Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#4451 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Yebeni kompjuter me je osujetio da postiram parove, prvi put ove godine sam propustio tipovanje. Al valjda sam već osigurao prvu ligu?
abondanzieri

#4452 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

shaqqa wrote:Yebeni kompjuter me je osujetio da postiram parove, prvi put ove godine sam propustio tipovanje. Al valjda sam već osigurao prvu ligu?
Dokle god ima barem jedna utakmica iz ponude da nije pocela nije kasno da se postave prognoze.U tvom slucaju ostalo je taman deset utakmica koje nisu odigrane i nista te ne sprijecava da odigras i ovo kolo :wink:
striker

#4453 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

srpanj wrote:izvini...al' morao sam

i nozem........... i lancem......... i pajserom u glavu...................... :D :D

izvini drug...nista osobno protiv tebe ;-) ...al'...tek onako, radi atmosfere :)

:thumbup:
He he sve dure sto se tice provokacija, ali imamo dvije greske u postavljanju rezultata...
Kod mene je greska sto sam stavio bonus( kao da sam domacin), a ti si stavio dva puta Marseille - Lyon 2-1.
Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno! ;-)
srpanj

#4454 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

striker wrote: Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno! ;-)
kako? to me navlacis? :lol: ..znas i sam da nista ne smijem barkati nakon sto mi pocne prva tekma? :skoljka:
(ocito ne biras sredstva...bitan je krajnji cilj, sve ostalo je nebitno...svasta sam ocekivao ali ovo ne, ne od tebe :D ...prevazisao si i mene u ovim zackoljicama :thumbup: :thumbup: )

i...i tebi sretno u nastavku :)
abondanzieri

#4455 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

koje takticko nadmudrivanje yebote :-) :D
striker

#4456 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

srpanj wrote:
striker wrote: Eto kod mene se ne racuna bonus, a ti mozes staviti drugi par.
Sretno! ;-)
kako? to me navlacis? :lol: ..znas i sam da nista ne smijem barkati nakon sto mi pocne prva tekma? :skoljka:
(ocito ne biras sredstva...bitan je krajnji cilj, sve ostalo je nebitno...svasta sam ocekivao ali ovo ne, ne od tebe :D ...prevazisao si i mene u ovim zackoljicama :thumbup: :thumbup: )

i...i tebi sretno u nastavku :)
Ha ha ha sta si se prepao ba?! Mogao si ovdje na komentare dodati izmjenu. No, nema veze... svakako vodis 2:0. :-?
Cuo sam da je bilo veliko slavlje kod vodeceg gola. Steta je da to i ostali igraci ne vide. :D http://www.youtube.com/watch?v=NTM6R00wdSI :D
srpanj

#4457 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

ok...al' to je samo trenutni rez.....ocekujem potop sa ova dva preostala para(a' ...s realom si se fino izvukao :-D ).

a sto se tice feste....priznajem da je mnogo veca bila, kada smo igrali na tvom terenu :D :D
pa...da te potsjetim :-D 109km/h :-) :-)

:thumbup:
cyprus

#4458 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Čestitke campa_xxx na osvojenoj tituli :) :) :)

Sebi čestitam osiguran opstanak :D . A takve sam ambicije imo... :roll:

Posljednje kolo:

Lakat Jebić - and
Utakmica bez ikakvog značaja. Oba takmičara u slučaju pobjede bi mogli skočiti za jednu poziciju.

cyprus - J.P. Montoya
Duel sredine tabele. Ako bih ja pobjedio možda bih mogo u gornju polovicu tabele.

and1medjed - elSaik
Ako se elSaik odluči pojaviti nakon isteka bana, ovo bi bio meč za drugu poziciju, tj. derbi kola. Medjedu dosta bod.

Enrico - avenged_sevenfil
Ukoliko se ova dvojica pojave, onda je ovo odlučujući susret za slamku spasa ka opstanku u ligi. Remi možda izbaci oba takmičara u "cvajtu".

vjecnobordo - abondanzieri
Još jedna utakmica bez značaja. Abondanzieri može eventualno napredovat na tabeli, dok vjecnobordo teško.

van Basten - campa_xxx
Vjerovatno najznačajnija utakmica zadnjeg kola. Novi prvak ide u goste trenutno posljednjeplasiranom van Bastenu kojem je ova utakmica biti ili ne biti.

