Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Juliuscezar
#3901 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ko zna objasniti oko president cup-a tog kada se igra, gdje ?
-
palermo
#3902 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Vele briljira sa zajebancijom.......Velkoski wrote:
Za Vogošću igra![]()
doduše, malo glup ispadaš, al neko će ti to već reći jednom, ne moraš na forumu sve naučiti
- Logovan
#3903 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa ja, samo plačemo, samo što plakanje nije krivo što nemamo više uspjeha.Velkoski wrote:Mi samo plačemo, evo 20 godina![]()
Zajeb'o nas sudija.
U zadnje vrijeme smo se malo "probudili". Bili na SP u fudbalu, na SP u rukometu, i još kad bi se država više brinula o sportu, onda bi redali daleko bolje rezultate.
Last edited by Logovan on 21/01/2015 21:01, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3904 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ništa, ostaje mi da se trudim 
@logovan
Bravo, plasirali se.

@logovan
Bravo, plasirali se.
-
Officer Crabtree
#3905 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znam zašto, naravno imam neke zaključke, ali na velikim takmičenjima iskustvo igranja je jedan od velikih faktora. Tako se pokazalo i u nogometu, a tako evo i u rukometu. Nervoza u igri se odmah primjeti, impresionirani budemo samim nastupom, pomalo bojažljivi i tako... Vjerujem da se ista utakmica igrala u BiH ili u Tunisu na nekom drugačijem programu takmičenja, da bi imala sasvim drugačije razvojne puteve.
Ovako, bed moje generacije je što nakon dugo godina moramo gledati premijerne nastupe na velikim takmičenjima... za 10 godina onima koji budu gledali biće mnogo lakše.
Sad trenirat napad sa igračem više i idemo na EP.
Ovako, bed moje generacije je što nakon dugo godina moramo gledati premijerne nastupe na velikim takmičenjima... za 10 godina onima koji budu gledali biće mnogo lakše.
Sad trenirat napad sa igračem više i idemo na EP.
- spinel_
#3906 Re: Rukometna reprezentacija BiH
prvo egipat, zatim tunis... ko je sljedeci.. jebeni alzir
- MOSALJOZE
#3907 Re: Rukometna reprezentacija BiH
https://www.facebook.com/duartenunosantos5
Opletite ja svoje odradio
- It_is_a_Leclerc
#3908 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Igra se paralelno sa raspletom prvenstva. Nadam se da će biti prijenosa, jer nama nije isto biti 17 i 24.bhnapoleon1 wrote:Ko zna objasniti oko president cup-a tog kada se igra, gdje ?
- tataćusak
#3909 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Odmako sam se od interneta sat-dva, vratih se kad ove dejine suze i opet se želudac okrene naopako.
Ali opet nekako ponos

Ali opet nekako ponos
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3910 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Eehhh kad neko na silu pokusava biti duhovit......Velkoski wrote:Za Vogošću igraBHF_Manijak wrote:Prvo i osnovno jebem sudiji mater posred picke one rutave, odvratne portugalske! Picketina ona odvratna! Za svako dvije minute mu se mame najebem!
Sto se nas tice, mislim i dalje da smo mi svoju sansu ranije prokockali. Protiv Makedonije i Austrije morali smo barem jednu ostati neporazeni, jer smo apsolutno bili kadri to uciniti, ali avaj...
I imali se igdje jebeni podatak vidjeti koliko smo mi golova postigli sa igracem manje??? Pa to je strasno! Tunis danas 3 napada ujebe, mi im sva tri puta istom mjerom vratimo!
Malinovic ce biti zvijer! Nadam se da nakon ovog Sp-a ide u neki jaci klub gdje ce biti standardan, a ne epizodista. Najjaci nas bek na prvenstvu. Decko s mudima!![]()
![]()
Onaj tuniski supak nas je uhak'o, onaj crnjo! Mamu jeb'o kol'ki je lik. Nisam siguran za broj, ali neka tuniska verzija Nagya. On im je lomio utakmicu. Kad god ne ide, daj njemu loptu, on ce kisu Allahovu satjerati u nas prostor, probiti se i zabiti golcinu! Kakva mrcina! Gdje igra supak???![]()
- It_is_a_Leclerc
#3911 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa ne vidi ti ovo on. Ide mu u others. Evo, neki su skontali da mu shareaju sliku i da u komentar napišu uvrede. Pametno ! To mora vidjetMOSALJOZE wrote:https://www.facebook.com/duartenunosantos5
- insaneinthebrain
#3912 Re: Rukometna reprezentacija BiH
evo govneta, sjeme mu se zatrlo portugalsko.

