Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shalla
#4451 Re: Sa-x liga, komentari
Yebeni kompjuter me je osujetio da postiram parove, prvi put ove godine sam propustio tipovanje. Al valjda sam već osigurao prvu ligu?
- abondanzieri
#4452 Re: Sa-x liga, komentari
Dokle god ima barem jedna utakmica iz ponude da nije pocela nije kasno da se postave prognoze.U tvom slucaju ostalo je taman deset utakmica koje nisu odigrane i nista te ne sprijecava da odigras i ovo koloshaqqa wrote:Yebeni kompjuter me je osujetio da postiram parove, prvi put ove godine sam propustio tipovanje. Al valjda sam već osigurao prvu ligu?
- striker
#4453 Re: Sa-x liga, komentari
He he sve dure sto se tice provokacija, ali imamo dvije greske u postavljanju rezultata...srpanj wrote:izvini...al' morao sam
i nozem........... i lancem......... i pajserom u glavu......................![]()
![]()
izvini drug...nista osobno protiv tebe...al'...tek onako, radi atmosfere
![]()
Kod mene je greska sto sam stavio bonus( kao da sam domacin), a ti si stavio dva puta Marseille - Lyon 2-1.
Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno!
- srpanj
#4454 Re: Sa-x liga, komentari
kako? to me navlacis?striker wrote: Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno!
(ocito ne biras sredstva...bitan je krajnji cilj, sve ostalo je nebitno...svasta sam ocekivao ali ovo ne, ne od tebe
i...i tebi sretno u nastavku
- abondanzieri
#4455 Re: Sa-x liga, komentari
koje takticko nadmudrivanje yebote

- striker
#4456 Re: Sa-x liga, komentari
Ha ha ha sta si se prepao ba?! Mogao si ovdje na komentare dodati izmjenu. No, nema veze... svakako vodis 2:0.srpanj wrote:kako? to me navlacis?striker wrote: Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno!..znas i sam da nista ne smijem barkati nakon sto mi pocne prva tekma?
![]()
(ocito ne biras sredstva...bitan je krajnji cilj, sve ostalo je nebitno...svasta sam ocekivao ali ovo ne, ne od tebe...prevazisao si i mene u ovim zackoljicama
![]()
)
i...i tebi sretno u nastavku
Cuo sam da je bilo veliko slavlje kod vodeceg gola. Steta je da to i ostali igraci ne vide.
- srpanj
#4457 Re: Sa-x liga, komentari
ok...al' to je samo trenutni rez.....ocekujem potop sa ova dva preostala para(a' ...s realom si se fino izvukao
).
a sto se tice feste....priznajem da je mnogo veca bila, kada smo igrali na tvom terenu
pa...da te potsjetim
109km/h

a sto se tice feste....priznajem da je mnogo veca bila, kada smo igrali na tvom terenu
pa...da te potsjetim
- cyprus
#4458 Re: Sa-x liga, komentari
Čestitke campa_xxx na osvojenoj tituli
Sebi čestitam osiguran opstanak
. A takve sam ambicije imo...
Posljednje kolo:
Lakat Jebić - and
Utakmica bez ikakvog značaja. Oba takmičara u slučaju pobjede bi mogli skočiti za jednu poziciju.
cyprus - J.P. Montoya
Duel sredine tabele. Ako bih ja pobjedio možda bih mogo u gornju polovicu tabele.
and1medjed - elSaik
Ako se elSaik odluči pojaviti nakon isteka bana, ovo bi bio meč za drugu poziciju, tj. derbi kola. Medjedu dosta bod.
Enrico - avenged_sevenfil
Ukoliko se ova dvojica pojave, onda je ovo odlučujući susret za slamku spasa ka opstanku u ligi. Remi možda izbaci oba takmičara u "cvajtu".
vjecnobordo - abondanzieri
Još jedna utakmica bez značaja. Abondanzieri može eventualno napredovat na tabeli, dok vjecnobordo teško.
van Basten - campa_xxx
Vjerovatno najznačajnija utakmica zadnjeg kola. Novi prvak ide u goste trenutno posljednjeplasiranom van Bastenu kojem je ova utakmica biti ili ne biti.
PS abondanzierija bih zamolio da postavi jednak broj parova (po 10) i za subotu i za nedjelju, da se fino mogu zamislit poluvremena
Sebi čestitam osiguran opstanak
Posljednje kolo:
Lakat Jebić - and
Utakmica bez ikakvog značaja. Oba takmičara u slučaju pobjede bi mogli skočiti za jednu poziciju.
cyprus - J.P. Montoya
Duel sredine tabele. Ako bih ja pobjedio možda bih mogo u gornju polovicu tabele.
and1medjed - elSaik
Ako se elSaik odluči pojaviti nakon isteka bana, ovo bi bio meč za drugu poziciju, tj. derbi kola. Medjedu dosta bod.
Enrico - avenged_sevenfil
Ukoliko se ova dvojica pojave, onda je ovo odlučujući susret za slamku spasa ka opstanku u ligi. Remi možda izbaci oba takmičara u "cvajtu".
vjecnobordo - abondanzieri
Još jedna utakmica bez značaja. Abondanzieri može eventualno napredovat na tabeli, dok vjecnobordo teško.
van Basten - campa_xxx
Vjerovatno najznačajnija utakmica zadnjeg kola. Novi prvak ide u goste trenutno posljednjeplasiranom van Bastenu kojem je ova utakmica biti ili ne biti.
PS abondanzierija bih zamolio da postavi jednak broj parova (po 10) i za subotu i za nedjelju, da se fino mogu zamislit poluvremena
- van Basten
#4459 Re: Sa-x liga, komentari
prokletstvo sezone... pogodim 2 para a ni boda da osvojim... haman svi odluče "poluditi" baš protiv mene. Kako god... idemo makar 10. mjesto pokušati osigurati, uzdajući se i u opijenost novog prvaka sedmodnevnim sljavljem.
Usput, čestitke na tituli @campa
- abondanzieri
#4460 Re: Sa-x liga, komentari
Zbog postovanja prema olicenju fer pleja i sportskog nadmetanja,sto ti svakako jesi,prvi put otkako igram ovu ligu se desilo da mi nije drago sto sam pobijedio :sad:Zelim ti puno srece u zadnjem kolu i da ipak nekako uspijes osigurati opstanakvan Basten wrote:prokletstvo sezone... pogodim 2 para a ni boda da osvojim... haman svi odluče "poluditi" baš protiv mene. Kako god... idemo makar 10. mjesto pokušati osigurati, uzdajući se i u opijenost novog prvaka sedmodnevnim sljavljem.
@Campa xxx,cestitam na vise nego zasluzeno osvojenoj tituli.Nadam se da ces se druziti sa nama i u sljedecoj sezoni
@cyprus,bice onako kako predlazes,10+10
- srpanj
#4461 Re: Sa-x liga, komentari
a'..evo i(konacno
) nesluzbenih rezultata pretposljednjeg kola:

