Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lakat Jebić

#4551 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

jah
mrtva kokoš

#4552 Re: Sa-x liga, komentari

Post by mrtva kokoš »

cikular wrote:
-danTe- wrote: ????
a ti si? :skoljka: :roll: :roll: :roll: :roll:
cyprus wrote: pozivam sve zainteresirane da se prijave!!!

Imam se pravo prijaviti?
a sta kad istekne cikcangi ban, ko ces onda biti :D
Dr.Belajsuz

#4553 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Dr.Belajsuz »

Stani ba cyprus. Ovo ne može ovako. Tek vidim i medo je promjenio ime kluba a ipak je on, kao i ja, neko ime u ovoj ligi. Medo, daj da dizemo neku revoluciju da igramo Prvu ligu, nismo mi od jucer ovdje, mi smo osnivaci :D
-danTe-

#4554 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

Dr.Belajsuz wrote:Stani ba cyprus. Ovo ne može ovako. Tek vidim i medo je promjenio ime kluba a ipak je on, kao i ja, neko ime u ovoj ligi. Medo, daj da dizemo neku revoluciju da igramo Prvu ligu, nismo mi od jucer ovdje, mi smo osnivaci :D
ne kontam... :-) ja igram prvu ligu...kakve veze ima sto promijenih nick :mrgreen: :mrgreen:
Dr.Belajsuz

#4555 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Dr.Belajsuz »

-danTe- wrote:
Dr.Belajsuz wrote:Stani ba cyprus. Ovo ne može ovako. Tek vidim i medo je promjenio ime kluba a ipak je on, kao i ja, neko ime u ovoj ligi. Medo, daj da dizemo neku revoluciju da igramo Prvu ligu, nismo mi od jucer ovdje, mi smo osnivaci :D
ne kontam... :-) ja igram prvu ligu...kakve veze ima sto promijenih nick :mrgreen: :mrgreen:
Lahko je tebi :D
cyprus

#4556 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

E, njegov klub je samo promjenio ime, a tvoj je doživio bankrot, pa je nakon gašenja vlasnik osnovo novi. Nemoj brkat pojmove :D
-danTe-

#4557 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

cyprus wrote:
E, njegov klub je samo promjenio ime, a tvoj je doživio bankrot, pa je nakon gašenja vlasnik osnovo novi. Nemoj brkat pojmove :D
hahahahha :mrgreen: strucno objasnjeno... :mrgreen:
elSaik

#4558 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ukoliko vjecni zaista bude igrao u cvajti onda se prijavljujemo Enrico i ja. Iako nisam mislio to učiniti, dovoljna mi je statisfakcija za ono što se desilo na kraju protekle sezone njegovo igranje u drugoj, eventualno, s obzirom na veliki broj prijava, trećoj ligi.
-danTe-

#4559 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

ti saice suti :mrgreen: jos ti nisam halalio ono zadnje kolo prosle sezone kad nisi igrao,a ja osigurao drugu poziciju...tako da ove godine ima da igras samo iz razloga da ja opravdam drugo mjesto od prosle sezone :P :mrgreen:
elSaik

#4560 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

-danTe- wrote:ti saice suti :mrgreen: jos ti nisam halalio ono zadnje kolo prosle sezone kad nisi igrao,a ja osigurao drugu poziciju...tako da ove godine ima da igras samo iz razloga da ja opravdam drugo mjesto od prosle sezone :P :mrgreen:
Da mi je dozvoljeno da igram, branio bih ove sezone titulu, a vjecni ne bi osvojio kup, tako da je ogorčenje na mojoj strani. :D Tako da ove sezone igram bez pardona. Titula se mora osvojiti. :mrgreen: Ukoliko to ne uspije onda se moraju stvoriti uslovi i da po peti put titulu osvoji Manijak. :mrgreen:

PS Za novajlije u ligi: do sada smo igrali 4 sezone i svaki put je prvi bio Manijak (a svaki put drugi pitar [čini mi se]; jest' da se prošle godine umiješao pape i neregularno spriječio borbu dvojice Manijaka za titulu koja se vodila od 1. do 19. kola, ali eto, pitarska posla), tako da, ukoliko ste pitar ne računajte na bilo kakav značajniji uspjeh.
.
misolino

#4561 Re: Sa-x liga, komentari

Post by misolino »

Primi me :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen:
-danTe-

#4562 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

elSaik wrote:
-danTe- wrote:ti saice suti :mrgreen: jos ti nisam halalio ono zadnje kolo prosle sezone kad nisi igrao,a ja osigurao drugu poziciju...tako da ove godine ima da igras samo iz razloga da ja opravdam drugo mjesto od prosle sezone :P :mrgreen:
Da mi je dozvoljeno da igram, branio bih ove sezone titulu, a vjecni ne bi osvojio kup, tako da je ogorčenje na mojoj strani. :D Tako da ove sezone igram bez pardona. Titula se mora osvojiti. :mrgreen: Ukoliko to ne uspije onda se moraju stvoriti uslovi i da po peti put titulu osvoji Manijak. :mrgreen:

