Rukometna reprezentacija EURO 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bosanski_kralj

#176 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Bosanski_kralj »

Ova se grupa ubila za prolazak, ali naravno mi uvijek zaser**o. :x :x
van Basten

#177 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by van Basten »

burek_in_space wrote:Nema nas nigdje u bilo kojem sportu, dok se ne organizuje par shamaranja igracha koji reprezentativna okupljanja shvate kao odmor od klupskih obaveza.
to je to... sramotan odnos prema igri koji zaslužuje nekakav vid kazne. Rađa definitivno nije kapacitet za selektora, ali estonce bismo dobili i sa mnom na klupi. Lično mislim da je riječ o bojkotu, možda kao znak podrške nepozvanoj trojci.
Isto tako, mislim da je krajnje vrijeme da se pojedinim igračima definitivno zatvore vrata reprezentacije jer igre koje (sada već poodavno) pruđaju u bh dresu na nivou su kantonalne lige iz '98... konkretno - Harmandić i Stojanović za početak.
Mr. Brightside

#178 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Mr. Brightside »

.
Last edited by Mr. Brightside on 30/01/2012 18:18, edited 1 time in total.
cyprus

#179 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by cyprus »

translater wrote:
smoki_choko wrote:ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru :-) :lol:

to nije nemoguce ako bi se mnoge stvari promjenile
...drastično promjenile...
SKAFISKAFNJAK

#180 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by SKAFISKAFNJAK »

cyprus wrote:
translater wrote:
smoki_choko wrote:ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru :-) :lol:

to nije nemoguce ako bi se mnoge stvari promjenile
...drastično promjenile...
translater

#181 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

ma...jeste drasticno...jeste da igracima treba "zdrava radna sredina i okolina"(savez i strucnjaci na klupi)...ali ipak...nemozeme niko ubjediti da ovaj igracki kadar nemoze da pobjedi i madjarsku kuci i makedoniju vani...ali samo uz pravi pristup...koji bi mozda i dosao samo promjenom selektora...a govna iz fotelja ne mozesh otjerati niti u jednoj sferi kod nas u drzavi...tako isto ne treba ocekivati neke drasticne promjene po tom pitanju ni u rukometnom savezu...
translater

#182 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

to nije nemoguce ako bi se mnoge stvari promjenile[/quote]

...drastično promjenile...[/quote]

[/quote]

:D :D :D :D
cyprus

#183 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by cyprus »

translater wrote:...nemozeme niko ubjediti da ovaj igracki kadar nemoze da pobjedi i madjarsku kuci i makedoniju vani...
Realno i uz najbolji pristup navedeno nije lako ostvarit... A ovakvi kakvi smo... joj :-)

@SKAFISNJAFNJAK :D :D
translater

#184 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

cyprus wrote:
translater wrote:...nemozeme niko ubjediti da ovaj igracki kadar nemoze da pobjedi i madjarsku kuci i makedoniju vani...
Realno i uz najbolji pristup navedeno nije lako ostvarit... A ovakvi kakvi smo... joj :-)

pa to je upravo problem... "ovakvi kakvi smo"...to je srz problema...mi kakvi smo ...kad bi zavukli ruku u pun ceker 3,14cke ...za kitu bi uhvatili (da prostite na mom izrazavanju)

necu da kazem da smo nesretni..ma i jesmo..uvijek neki pehovi..ali smo...ne znam...imam osjecaj kad bi vodili u odlucujucoj tekmi 10 razlike 3 minute prije kraja..da bi mi nesto zasrali

ali evo...pogledaj prvih 20 minuta protiv madjarske gore...pa eto...skoro cijelo poluvrijeme...sjeti se onih utakmica kad je halid bio selektor...prekid...fazoni...mozemo ih dobiti!!!! evo glavu odmah stavljam na sto :D :D :D

sa makedoncima smo se uvijek nosali...mi njih, oni nas...pa evo..uzeli oni nama bod(kako nece kad je upishana atmosfera na utkamici bila ko da igra podgrmec protiv podvlashica...rukomet out iz sarajewo!!!!

dole kad igrash...puna dvorana...imash osjecaj da cesh cvoku fasovat sa tribina od nekog iz mase....a znali smo i mi njma dole uzet bod...ili smo ih ono jednom pobjedili?!?!?!

dakle...moze se...

samo ne znam kako cemo sa estonijom kuci :D :D :D :D

tom silom!!!!
samo malo

#185 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by samo malo »

samo_ovaj_put wrote:smajlagic je iz rukometnog kluba otjerao par najboljih igraca,igraca koji su pravili probleme i umislili da su zvijezde
par mjeseci poslije,biljezimo najveci uspjeh kluba i postaje ljubimac grada,navijaca i uprave kluba(koja je inace usko vezana sa nadleznim ljudima iz saveza)

da li se nadzire novi selektor reprezentacije?
Jeste, otjerao par igraca, ali i doveo pojacanja izvana odnosno iz Hrvatske.

Reprezentacija nema takav luksuz.

