nevezano za to što bi prekršili direktno pravilo (ne samo koje važi ove sezone, nego već od mnogo ranije - nije prvi takmičar koji se prijavio usred sezone, pa mu je rečeno da nam se pridruži sljedeće sezone), imali bi i ovaj problem:elSaik wrote:Your game, your rules...cyprus wrote:elSaik žao mi je što si naložio lika, ali rečeno je da nema više izmjena. Jebga
U slučaju A: on bi naslijedio dal hidranta, dal Belajsuza i njihovih 4 boda. Da li misliš da je to fer prema drugim takmičarima, koji se itekako muče za bodove, a novi takmičar da ih dobije tek tako? Misliš da se bar pola lige ne bi bunilo, posebno oni koji su ispod na tabeli?
U slučaju B: on ne naslijeđuje bodove, dakle kreće od nule. Time se takmičar baca u dosta nezavidnu poziciju gdje šansi za plasman u prva tri praktično nema, a što je veći belaj postaje glavni kandidat za posljednja 2 mjesta, što mu znači vrlo izvjesno NESUDJELOVANJE sljedeće sezone. Plus što bi se opet pola takmičara bunilo kako oni imaju protivnika naspram sebe, dok su drugi "pucali na prazan gol"
- Eweleen
#5080 Re: Sa-x liga, komentari
jo jesi zajeban, mogul se ja družit sa tobom ?Hantraga wrote:U Rade gaju 1:0.
- mrtva kokoš
#5081 Re: Sa-x liga, komentari
jos jedan razlog zbog kojeg ne bi trebali ubacivati nikoga...
npr. ja sam u dosadasnjih 5,6 utakmica odigrao protiv isto toliko aktivnih igraca...
dok je neko odigrao i po 2 utakmice protiv zamisljenih( neaktivnih) protivnika...
znaci uzimali se bodovi vise nego lagano...
a vec u sl. kolu se napravi zamjena igraca, ja ili neko treci sada mora igrati protiv novog igraca...
ako ce se na jednoj tekmi uzimati lagano bodovi nek je uzme citava liga a ne pojedinac koji je u tom trenutku imao srece...
npr. ja sam u dosadasnjih 5,6 utakmica odigrao protiv isto toliko aktivnih igraca...
dok je neko odigrao i po 2 utakmice protiv zamisljenih( neaktivnih) protivnika...
a vec u sl. kolu se napravi zamjena igraca, ja ili neko treci sada mora igrati protiv novog igraca...
ako ce se na jednoj tekmi uzimati lagano bodovi nek je uzme citava liga a ne pojedinac koji je u tom trenutku imao srece...
-
elSaik
#5082 Re: Sa-x liga, komentari
Ne zezam niti kontriram.shaqqa wrote:Što to života ti "njegova igra", šta zezaš i opet kontriraš? Mislim fakat, evo pojma nemam ko je lik al da je moj najrođeniji brat zar nije glupo da ulazi poslije 6 kola, kreće sa 0 bodova i kao nešto se trudi, pogađa, niđe veze...elSaik wrote:Your game, your rules...cyprus wrote:elSaik žao mi je što si naložio lika, ali rečeno je da nema više izmjena. Jebga
Nego, jel' to dr. B dobio vječniban?
edit: Slažem se da ljudi iz cvajte treba da odluče (tj. njeni predstavnici u UO). Protiv ste - protiv se, meni svejedno.
-
DelPiero
#5083 Re: Sa-x liga, komentari
Mogu li ja ući u drugu ligu ukoliko ima slobodno mjesto? Ne želim ničije bodove, ne bojim se krenuti od starta, uvjeren sam u dobar ostatak sezone i solidan plasman na sredini tablice i iduće sezone napad na promociju 
- Hantraga
#5084 Re: Sa-x liga, komentari
Hantraga wrote:U Rade gaju 1:0.
Ostalo je bez promjena u drugom poluvremenu i napokon prva pobjeda u ovoj sezoni...
A sad u Drugo kolo na ovog Jebica...
-
elSaik
#5085 Re: Sa-x liga, komentari
Rutinska pobjeda -danTe-a u ovom prijateljskom susretu. Domaći sastav igrao neprepoznatljivo loše.
Česitam.
