Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Lakat Jebić

#3676 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
van Basten

#3677 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

taj problem sa kompjuterom i jeste jedan od razloga što sam predlagao svojevremeno da se raspored zna unaprijed i da se gleda da se igra isključivo vikendom. / dana je ipak dovoljno (ili 5 ako se parovi postae u utorak npr) da svako se snađe i dođe do kompjutera na 5 minuta i odigra kolo. Sa tempom srijeda - subota to je već malo teže.
Ugl, drago mi je da si odigrao, publika kod mene je željna utakmica nakon pauze i ne bi mi bilo drago da ju je sutra dočekao teren bez protivnika :D
kremenko1

#3678 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kremenko1 »

cyprus wrote:Kremenko kani se Srba, Hrvata, Poljaka i rukometa, opet ćeš popušit ban :roll: :D
Mahh :mrgreen: dohakat ćemo mi opet nekako, a bolje i ban popušiti a reći šta misliš. Ova tema inače najmiroljubivija na forumu. Sve neko svađanje, Saraje'vo-Željo, Ćiro-Antićiro, Savez-Protiv Saveza, Hrvatska-Francuska, samo ovdje zdravo :-D Dok ne dođe neka dobra tekma, pa bude prepucavanja :D
Topla voda

#3679 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

imal dje rasporeda,ja sam odigro supertip :D
nadam se da sam domacin i da ce alex igrati i zabiti dva komada :D
cyprus

#3680 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Topla voda wrote:imal dje rasporeda,ja sam odigro supertip :D
nadam se da sam domacin i da ce alex igrati i zabiti dva komada :D
1.kolo
Zwanziger - Striker
al_neri - srpanj
Topla voda - Mc_len
Jaguar84 - Emir_TM87
LongDong - blackyveca
shaqqa - Admir_1984
Topla voda

#3681 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

spavas ti ikad,alipasinog ti? :D
cyprus

#3682 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Topla voda wrote:spavas ti ikad,alipasinog ti? :D
Ah eto, trudim se u prijepodnevnim i ranim popodnevnim satima :D
elSaik

#3683 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
Ukoliko si na GNetu, do njega je. ;-)
Lakat Jebić

#3684 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

elSaik wrote:
Lakat Jebić wrote:kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...

od ponedjeljka vec mogu otvorit sve osim saxa... evo danas ko nesta na tenane i radi
elSaik

#3685 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:
elSaik wrote:

od ponedjeljka vec mogu otvorit sve osim saxa... evo danas ko nesta na tenane i radi
Blokirali oni pristup Sarajevo-xu, ali evo, kao pustili su, pomalo... :roll:
cyprus

#3686 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

avenged_sevenfil i Enrico još nisu postavili svoje prognoze za ovo kolo. Istina, koliko sam čuo i jedan i drugi imaju tehničkih problema, al bi ih molio ako ikako mogu to sutra postavit.

PS isto važi i za blackyvecu u II ligi
srpanj

#3687 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

nemam sto za reci, rekoh....samo da se javim i da pozdravim svog protivnika..... :-) ...nadam se da te ovaj nas duel nece razocarati i da ces bez obzira na ovaj tvoj los start :) ipak odigrati i drugo kolo ;-) (tko zna, mozda ti se u sljedecem kolu posreci na strani ;-) ...kao i meni :-D )
"samo se hrabri dokopaju slave, a onda........ " :razz:

sve nesto kontam.......je li mi puno i kup i prvenstvo :mrgreen:
cyprus

#3688 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ovako, s obzirom da je avanged_sevenfilu pokvaren kompjuter, reko mi je da postavim umjesto njega parove što su ostali i stavim rezultate 1:1.

Ovo mu je usluga za početak, ali ubuduće će se morat sam snalazit.
campa_xxx

#3689 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Izgleda da iz gostiju donosim citav plijen :D
-danTe-

#3690 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1... :(
abondanzieri

#3691 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

and1medjed wrote:jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1... :(
Jos jednom se potvrdjuje da imamo ogromnu rupu u pravilniku koju je nas nekoliko zeljelo "zakrpiti" prije pocetka sezone,ali na zalost nismo naisli na podrsku vecine takmicara :roll:
cyprus

#3692 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

abondanzieri wrote:
and1medjed wrote:jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1... :(
Jos jednom se potvrdjuje da imamo ogromnu rupu u pravilniku koju je nas nekoliko zeljelo "zakrpiti" prije pocetka sezone,ali na zalost nismo naisli na podrsku vecine takmicara :roll:
Štaš većina je vazda pametnija :roll:
J.P.Montoya

#3693 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

ja sam jos uvijek protiv ikakvih restrikcija, sta da sevenfil nije pogodio ni jedan par, a ev i ja sam prvi to osjetio kad je neelix igrao proslop prvenstvo portiv mene sve 11:1 i kad sam zbog tog izgbuljenog boda malte ne zijanio titulu, al nisam a rekao, svaka cast pogodio idemo dalje
elSaik

#3694 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Živjela demokratija. :mrgreen:
cyprus

#3695 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Tako, zbog bolje preglednosti, stavio sam kalendar takmičenja i parove kola i na onu temu.

A ako se pitate gdje je tabela 1. lige, mislim da ona nije potrebna za 1. kolo.
cyprus

#3696 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Iz tabora cyprusa na press konferenciji poslije utakmice na Stadionu Mladost sa elSaikom (0:0) izraženo je nezadovoljstvo postignutim rezultatom, a još više prikazanom igrom. Objektivno gledajući utakmica je bila očajna za gledati, a dojam nije popravila ni 100%-tna prilika u sudijskom produžetku. Kao glavni uzrok ovako loše utakmice se navodi izuzetno neozbiljan pristup utakmici, za šta će pojedini igrači ako se ovo ponovi biti novčano kažnjeni i moguće suspendirani. Kao olakšavajuća okolnost se iznose teški vremenski uslovi i klizav teren, ali to svakako ne može biti opravdanje. Podvučeno je da ako je cilj u ovom klubu juriš na titulu, ovakvi rezultati, a pogotovo ovakva igra na domaćem stadionu se ne smiju ponoviti. Zato je već najavljena pobjeda u gostima kod avenged_sevenfila, koji usprkos mnogim aferama i finansijskim problemima, drži prvo mjesto nakon prvog kola, iznenadivši novajliju u ligi and1medjeda. Također je najavljeno da će trener ovog tima u slijedećoj utakmici postaviti taktiku bitno drugačije nego inače, ali neka to bude malo iznenađenje.

:D :D
J.P.Montoya

#3697 Re: Sa-x liga, komentari

Post by J.P.Montoya »

cestitke ekipi and na zasluzenoj pobjedi... ipak je prvak malo sduze slavio titulu i za ozbiljno gostovanje nije bilo dovoljno vremena za kvalitetne pripreme. Iako je ekipa najavila pohod ka odbrani titule i od toga se ne odustaje, ipak primarni cilj je ostati u ligi, jer je iz juniorskog pogona gurnuta 4 juniora u vatru i treba prodji vremena dok oni sazriju u vodje ekipe. Iduce gostovanje je isto vrlo tesko protiv lakta gdje cemo pokusati izbjeci dva poraza na startu ;)
srpanj

#3698 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

mah......

Image

Image

Image

valjda bi to ovako trebalo izgledati.....
cini mi se dvije pobjede domacih, cetiri X i... (logicno ;-) ) dva poraza gostujucih....i samo jedan pogodjen bonus par(Zwanziger :thumbup: )
mislim da su sve tekme bile korektne, bez nekih grubih startova, na (polupraznim) tribinama nije bilo nereda, sudci kompletno prvo kolo drzali pod "kotrolom"....dakle, pocetak prvenstva kao iz bajke :?...samo, dokle :?: :mrgreen:
srpanj

#3699 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

Mc_len wrote: AS Roma - Genoa 1
Mc_len...mislim da ti ovaj bonus par nije ok...preporucujem korekciju...;-)
Zwanziger

#3700 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Zwanziger »

@cyprus

zar se nismo dogovorili da se moze maximalno 4 ista rezultata odigrati?
Post Reply