svaka vam cast momci...van BAsten je jedini obrazlozio svoj glas...dok se svi vi ostali vodite samo duhom takmicara 1...X...ili dvica

...ja nemam pojma koliko je vas glasovalo....odakativno, sam primjetio vise glasova premijerligasa od ovih ostalih.....znam da su u bubnju za preostalu fotelju samo nizerazredni klubovi.....ali zasto na glasovanje ni izidju i ostali drugoligasi

...........dajte ba ljudi i Vi.. svoje glasove...veca, voda topla, al_neri, LongDong, emir, striker, zwanziger...
nemojte misliti da ja imam nesto osobno protiv navedenih kandidata(brata mi...shaqqa.... i ti jaguaru, daleko bilo da imam nesto protiv vas) ali pogledajte 'ko je sve glasovao...mozda, kazem mozda i sam ovo uzimam previse ozbiljno....ali mene samo interesuje cime se svi vi vodite glede glasovanja...cime?...time tko je najredovniji? pa zar svi mi koji smo ostali nismo redovni...a nitko se ne pita tko je svojim redovnim prisustvom ponudio i nesto konkretno....jedina vodilja je-tetici, amidzici, jarani, broj odigranih sezona...i sta li sve ne!!... priznajem, jesam...ljut sam...ali kako i ne bih bio!? umjesto da razmisljamo o unapredjenju obje lige i da poboljsamo kvalitet i prve kao i druge lige mi se igramo ciji ce kandidat pobjediti... dali ce biti iz 1/2 ili iz 2/1...siguran sam da ce netko primijetiti i reci-ma nisu ti ovo drzavni izbori, ne rendaj...ali iskreno, najiskrenije... smeta mi to sto neki ovo gledaju samo kao takmicenje...........ovo sam morao reci, inace bih pukao kao balon

...od sad-pa nadalje...ja se povlacim iz svih diskusija.......(sto je i razumljivo jer ce glavnu rijec voditi peteroclani IO)...a posto u meni, jos uvijek ima sportskog duha, a izgleda da je to jedino i bitno...ja cu i dalje postavljati svojih 10/11parova i imati (nadam se) svoj broj na ljestvici od 1-12....vidimo se na pocetku sljedece sezone