i..naravno...ja bih iskoritio i cestitao -SEBI!..na fantasticnoj i nadasve nadahnutoj, pa onda i na zasluzenoj pobjedi
(svaka mi cast
)

i..naravno...ja bih iskoritio i cestitao -SEBI!..na fantasticnoj i nadasve nadahnutoj, pa onda i na zasluzenoj pobjedi
(svaka mi cast
- Zwanziger
#4462 Re: Sa-x liga, komentari
Da li ce ovo LongDong prokockati veliku prednost koju je imao u odnosu na Admira? Imao je 9 bodova vise u odnosu na Admira u 18. kolu. To je draz ove Cvajte, neizvjesnost do zadnjeg kola
Cestitke Campi na tituli i Shaqqi. Shaqqa je bio nezaustavljiv ove sezone u Cvajti.
Cestitke Campi na tituli i Shaqqi. Shaqqa je bio nezaustavljiv ove sezone u Cvajti.
- cyprus
#4463 Re: Sa-x liga, komentari
Vidi shaqqe, tek skonto, ima samo 1 poraz
Svaka čast, i dobro nam došo sljedeće godine
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4464 Re: Sa-x liga, komentari
nadam se fer i korektnoj borbi u posljednjem kolu
- shalla
#4465 Re: Sa-x liga, komentari
Fakat sam gigantcyprus wrote:Vidi shaqqe, tek skonto, ima samo 1 poraz![]()
![]()
![]()
Lijepo ovako vidjeti tabelu, evo me ko United
Jedva čekam prvu ligu, da vidimo da li sam dorastao najboljima...
-
LongDong
#4466 Re: Sa-x liga, komentari
Što se zakuhalo Tito dragi? Koji sam ja levat, čitavo vrijeme na poziciji koja direktno vodi u viši rang, a sad je pitanje hoću li i u baraž? Medjutim ako uzmem Admira, a Srpanj iznenadi Zwanzija, eto me u elitnom razredu. Čelništvo, jesam li u pravu, je li u slučaju istog broja bodova prednost ima onaj sa više datih golova?
- Mc_len
#4467 Re: Sa-x liga, komentari
koliko traje pauza do nove sezone
- abondanzieri
#4468 Re: Sa-x liga, komentari
Do trenutka kada pocnu sve lige petice sljedece sezoneMc_len wrote:koliko traje pauza do nove sezone
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#4469 Re: Sa-x liga, komentari
Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igru
Mozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
- abondanzieri
#4470 Re: Sa-x liga, komentari
Ne znam,i prosle godine smo pravili toliku pauzu,pa se nije desilo da se neko od igraca nije sjetio da treba da ponovo ucestvuje u igri.Moje misljenje je da je ljetna pauza najbolje rjesenjeAdmir_1984 wrote:Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igruMozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
- cyprus
#4471 Re: Sa-x liga, komentari
Slažem se, pogotovo što ljeti ljudi idu malo i na more, mislim ko ima paraabondanzieri wrote:Ne znam,i prosle godine smo pravili toliku pauzu,pa se nije desilo da se neko od igraca nije sjetio da treba da ponovo ucestvuje u igri.Moje misljenje je da je ljetna pauza najbolje rjesenjeAdmir_1984 wrote:Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igruMozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
Ali pauza u svakom slučaju je super ideja protiv zasićenja i za odmor
- abondanzieri
#4472 Re: Sa-x liga, komentari
Iako sam htio da nastimam da u subotu i nedjelju bude po deset parova,ipak ce zbog greske na Soccerwayu na kome je prvobitno pisalo da se sve utakmice spanske lige igrati u nedjelju omjer biti 13-7.
Znaci 13 tekmi u subotu,a 7 u nedjelju
Znaci 13 tekmi u subotu,a 7 u nedjelju
- cyprus
#4473 Re: Sa-x liga, komentari
and1medjed - elSaik 1:0
25' M'gladbach - Dortmund 1:1
Izgleda da međed osigurava 2. mjesto
25' M'gladbach - Dortmund 1:1
Izgleda da međed osigurava 2. mjesto
- cyprus
#4474 Re: Sa-x liga, komentari
van Basten - campa_xxx 1:0