sto se ja nekom ne dopadam i ne givemefive-am sa svakim ko izvali neku glupost.
Sve sam vase argumente pobio na prethodnoj stranici, ali gle cuda niko to nije ni
primijetio.
@srpanj
Cyprus, znaj da vodis ovu ligu u propast.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pa eto, taj komentar da glasamo iz subjektivnih razloga mi nije na mjestu nikako. Mene sva raja zna k'o oličenje poštenja i ti me sad prozivaš da ne možemo da progutamo svoj inat. Niđe veze. Cyprusovih (ja mislim 6) razloga je sasvim dovoljan opis onoga zašto mislim da hidrant ne treba da igra.elSaik wrote:cypruse, nogiraj te što ne odigraše i ubaci one koji su se prijavili dok sve nije otišlo u...
@shaqqa - šta sam uradio?
Nadam se da se ne obraćaš samo meni jer nema potrebe da me persiraš. Gdje ti je banovan cikular, kad, na kojoj temi? I zašto to prvi put sad govoriš?hidrant wrote:@shaqqa, dobro znate da je cikular banovan, ali opet mi se ne dozvoljava igrati, zato
Sve sam vase argumente pobio na prethodnoj stranici, ali gle cuda niko to nije ni
primijetio.
@srpanj
![]()
Živi sam primjer da se i sa nedostatkom od 9+ bodova može na kraju biti prvak, tako da - samo hrabro kad ti napokon skinu suspenziju. Znam kako je kad te tlači jači i zbog toga sam 100% uz tebe.hidrant wrote:@shaqqa, dobro znate da je cikular banovan, ali opet mi se ne dozvoljava igrati, zato
primijetio.
@srpanj
![]()
hahah koji si ti fenomen...mislim da ti zbog ovoga i nedaju da igrashidrant wrote:Mislim da 2-0 i 0-2 nije isto.
Splintere, učitelju, jel' i vi igrate?Splinter wrote:hahah koji si ti fenomen...mislim da ti zbog ovoga i nedaju da igrashidrant wrote:Mislim da 2-0 i 0-2 nije isto.![]()
33. Takmičar smije najviše 4 ista prognozirana rezultata staviti u jednom kolu (napomena, 1:0 i 0:1 se ne računaju kao isti rezultati), a u slučaju kršenja ovog pravila slijedi kazna oduzimanja jednog boda i automatski poraz u dotičnom kolu
igram druze elSaik eno me pri vrhu cvajteelSaik wrote:Splintere, učitelju, jel' i vi igrate?Splinter wrote:hahah koji si ti fenomen...mislim da ti zbog ovoga i nedaju da igrashidrant wrote:Mislim da 2-0 i 0-2 nije isto.![]()
Nisam upratio najbolje ovu novu raju...
Ne sjećam se. Pobrisao sam sve podatke. Mislim da bi onom pobjedom u utakmici u kojoj su mi izbrisani postovi, a znam da sam imao dva pogotka, izjednačio skor.Dr.Belajsuz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo hidrant puca na prazan gol, brusi formu? Neka, lijepo![]()
@elSaik, koji je omjer u derbijima? Koliko sam bolji?
Znači da sam u prednosti 2 tekme ili ti ga 6 bodova? Lijepo, lijepoelSaik wrote:Ne sjećam se. Pobrisao sam sve podatke. Mislim da bi onom pobjedom u utakmici u kojoj su mi izbrisani postovi, a znam da sam imao dva pogotka, izjednačio skor.Dr.Belajsuz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo hidrant puca na prazan gol, brusi formu? Neka, lijepo![]()
@elSaik, koji je omjer u derbijima? Koliko sam bolji?
I kako onda da ne podržavam ovakvu ličnost?!hidrant wrote:Nije tacno.
Mi ne volimo tebe, a inace smo rega.
PROTIV - samo zato pegla frajer previse, deset stranica palamude, ja sam ovaj ja sam onaj, ja sam ovo rekao ili nisam....cyprus wrote: abondanzieri - PROTIV
campa_xxx -
cyprus - PROTIV
elSaik - ZA
shaqqa - PROTIV
a ti bas slabo pratis forumcampa_xxx wrote:PROTIV - samo zato pegla frajer previse, deset stranica palamude, ja sam ovaj ja sam onaj, ja sam ovo rekao ili nisam....cyprus wrote: abondanzieri - PROTIV
campa_xxx -
cyprus - PROTIV
elSaik - ZA
shaqqa - PROTIV
Cyprus ljepse su one tvoje tabele, ove nove su pravi kicShaqa ne zamjeri
![]()
Cestitam ovome na pobjedi, ne znam ko je lik !? Neko novi ili ...?
Pozdrav savezu!-danTe- wrote: a ti bas slabo pratis forum![]()
![]()
cuj novi lik,ccc...medjed je basamo sto ocito nisi upratio promjenu nicka
Promjenu nicka, ne registraciju drugog nicka...hidrant wrote:Pozdrav savezu!-danTe- wrote: a ti bas slabo pratis forum![]()
![]()
joj ti si meni kraljhidrant wrote:Govorim ima dva dana, ali niko to ne zeli da vidi.
Valjda ga neko prijavio i samo ga banovalo.
Nisu nigdje napisali obrazlozenje, samo "krsenje pravila bla bla"
-danTe- wrote:a ti bas slabo pratis forumcampa_xxx wrote:PROTIV - samo zato pegla frajer previse, deset stranica palamude, ja sam ovaj ja sam onaj, ja sam ovo rekao ili nisam....cyprus wrote: abondanzieri - PROTIV
campa_xxx -
cyprus - PROTIV
elSaik - ZA
shaqqa - PROTIV
Cyprus ljepse su one tvoje tabele, ove nove su pravi kicShaqa ne zamjeri
![]()
Cestitam ovome na pobjedi, ne znam ko je lik !? Neko novi ili ...?![]()
![]()