Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
srpanj

#4101 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

cyprus wrote:
shaqqa wrote:1. Ne kontam vas :mrgreen: , samo mi recite kako treba da izgleda poredak pa ću promijeniti...
2. I ja sam kontao to za Mc_lena al koji onda score da mu pripišem?
Ma samo ti oduzmi Mc_lenu bod i ništa više ne diraj :D
saik??...mislim da nema oduzimanja? zwanziger 1. Mc_len O!!
shalla

#4102 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

srpanj wrote:
cyprus wrote:
shaqqa wrote:1. Ne kontam vas :mrgreen: , samo mi recite kako treba da izgleda poredak pa ću promijeniti...
2. I ja sam kontao to za Mc_lena al koji onda score da mu pripišem?
Ma samo ti oduzmi Mc_lenu bod i ništa više ne diraj :D
saik??...mislim da nema oduzimanja? zwanziger 1. Mc_len O!!
Ma valjda je na to mislio, da mu oduzmem sa trenutne tabele...
Moram Emiru onda oduzeti (tj ne priznati) bod i za prošlo kolo...
srpanj

#4103 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

shaqqa wrote:E jbg Saik sad, sad moram komplet tabelu mijenjati i gledati postignute golove (iako je vrlo glupo da ako dvojica imaju isto bodova bolji ispada onaj sa npr gol razlikom 11:18 od onog sa gol razlikom 9:8)...
u prosloj sezoni...na osnovu mojih postignutih golova, ja nisam bio posljednji,(ipak,pretposljednji :skoljka: ) imali smo isti zbroj bodova a ti si zauzeo tu posljednju poziciju, bas iz ovih razloga...ne??
Zwanziger

#4104 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Ma jok sta ces mu oduzimati. Ionako je izgubio u proslom kolu. Ja ga uzeo u gostima 0:2.
shalla

#4105 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Tabela (zasad) izgleda ovako, sutra ću izbaciti novu gdje će prednost imati igrač koji je postigao više golova u odnosu na onog sa boljom gol razlikom...

Image
Last edited by shalla on 16/03/2009 00:20, edited 1 time in total.
shalla

#4106 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

srpanj wrote:
shaqqa wrote:E jbg Saik sad, sad moram komplet tabelu mijenjati i gledati postignute golove (iako je vrlo glupo da ako dvojica imaju isto bodova bolji ispada onaj sa npr gol razlikom 11:18 od onog sa gol razlikom 9:8)...
u prosloj sezoni...na osnovu mojih postignutih golova, ja nisam bio posljednji,(ipak,pretposljednji :skoljka: ) imali smo isti zbroj bodova a ti si zauzeo tu posljednju poziciju, bas iz ovih razloga...ne??
Iskreno, pojma nemam...
elSaik

#4107 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Bilo bi da se može uticati na odbranu, a ne može. Isto tako, npr., mogu ja tebi reći, glupo bi bilo da ispadne onaj koji je pogodio 30, a opstane onaj koji je pogodio 10 rezultata. :mrgreen:

edit: što se tog oduzimanja bodova tiče - nije toliko komplikovano koliko vam se čini. Kada se neki igrač ne pojavi smatra se da je postigao nula golova, ALI ne dobija bod ako je rezultat na kraju 0:0.
shalla

#4108 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:
Bilo bi da se može uticati na odbranu, a ne može. Isto tako, npr., mogu ja tebi reći, glupo bi bilo da ispadne onaj koji je pogodio 30, a opstane onaj koji je pogodio 10 rezultata. :mrgreen:

edit: što se tog oduzimanja bodova tiče - nije toliko komplikovano koliko vam se čini. Kada se neki igrač ne pojavi smatra se da je postigao nula golova, ALI ne dobija bod ako je rezultat na kraju 0:0.
Onaj koji pogodi 10 rezultata NIKAD ZA NIKAD neće imati isto bodova kao taj što je pogodio 30:-D
elSaik

#4109 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Misliš? Neelix je jednom bio zadnji sa najviše pogođenih u ligi. :mrgreen:
van Basten

#4110 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

čini mi se da sam iščupao izuzetno vrijednu pobjedu, da se malo prodiše. Sada mi slijedi pakleni dio sezone, sa tri uzastopna gostovanja. Tu očekujem 6-7 bodova radi mira u kući :P , a minimum sa kojim bih bio zadovoljan jesu 4 boda
cyprus

#4111 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Pih, jedini u obje lige pogodim bonus par i izgubim :x . Ipak, čestitke andu :)