PS abondanzierija bih zamolio da postavi jednak broj parova (po 10) i za subotu i za nedjelju, da se fino mogu zamislit poluvremena :D
van Basten

#4459 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

prokletstvo sezone... pogodim 2 para a ni boda da osvojim... haman svi odluče "poluditi" baš protiv mene. Kako god... idemo makar 10. mjesto pokušati osigurati, uzdajući se i u opijenost novog prvaka sedmodnevnim sljavljem.
Usput, čestitke na tituli @campa
abondanzieri

#4460 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

van Basten wrote:prokletstvo sezone... pogodim 2 para a ni boda da osvojim... haman svi odluče "poluditi" baš protiv mene. Kako god... idemo makar 10. mjesto pokušati osigurati, uzdajući se i u opijenost novog prvaka sedmodnevnim sljavljem.
Usput, čestitke na tituli @campa
Zbog postovanja prema olicenju fer pleja i sportskog nadmetanja,sto ti svakako jesi,prvi put otkako igram ovu ligu se desilo da mi nije drago sto sam pobijedio :sad:Zelim ti puno srece u zadnjem kolu i da ipak nekako uspijes osigurati opstanak :thumbup:

@Campa xxx,cestitam na vise nego zasluzeno osvojenoj tituli.Nadam se da ces se druziti sa nama i u sljedecoj sezoni :)

@cyprus,bice onako kako predlazes,10+10 :wink:
srpanj

#4461 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

a'..evo i(konacno :) ) nesluzbenih rezultata pretposljednjeg kola:

Image

Image

Image

Image

i..naravno...ja bih iskoritio i cestitao -SEBI!..na fantasticnoj i nadasve nadahnutoj, pa onda i na zasluzenoj pobjedi
(svaka mi cast :D :thumbup: )

:skoljka:
Zwanziger

#4462 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Da li ce ovo LongDong prokockati veliku prednost koju je imao u odnosu na Admira? Imao je 9 bodova vise u odnosu na Admira u 18. kolu. To je draz ove Cvajte, neizvjesnost do zadnjeg kola :D

Cestitke Campi na tituli i Shaqqi. Shaqqa je bio nezaustavljiv ove sezone u Cvajti.
cyprus

#4463 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Vidi shaqqe, tek skonto, ima samo 1 poraz :shock: :shock: :D

Svaka čast, i dobro nam došo sljedeće godine
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4464 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

nadam se fer i korektnoj borbi u posljednjem kolu
shalla

#4465 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

cyprus wrote:Vidi shaqqe, tek skonto, ima samo 1 poraz :shock: :shock: :D

Svaka čast, i dobro nam došo sljedeće godine
Fakat sam gigant :mrgreen:
Lijepo ovako vidjeti tabelu, evo me ko United :-D
Jedva čekam prvu ligu, da vidimo da li sam dorastao najboljima...
LongDong

#4466 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Što se zakuhalo Tito dragi? Koji sam ja levat, čitavo vrijeme na poziciji koja direktno vodi u viši rang, a sad je pitanje hoću li i u baraž? Medjutim ako uzmem Admira, a Srpanj iznenadi Zwanzija, eto me u elitnom razredu. Čelništvo, jesam li u pravu, je li u slučaju istog broja bodova prednost ima onaj sa više datih golova?
Mc_len

#4467 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Mc_len »

koliko traje pauza do nove sezone
abondanzieri

#4468 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Mc_len wrote:koliko traje pauza do nove sezone
Do trenutka kada pocnu sve lige petice sljedece sezone
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4469 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igru :( Mozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
abondanzieri

#4470 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Admir_1984 wrote:Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igru :( Mozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
Ne znam,i prosle godine smo pravili toliku pauzu,pa se nije desilo da se neko od igraca nije sjetio da treba da ponovo ucestvuje u igri.Moje misljenje je da je ljetna pauza najbolje rjesenje :)
cyprus

#4471 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

abondanzieri wrote:
Admir_1984 wrote:Prvelika je to pauza. Bojim se da ce igraci zaboraviti na ovu igru :( Mozda da se odmorimo mjesec dana, pa preko ljeta igrati norvezane, ruse, svedjane, pretkola evropskih takmicenja i slicno
Ne znam,i prosle godine smo pravili toliku pauzu,pa se nije desilo da se neko od igraca nije sjetio da treba da ponovo ucestvuje u igri.Moje misljenje je da je ljetna pauza najbolje rjesenje :)
Slažem se, pogotovo što ljeti ljudi idu malo i na more, mislim ko ima para :D

Ali pauza u svakom slučaju je super ideja protiv zasićenja i za odmor :)
abondanzieri

#4472 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Iako sam htio da nastimam da u subotu i nedjelju bude po deset parova,ipak ce zbog greske na Soccerwayu na kome je prvobitno pisalo da se sve utakmice spanske lige igrati u nedjelju omjer biti 13-7.
Znaci 13 tekmi u subotu,a 7 u nedjelju :wink:
cyprus

#4473 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

and1medjed - elSaik 1:0

25' M'gladbach - Dortmund 1:1

Izgleda da međed osigurava 2. mjesto :)
cyprus

#4474 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

van Basten - campa_xxx 1:0

31' Nancy - Marseille 1:2

Otvara se put ka baražu za van Bastena :)
cyprus

#4475 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Lakat Jebić - and 0:1

32' Nancy - Marseille 1:2

and zaokružuje solidnu sezonu :)
Post Reply