Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obzirom da se campa_xxx, LongDong i WizzMerlin nisu pojavili, mislim da bi ovo trebala biti konačna lista učesnika dvije SA-X lige za predstojeću sezonu...
Dakle, baš se fino poklopilo: 9 novajlija za 9 upražnjenih mjesta S tim da je SaPna banovan na mjesec dana, pa će propustiti prvih nekoliko kola, ali izrazio je želju da učestvuje pod tim nickom, pa mislim da neće biti problem sačekat ga, ako njemu već nije problem da propusti par kola...
A ja nenadano, na mala vrata opet u prvu ligu
Last edited by cyprus on 28/08/2012 17:19, edited 2 times in total.
A što se tiče novih članoiva saveza, evo im prilika da zarade platu Iako je posla daleko manje nego prije... Treba glasati po ovim stavkama:
1. Da li ste da se usvoji gore navedena lista učesnika obje lige za ovu sezonu?
2. Da li ste da adis.p i Hantraga ove godine izbacuju rezultate i prave tabelu svako kolo?
3. Vezano za Edino pitanje, da li ste za uvođenje Super kupa od ove sezone? On bi izgledao ovako: pred početak naredne osvajač Prve lige i pobjednik kupa igraju međusobni susret za ovu titulu... Ako jedan takmičar osvoji i prvenstvo i kup, automatski mu pripada i tiutula Super kupa... Ako osvajač lige ili kupa u međuvremenu odustane od daljeg takmičenja, titula Super kupa pripada ovom drugom... Ako odustanu obojica, Super kup ne ide nikome... Utakmica Super Kupa bi se igrala po formatu finala Kupa...
4. I moj prijedlog: sada važi pravilo da se u savez ne može birati neko ko nema najmanje tri sezone učesšća iza sebe... Da li ste za to sa se ovo skrati na dvije sezone?
Moji glasovi:
1. ZA
2. ZA
3. ZA
4. ZA
Last edited by cyprus on 28/08/2012 17:28, edited 2 times in total.
cyprus wrote:1. Da li ste da se usvoji gore navedena lista učesnika obje lige za ovu sezonu?
ZA
cyprus wrote:2. Da li ste da adis.p i Hantraga ove godine izbacuju rezultate i prave tabelu svako kolo?
ZA - uz prijedlog da se izgled tabele usaglasi, eventualno razliga da bude u boji naslova i slično.
cyprus wrote:3. Vezano za Edino pitanje, da li ste za uvođenje Super kupa od ove sezone? On bi izgledao ovako: pred početak naredne osvajač Prve lige i pobjednik kupa igraju međusobni susret za ovu titulu... Ako jedan takmičar osvoji i prvenstvo i kup, automatski mu pripada i tiutula Super kupa... Ako osvajač lige ili kupa u međuvremenu odustane od daljeg takmičenja, titula Super kupa pripada ovom drugom... Ako odustanu obojica, Super kup ne ide nikome... Utakmica Super Kupa bi se igrala po formatu finala Kupa...
PROTIV. Nešto mi se ne sjeda ta automatska dodjela trofeja, ja bih da se igra u svakom slučaju.
cyprus wrote:4. I moj prijedlog: sada važi pravilo da se u savez ne može birati neko ko nema najmanje tri sezone učesšća iza sebe... Da li ste za to sa se ovo skrati na dvije sezone?
PROTIV
Last edited by Ajatolah_ on 28/08/2012 19:28, edited 1 time in total.
druze edo...predlozio bih da imam...vishe mi se svidja ovaj osjecaj odlucivanja na prijedloge drugih a misljenja sam da smo toliko i usavrsili sve da nam i ne trebaju nikakve promjene...malo ova pitanja estetike i eto to je to...daj nam samo da igramo!!!!
hocu tituluuu1!!!!
hebote nakon prve sezone i titule u cvajti pao sam klincu za ushi i utopio se u prosjek prvoligaski...ni gore i ni dole...dvije sezone niti zavrsnice kupa niti borbe za titulou...ako mi ova promocija u savez ne donese nekog dobra...morat cu onda gledat da cypra izbacim iz fotelje ...mada gledajuci njegove rezultate zadnje dvije sezone...mozda mi je i bolje da ne sjedim u njegovoj fotelji