Može li ovako?

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

shalla wrote:Ma ja, da se Hantraga ne pegla sa cvajtom...
Znam da se nema vremena ali mi glupo čekati po 2-3 dana za tabelu (no hard feelings, kažem vam, vjerujem da nemate vremena, evo ja ću probati to raditi)...
Aha, ODMAH nakon odigranih tekmimistek wrote:Pa dragi shalla postavljena je tabela odmah nakon završetka utakmica, samo čovjek editovao post, a nije pisao novi
Što se mene tiče, nije nikakav problem.. Jer nije nikakav problem uradit tabelu, samo nisam uvijek isti sa vremenomriko-ga wrote:shalla wrote:Ma ja, da se Hantraga ne pegla sa cvajtom...
Znam da se nema vremena ali mi glupo čekati po 2-3 dana za tabelu (no hard feelings, kažem vam, vjerujem da nemate vremena, evo ja ću probati to raditi)...
Ja mislim da bi ti trebao raditi Cvajtu a Hantaga nka se prebaci na 1.ligu ako se slaze on.Nije da ja imam sta protiv adisa al ocigledno je da covjek nema vremena.
Ok, može...Hantraga wrote:- Poljska-Engleska zavrsili malo prije 19h
- Shalla stavlja post gdje tabela u 19:20,
- Ja modifikovao svoj post sa tabelom u 19:38,
Shalla od uzbudjenja sto je na prvom mjestu necita nekoliko postova unazad i nemoze docekat da vidi tabelu jel je na prvom mjestu...![]()
Ja nemogu se sad prebacivati na Primeru, zato sto moram sve utakmice ubacivati u bazu podataka, a to nisam radio od pocetka... Ja mogu zavrsiti Cvajtu za ovu sezonu i onda iducu sezonu preuzeti Primeru...
Ali ako Shalla upane u Primeru, on vjerovatno nece moci cekati na Adisa pa moze on raditi Primeru...![]()
Adise, stvarno kolko ti vremena treba za rezultate i tabelu...Kako ti sabiras rezultate, sa kestenjem?
A zar i to neko trebacyprus wrote:Jebala vas više tabela, bil se ko sjetio stavit parove za vikend
Ozbiljno adise... potpisaće savez opravdanje, samo izbacuj tabeluEdoI wrote:Adise, potpisat ću ti opravdanje u ime Saveza ako je do škole, samo rješavaj ovo.Gledaj kako za Cvajtu izađoše dvije tabele a ti nam nisi napravio ni jednu.
![]()

sam si kriv, mi te nismo tjeralitranslater wrote:ha...cuj to molim te lijepo...cojek ima najmanje poraza...i najbolji golgeter a nije prvi...pih![]()
hajde josh dajte neko da izbaci ponudu da sutra to stignem odigrat jer...narode...transi se u subotu zeni![]()
(ne brinite...zena je odobrila da nastavim da igram![]()
![]()
)
odoh sada(malo morgen...mozak radi u 16)
cheers!!!
Jesi li ti siguran? Ima još vremena da se prekontaštranslater wrote:ha...cuj to molim te lijepo...cojek ima najmanje poraza...i najbolji golgeter a nije prvi...pih![]()
hajde josh dajte neko da izbaci ponudu da sutra to stignem odigrat jer...narode...transi se u subotu zeni![]()
![]()
)
cheers!!!
U subotu ces da budes u Transu....Cestitam...translater wrote:ha...cuj to molim te lijepo...cojek ima najmanje poraza...i najbolji golgeter a nije prvi...pih![]()
![]()
)
cheers!!!