Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
van Basten

#3751 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

cyprus, mala digresija... postavio si parove za $. kolo, a napisao da je 3. kolo, iako smo svi odigrali po tri utakmice već.
cyprus

#3752 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

van Basten wrote:cyprus, mala digresija... postavio si parove za $. kolo, a napisao da je 3. kolo, iako smo svi odigrali po tri utakmice već.
Uh, prepade me :D . Ja konto nešto gadno pogriješio, kad ono samo broj. Hvala na digresiji, bidniće ispravljeno :)
van Basten

#3753 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

cyprus wrote:
van Basten wrote:cyprus, mala digresija... postavio si parove za $. kolo, a napisao da je 3. kolo, iako smo svi odigrali po tri utakmice već.
Uh, prepade me :D . Ja konto nešto gadno pogriješio, kad ono samo broj. Hvala na digresiji, bidniće ispravljeno :)
pa zato sam i naglasio da je MALA digresija :D doduše, sada vidim da je broj 4 ispao kao $ (lova vazda pred očima :D ) što je moglo malo zbuniti, ali dobro...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3754 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Admir_1984 »

Izgleda da mi protivnik nije odgirao :( jel sad automatski meni 3 boda ili?
-danTe-

#3755 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

poslije prvog poluvremena:
van_basten-and1medjed 0:2
cyprus

#3756 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Admir_1984 wrote:Izgleda da mi protivnik nije odgirao :( jel sad automatski meni 3 boda ili?
Za to, trebaš ti bar nešto pogodit :D
LongDong

#3757 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

srpanj wrote:vidim long' je vec nesto odigrao...lijepe prognoze sa puno golova :-) ...ja bas htjedoh da okacim svoje...ali se predomislih(iz taktickih razloga ;-) )problem je samo u bonus paru...ti si mi vec ponudio u svojoj prognozi bonus par...:
Kako taktičan maestralan potez :D , od strane velikog strateškog maga tj. mene :D , odigrati rezultat iz bonus ponude, a pritom se nadajući da taj par neće proći, i plus očekivati da će se protivnik pokriti baš tim parom koji mu je dao prednost domaćeg terena. Klasična navlaka koja ide u prilog tezi ( SrpanjKO bez teških osjećanja :D ), igraj po svom feelingu, ne uzimajući u obzir šta je takmac odigrao. Naravno, moguća je korekcija ako nešto nije u skladu sa već utvrđenim pravilima o broju postavljenih istovjetnih parova.
Posle prvog dijela u rezultatskoj i psihološkoj sam prednosti, no poznavajući svog protivnika gotovo sam siguran da se neće olako predati. Sa nestrpljenjem očekujem nastavak, koji će nam vjerujem ponuditi još mnoštvo uzbudjenja.
Lakat Jebić

#3758 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

jebo mater kako ovi i globalneta jebu sax, presto sam i doalzit samo ovako petkom nekom kazem da mi provjeri, sad sam slucajno upalio kad vidim novo kolo, jbg odigro sam parova sto je bilo... vec gubim 2:0... uzasna forma na pocetku sezone...
elSaik

#3759 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:jebo mater kako ovi i globalneta jebu sax, presto sam i doalzit samo ovako petkom nekom kazem da mi provjeri, sad sam slucajno upalio kad vidim novo kolo, jbg odigro sam parova sto je bilo... vec gubim 2:0... uzasna forma na pocetku sezone...
Još imaš sreće. Čini mi se da sam dvije stative pogodio. :oops: ALI, još ništa nije gotovo... :)
shalla

#3760 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Znam da je ovo cyprusov i Džulajev posao al eto, neko me naružio da ništa ne radim pa bar ovo:

REZULTATI 4.KOLA SA-X LIGE:

PSG - VfL Wolfsburg 2:0
Zenit St Petersburg - VfB Stuttgart 2:1
Olympiakos Piraeus - Saint Étienne 1:3
Aston Villa - CSKA Moskva 1:1
NEC - Hamburger SV 0:3
Sampdoria - FC Metalist Kharkiv 0:1
Bordeaux - Galatasaray SK 0:0
Aalborg BK - Deportivo La Coruña 3:0
Manchester United - Fulham 3:0
FC Aarau - Grasshopper Club Zürich - odgođeno
KAA Gent - RSC Anderlecht 1:2
Ipswich Town FC - Nottingham Forest FC 2:1
FC Shakhtar Donetsk - Tottenham Hotspur 2:0
FC København -Manchester City 2:2
Fiorentina - Ajax 0:1
Olympique Marseille -Twente 0:1
Werder Bremen - AC Milan 1:1 (X)
FC Dynamo Kyiv - Valencia 1:1 (X)
Sporting Braga - Standard de Liège 3:0 (1)
KKS Lech Poznan - Udinese 2:2 (X)

Za nekoliko minuta i rezultati druge lige...
cyprus

#3761 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

shaqqa, neizmjerna ti hvala :D

Ako mogneš, mogo bi ti ovo i češće :D
shalla

#3762 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

cyprus wrote:shaqqa, neizmjerna ti hvala :D

Ako mogneš, mogo bi ti ovo i češće :D
Nije frka, dok god mi Sa-X bude radio kako treba :wink:

Nevjerovatno kolo u cvajti, sve pobjede gostiju, ovo će ući u anale :mrgreen:

