Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne odgovara jer imaju 1 bod i imat ce jos 2 od Irana +1 nedo bog od nas i to je 4. a mi 3. Inace ovaj vrazalic kao da nikad u zivotu nije gledao a kamoli igrao rukomet. ko je jos desno krilo u nas ?
A ako uzmemo hrvatima bod imamo isto bodova ko i oni
Sta onda
Šibicar wrote:
Pa i Prce je bio najbolji,pa je na ovom prvenstvu loš totalno jer se nije skroz oporavio od povrede,kakve veze ima šta je bilo,ako neko nije u formi i ako ga ne ide treba ga brate malo zamijeniti,ne mora rezultat reprezentacije trpiti što njega ne ide na ovom prvenstvu nikako.
Do utakmice sa Makedonijom nije imao niko ući umjesto njega, bio je jedino desno krilo u ekipi, tek kad se povrijedio Savić umjesto njega upao je Zulfić, koji očito služi samo da popuni broj igrača.
Upravo to što igraju svaku utakmicu po 60 minuta je vjerovatno glavni razlog zašto Ovčina i Vražalić baš i ne igraju najbolje, crkli bi i bolji od njih.
A inače, ja nemam pojma kako gubimo 1 razlike, i dalje igramo bezveze, nešto manje tenhičkih grešaka u napadu, ali danas ni odbrana nije pretjerano uvjerljiva.
Prebaci na BiH - Tunis. Ili gledaš pogrešnu tekmu ili si ovdje zalutao.
It_is_a_Leclerc wrote:
Primili smo 15 golova za poluvrijeme. Previše za ekipu čija je odbrana puno bolja od napada. Ovaj zadnji gol što smo primili apsolutno ide na dušu naše odbrane, a radi se o super bitnom golu.
It_is_a_Leclerc wrote:
Primili smo 15 golova za poluvrijeme. Previše za ekipu čija je odbrana puno bolja od napada. Ovaj zadnji gol što smo primili apsolutno ide na dušu naše odbrane, a radi se o super bitnom golu.
Ali od toga 5 iz sedmeraca i 2-3 iz kontre, na postavljenu odbranu ipak im ide malo teze, tako da mislim da odbrana nije losa.