Nemoj tako. Imamo mi kvalitetu, ali nije naš danArteta wrote:NAs treba izolovati da se sami sa sobom takmicimo.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Tesla10
#5201 Re: Rukometna reprezentacija BiH
- emigrazione
#5202 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pravda je zadovoljena, ova skupina olosa treba da ostane kuci...poserem se na Nikolu Prcea, prcnem mu mater
- limeni
#5203 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vazda ce nam ovako biti dok se svadjamo medjusobno, dok se igraci tjeraju iz reprezentacije, dok selektor misli da je diktator a zvijezde na terenu se ufuraju. Ma pisaj nas kad smo debili, sami smo trebali uzeti Bjeloruse u Zenici nismo uspjeli i ko nas jebe kad smo glupi.
Selektore idi vise!
- spinel_
#5204 Re: Rukometna reprezentacija BiH
danci jebem li vam majku kroz majku govnarsku ovako ste i prvu dobili sve vam zuto jebem
-
bull21
#5205 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Plače Ivo, suza suzu goni 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5206 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bez Karacica, Malinovica, Toromanovica, Celice ovo je velika igra protiv iako oslabljenih danaca uvijek velikih Danaca. Sta reci covjeku koji je u ovoj utakmici dao 10 golova...jebi ga i Lebron je znao fuliti odlucujucu loptu. Samo mi nije jasno zasto je Peric cijelu utakmicu sjedio na klupi i zasto kad ne znamo trcimo ko mahniti u kontru?! Sta da se radi ove kvalifikacije su izgubljene u prvoj utakmici.
- Tesla10
#5207 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma izvini molim te što bi bila sramota? Nas je naš merhamet i doveo do svega ovoga.dr socrates wrote:Ako ćemo pošteno ovo je sportska sramota od strane Danaca.
Izvesti treći tim u odlučujućoj utakmici protivno je svakoj pozitivnoj ideji takmičarskog duha na kojoj počiva sport.
Oni koji misle drugačije neka kažu kako bi se oni osjećali da su bili na mjestu navijača Bjelorusije.
Ovo što se večeras dogodilo jednostavno nema nikakve veze sa sportom i za BIH je bolje da se nije plasirala nego da je otišla na EP na ovakav način.
- insaneinthebrain
#5208 Re: Rukometna reprezentacija BiH
produzi trolu daljedr socrates wrote:Ako ćemo pošteno ovo je sportska sramota od strane Danaca.
Izvesti treći tim u odlučujućoj utakmici protivno je svakoj pozitivnoj ideji takmičarskog duha na kojoj počiva sport.
Oni koji misle drugačije neka kažu kako bi se oni osjećali da su bili na mjestu navijača Bjelorusije.
Ovo što se večeras dogodilo jednostavno nema nikakve veze sa sportom i za BIH je bolje da se nije plasirala nego da je otišla na EP na ovakav način.
-
Juliuscezar
#5209 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jbg, ne moze usran do vode. Ali kad vidim suze na licima igraca, nema teorije da im mogu nesto prigovoriti, ako ne moze- ne moze
- SkyLimit
#5210 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Trenerske izjave godine:
Safet Sušić: "Mene ne zanima kako igra Kipar"
Dragan Marković: "Utakmica u Litvaniji je nebitna"
Doći će slijedeće kvalifikacije, Marković i dalje selektor, neprikosnoveni Prce još stariji i sporiji na lijevom beku(jer kome treba Halilbegović, najbolji strijelac poljske lige), i tako
Safet Sušić: "Mene ne zanima kako igra Kipar"
Dragan Marković: "Utakmica u Litvaniji je nebitna"
Doći će slijedeće kvalifikacije, Marković i dalje selektor, neprikosnoveni Prce još stariji i sporiji na lijevom beku(jer kome treba Halilbegović, najbolji strijelac poljske lige), i tako
- omega369
#5211 Re: Rukometna reprezentacija BiH
o cemu ti pricas?? kakva crna bjelorusija, ne lupajdr socrates wrote:Ako ćemo pošteno ovo je sportska sramota od strane Danaca.
bilo je izmedju nas ili crne gore koja je btw izgubila haman sa 10 razlike. a nama je trebao samo bod
-
1946--1987
#5212 Re: Rukometna reprezentacija BiH
jebo te zadnji napad, biti ili ne biti, sve se odlucuje minutu do kraja i prce dodaje iza ledja ko da je na treningu
kakav lik
svaka cast za utakmicu ali onakva nonsalancija u zadnjem napadu je za svaku osudu...
kakav lik
svaka cast za utakmicu ali onakva nonsalancija u zadnjem napadu je za svaku osudu...