Code: Select all
elSaik - -danTe-
Fiorentina - Liverpool 1:1 - 2:2
Debrecen - Olympique Lyon 1:3 - 1:2
Barcelona - Dynamo Kyiv 4:0 - 2:0 == 0:1
Glasgow Rangers - Sevilla 0:1 - 1:1
Man. United - Wolfsburg 4:2 - 2:1 == 0:2
Milan - Zürich 2:1 - 2:0
Real Madrid - Ol. Marseille 4:1 - 3:1
APOEL - Chelsea 1:1 - 1:2
Porto - Atletico Madrid 0:1 - 2:1
Velež - Željezničar 1:1 - 2:0- cyprus
#5086 Re: Sa-x liga, komentari
Ako ti i ovaj @fantom ostanete na forumu do januaraDelPiero wrote:Mogu li ja ući u drugu ligu ukoliko ima slobodno mjesto? Ne želim ničije bodove, ne bojim se krenuti od starta, uvjeren sam u dobar ostatak sezone i solidan plasman na sredini tablice i iduće sezone napad na promociju
-
riko-ga
#5087 Re: Sa-x liga, komentari
cyprus wrote:Ako ti i ovaj @fantom ostanete na forumu do januaraDelPiero wrote:Mogu li ja ući u drugu ligu ukoliko ima slobodno mjesto? Ne želim ničije bodove, ne bojim se krenuti od starta, uvjeren sam u dobar ostatak sezone i solidan plasman na sredini tablice i iduće sezone napad na promociju, prvi ste na listi za ulazak sljedeće sezone. Ali ove, jebga, nema više mjesta.
Sta se desi kad u KUP-u i poslije produzetaka i poslije penala ostane nerjeseno?Ima li to u pravilima da sad netrazim.Ili moramo ponovo igrati.
- -danTe-
#5089 Re: Sa-x liga, komentari
hvalaelSaik wrote:Rutinska pobjeda -danTe-a u ovom prijateljskom susretu. Domaći sastav igrao neprepoznatljivo loše.Česitam.
![]()
- cyprus
#5090 Re: Sa-x liga, komentari
riko-ga wrote:Sta se desi kad u KUP-u i poslije produzetaka i poslije penala ostane nerjeseno?Ima li to u pravilima da sad netrazim.Ili moramo ponovo igrati.
Čestitam na prolazu, ali nemaš šta tražit u sljedećem kolu, gdje te dočekuje prvi osvajač kupa44. U slučaju da se regularni tok utakmice završi nerješeno, slijede produžeci, za koje se već ranije izabiru najviše dva para kojima se također pogađaju rezultati, a u slučaju da i nakon toga i dalje bude neriješeno, slijedi izvođenje penala, za koje se izabire najviše 5 parova kojima se ovaj put prognozira tip, a pobjednik je onaj sa više pogođenih tipova, no ako je i dalje nerješeno, prolazi dalje onaj takmičar koji je ranije postavio svoje prognoze
Jaguar84, žao mi je što si ispo na ovaj način, nadam se da nema ljutnje
-
DelPiero
#5091 Re: Sa-x liga, komentari
Hajde ti to negdje zabilježi pa se čujemo u januaru po tom pitanju..cyprus wrote:Ako ti i ovaj @fantom ostanete na forumu do januaraDelPiero wrote:Mogu li ja ući u drugu ligu ukoliko ima slobodno mjesto? Ne želim ničije bodove, ne bojim se krenuti od starta, uvjeren sam u dobar ostatak sezone i solidan plasman na sredini tablice i iduće sezone napad na promociju, prvi ste na listi za ulazak sljedeće sezone. Ali ove, jebga, nema više mjesta.
- van Basten
#5092 Re: Sa-x liga, komentari
kup rutinski apsolviran, vraćamo se prvenstvenim obavezama. na papiru lagana utakmica kući protiv fenjeraša, međutim takve su najopasnije i zato oprezno... recimo prošlo kolo dotadašnji fenjeraš čvoknuo vodećeg u gostima, a plus što je moj protivnik još uvijek i aktuelni prvak, pa je samo pitanje kada će opet proraditi. Valjda neće još ovo kolo 
- Lakat Jebić
#5093 Re: Sa-x liga, komentari
ovo pravilo pod hitno mjenjatcyprus wrote:riko-ga wrote:Sta se desi kad u KUP-u i poslije produzetaka i poslije penala ostane nerjeseno?Ima li to u pravilima da sad netrazim.Ili moramo ponovo igrati.Čestitam na prolazu, ali nemaš šta tražit u sljedećem kolu, gdje te dočekuje prvi osvajač kupa44. U slučaju da se regularni tok utakmice završi nerješeno, slijede produžeci, za koje se već ranije izabiru najviše dva para kojima se također pogađaju rezultati, a u slučaju da i nakon toga i dalje bude neriješeno, slijedi izvođenje penala, za koje se izabire najviše 5 parova kojima se ovaj put prognozira tip, a pobjednik je onaj sa više pogođenih tipova, no ako je i dalje nerješeno, prolazi dalje onaj takmičar koji je ranije postavio svoje prognoze![]()
![]()
![]()
Jaguar84, žao mi je što si ispo na ovaj način, nadam se da nema ljutnje
- shalla
#5094 Re: Sa-x liga, komentari
Kup kao što sam se i nadao, sa 30% snage sigurna pobjeda 
-
elSaik
#5095 Re: Sa-x liga, komentari
Rekoh ja da penale treba gledati seriju po seriju, a ne kao cjelinu...but nobody wants to listen...
edit: Protestujem! Jaguar84 je u potpuno drugoj vremenskoj zoni nego njegov protivnik. Trebali bi to uzeti u razmatranje.
edit: Protestujem! Jaguar84 je u potpuno drugoj vremenskoj zoni nego njegov protivnik. Trebali bi to uzeti u razmatranje.
-
elSaik
#5096 Re: Sa-x liga, komentari
@cyprus - Milan - Zurich je završila 0:1, a ne 3:0.
-
DelPiero
#5097 Re: Sa-x liga, komentari
Već mi je sve rečeno, nastupam u januaruSplinter wrote:jos jedan razlog zbog kojeg ne bi trebali ubacivati nikoga...
Jesi kad čuo za hattrick? Najpopularniji online manager na svijetu?
Tu ti novi igrač ulazi umjesto neaktivnog, čisto da sve popunjeno i da se više ljudi igra.. A to ko je koga kad potrefio je čista sreća, ista ona sreća koja je jedan od bitnijih faktora u stvarnom fudbalu (i mnogo drugih stvari...).
Mislim sve i da puste nekog od nas da se igra, neće svijet propasti, šta kukate bezveze
- Zwanziger
#5098 Re: Sa-x liga, komentari
Bas mi je glupo da ovako covjek ispadne. Moze li se organizovati da naknadno "pucaju" penale? Staviti im zajebane parove i nek postave 4-5 parova po rednim brojevima i ako prvi par jedan pogodi a drugi promasi-gotovo, ako oba pogode ili fule idemo na drugi par i tako dok ne ispucaju tih 4-5 parova. Al da to budu zajebani parovi i da ne smije ponoviti istu prognozu ovaj sto kasnije prognozira. Ili ako neko ima drugi prijedlog, ne smijemo dozvoliti da covjek ovako ispadne.
- striker
#5099 Re: Sa-x liga, komentari
van Basten wrote:kup rutinski apsolviran, vraćamo se prvenstvenim obavezama. na papiru lagana utakmica kući protiv fenjeraša, međutim takve su najopasnije i zato oprezno... recimo prošlo kolo dotadašnji fenjeraš čvoknuo vodećeg u gostima, a plus što je moj protivnik još uvijek i aktuelni prvak, pa je samo pitanje kada će opet proraditi. Valjda neće još ovo kolo
Čestitke za pobjedu u kupu. Sretno u nastavku!
- van Basten
#5100 Re: Sa-x liga, komentari
hvalastriker wrote:van Basten wrote:kup rutinski apsolviran, vraćamo se prvenstvenim obavezama. na papiru lagana utakmica kući protiv fenjeraša, međutim takve su najopasnije i zato oprezno... recimo prošlo kolo dotadašnji fenjeraš čvoknuo vodećeg u gostima, a plus što je moj protivnik još uvijek i aktuelni prvak, pa je samo pitanje kada će opet proraditi. Valjda neće još ovo kolo
Čestitke za pobjedu u kupu. Sretno u nastavku!