Ja bih da se i meni racuna ManU, a ne samo njemu, ako moze.vjecnobordo wrote:elSaik - vanBasten 0-1
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#4401 Re: Sa-x liga, komentari
- campa_xxx
#4402 Re: Sa-x liga, komentari
1.poluvrijeme
avenged_sevenfil - campa_xxx 0:0
2.poluvrijeme
avenged_sevenfil
Genoa - Sampdoria 2-1
Catania - Milan 0-1
Siena - Napoli 2
campa_xxx
HSV - Hertha 2:1
Catania - Milan 0:2
Liverpool - Newcastle 2:0
Dosta ovdje i bod ....
avenged_sevenfil - campa_xxx 0:0
2.poluvrijeme
avenged_sevenfil
Genoa - Sampdoria 2-1
Catania - Milan 0-1
Siena - Napoli 2
campa_xxx
HSV - Hertha 2:1
Catania - Milan 0:2
Liverpool - Newcastle 2:0
Dosta ovdje i bod ....
- Zwanziger
#4403 Re: Sa-x liga, komentari
vjecnobordo wrote:JP Montoya - vjecnobordo 0-1
elSaik - vanBasten 0-1
Fino si igrao prvo poluvrijeme.
- campa_xxx
#4404 Re: Sa-x liga, komentari
avenged_sevenfil - campa_xxx 0:1
EDIT: avenged_sevenfil fulio penal u 90' tako da .... titulaaaaa
- srpanj
#4405 Re: Sa-x liga, komentari
hej..samo da se pohvalim
...razbio sam mog protivnika k'o zvecku...
(jeste, da na golu nisu imali nikog...al'...sto je mnogo-mnogo je
)
kao sto rece 'bordo...next please

kao sto rece 'bordo...next please

- campa_xxx
#4406 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik - vanBasten 2-1campa_xxx wrote:avenged_sevenfil - campa_xxx 0:1
imao si srece, vanBasten fulio 2 penala u 90-oj minuti ... znaci, utrka se nastavlja ...cestitam
- -danTe-
#4407 Re: Sa-x liga, komentari
a ja taman konto da sam preuzeo drugo mjestocampa_xxx wrote:elSaik - vanBasten 2-1campa_xxx wrote:avenged_sevenfil - campa_xxx 0:1
imao si srece, vanBasten fulio 2 penala u 90-oj minuti ... znaci, utrka se nastavlja ...cestitam
-
elSaik
#4408 Re: Sa-x liga, komentari
Ma najjača sezona od osnivanja. Sad ćeš vidjeti kad međed k'o Stuttgart uleti iz drugog plana...
Tebi campa ne ide na ruku ono dešavanje u Kupu. Da sam kojim slučajem prošao vječnog pustio bih ti titulu, ali ovako, bit će svega do kraja.
van Basten - dobro se autsajder držao, vidjelo se da im je biti ili ne biti, ali ipak, i pored svih napora (i pokrivanja sa 3 "prepisana" para
[1 pogođen, 2 falio po jedan gol]) nisu uspjeli da ostvare više od časnog poraza. Više sreće drugi put, tamo za dvije sezone.
edit: Kako cyprusa nema, odradit ću ja rezultate i tabelu.
Tebi campa ne ide na ruku ono dešavanje u Kupu. Da sam kojim slučajem prošao vječnog pustio bih ti titulu, ali ovako, bit će svega do kraja.
van Basten - dobro se autsajder držao, vidjelo se da im je biti ili ne biti, ali ipak, i pored svih napora (i pokrivanja sa 3 "prepisana" para
edit: Kako cyprusa nema, odradit ću ja rezultate i tabelu.
-
elSaik
#4409 Re: Sa-x liga, komentari
Eto, odradio sam ono. Samo mala napomena: oni koji imaju isto bodova, ono tamo napisano nije konačan poredak, jer ne znam avše međusobne, pa eto, to će cyprus srediti kada se pojavi.