PS Za novajlije u ligi: do sada smo igrali 4 sezone i svaki put je prvi bio Manijak (a svaki put drugi pitar [čini mi se]; jest' da se prošle godine umiješao pape i neregularno spriječio borbu dvojice Manijaka za titulu koja se vodila od 1. do 19. kola, ali eto, pitarska posla), tako da, ukoliko ste pitar ne računajte na bilo kakav značajniji uspjeh.
.
ove godine mijenjamo tradiciju...dosta vas je bilo... :mrgreen: a u prvoj sezoni si mi uzeo titulu koju sam u jesenjem dijelu osvojio pa cu se sad pobrinut da ne bude tako...tako da i ja najavljujem titulu ove godine... 8-)
elSaik

#4563 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Tipična pitarska posla, sad lafo neka jesenja titula... još malo pa će mi napisati da nisam bio prvak čitavog foruma nego samo jednog njegovog dijela. :lol: :mrgreen:
elSaik

#4564 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:Lista za prijavu:

1. liga

1. campa_xxx
2. -danTe-
3. elSaik
4. vjecnobordo (*)
5. and
6. J.P.Montoya
7. abondanzieri
8. cyprus
9. Lakat Jebić
10. shaqqa
11. Zwanziger
12. Admir_1984

2. liga

1. van Basten (*)
2. avenged_sevenfil
3. Enrico
4. LongDong
5. Jaguar84
6. srpanj
7. striker
8. Mc_len
9. Topla voda
10. blackyveca
11. Emir_tm87
12. riko-go

Dr. Belajsuz
Splinter
tesla

Naravno, ovako će izgledat 1. i 2. liga ako se svi sa liste prijave. No, 100% se to neće desit (Belajsuz ne brini, nećeš ostat van takmičenja, doduše vjerovatno drugoligaškog :D ). Također mislim da će nam falit dosta igrača, zato pozivam sve zainteresirane da se prijave!!!
cikular

#4565 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cikular »

Dzaba se raspravljate.

Nova dinastija je rodena, samo sto u strahu od ponizavajucih poraza, moram, izgleda, poceti iz druge lige.
Nadam se da se to nece desiti.

New World Order!
elSaik

#4566 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Jest cikcanga... :lol:
Zwanziger

#4567 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

ElSaik imas ovog Misolino, riko-ga je takodjer potvrdio ucesce i ovog cikular. Njih si zaboravio metnuti na spisak.
-danTe-

#4568 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

dupli...
Last edited by -danTe- on 04/08/2009 12:31, edited 1 time in total.
-danTe-

#4569 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

elSaik wrote:Jest cikcanga... :lol:
:lol: :lol: :lol:
vidjet cemo do kad ce :mrgreen:
-danTe-

#4570 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

elSaik wrote:Tipična pitarska posla, sad lafo neka jesenja titula... još malo pa će mi napisati da nisam bio prvak čitavog foruma nego samo jednog njegovog dijela. :lol: :mrgreen:
mrs... :P :mrgreen:
elSaik

#4571 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ma cirkusant, najbolje. :thumbup: :mrgreen:
tesla

#4572 Re: Sa-x liga, komentari

Post by tesla »

Kad ovo počinje, pošto ja nisam tu do kraja augusta?
cyprus

#4573 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

tesla wrote:Kad ovo počinje, pošto ja nisam tu do kraja augusta?
Ništa se ti ne brini, u septembru :wink:
Eweleen

#4574 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Eweleen »

prijavljujem se, nadam se da zadovoljam kriterije ako isti postoje :mrgreen:
Dr.Belajsuz

#4575 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Dr.Belajsuz »

Sramotnom odlukom saveza moram iz druge lige.
Treću ligu ne prihvatam i ako bude taman milion prijavljenih, napraviti tvoje od po 500.000 ljudi. Kao drugo, ne uzimajte za gotovo da će svi ovi igrati, ali eto.
Kao treće, ulažem žalbu na prijavljivanje Enrica, elSaikove filijale u ligu. Ubrzo očekujem i da se avenged javi.

Sramota da osvajač kupa i prošlosezonski brončani, drugi na vječnoj tabeli lige, igra 2. ligu. SRAMOTA :-)
Ako budem igrao, poštujem samo vanBastena, srpnja, jaguara, LongDonga, Toplu vodu i Strikera. Ostalo je smijurija.

Ligu slijedeće godine osvaja medo (što si mjenjao nick? :mrgreen: ). I drago mi je da moje ispadanje u niži rang, uzdiže vanBastena u Prvu ligu. On ce biti viceprvak :D

Cyprus, elSaik NAPOLJE :x
Post Reply