Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#3301 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

SSemir wrote:Svejedno kako tunis prodje veceras, opet je i njima kljucn utkmica sa nama. Medjusobne se gledaju
Baš to pokušavam upratiti trenutno u pravilima.

Bilo bi zaista odlično da izgube, al' evo.. 3 razlike protiv Austrije... .

:(
nema me tamo

#3302 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

nema me tamo wrote:
House wrote:Iskalit' bijes na Tunisu,pa kud puklo da puklo :D :bih:

Ali 20 izgubljenih lopti :o

Tunis nece izgubit od Austrije, i onda nam nece odgovarati ni dvije pobjede..

Leclerc ja ne znam zašto govoriš to jao..

Tunis je prije 3 godine? Pobjedio Hrvatsku i bio ne znam koji na svjetskom prvenstvu..
Ljudi se čombaju da je to cudno jedno..

Ljudi izgubili 3 razlike od Hrvata..

Vas dvojica zaboravili da imaju oni utakmicu s Irancima??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja još luđi.. :lol: :lol: :lol:
Dead Man Walking

#3303 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Mi Tunis svakako moramo dobiti, samo sto se moze zakomplikovati i oko gol razlike ako ih Austrija ne uzme (a mozda nam i Hrvati onda budu u mogucnosti pomoci na kraju :D ).

Nesto motam film u glavi, hebote meni je misterija kako mi uopste zabijemo ijedan gol bez ikakve opasne akcije, to toliko traljavo izgleda kad samo u napadu da mi je fakat cudo kako uopste zabijamo. Na krila lopta ne ide nikad, a i kad ode bolje da nije otisla, sut iz vana nemamo, poneka spustena na pivota je jedino smisleno, sve ostalo na silu nekako. Ovog Perica treba gurati vise, jedini decko koji ima slifa za napraviti neki vanserijski potez.
It_is_a_Leclerc

#3304 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Tunis je bio četvrti na SP u Tunisu, koje je bilo jedno od najstravičnije odsuđenih prvenstava ikad igdje. Ja sam gledao njihove utakmice i to šta se njima tolerisalo i koliko je igrača krvavih izlazilo s terena, nije ni humano ni sportski. I nisu pobijedili Hrvatsku. Bili su treći. Kao.

Hrvatska je Tunis fino limitirala na -6, -7 cijelo vrijeme. Samo na kraju su popustili kad je već bilo gotovo. Ekipa koja tuče, tuče, tuče, pa ako prođe, prođe.

P.S. Golove dajemo iz izrađenih akcija. Iz neizrađenih akcija ga ne možemo dati da smo Božiji.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 19/01/2015 19:41, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#3305 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Pa dan te jeb'o kakvi smo mi luzeri!!! Hej ba, pa ne bi mi bilo krivo da nas je ista ova, kao strasna najavljivana, Makedonija ubila 6 razlika i da nismo meda mogli, ALI BOLAN TI SAM SEBE DOBIJES!!!

Hej ba, imas tri, TRI - T-R-I napada da povedes ti ujebes sva tri! Imas 2 fucking igraca vise i ti ne da zabijes, vec primis 1 gola, a ne das nijedan!
Strasno! Allaha mi velikog strasno!!!

Markovic drzi Prcea, a frajer nakon povrede mea ne moze, logicno jebi ga! Usr'o nam je brat bratu 4 napada!

Kontre su nam i dalje ocajne, tako da mi je u pojedinim trenucima tacno muka bila. Allaha mi dragog kad vodimo loptu u kontru, isto da je raja sa foruma vodi protiv Fracnuske! Nakav strah, isto djeca, ono predaju loptu iz ruke u ruku, isto da ih je strah dalje od 2 metra baciti. Nevjerovatno.

Imali smo ih, sve smo mogli, ali ne umijem pa nas jebi.

Potuci se sa Tunisom, pa sta Bog da, mada sam veliki skeptik, a nadam se da ce me demantovati!
It_is_a_Leclerc

#3306 Re: Rukometna reprezentacija BiH

BHF_Manijak wrote:Pa dan te jeb'o kakvi smo mi luzeri!!! Hej ba, pa ne bi mi bilo krivo da nas je ista ova, kao strasna najavljivana, Makedonija ubila 6 razlika i da nismo meda mogli, ALI BOLAN TI SAM SEBE DOBIJES!!!