- Logovan
#3914 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Na neki način sam sebi ideš u kontru. Hoćeš uspjehe, hoćeš prolaske grupne faze, hoćeš pobjede protiv velesila, hoćeš neku medalju npr. iz rukometa, ali kako ovo sve ostvariti kada se država ne brine o sportu? Tačnije državu boli neka stvar za sportom. Ne može brate na silu, ali nikako. S obzirom kakvo nam je stanje, ovo malo uspjeha što smo naredali je solidno.Velkoski wrote:Ništa, ostaje mi da se trudim
@logovan
Bravo, plasirali se.![]()
Računaj na to da ostale reprezentacije napreduju velikom brzinom, dok mi uradimo jedan sitni korak naprijed, pa onda dva nazad. Pa kada dođu Olimpijske igre, onda ti bude sve jasno u kakvim smo govnima.
- It_is_a_Leclerc
#3915 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ovo su sudila ona dvojica iz Litvanije što su nam sudili protiv Makedonije.spinel_ wrote:prvo egipat, zatim tunis... ko je sljedeci.. jebeni alzir
De ljudi pogledajte ovo.. Pa ovo je da iz kože iskočiš.. Čovjek je svirao iz pištaljke kraj utakmice
-
todd_smith
#3916 Re: Rukometna reprezentacija BiH
pa tu je i problem, karina bili zadnje dvije, ali uvijek ima neka sansa kakva god pa ono suti hajde sta faliagnostic_front wrote: Pa nije niko tu tražio izgovor, u tim utakmicama. Tu smo uprkos našim greškama, neiskustvu, neznanju držali rezultat.
Danas smo imali manje grešaka i dobro su nas zajebale sudijske greške.
Ali kao što neko napisa, i ovo je škola.
nema to, pusti suplju jebo ga ja vise, iznerviran sam jer znam da nisu debili momci, znaju igrati ali nece, ne znam je li mentalni blok ili sta vec nemam pojma ali cisto je do njih.
- It_is_a_Leclerc
#3917 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Inače, ovaj sudija je pobrisao sve slike sa FB i promijenio profilnu da ga ljudi ne mogu naći. Što ti je naš čovjek kad krene klesti i proklinjati 
-
palermo
#3918 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pa naravno da je do njih nije do mene. Ali postoji u životu nešto što se zove, limiti, pa onda nešto što se zove neiskustvo, pa nešto što se zove sportska sreća, pa reputacija tvoja koja se ogleda u tome kako te drugi paze odnosno ne paze......pa jebeni koeficijent je bio na Tunis 1,40, halo bolan 1,4 znači zicer, kao da Čelzi igra sa Hull citijem.todd_smith wrote:pa tu je i problem, karina bili zadnje dvije, ali uvijek ima neka sansa kakva god pa ono suti hajde sta faliagnostic_front wrote: Pa nije niko tu tražio izgovor, u tim utakmicama. Tu smo uprkos našim greškama, neiskustvu, neznanju držali rezultat.
Danas smo imali manje grešaka i dobro su nas zajebale sudijske greške.
Ali kao što neko napisa, i ovo je škola.
nema to, pusti suplju jebo ga ja vise, iznerviran sam jer znam da nisu debili momci, znaju igrati ali nece, ne znam je li mentalni blok ili sta vec nemam pojma ali cisto je do njih.
I onda se ti nanervirao
- MOSALJOZE
#3919 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Faruk Vražalić 24
Alen Ovčina 25
Josip Perić 22
Senjamin B.24
Benjamin B.24
Zulfić 22
Milas 22
Panić 24
Vranješ 26
Dejo 22
Janković 22
BUDUĆNOST BIH RUKOMETA
Ivo(29)može kvalitetno odigrati još 3 ciklusa,kao i Čelica,Savić,Grahovac.Terzić,Prce i Tore polagano prepuštaju mjesto mladjima uz bitne role u narednom ciklusu

Alen Ovčina 25
Josip Perić 22
Senjamin B.24
Benjamin B.24
Zulfić 22
Milas 22
Panić 24
Vranješ 26
Dejo 22
Janković 22
BUDUĆNOST BIH RUKOMETA
Ivo(29)može kvalitetno odigrati još 3 ciklusa,kao i Čelica,Savić,Grahovac.Terzić,Prce i Tore polagano prepuštaju mjesto mladjima uz bitne role u narednom ciklusu
- LoveIsGone
#3920 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Meni isto nije jasno što je Terzić pucao onaj sedmerac kad je Malinović prvi pogodio. Inače čestitke momcima, pošteno su se borili, vidi se malo nedostatka iskustva, malo straha... šteta, jebiga mi se svi nerviramo, na to smo i navikli
- BHF_Manijak
#3921 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Malinovic ne sjecam se da je ijedan sedmerac promasio io opet Marka mijenja izvodjaca. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3922 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Šta znaš na koga se kladioleškarenje wrote:Mene je nerviralo ono mijenjanje izvodjaca sedmeraca,pa jebem mu majku pusti Malinovica neka puca dok ne fuli ko i sve ostale reprezentacije...jok,mijenjaj svaki sedmerac...
- spinel_
#3923 Re: Rukometna reprezentacija BiH
MOSALJOZE wrote:Faruk Vražalić 24
Alen Ovčina 25
Josip Perić 22
Senjamin B.24
Benjamin B.24
Zulfić 22
Milas 22
Panić 24
Vranješ 26
Dejo 22
Janković 22
BUDUĆNOST BIH RUKOMETA
da se nadovezem.. ovo su momci koji su igrali na SP juniora 2013 god.

imamo mladost, sto je najbitnije.
- Dino Djurbuzovic
#3924 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam u naletu emocija sudiji opsovao mater koliko me naljutio iako to ne radim cesto.
- MOSALJOZE
#3925 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Dino moze li jedna hvalospjevka za ove vrijedne momke??Dino Djurbuzovic wrote:Ja sam u naletu emocija sudiji opsovao mater koliko me naljutio iako to ne radim cesto.
spinel naravno ozbiljno se treba računati na Memića,Bubala,Jankovića,Građana itd..Nevjerovatno koliko smo profitirali sa ovim SP za mlade.