Nije istina to sto pises. Jer ne bi ja rekao da je ovo bilo opustanje Njemaca, oni su gubili 8 razlike 20 i nesto minuta do kraja, a i tad je vec njihov selektor poceo da ludi. Njemaci jednostavno nisu se psiholoski bili prpremili da ovi koje su odreli 12 razlike zaista znaju da igraju rukomet. A nasi nisu bili pod pritiskom rezultata, i dosli su igrati ovdje opusteno i sta bude.north wrote:Treba al u qrcuVodja uvale wrote:Gotovo je ovo... Treba stvarno cestitati momcima na odlicnoj igri!, prvu se izblamirali i sad iskoristili opuštanje nijemaca, pa treba čestitati
...u svim sportovima vazda nekakvi baraži i ispadanja, malo falilo, nismo imali sreće i ostali cirkusi...samo da su danas dobili 13 razlike mogli su saprati ljagu iz prve utakmice....ovako još jedna u moru "moralnih pobjeda" gdje "nismo imali sreće"
I eto sta bude kako igramo opusteno svoju igru, ovako pred svaku utakmicu nekog braza u bilo kome sportu novinari nabijaju igracima toliku nervozu da je to nevjerovatno.
Ovi sto kazu da nemao ekipu da se nosimo sa jacima, ipak Njemci su velesila budimo toga svjesni, oni imaju najjacu ligu na svijetu, imaju najvecu posjecnost utakmica.
Makedonija ima ekipu koju cine 23. bolja igraca i ostatak nista narucito, pa redovno odu na kakvo prvenstvo.
Izgleda da sto je manja euforija oko utakmice nasi odigraju bolje, jbg ali smo tip ekipa kojih podlijezu atmosferi.
I kao sto je neko rekao da je Zetra danas bili puna ko zna da li bi ovako odigrali, ja mislim da ne bi.