Hrvatska dobila Spaniju u gostima 2 razlike, igra izvanredna. Srbija -1 sa Francuskom u prijateljskoj.
insertdelete

#186 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by insertdelete »

Uspjeh Smajlagica jest rezultatski, al kako je uspio, opet standardna nasa prica, 10 rezultata se moralo poklopit da bi prosli, tako da je puka sreca sto su prosli, daleko smo mi od toga jos da sami odlucujemo o svojoj sudbini.
Reprezentacija nista ni s cim, ima dobrih igraca al nema timske igre, sami sebe nafuramo da smo najjaci na svijetu, prosjecna ekipa bi pobjedila onu Estoniju..i nije samo Radja kriv, krivi su i igraca, onako mrtvo igrat za dres drzave, bez imalo zivosti ne ide mi u glavu.
Vidjecemo ih u subotu, mada i da pobjede sve do kraja, opet se moraju pratit rezultati drugih ekipa, a mozda nas zovnu nako na prvenstvo ko i kosarkase :lol:
samo malo

#187 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by samo malo »

Ali Baho stvarno ne razumije rukomet, ni osnovne stvari.

Zar nemaju na TV1 jos nekog sportskog komentatora?

a sta kaze Radja "nama je ionako zadnja utakmica najvaznija, poraz nas nije uzdrmao" :lol: ko je ovog covjeka opet stavio na klupu? zar nije vec jednom ostvario najlosiji rezultat koji je moguc?
.lik

#188 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by .lik »

Da li neko zna gdje kupiti ulaznicu za sutra i koliko kostaju?
Max Bunker

#189 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Max Bunker »

Ovo se i moralo desiti, kada reprezentaciju vodi selektor, koji ne moze da trenira jednu Slogu iz Doboja, koja je prosjecna ekipa nase lige. Ako je iko imao priliku da razgovara sa Radjom, mogao je i sam da se uvjeri koji je intelektualni kapacitet istoga ( nesto poput Nikole Nikica, samo je Nikola zanimljiv i zna se zajebavati ).
Za svaku akciju koju on uigra sa ekipom, od mene ima 100 KM.
insertdelete

#190 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by insertdelete »

niko ne zna gdje se ima kupit ni kolko kostaju

valjda sutra pred utakmicu bude karata
.lik

#191 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by .lik »

insertdelete wrote:niko ne zna gdje se ima kupit ni kolko kostaju

valjda sutra pred utakmicu bude karata

il se vec rastalilo :lol:
ČikaJosip

#192 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by ČikaJosip »

A Hrvatska dobi španjolce u gostima 2 razlike. Opet se nakon samo jedne utakmice vratila ona stara atmosfera kada smo izgledali nepobjedivo (osim protiv Francuza :D )

A BH protiv moćne rukometne velesile Estonije se bruka. Tako je uvijek jer mi se čini da nema reda u reprezentaciji. Vjerojatno Rađa nije dorastao za tu poziciju. Na terenu ne postoji vođa. Treba sa novim trenerom vratiti Terzića, Doborca, .. BH reprezentacija nije svjetska velesila ali sasvim sigurno jeste za 5-6 golova bolja od Estonije i sličnih u gostima. Ne bi mi bilo žao što gube i ne plasiraju se nigdje da znam da ne posjeduju kvalitetu da se pokoji put plasiraju. Ali imaju tu kvalitetu i to je ono što boli.
translater

#193 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

eee...upravo to sto kazesh ...imamo igrace koji mogu da ove kvalifikacije okrune igranjem na prvenstvu ...ali..to je samo na papiru :(

za Hrvatsku ... :thumbup:

stream mi je bio nesto losh, ali ono sto sam uspio upratit...svaka cast za odbranu i svaka cast onim "klincima" koji imaju muda da se dignu sa 10 metara i opale je Sterbiku kroz ushi :thumbup:
translater

#194 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

nemere wrote:kažu, ako bude regionalne rukometne lige da će bih dobiti tri mjesta a hrvatska dva, po tome bi u bih morala postojati neka širina igračkog kadra iz koje bi se zajedno sa momcima koji igraju vani, mogla sastaviti kvalitetna repka. ili je u pitanju nacionalni ključ, što me ne bi začudilo, kad smo mi u pitanju.

mi imamo tri mjesta jer smo pokretac ideje, nasli smo sponzora i jos par nekih faktora...a igrom slucaja prva tri tima trenutno na tabeli su poredani po nacionalnom kljucu :D :D :D
smoki_choko

#195 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

koji je rezultat, jel opet bruka :roll:
edit. jeste 9-11 poluvrijeme :(
translater

#196 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

nema prenosa?!?!?! :?

teletekst kaze 8-10....dobro je...drzimo prikljucak... :(

:bih:
ČikaJosip

#197 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by ČikaJosip »

Pa kada je utakmica sa Estonijom? Zašto nema na TV-u??
smoki_choko

#198 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

pa ko da prenosi ovu bruku
Il_Principe

#199 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Il_Principe »

imate radio prenos ko zeli, a ova TV1 svaka im cast, otkupili a ne prenose, koji debili :roll: :x
ČikaJosip

#200 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by ČikaJosip »

Il_Principe wrote:imate radio prenos ko zeli, a ova TV1 svaka im cast, otkupili a ne prenose, koji debili :roll: :x
Bilo je priče da će prenositi i Zrinjski u BIBL-u pa ja ne vidjeh da nešto prenose. A to je bila kao službena vijest.
Post Reply