Hej ba, imas tri, TRI - T-R-I napada da povedes ti ujebes sva tri! Imas 2 fucking igraca vise i ti ne da zabijes, vec primis 1 gola, a ne das nijedan!

Markovic drzi Prcea, a frajer nakon povrede mea ne moze, logicno jebi ga! Usr'o nam je brat bratu 4 napada!

Kontre su nam i dalje ocajne, tako da mi je u pojedinim trenucima tacno muka bila. Allaha mi dragog kad vodimo loptu u kontru, isto da je raja sa foruma vodi protiv Fracnuske! Nakav strah, isto djeca, ono predaju loptu iz ruke u ruku, isto da ih je strah dalje od 2 metra baciti. Nevjerovatno.

Potuci se sa Tunisom, pa sta Bog da, mada sam veliki skeptik, a nadam se da ce me demantovati!
I što je najužasnije, kad smo imali dva igrača više izradili smo makedonsku odbranu. Prvo smo u polukontri dali loptu Faruku Vražaliću i čovjek je napravio korake. Idući napad, izradimo odbranu, lopta do Vražalića i on pokuša lobovati Ristovkog koji je k'o od kamena odvaljen, i lik mu uhvati loptu u stilu kao - "Daj mali nemoj me zajebavati". Neću tvrditi da je Vražalić kriv, al' desno krilo je nama igrač manje. Da je možda Zulfić bio unutra, i da onako rutinski opuca, ko zna.

Ovako, za razliku od one utakmice sa Austrijom, uistinu ostaje dojam da smo sve dobro što smo uradili (a uradili smo jako puno, u odbrani, na golmanu, u igri na pivota), poništili glupostima.
Last edited by It_is_a_Leclerc on 19/01/2015 19:46, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3307 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

da sumiram manijackov post

nema me tamo

#3308 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

It_is_a_Leclerc wrote:Tunis je bio četvrti na SP u Tunisu, koje je bilo jedno od najstravičnije odsuđenih prvenstava ikad igdje. Ja sam gledao njihove utakmice i to šta se njima tolerisalo i koliko je igrača krvavih izlazilo s terena, nije ni humano ni sportski. I nisu pobijedili Hrvatsku. Bili su treći. Kao.

Hrvatska je Tunis fino limitirala na -6, -7 cijelo vrijeme. Samo na kraju su popustili kad je već bilo gotovo. Ekipa koja tuče, tuče, tuče, pa ako prođe, prođe.

P.S. Golove dajemo iz izrađenih akcija. Iz neizrađenih akcija ga ne možemo dati da smo Božiji.
Ono kako god okreneš jel' Tunis je veca reprezentacija od nas? Neuporedivo..?

Samo mi Bošnje svaki put forsiramo pricu da smo neko i nešto, a realnost nas je unistila svaki put dosad..
Istina uvijek se vrtimo tu negdje, al' taj mentalitet " mene zivot razocarao " ce nas pratit još 10, 20 godina vjerovatno.
It_is_a_Leclerc

#3309 Re: Rukometna reprezentacija BiH

nema me tamo wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Tunis je bio četvrti na SP u Tunisu, koje je bilo jedno od najstravičnije odsuđenih prvenstava ikad igdje. Ja sam gledao njihove utakmice i to šta se njima tolerisalo i koliko je igrača krvavih izlazilo s terena, nije ni humano ni sportski. I nisu pobijedili Hrvatsku. Bili su treći. Kao.

Ono kako god okreneš jel' Tunis je veca reprezentacija od nas? Neuporedivo..?

Samo mi Bošnje svaki put forsiramo pricu da smo neko i nešto, a realnost nas je unistila svaki put dosad..
Istina uvijek se vrtimo tu negdje, al' taj mentalitet " mene zivot razocarao " ce nas pratit još 10, 20 godina vjerovatno.
Tunis je u prednosti jer su iskusniji na velikim takmičenjima na koja dođu tako što pobijede Mauritaniju, Somaliju i tako to, i imaju Hasanefendića koji u dušu zna naš mentalitet, ekipu, igrače, selektora...

Ipak, današnjom igrom u odbrani i konačno normalnim brojem izgubljenih lopti - možemo im parirati.
Logovan

#3310 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Pa dan te jeb'o kakvi smo mi luzeri!!! Hej ba, pa ne bi mi bilo krivo da nas je ista ova, kao strasna najavljivana, Makedonija ubila 6 razlika i da nismo meda mogli, ALI BOLAN TI SAM SEBE DOBIJES!!!

