Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Definitivno najlošija partija ove sezone, ujedno i prva utakmica u kojoj nisam postigao gol. Protivniku čestitke na zasluženoj pobjedi, a ja se nadam da ovaj poraz neće označiti otvaranje nove loše serije. Sreća pa su i ostali konkuretni iz vrha kiksali, pa sam još uvijek plasiran visoko...
U ponudi sa proteklo kolo se našao par Congo - Cameroon, koji se može okvalifikovati kao pogrešno postavljen. Zašto? Zato što postoje dva Konga, a u ovom slučaju se radilo o DR (Demokratskoj Republici) Kongu, što se uvijek mora naznačiti. Zbog toga, postavljaču ponude za shalli slijedi suspenzija od jednog gostovanja što se tiče postavljanja ponude.
Inače, sljedeće kolo se igra u utorak, opet kvalifikacije, i opet bih zamolio van Bastena da postavi ponudu , po mogućnosti već danas ili najkasnije sutra...
cyprus wrote:U ponudi sa proteklo kolo se našao par Congo - Cameroon, koji se može okvalifikovati kao pogrešno postavljen. Zašto? Zato što postoje dva Konga, a u ovom slučaju se radilo o DR (Demokratskoj Republici) Kongu, što se uvijek mora naznačiti. Zbog toga, postavljaču ponude za shalli slijedi suspenzija od jednog gostovanja što se tiče postavljanja ponude.
Inače, sljedeće kolo se igra u utorak, opet kvalifikacije, i opet bih zamolio van Bastena da postavi ponudu , po mogućnosti već danas ili najkasnije sutra...
cyprus wrote:U ponudi sa proteklo kolo se našao par Congo - Cameroon, koji se može okvalifikovati kao pogrešno postavljen. Zašto? Zato što postoje dva Konga, a u ovom slučaju se radilo o DR (Demokratskoj Republici) Kongu, što se uvijek mora naznačiti. Zbog toga, postavljaču ponude za shalli slijedi suspenzija od jednog gostovanja što se tiče postavljanja ponude.
shalla se samo suspenduje
jašta, najlakše tako... i ja razmišljam da napravim kakve psine u ponudi pa da odmaram idućih 6-7 kola... fakat, ozbiljno - kad Hantragi ističe ta famozna suspenzija?
Ako ima potrebe i ako dozvoljava pravilnik evo ja se prijavljujem da postavljam parove kada zatreba Svečano se zaklinjem da ću svoju obavezu obavljati časno i pošteno
ja bih podržao taj prijedlog, svakako smatram da taj posao najbolje odrađuješ, ali opet ne bi puno meni olakšalo jer kako vidim obično gostuješ kad sam ja domaćin i obratno. Mene tješi što sam već preduzeo sve korake da se slučajno ne nađem u UO iduće sezone, od odbrane titule sam odustao još u trećem kolu
btw, čestitke na pobjedi
hahha i ja kontam da se ovdje greske namjerno prave da bi se izbjeglo postavljanje parova, simptomaticno je to da poslije svakog kola se potkrade neka greska
šime.sparina wrote:hahha i ja kontam da se ovdje greske namjerno prave da bi se izbjeglo postavljanje parova, simptomaticno je to da poslije svakog kola se potkrade neka greska
Nisu namjerno, vec su kazne po pravilniku rigorozne...