-
dječak sa šibicama
#5213 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa naravno da ce zatezati, dobili juniori priliku, nisu to futavci vec se dokazuju momci.omega369 wrote:ma sta su pustili?? zatezali maksimalno, radost kod zadnjeg gola ko da su evropsko osvojili. pogan je to ona sugavadječak sa šibicama wrote:Pustili su, izasli sa B ekipom, najbolje da sami sebi zabijaju golove.
Ali koja je to prica, Prce odveo na SP protiv Islanda, Prce sjebo EP protiv Danaca. Ili Peric, zadnji napad njemu dali, nigdje veze.
To se trebalo sa dva igraca vise prebrojiti na krilo. Ali koje krilo.
- Capajebo
#5214 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Napad za evropsko, i lopta se dodaje preko ruke, iza ledja. Ovo je Bosna
Ali helem, Prce razvalio ovu utakmicu. I da budemo iskreni, igrali smo 60 minuta sa igracem manje
Ali helem, Prce razvalio ovu utakmicu. I da budemo iskreni, igrali smo 60 minuta sa igracem manje
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5215 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nemoj jebat Prceu jebi Terzicu koji nas je svojim ulaskom u svakoj utakmici unazadio. Jebo te poseres se na igraca koji je Dancima dao 10 golova!!!!! FUJ!!!!emigrazione wrote:Pravda je zadovoljena, ova skupina olosa treba da ostane kuci...poserem se na Nikolu Prcea, prcnem mu mater
- phillie
#5216 Re: Rukometna reprezentacija BiH
U potpunosti se slazem sa tobom...da smo kojim slucajem pobjedili, ja bih licno urgirao i EHF-u da se izbace Danci i dekretom pozovu Bjelorusi na EP....dr socrates wrote:Ako ćemo pošteno ovo je sportska sramota od strane Danaca.
Jbt, kakvih ljudi ima...
-
lakilaka
#5217 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vrazalic i Vranjes trebaju da se oproste. Bolje i nama i njima.
- Tesla10
#5219 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mi smo na našem terenu trebali dobiti prošlu utakmicu, i ova danas ne bi bila važna. Al' eto ne dade nam se nešto :kava: .
-
al-em
#5220 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Igramo zadnjih nekoliko godina sa tim igracem manjem.Capajebo wrote:Napad za evropsko, i lopta se dodaje preko ruke, iza ledja. Ovo je Bosna![]()
Ako moze mikic uletiti na jednoj, moze se neko izmisliti i na desnoj strani.
Tuga je ovo bas.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5221 Re: Rukometna reprezentacija BiH
ja mislim da bi bilo puno pametnije umjesto onog desnog beka da je igrao Peric zadnjih 15min, Savić se umorio, a ovaj Pamić jednostavno nema hrabrosti da opuca. Previše se opteretila naša lijeva strana i logično da se pogriješi kada najmanje treba
ima ova naša ekipa materijala da uvijek igra na ovim prvenstvima, samo bolji stručnjak hitno treba
ima ova naša ekipa materijala da uvijek igra na ovim prvenstvima, samo bolji stručnjak hitno treba
- BHF_Manijak
#5222 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Samo Bosnjaku moze biti neko drugi uvijek, ali uvijek, kriv!
Znaci popusimo od mrtve Litvanije, imamo mec loptu protiv Bjelorusije, na domacem terenu, pred 5 hiljada ljudi, zajebemo. Ali ni to nije sve, kriva je Danska, aktuelni viceprvak Evrope, sto je izasla sa rezervnim sastavom i sto se jos samo nije sklanjala!
Koji vam je qrac ba... Kriv je Markovic, koji za 3 godine nije uspio mentalno jaku ekipu napraviti, koja protiv svakog protivnika, svejedno da li Francuska ili Kazahstan, ima po 10 tehnickih gresaka i prosipa vodstvo od 4-5 golova razlike REDOVNO!
Mi smo svoje zajebali protiv Bjelorusije (oba puta) i Litvanije. Ne mozes u gostima protiv Bjelorusa, bez Rutenke, vodit 5 razlike i odigrati X.