Image
elSaik

#3763 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Nije loše. 2 pobjede, 1 neriješeno i 1 nesretan poraz (:(), a 3 tekme igrao u gostima. Naredno kolo - osiguravanje liderske pozicije. 8-)
cyprus

#3764 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Eto, dofatio sam i fenjer :oops: . Ah kad ti se stvari poslože na način da imaš najviše primljenih golova u ligi i da si u prva 4 kola igro sa 4 prvoplasirana, te usput pogodiš fin broj stativa, tipa Lech-Udinese (do 84. mi odgovaro rezultat) ili Mareseille-Twente (trebo mi samo 1 je...i gol domaćina, al yok), onda ovakva pozicija je očekivana. Ništa, trenirati dodatno efikasnost i odbranu naravno :oops: . Naravno, čestitam campi na zasluženoj pobjedi :)

PS Stvarno fascinantna situacija u cvajti. Domaćini ni gola :D :D , kud ne bijaše tako i u 1. liZi :x
van Basten

#3765 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

lijepo je vidjeti da se i 5. član UO konačno počeo miješati u svoj posao :evil:
valjda svi stignemo odigrati iduće kolo... mal razmaka definitivno, u petak parovi u subotu utakmice...
helem, zaslužen poraz kući... čestitke medi na pobjedi... nema svrhe žaliti se na 4-5 "stativa" i izvlačiti se time, kada je očito da je turbulentna sezona pred nama. Nisam ja džabe najavio da je glavni cilj ove sezone - goli opstanak. Ipak je riječ o sezoni promjena, bar za mene... gradi se novi stadion, dopunjavaju se članovi uprave... uglavnom, dosta stvari koje odvraćaju koncentraciju sa terena.
mala pomoć za kladioničare - iskustvo nas uči da se itekako isplati pratiti moje bonus parove... ako ja odigram 1, onda slobodno na taj par stavite kuću da će biti X2 i obratno.
cyprus

#3766 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Zbog izvanredne situacije, tj. manjka vremena, ja sam večeras morao postaviti parove za vikend, jer smatram da je prekasno ako se sutra stave.
srpanj

#3767 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

shaqqa wrote:
Image
Image

Image

pardoniram na kasnjenju ;-) i ovo sto sam sad okacio, ne znaci da je ovako...sve je ovo zbrojeno na brzaka....
long'...ovo kasnjenje nema veze s tobom :) rano jutros sam procitao tvoj post :thumbup: nisam stigao odgovoriti jer sam morao putovati...usput sam pokusavao putem mobasha odgovoriti, jebem li mu mobilni internet...ubio sam se kucajuci i vazda zaserem....a tako sam htio uraditi neke preinake u mojim preostalim parovima(naravno, to ne umanjuje tvoju pobjedu...ali ja sam samo htio da se vadim na bilo koji nacin... ;-) imao sam 4 prognoze, naspram tvoje dvije :) s X,bih bio prezadovoljan)...kao sto rekoh...ne znaci da bih ista ubo ali...hvato sam se za slamku :-) -medjutim, potonuo sam kao titanik
jos jednom :) svaka cast :thumbup:
shalla

#3768 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Eto možemo ovako ubuduće, da i ja rasteretim malo srpnjeta :mrgreen:
Ja ću postavljati rezultate a on tabelu, džulaj jel može?
elSaik

#3769 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

cyprus wrote:
PS Stvarno fascinantna situacija u cvajti. Domaćini ni gola :D :D , kud ne bijaše tako i u 1. liZi :x
Pa bilo je... kod onih koji znaju igrati... :oops:
shalla

#3770 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

VanBastene, pogledaj sad tabelu, da li sad opravdavam tvoje povjerenje (kako ću se sad kvalitetno upehirati sa ovom izjavom :mrgreen: )?
van Basten

#3771 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

ovo već liči na nešto :thumbup:
jedino me strah da se opet ne mimoiđemo u ligama... trebamo se dogovoriti,- da li ti da ganjaš prolaz u elitu ili da pričekaš mene u cvajti? :D
shalla

#3772 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

van Basten wrote:ovo već liči na nešto :thumbup:
jedino me strah da se opet ne mimoiđemo u ligama... trebamo se dogovoriti,- da li ti da ganjaš prolaz u elitu ili da pričekaš mene u cvajti? :D
Ma kakav ja i elita, ovo je samo labuđi pjev :mrgreen: Haj ti u cvajtu :mrgreen:
srpanj

#3773 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

shaqqa wrote:Eto možemo ovako ubuduće, da i ja rasteretim malo srpnjeta :mrgreen:
Ja ću postavljati rezultate a on tabelu, džulaj jel može?
:D .......ma-naravno :thumbup: drzim te za rijec :mrgreen:

i usput receno...jbt, nigdje te nije bilo od one... famozne "czechke"...sada, kada si zasjeo na sami tron zvajte covjek ne moze da otvori topic, a da se tvoj avatar ne pojavi :skoljka:...bilo bi mi zao da te netko skine s ovih "plavih visina"... jer...slutim da cemo (opet) ostati uskraceni za tvoja javljanja :mrgreen:

Image

ovo sam vam ostao duzan ;-)
srpanj

#3774 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

hohoohoooo...pa ne'ko se usutio ;-)

ImageImageImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
Image
elSaik

#3775 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »