Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#3676 Re: Sa-x liga, komentari
kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
- van Basten
#3677 Re: Sa-x liga, komentari
taj problem sa kompjuterom i jeste jedan od razloga što sam predlagao svojevremeno da se raspored zna unaprijed i da se gleda da se igra isključivo vikendom. / dana je ipak dovoljno (ili 5 ako se parovi postae u utorak npr) da svako se snađe i dođe do kompjutera na 5 minuta i odigra kolo. Sa tempom srijeda - subota to je već malo teže.
Ugl, drago mi je da si odigrao, publika kod mene je željna utakmica nakon pauze i ne bi mi bilo drago da ju je sutra dočekao teren bez protivnika
Ugl, drago mi je da si odigrao, publika kod mene je željna utakmica nakon pauze i ne bi mi bilo drago da ju je sutra dočekao teren bez protivnika
-
kremenko1
#3678 Re: Sa-x liga, komentari
Mahhcyprus wrote:Kremenko kani se Srba, Hrvata, Poljaka i rukometa, opet ćeš popušit ban![]()
- Topla voda
#3679 Re: Sa-x liga, komentari
imal dje rasporeda,ja sam odigro supertip
nadam se da sam domacin i da ce alex igrati i zabiti dva komada
- cyprus
#3680 Re: Sa-x liga, komentari
1.koloTopla voda wrote:imal dje rasporeda,ja sam odigro supertip![]()
Zwanziger - Striker
al_neri - srpanj
Topla voda - Mc_len
Jaguar84 - Emir_TM87
LongDong - blackyveca
shaqqa - Admir_1984
- Topla voda
#3681 Re: Sa-x liga, komentari
spavas ti ikad,alipasinog ti? 
- cyprus
#3682 Re: Sa-x liga, komentari
Ah eto, trudim se u prijepodnevnim i ranim popodnevnim satimaTopla voda wrote:spavas ti ikad,alipasinog ti?
-
elSaik
#3683 Re: Sa-x liga, komentari
Ukoliko si na GNetu, do njega je.Lakat Jebić wrote:kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
- Lakat Jebić
#3684 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:Ukoliko si na GNetu, do njega je.Lakat Jebić wrote:kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
od ponedjeljka vec mogu otvorit sve osim saxa... evo danas ko nesta na tenane i radi
-
elSaik
#3685 Re: Sa-x liga, komentari
Blokirali oni pristup Sarajevo-xu, ali evo, kao pustili su, pomalo...Lakat Jebić wrote:elSaik wrote:Ukoliko si na GNetu, do njega je.Lakat Jebić wrote:kad sam reko drugog kompjutera, mislio sam da dam jaranici pass pa da joj ja kazem sta da napise... inace mes'cini da se i saik zalio na globalnet da nije mogao otvorit sax...
od ponedjeljka vec mogu otvorit sve osim saxa... evo danas ko nesta na tenane i radi
- cyprus
#3686 Re: Sa-x liga, komentari
avenged_sevenfil i Enrico još nisu postavili svoje prognoze za ovo kolo. Istina, koliko sam čuo i jedan i drugi imaju tehničkih problema, al bi ih molio ako ikako mogu to sutra postavit.
PS isto važi i za blackyvecu u II ligi
PS isto važi i za blackyvecu u II ligi
- srpanj
#3687 Re: Sa-x liga, komentari
nemam sto za reci, rekoh....samo da se javim i da pozdravim svog protivnika.....
...nadam se da te ovaj nas duel nece razocarati i da ces bez obzira na ovaj tvoj los start
ipak odigrati i drugo kolo
(tko zna, mozda ti se u sljedecem kolu posreci na strani
...kao i meni
)
"samo se hrabri dokopaju slave, a onda........ "
sve nesto kontam.......je li mi puno i kup i prvenstvo
"samo se hrabri dokopaju slave, a onda........ "
sve nesto kontam.......je li mi puno i kup i prvenstvo
- cyprus
#3688 Re: Sa-x liga, komentari
Ovako, s obzirom da je avanged_sevenfilu pokvaren kompjuter, reko mi je da postavim umjesto njega parove što su ostali i stavim rezultate 1:1.
Ovo mu je usluga za početak, ali ubuduće će se morat sam snalazit.
Ovo mu je usluga za početak, ali ubuduće će se morat sam snalazit.
- campa_xxx
#3689 Re: Sa-x liga, komentari
Izgleda da iz gostiju donosim citav plijen 
- -danTe-
#3690 Re: Sa-x liga, komentari
jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1... 
- abondanzieri
#3691 Re: Sa-x liga, komentari
Jos jednom se potvrdjuje da imamo ogromnu rupu u pravilniku koju je nas nekoliko zeljelo "zakrpiti" prije pocetka sezone,ali na zalost nismo naisli na podrsku vecine takmicaraand1medjed wrote:jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1...
- cyprus
#3692 Re: Sa-x liga, komentari
Štaš većina je vazda pametnijaabondanzieri wrote:Jos jednom se potvrdjuje da imamo ogromnu rupu u pravilniku koju je nas nekoliko zeljelo "zakrpiti" prije pocetka sezone,ali na zalost nismo naisli na podrsku vecine takmicaraand1medjed wrote:jbg.izgubih i to od avenged-a...hebo ga 1:1...
- J.P.Montoya
#3693 Re: Sa-x liga, komentari
ja sam jos uvijek protiv ikakvih restrikcija, sta da sevenfil nije pogodio ni jedan par, a ev i ja sam prvi to osjetio kad je neelix igrao proslop prvenstvo portiv mene sve 11:1 i kad sam zbog tog izgbuljenog boda malte ne zijanio titulu, al nisam a rekao, svaka cast pogodio idemo dalje
-
elSaik
#3694 Re: Sa-x liga, komentari
Živjela demokratija. 
- cyprus
#3695 Re: Sa-x liga, komentari
Tako, zbog bolje preglednosti, stavio sam kalendar takmičenja i parove kola i na onu temu.
A ako se pitate gdje je tabela 1. lige, mislim da ona nije potrebna za 1. kolo.
A ako se pitate gdje je tabela 1. lige, mislim da ona nije potrebna za 1. kolo.
- cyprus
#3696 Re: Sa-x liga, komentari
Iz tabora cyprusa na press konferenciji poslije utakmice na Stadionu Mladost sa elSaikom (0:0) izraženo je nezadovoljstvo postignutim rezultatom, a još više prikazanom igrom. Objektivno gledajući utakmica je bila očajna za gledati, a dojam nije popravila ni 100%-tna prilika u sudijskom produžetku. Kao glavni uzrok ovako loše utakmice se navodi izuzetno neozbiljan pristup utakmici, za šta će pojedini igrači ako se ovo ponovi biti novčano kažnjeni i moguće suspendirani. Kao olakšavajuća okolnost se iznose teški vremenski uslovi i klizav teren, ali to svakako ne može biti opravdanje. Podvučeno je da ako je cilj u ovom klubu juriš na titulu, ovakvi rezultati, a pogotovo ovakva igra na domaćem stadionu se ne smiju ponoviti. Zato je već najavljena pobjeda u gostima kod avenged_sevenfila, koji usprkos mnogim aferama i finansijskim problemima, drži prvo mjesto nakon prvog kola, iznenadivši novajliju u ligi and1medjeda. Također je najavljeno da će trener ovog tima u slijedećoj utakmici postaviti taktiku bitno drugačije nego inače, ali neka to bude malo iznenađenje.

- J.P.Montoya
#3697 Re: Sa-x liga, komentari
cestitke ekipi and na zasluzenoj pobjedi... ipak je prvak malo sduze slavio titulu i za ozbiljno gostovanje nije bilo dovoljno vremena za kvalitetne pripreme. Iako je ekipa najavila pohod ka odbrani titule i od toga se ne odustaje, ipak primarni cilj je ostati u ligi, jer je iz juniorskog pogona gurnuta 4 juniora u vatru i treba prodji vremena dok oni sazriju u vodje ekipe. Iduce gostovanje je isto vrlo tesko protiv lakta gdje cemo pokusati izbjeci dva poraza na startu 
- srpanj
#3698 Re: Sa-x liga, komentari
mah......

valjda bi to ovako trebalo izgledati.....
cini mi se dvije pobjede domacih, cetiri X i... (logicno
) dva poraza gostujucih....i samo jedan pogodjen bonus par(Zwanziger
)
mislim da su sve tekme bile korektne, bez nekih grubih startova, na (polupraznim) tribinama nije bilo nereda, sudci kompletno prvo kolo drzali pod "kotrolom"....dakle, pocetak prvenstva kao iz bajke
...samo, dokle

valjda bi to ovako trebalo izgledati.....
cini mi se dvije pobjede domacih, cetiri X i... (logicno
mislim da su sve tekme bile korektne, bez nekih grubih startova, na (polupraznim) tribinama nije bilo nereda, sudci kompletno prvo kolo drzali pod "kotrolom"....dakle, pocetak prvenstva kao iz bajke
- srpanj
#3699 Re: Sa-x liga, komentari
Mc_len...mislim da ti ovaj bonus par nije ok...preporucujem korekciju...Mc_len wrote: AS Roma - Genoa 1
- Zwanziger
#3700 Re: Sa-x liga, komentari
@cyprus
zar se nismo dogovorili da se moze maximalno 4 ista rezultata odigrati?
zar se nismo dogovorili da se moze maximalno 4 ista rezultata odigrati?