Sad sam pregledao raspored i vidio da vjerovatno neću uspjeti stići campu. Šta više, imam osjećaj da neću biti ni drugi na kraju, pa bih da odmah sad čestitam campi na tituli, poslije neću moći od muke.
Sad sam pregledao raspored i vidio da vjerovatno neću uspjeti stići campu. Šta više, imam osjećaj da neću biti ni drugi na kraju, pa bih da odmah sad čestitam campi na tituli, poslije neću moći od muke.
- abondanzieri
#4410 Re: Sa-x liga, komentari
@el Saik,napravio si jednu gresku u rezultatima,napisao si Inter - Lazio 2-1,a bilo je 2-0.Na zalost to ce donijeti bitnu promjenu u mom rezultatu,tako da cu umjesto osvojenog boda za crvenim
ipak izgubiti za zelenim stolom

- cyprus
#4411 Re: Sa-x liga, komentari
Izvinjajem se zbog mog odsustva, al trenutno sam u velikoj frci, zato nisam mogo stavit rezultate i tabelu. Zahvaljujem kolegi elSaiku što me zamjenio 
- shalla
#4412 Re: Sa-x liga, komentari
I ja sam u frci, biće večeras tabela i rezultati...
-
elSaik
#4413 Re: Sa-x liga, komentari
Hvala na ispravci. Popravio sam rezultate i tabelu. Mislim da je sada sve oke.abondanzieri wrote:@el Saik,napravio si jednu gresku u rezultatima,napisao si Inter - Lazio 2-1,a bilo je 2-0.Na zalost to ce donijeti bitnu promjenu u mom rezultatu,tako da cu umjesto osvojenog boda za crvenimipak izgubiti za zelenim stolom
![]()
- campa_xxx
#4414 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:Eto, odradio sam ono. Samo mala napomena: oni koji imaju isto bodova, ono tamo napisano nije konačan poredak, jer ne znam avše međusobne, pa eto, to će cyprus srediti kada se pojavi.![]()
Joj nemoj jos nista da cestitas, ja slijedece dvije igram kuci a posto sam bolji u gostima nego kuci onda se utrka nastavlja ...
- van Basten
#4415 Re: Sa-x liga, komentari
da, zabi ga Bordeaux u 94. minuti, a ne treba im ni za šta. Prkoletstvo pehova ove sezone se nastavlja, prestao sam i kukati zbog toga. Ovu sezonu smo svakako prežalili još na početku i rekli da bi bio uspjeh ostati u ligi, isto govorim i sada... šansi ima, ali zweita je realnost. A tamo ulazimo u sasvim novom ruhu, novi stadion sa 56.000 sjedećih mjesta, novo vodstvo kluba, možda i novi naziv...
- shalla
- abondanzieri
#4417 Re: Sa-x liga, komentari
Jos samo trebas meni oduzeti jedan bodelSaik wrote:Hvala na ispravci. Popravio sam rezultate i tabelu. Mislim da je sada sve oke.abondanzieri wrote:@el Saik,napravio si jednu gresku u rezultatima,napisao si Inter - Lazio 2-1,a bilo je 2-0.Na zalost to ce donijeti bitnu promjenu u mom rezultatu,tako da cu umjesto osvojenog boda za crvenimipak izgubiti za zelenim stolom
![]()
-
avenged_sevenfil
#4418 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:Pošto mi je pape banovao ovaj nick, a onda isključio i Enrica i još nekog trećeg lika, Erotika nakav, valjda konta počinje sa "e" pa mora da je i taj moj,, prinuđen sam da do 22.5. ostavljam avengedu svoje parove. Znam da nije mimo pravila, ali eto, čisto da se zna. Valjda vam nije frka. Valjda sad neće i ovog jadnika banovati jer mu znam šifru... xD
-
uriel
#4419 Re: Sa-x liga, komentari
Ako bude trebao igrač naredne sezone, evo imam ja. 