A za abondanzierija da kažem, kad budeš postavljo parove, nemoj se pls držat elSaikovog načina od ovog kola, tj. 24 para, nego ko i dosad, normalno 20 :)
Mc_len

#4112 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Mc_len »

molim obrazlozenje zasto je meni oduzet bod sta sam ja to uradio protiv pravila
Mc_len

#4113 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Mc_len »

nerazumijem zasto mi se oduzimaju bodovi kad ja od prvog kola igram iste rezultate za svaku utakmicu jbg to je moj nacin igre i nema potrebe da mi se uzima bod
jer je ocito da NISAM PREPISIVAO
:x :x :x
shalla

#4114 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Jbg, ne smiješ tipovati isto kao tvoj protivnik na više od 3 tekme...
Ko prvi djevojci...
Zwanziger

#4115 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

Nije ti oduzet bod, imas isto ko i prije ovog kola. Jebi ga sad. Dozvoljeno je 3 ista rezultata, kod tebe su se potrefila 4. Trebas provjeriti i protivnikove rezultate. Pravilo je pravilo.
elSaik

#4116 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

AKCIJA

Častim pivom svakoga ko dobije vječnog. Sa dvije onoga ko ga pošalje u cvajtu. :mrgreen:
vjecnobordo

#4117 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:AKCIJA

Častim pivom svakoga ko dobije vječnog. Sa dvije onoga ko ga pošalje u cvajtu. :mrgreen:
Dok postoji liga, vječni će biti premijerligaš. I nema te ekipe koja će ga izbaciti u drugu ligu :D Mogu se gubiti pojedine bitke, ali rat nikad :) I u svakom slučaju sve pošteno, fer, sportski, po pravilima igre.
Isto tako, postoje ekipe koje ne isijavaju mržnju prema mom klubu, ali da nema velikih klubova, koga bi mrzili? :D U svakom slučaju, u ligi ima igrača s kojim imam korektan odnos, iako je i toga sve manje, zbog glupog sistema vas u Savezu :roll:

I još, da ne kažem na kakav CIGANSKI način je avenged uzeo bod sa arene. Pa to nema ni na Zelenoortskim ostrvima.

Apsolutno predlažem ukidanje institucije "Savez" ili bar izbacivanje ovog lopova iz iste, kao i svega što ima veze s ovim lopovom tj drugih članova: enrico, cyprus, avenged.

Koliko samo cvajta djeluje zdravije, u odsustvu ljudi poput saika :oops:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4118 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Ja fakt mislio ovo jedan dobar vidi zezancije i igre, a ono mrtvo ozbiljno :-) :-) Kao da ne znam za sta se igra. Meni nema nishta mrze nego kad dam gol, a ono isti rez ima protivnik. Kad tipujem nakon protivnika uvijek gledam da ne prepishem nijedan isti rez
abondanzieri

#4119 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Parovi ce biti ubrzo postavljeni :dance:
elSaik

#4120 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:

I još, da ne kažem na kakav CIGANSKI način je avenged uzeo bod sa arene. Pa to nema ni na Zelenoortskim ostrvima.

Apsolutno predlažem ukidanje institucije "Savez" ili bar izbacivanje ovog lopova iz iste, kao i svega što ima veze s ovim lopovom tj drugih članova: enrico, cyprus, avenged.
Šta je uradio? Igrao sve iste rezultate? :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4121 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Ako moze da se izbace parovi za sljedece kolo druge lige. Ne znam jesam li domacin il gost
vjecnobordo

#4122 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:

Šta je uradio? Igrao sve iste rezultate? :mrgreen:
Zar ne znaš šta su tvoje rezerve igrale i tvoja marioneta za namještanje rezultata?
LongDong

#4123 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

@Shaqqa

Želio bih ti sugerisati da je moj skor, što se tiče gol razlike 16:12. No frks, vjerujem da je previd čista slučajka. :)
LongDong

#4124 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Admir_1984 wrote:Ako moze da se izbace parovi za sljedece kolo druge lige. Ne znam jesam li domacin il gost
Domaćin si, a ujedno i outsider :D protiv mene.
shalla

#4125 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

LongDong wrote:@Shaqqa

Želio bih ti sugerisati da je moj skor, što se tiče gol razlike 16:12. No frks, vjerujem da je previd čista slučajka. :)
Ma normala, jbg požurim i onda se zajebem. Prepraviću večeras aBd...
Post Reply