Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
dječak sa šibicama
#5001 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mozda su padovi krajem utakmice i posljedica slabije fizicke pripremljenosti ili krace klupe, nasi bekovi su suvise dizelasi, osim Perica. Ovaj Tarabochia je samo solidan igrac, nista vise. Peric je brz, ostali su glomazni i teretni. Eventualno Malinovic ili Panic mogu i trebaju vise pokretljivosti unijeti, ali ono sto najvise bode oci je nepostojeca igra na krila.
Bez toga u modernom rukometu nema rezultata.
Tehnicke greske tipa "ispada im lopta iz ruke" su takodje neoprostive, ali to je tako u sportu, onaj ko ima manje greski ima vise kvaliteta, taj i pobjedjuje.
Bez toga u modernom rukometu nema rezultata.
Tehnicke greske tipa "ispada im lopta iz ruke" su takodje neoprostive, ali to je tako u sportu, onaj ko ima manje greski ima vise kvaliteta, taj i pobjedjuje.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#5002 Re: Rukometna reprezentacija BiH
A tek Malinovic...23 godine i top u lijevoj ruci.Šibicar wrote:Svaka čast malom Periću kojeg je uživanje gledati,daje neku novu dimenziju šablonskom sportu poput rukometa.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5003 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Selam iz Zenice pljuvači iza tastatura!
ili ispred
ili ispred
- Šibicar
#5004 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Svakako,jedini mudonja u našoj reprezentaciji.hrasno38 wrote:A tek Malinovic...23 godine i top u lijevoj ruci.Šibicar wrote:Svaka čast malom Periću kojeg je uživanje gledati,daje neku novu dimenziju šablonskom sportu poput rukometa.
- Progressive House
#5005 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Velkoski wrote:Selam iz Zenice pljuvači iza tastatura!
ili ispred
Last edited by Progressive House on 11/06/2015 22:22, edited 1 time in total.
- hrasno38
#5006 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Velkoski wrote:Selam iz Zenice pljuvači iza tastatura!
ili ispred
-
nema me tamo
#5007 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Zašto je teško?SkyLimit wrote:- Eto im ga sad "utakmica u Litvanija je nebitna"
- Komentatori standardno uzdižu protivničke golmane, pa nije slučajno da protiv naše reprezentacije svaki anonimus skupi 15 odbrana, one šuteve Prcea bi i ja odbranio
Ne mogu ništa više reći u ovom trenutku, teško je, svaka čast Malinoviću i Grahovcu
Zar si ocekivao bolje nakon one utakmice protiv Tunisa i onu jos jednu kad smo imali protivnike u šaci.
Smiren sam nenormalno, znam kakvi su jadnici.
Ja mogu mislit samo vas zadnjih 10 min nakon onih idiotskih pokušaja i onih predanih lopti u ruke protivniku.
- Progressive House
#5008 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Velkoski trolla invalide rukometne reprezentacije btw
Last edited by Progressive House on 11/06/2015 22:23, edited 2 times in total.
-
Dead Man Walking
#5009 Re: Rukometna reprezentacija BiH
E moj Markovicu, nek nama ne treba pobjeda u Litvaniji...
- Koshpa
#5010 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kurac bi ti bio u Zenici da ne moras raditiVelkoski wrote:Selam iz Zenice pljuvači iza tastatura!
ili ispred
- hrasno38
#5011 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa daj majku mu reci kojim sportom se ti bavis i u kojem sportu igras za nasu reprezentaciju pa da za tebe navijamo i da nam svima pokazes kako to treba.nema me tamo wrote:Zašto je teško?SkyLimit wrote:- Eto im ga sad "utakmica u Litvanija je nebitna"
- Komentatori standardno uzdižu protivničke golmane, pa nije slučajno da protiv naše reprezentacije svaki anonimus skupi 15 odbrana, one šuteve Prcea bi i ja odbranio
Ne mogu ništa više reći u ovom trenutku, teško je, svaka čast Malinoviću i Grahovcu
Zar si ocekivao bolje nakon one utakmice protiv Tunisa i onu jos jednu kad smo imali protivnike u šaci.
Ja mogu mislit samo vas zadnjih 10 min nakon onih idiotskih pokušaja i onih predanih lopti u ruke protivniku.
- Progressive House
#5012 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sinan Alić bi bolje vodio reprezentaciju
- Šveđanin
#5013 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sami smo krivi, prilika bezbroj i nismo uspjeli. Ovako se stvara luzerski mentalitet. Ko sa ovima odigra X, mozda i ne zasluzuje da se nadje na prvenstvu? Takticki uzasno postavljeno zadnjih 10 minuta..
