Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
J.P.Montoya

#4426 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

i naravno ova liga poprima konture prave BiH lakrdije, nista bez skandala... kako samo ne kontam pojedine koji ovo shvacaju na zivot ili smrt.....
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#4427 Re: Sa-x liga, komentari

Post by pape »

abondanzieri wrote:sjo lakrdije :D
Lakrdija, ... naravno da je lakrdija. I nastavlja sa drskostima i svojom bezobrastinom.
Je l`, .... isprica nam tuznu pricu, sazali se jadan na @Erotiku, sa kojim sam ja to odmah posteno odradio putem PP-a.

pape wrote:Sent at: 07. May. 2009. 19:45
From: pape
To: Erotika ... Provjera je u toku, ...

Bit ce provjereno, .... ako je greska, dobit ces javno izvinjenje.
Do tada mozes nastaviti normalno forumati.
Pozdrav
pape

Globalni moderator
Vjerovatno ce nam sada pokusati objasniti i ko je @uriel, .... novi nick koji dolazi sa iste adrese, ... sasvim "slucajno" jucer registrovan, u vrijeme nakon sto me pokusao razvuci ko zvaku, a zbog dobijene opomene.

P.S. Ako se javi sa @cyprus-ovog, ili bilo kojeg drugog nick-a, i taj ce nick biti banovan. Nema igranja sa tim. Ako to nekome nije jasno, procitajte ponovo vasa, prilikom registracije prihvacena pravila.
cyprus

#4428 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ovako, izražavam žaljenje što skandali nisu mogli mimoići i našu ligu.

Sad, ovako, iz čisto pragmatičnih razloga imam pitanje za @papeta, jer sam ja glavni odgovorni ( :D ) za organizaciju i održavanje "projekta" ove lige, da li će elSaik biti vraćen nakon odležanog bana, ili je ovo trajni, te šta će biti sa @Enricom i @avenged_sevenfilom? Treba mi radi organizacije broja mjesta u SA-X ligi, naravno ako i dalje bude interesa od strane takmičara za igranje iste.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#4429 Re: Sa-x liga, komentari

Post by pape »

cyprus wrote:Ovako, izražavam žaljenje što skandali nisu mogli mimoići i našu ligu.

Sad, ovako, iz čisto pragmatičnih razloga imam pitanje za @papeta, jer sam ja glavni odgovorni ( :D ) za organizaciju i održavanje "projekta" ove lige, da li će elSaik biti vraćen nakon odležanog bana, ili je ovo trajni, te šta će biti sa @Enricom i @avenged_sevenfilom? Treba mi radi organizacije broja mjesta u SA-X ligi, naravno ako i dalje bude interesa od strane takmičara za igranje iste.
Kao sto vam je vec receno, ... imate lijepu temu, fino se druzite i zabavljate i nikada na njoj nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama.
Iskreno, ... zao bi mi bilo da tema i vase druzenje na istoj zamre. Ako se to desi, ... onda krivca potrazite kod @elSaika, ... za isto imate dovoljno dokaza, a adm/mod tim ih ima jos vise.
Sva trojica su banovani na po dvije sedmice, sto znaci da ce od tada, ako to budu zeljeli, imati pristup na forum.
Lakat Jebić

#4430 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

nista brate, saiče, parove cyprusu preko msna (kolko sam upratio, jarani ste) on nek postavi za tebe, i zdra'o...
vjecnobordo

#4431 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Prije početka današnje utakmice na ovoj mojoj, blatnjavoj areni, čulo se gromoglasno skandiranje: Pape, Pape :D u čast generalnog sekretara SA-x ala UEFE :mrgreen:
Svaka čast za sankcije :thumbup:

Ovo za msn su gluposti koje ne dolaze u obzir :D kada nismo mogli mi, Pape je uspio da razbije ovaj saikov klan, koji drži pola lige i šteli utakmice kako mu qrcu ćeif :D

Podnosim zahtjev da se navedenom takmičaru oduzme 10 bodova ovosezonskih :oops: i u narednu sezonu uđe sa deficitom od najmanje 3 boda :D

NEMA TITULEEEEEEEE :run:
vjecnobordo

#4432 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Odlična forma se nastavlja, a sada je poražen omraženi protivnik, mali leptirići. Sezona je apsolutno spašena :dance:
cyprus

#4433 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Eh ovako, pošto se trudim da ispoštujem @papetovu odredbu o zabrani elSaikovog oglašavanja preko mene ili bilo koga, moraću postaviti ovu sliku (nadam se da to nije kršenje te odredbe):

Image

Eto toliko.

Moj komentar: prije ove sezone je usvojeno pravilo o nemogućnosti odstupanja iz lige prije kraja sezone.
uriel

#4434 Re: Sa-x liga, komentari

Post by uriel »

Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.
cyprus

#4435 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

uriel wrote:Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.
E jebga ti, mogo si onda i ono reć preko ovog accounta :D :roll:
uriel

#4436 Re: Sa-x liga, komentari

Post by uriel »

cyprus wrote:
uriel wrote:Kako je i ovaj account napravljen samo da bismo popunili broj igrača u cvajti, molim da se i na ovaj složi kakav ban. Po mogućnosti trajni. Hvala.
Htjedoh prvo sam sebi izbrisati sa foruma, ali kako uvidjeh da te opcije nema, napisah to ovdje.

Parola sa utakmice vjecnobordo - elSaik i ujedno moj posljednji komentari na ovoj temi:

"E moj vječni, jadna li ti sudba, kada ti je za pobjedu potrebna UDBA."

:kravata:

edit: Slagah, nije to posljednje. Ovo je poslednje: čestitam campa na tituli. :thumbup: I da Bog da dok god se igra liga na kraju prvak bio Manijak. :thumbup:
Zwanziger

#4437 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Kako sad ovo rijesiti? Sad bi trebalo prvih 4 da udju u prvu ligu i da peti igra razigravanje?
campa_xxx

#4438 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

uriel wrote:
cyprus wrote:
Htjedoh prvo sam sebi izbrisati sa foruma, ali kako uvidjeh da te opcije nema, napisah to ovdje.

Parola sa utakmice vjecnobordo - elSaik i ujedno moj posljednji komentari na ovoj temi:

"E moj vječni, jadna li ti sudba, kada ti je za pobjedu potrebna UDBA."

:kravata:

edit: Slagah, nije to posljednje. Ovo je poslednje: čestitam campa na tituli. :thumbup: I da Bog da dok god se igra liga na kraju prvak bio Manijak. :thumbup:

Hvala na cestitkama.... a evo i ja da kazem, od slijedece sezone i ja napustam ligu ako elSaik ne bude igrao jer fakat nece biti zanimljivo, bar meni ne !
vjecnobordo

#4439 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee :lol: :lol:
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika :lol: :lol:

Malo se po forumu svašta pisalo, a onda se ljuti na vrhovne organe :mrgreen:
cyprus

#4440 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee :lol: :lol:
Očekujem da se cyprus oglasi u naredna 24 sata s istim gestom u čast velikog vođe, saika :lol: :lol:

Mene glava trenutno boli od vanforumskih problema, ne treba mi i ovdašnja glavobolja, tako da se oglašavam samo kad je neophodno. Inače, forum mi dođe ko odmor, al kako ste krenuli... :roll:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4441 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Zwanziger wrote:Kako sad ovo rijesiti? Sad bi trebalo prvih 4 da udju u prvu ligu i da peti igra razigravanje?
kako bi to dobro bilo :D :D
campa_xxx

#4442 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

vjecnobordo wrote:Saičeeeee vrati se, ovce tvoje, ne mogu bez tebeee :lol: :lol:

Jedini nacin da ti osvojis titulu je kad mi napustimo ligu ...
campa_xxx

#4443 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Sta je ovo, niko ne cestita na tituli (osim elSaika) ....

SAMPIONE SAMPIONE OLE OLE OLEEEEEEE
cyprus

#4444 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:Sta je ovo, niko ne cestita na tituli (osim elSaika) ....

SAMPIONE SAMPIONE OLE OLE OLEEEEEEE
Bolan nisi još osiguro teoretski :D
srpanj

#4445 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

Image

Image

Image Image
Jaguar84 wrote:A sta je s rezultatima 2 lige, nula bodova?
izvoli.......... :-D
shalla

#4446 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Sjebao mi se bio kompjuter, izgubio sam one urneke. Srpanj hvala ti a ja ću nešto novo skontati za prvu ligu :mrgreen:
striker

#4447 Re: Sa-x liga, komentari

Post by striker »

Hvala srpanj za tabelu i lijepo pripremi taj docek moje ekipe. Inace... znas da sam opasan iz prekida. :D
srpanj

#4448 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

striker wrote:Hvala srpanj za tabelu i lijepo pripremi taj docek moje ekipe. Inace... znas da sam opasan iz prekida. :D
hehehe....prvo sto mi je palo u oko...na ponudi nema "zlatana"... ;-) usput receno, cisto sumnjam da ces dobiti i jedan prekid i time ugroziti moju mrezu :skoljka: ...meni je bas neka frka (nema se vremena).....al' odigram svih 20 par...i onda, samo cekam tvojih 10 ;-) ...

i pazi sto ces izabrati s bonus ponude.......uvijek sam volio prepisivati i protivnika dobiti njegovim oruzjem :thumbup:

siguran sam da nemas sto traziti....bodove neses dobiti....a cestitati mozes odmah nakon objavljivanja ovoga posta :D ...(tek toliko da dobijemo na vremenu :razz: )

naravno, ja ti se unaprijed zahvaljujem :thumbup: :bih:
srpanj

#4449 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

:bih:
vec, imam prednost u prognoziranju za 4 para :-)
dakle, mojih 11 naspram tvojih 7 :skoljka: :razz:

bezveze ste se bacali u trosak ;-) ovo gostovanje vam nije trebalo i totalno je neisplativo :thumbup: :sax:
srpanj

#4450 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

izvini...al' morao sam

i nozem........... i lancem......... i pajserom u glavu...................... :D :D

izvini drug...nista osobno protiv tebe ;-) ...al'...tek onako, radi atmosfere :)

:thumbup:
Post Reply