- Zwanziger
#4420 Re: Sa-x liga, komentari
Bice mjesta u Cvajti, trojica su cini mi se neaktivna.uriel wrote:Ako bude trebao igrač naredne sezone, evo imam ja.
-
uriel
#4421 Re: Sa-x liga, komentari
Odlično.Zwanziger wrote:Bice mjesta u Cvajti, trojica su cini mi se neaktivna.uriel wrote:Ako bude trebao igrač naredne sezone, evo imam ja.
- cyprus
#4422 Re: Sa-x liga, komentari
Oj pa štas uradio?avenged_sevenfil wrote:elSaik wrote:Pošto mi je pape banovao ovaj nick, a onda isključio i Enrica i još nekog trećeg lika, Erotika nakav, valjda konta počinje sa "e" pa mora da je i taj moj,, prinuđen sam da do 22.5. ostavljam avengedu svoje parove. Znam da nije mimo pravila, ali eto, čisto da se zna. Valjda vam nije frka. Valjda sad neće i ovog jadnika banovati jer mu znam šifru... xD
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#4423 Re: Sa-x liga, komentari
Postovani takmicari SA-X lige, .... bilo vam je prepusteno na volju, ... lijepo ste se druzili i nije bilo potrebe za bilo kakvim moderatorskim intervencijama na ovoj vasoj lijepoj temi. Ne sjecam se kada sam posljednji put ovdje navratio.
Medjutim, .... iako @elSaik, tj. @Enrico, .... tj. vise i nije vazno koje nikove ima, ostaje i dalje drzak i provokativan, i dalje misli da se moze ponasati kako on hoce. Nece moci, ... svjedoci ste njegovog ponovnog pojavljivanja preko nika @avegend_sevenfil-a, koji ce razumljivo jos danas biti banovan.
Porucite mu da nas nece moci praviti budalama, ... da imamo mogucnost vidjeti o kome se radi.
Je l` treba screen shot?
Nastavite svoju lijepu igru, ... njegove igrice ce zasigurno biti onemogucene.
Medjutim, .... iako @elSaik, tj. @Enrico, .... tj. vise i nije vazno koje nikove ima, ostaje i dalje drzak i provokativan, i dalje misli da se moze ponasati kako on hoce. Nece moci, ... svjedoci ste njegovog ponovnog pojavljivanja preko nika @avegend_sevenfil-a, koji ce razumljivo jos danas biti banovan.
Porucite mu da nas nece moci praviti budalama, ... da imamo mogucnost vidjeti o kome se radi.
Je l` treba screen shot?
-
avenged_sevenfil
#4424 Re: Sa-x liga, komentari
pape wrote:Postovani takmicari SA-X lige, .... bilo vam je prepusteno na volju, ... lijepo ste se druzili i nije bilo potrebe za bilo kakvim moderatorskim intervencijama na ovoj vasoj lijepoj temi. Ne sjecam se kada sam posljednji put ovdje navratio.
Je l` treba screen shot?
elSaik wrote:Pape, brate, pretjeruješ. Uredu je da banuješ mene, pa i bratov nick, nikada nisam ni krio da mi je Enrico brat, tako da ti je i priča o tome da sam krio svoj drugi nick, također neutemeljena. Ali nema potrebe da ovog momka baniraš samo zato što mu znam šifru. Momak je regularno registrovan i godinama koristi ovaj nick što možeš i vidjeti ako mu pogledaš history. Čak se i registrovao prije mene na forum. Jesam li se ponovno regao novim nickom? Nisam. Jesam li preko ovog pisao bilo gdje osim ovdje javio raji da ću preko njega ostavljati parove za ovu igru? Nisam. Tamo želiš banovati nekakvog Erotiku, a lik niđe veze sa mnom. I kako da ti javim da griješiš u vezi onog tipa, kada ti ne mogu ni pm poslati?! Šta sad, hoćeš li i cyprusa banovati ukoliko se ispostavi da i njegovu šifru znam jer ju jednom prilikom rekao dok je pio s nama? Niđe veze, drug, niđe veze...