Jebite Dancima sve, jesu zapela ova djeca da se dokazu, ali vise trener nije mogao uraditi od toga nego da izvede rezervni tim.
PS Vrazalic ograjisao. Ja sta bi od onog momka iz proslih kvalifikacija... Bazen on ne mzoe pogodit, ali moze prodati sve i svasta od lopti.
Znaci popusimo od mrtve Litvanije, imamo mec loptu protiv Bjelorusije, na domacem terenu, pred 5 hiljada ljudi, zajebemo. Ali ni to nije sve, kriva je Danska, aktuelni viceprvak Evrope, sto je izasla sa rezervnim sastavom i sto se jos samo nije sklanjala!
Koji vam je qrac ba... Kriv je Markovic, koji za 3 godine nije uspio mentalno jaku ekipu napraviti, koja protiv svakog protivnika, svejedno da li Francuska ili Kazahstan, ima po 10 tehnickih gresaka i prosipa vodstvo od 4-5 golova razlike REDOVNO!
Mi smo svoje zajebali protiv Bjelorusije (oba puta) i Litvanije. Ne mozes u gostima protiv Bjelorusa, bez Rutenke, vodit 5 razlike i odigrati X.
Jebite Dancima sve, jesu zapela ova djeca da se dokazu, ali vise trener nije mogao uraditi od toga nego da izvede rezervni tim.
PS Vrazalic ograjisao. Ja sta bi od onog momka iz proslih kvalifikacija... Bazen on ne mzoe pogodit, ali moze prodati sve i svasta od lopti.
Last edited by BHF_Manijak on 14/06/2015 22:04, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#5223 Re: Rukometna reprezentacija BiH
hrasno38 wrote:Bez Karacica, Malinovica, Toromanovica, Celice ovo je velika igra protiv iako oslabljenih danaca uvijek velikih Danaca. Sta reci covjeku koji je u ovoj utakmici dao 10 golova...jebi ga i Lebron je znao fuliti odlucujucu loptu. Samo mi nije jasno zasto je Peric cijelu utakmicu sjedio na klupi i zasto kad ne znamo trcimo ko mahniti u kontru?! Sta da se radi ove kvalifikacije su izgubljene u prvoj utakmici.
- It_is_a_Leclerc
#5224 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zamalo podvig.
Ja ne znam koliko puta, koliko jebenih puta će nama faliti jedna lopta, gol... Pa koliko nas je pehova samo potrefilo ?! Pa bez Dejana, bez Čelice ,sa Savićem koji ne igra jer ima ozljedu, sa Terzićem.. Pa mi nismo mogli sastaviti vanjsku liniju.. Ali opet smo se borili, davali neke golove, neke mučke šuteve ubacivali...
Eto, stoji da smo morali uzeti Litvance, uzeti Bjeloruse u Minsku, sve stoji.
Ali... ma ne znam. Uvijek neko naš plače, uvijek nas neko sjebe. Tužan sam i ne mogu biti ponosan jer te su priče za luzere. Tužan sam jer uvijek smo mi ti kojima nešto nedostaje.
P.S. Muhameda Toromanoviću, lažni kapitenu, crkni !
Ja ne znam koliko puta, koliko jebenih puta će nama faliti jedna lopta, gol... Pa koliko nas je pehova samo potrefilo ?! Pa bez Dejana, bez Čelice ,sa Savićem koji ne igra jer ima ozljedu, sa Terzićem.. Pa mi nismo mogli sastaviti vanjsku liniju.. Ali opet smo se borili, davali neke golove, neke mučke šuteve ubacivali...
Eto, stoji da smo morali uzeti Litvance, uzeti Bjeloruse u Minsku, sve stoji.
Ali... ma ne znam. Uvijek neko naš plače, uvijek nas neko sjebe. Tužan sam i ne mogu biti ponosan jer te su priče za luzere. Tužan sam jer uvijek smo mi ti kojima nešto nedostaje.
P.S. Muhameda Toromanoviću, lažni kapitenu, crkni !
-
Dead Man Walking
#5225 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma ovo se samo nama moze desiti! Futava Litvanija nam je izbila Euro. Zadnji napad imamo tri puta u kljucnim utakmicama i nista. Kako izgubi Nikola onu zadnju loptu, nisam vidio od huje!?!