Pobjediti Dance? Dobra dobra.. najvise bi volio da me citirate nakon utakmice sa DK kako nisam bio u pravu ali jednostavno mi smo svoje sanse prokockali.
Pobjediti Dance? Dobra dobra.. najvise bi volio da me citirate nakon utakmice sa DK kako nisam bio u pravu ali jednostavno mi smo svoje sanse prokockali.
-
dert
#5014 Re: Rukometna reprezentacija BiH
E jebem mu sve, pa stvarno 
- It_is_a_Leclerc
#5015 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Teško je sad analizirati i tražiti zamjerke.
Možda samo da je onaj izdajnik Toromanović progutao jebeni ego i stao na crtu umjesto indisponiranog Burića, možda bi jedna od one dvije 100 %-tne ušla.
Ovako, presudile su baš sitne, sitne nijanse. Ja sam znao da će, uđemo li u egalu u završnicu, presuditi individualni kvalitet Rutenke i to se i desilo.
Možda samo da je onaj izdajnik Toromanović progutao jebeni ego i stao na crtu umjesto indisponiranog Burića, možda bi jedna od one dvije 100 %-tne ušla.
Ovako, presudile su baš sitne, sitne nijanse. Ja sam znao da će, uđemo li u egalu u završnicu, presuditi individualni kvalitet Rutenke i to se i desilo.
-
nema me tamo
#5016 Re: Rukometna reprezentacija BiH
I ti si luzer.hrasno38 wrote:Pa daj majku mu reci kojim sportom se ti bavis i u kojem sportu igras za nasu reprezentaciju pa da za tebe navijamo i da nam svima pokazes kako to treba.nema me tamo wrote:Zašto je teško?SkyLimit wrote:- Eto im ga sad "utakmica u Litvanija je nebitna"
- Šveđanin
#5017 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Protiv Danaca u Brøndbyju.
Ulaznice se mogu kupiti ovdje, nije ostalo jos mnogo ulaznica..
http://www.billetnet.dk/event/BRH1406B? ... and=dk_dhf
Ulaznice se mogu kupiti ovdje, nije ostalo jos mnogo ulaznica..
http://www.billetnet.dk/event/BRH1406B? ... and=dk_dhf
- Progressive House
#5018 Re: Rukometna reprezentacija BiH
kakve ulaznice
treba ih bojkotovati
- BHF_Manijak
#5019 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Od ovih mladjih vrijede Malinovic, Peric, decki koji su bas talenti. Ovo ostalo Bogu plakati. Mozda bi se i Vrazalic dohaviz'o, da ga vise koriste. Ovako 2 lopte na krilu za 60 minuta, pa da je ne znam ti ko ne bi proradio...
-
dječak sa šibicama
#5020 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Danci su se vec kvalifikovali, jedino je problem sto su oni hladni sjevernjaci i njima to nije nikakav izgovor za opustanje. Da su tu Spanci, ili Talijani, bilo bi sa njihove strane igranja i pod desjtvom alkohola.
Ali posto su to Danci, uci ce u utakmicu kao da im je finale EP.
Takvi su, vole zgaziti protivnika, bilo kojeg.
- Logovan
#5022 Re: Rukometna reprezentacija BiH
1. Pred početak utakmice sam sam sebi rekao da se neću nervirati.
2. Znao sam da nećemo doći do pobjede.
3. Ne treba plakati zbog izgubljene šanse.
4. Ispunio sam ovo pod jedan.
5. Biće bolje drugi put.
2. Znao sam da nećemo doći do pobjede.
3. Ne treba plakati zbog izgubljene šanse.
4. Ispunio sam ovo pod jedan.
5. Biće bolje drugi put.
- dulekrele
#5023 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa dokle vise majka mu stara. Dokle vise da poslije svake utakmice rukometne repke moram da dobijem jos jednu sijedu vlas.
- spinel_
#5024 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Eto mi to nismo znali.dječak sa šibicama wrote:Danci su se vec kvalifikovali, jedino je problem sto su oni hladni sjevernjaci i njima to nije nikakav izgovor za opustanje. Da su tu Spanci, ili Talijani, bilo bi sa njihove strane igranja i pod desjtvom alkohola.
- Edin H.
#5025 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Fakat ne kontam zasto se vise ne razvlaci i igra na krila.BHF_Manijak wrote:Od ovih mladjih vrijede Malinovic, Peric, decki koji su bas talenti. Ovo ostalo Bogu plakati. Mozda bi se i Vrazalic dohaviz'o, da ga vise koriste. Ovako 2 lopte na krilu za 60 minuta, pa da je ne znam ti ko ne bi proradio...