Mentalitet, glupi mentalitet. :roll: :roll:
SkyLimit

#3311 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Poklopilo se da je Lazarov odigrao najlošiju utakmicu za reprezentaciju u posljednih nekoliko godina(za šta je svakako zaslužna i naša odbrana), da je Burić branio odlično, i opet smo izgubili.

Na ovom nivou se vide sve kvalitete i mane jedne ekipe. Meni je zaista čudno kako se mi uopće držimo ovako dobro sa ovakvom igrom. Gubimo sijaset lopti, ne znamo izvesti kontranapad, ne znamo iskoristiti igrača više, uopćeno naša igra u napadu je patnja za gledati. Mi se grčevito borimo za svaki gol, laganih golova iz kontri praktično i nema, ulasci za krila su sve rjeđi, iz vana zna žestoko opaliti samo Malinović i Čelica jednom u tri dana. Nama u napadu jedino funkcioniše spuštanje lopte za pivota, barem to zaista često prolazi. Nemamo čak ni igrača koji je u stanju u kontinuitetu uspješno izvoditi sedmerce.

Dvije utakmice protiv nešto kvalitetnijih protivnika se držimo u egalu do sredine drugog poluvremena, što je samo po sebi pohvalno, ali onda u trenucima kad se lomi utakmica kao da protivnik doda gas a naš tim je samo nijemi posmatrač na terenu. Mi smo izgubili utakmicu u onom trenutku kad je rezultat bio 18 : 18 a mi imali dva igrača više, ne dajemo gol, a još ga i primamo. Na ovom nivou ne može se to dopuštati i na kraju izađi kao pobjednik. Uz to su i sudije donijele par pogrešnih odluka na našu štetu, no svakako da je naša igra u napadu zasjenila sve to.

Izdvojio bi par igrača:

- Benjamin Burić

Momak dobro brani dvije utakmice uzastopno, i to već nije slučajnost. Mlad je, građen je tako da može poslužiti kao model kakve fizičke predpozicije golman treba imati, elastičan je kao gimnastičar. Nek samo nauči bacati loptu u kontru preko cijelog terena, i uz dalje vrijedno treniranje, bit će golman A klase.

- Senjamin Burić

Odlično stvara prostor i stalno je slobodan. Danas je sve i pogodio, ali inače mora poraditi na realizaciji. Od tri lopte koje prođu za njega, jednom da gol, jednom mu golman odbrani a jednom promaši sve. Toromanović recimo kad primi loptu na crti to je 90% gol, ali sad da li je do toga što je Toromanović poznatiji pa ga bolje čuvaju ili je Burić u tome jednostavno bolji, uglavnom Toromanović se ni blizu ne uspjeva često izboriti za poziciju kao Burić.

- Josip Perić

Podjelio je par nevjerovatnih asistencija danas. Pa jednom je Buriću na crti dao takvu asistenciju da Spaho i dalje misli da je to bila izgubljena lopta koja je slučajno došla do Burića. Ono šte je problem, to su njegove fizičke predpozicije. On je srednji bek u tijelu krilnog igrača. Imati će problema zbog toga u vrhunskom rukometu.

Najpozitivnija stvar dana je što su naši najbolji igrači u ovoj utakmici bili Malinović i Perić koji su rođeni 1992. godine, te blizanci Burić koji su rođeni 1990. godine.

Malinović je to lijepo rekao u jednoj izjavi pred SP, da treba dobiti Irana i da ćemo onda imati tri meč lopte. Prve dvije smo propustili, ostala je još jedna. Tunis igra mesarsku odbranu i obično imaju puno isključenja, pa koliko mogu u jednom danu nek izvježbaju kako iskoristiti kad imaš igrača više, jer bez tog segmenta igre, nemamo šansi.
Last edited by SkyLimit on 19/01/2015 20:12, edited 1 time in total.
nema me tamo

#3312 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

Da Leclerc, totalno sam zaboravio da oni igraju protiv talašika u kvalifikacijama..
Dead Man Walking

#3313 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

SkyLimit wrote:Poklopilo se da je Lazarov odigrao najlošiju utakmicu za reprezentaciju u posljednih nekoliko godina(za šta je svakako zaslužna i naša odbrana), da je Burić branio odlično, i opet smo izgubili.

Na ovom nivou se vide sve kvalitete i mane jedne ekipe. Meni je zaista čudno kako se mi uopće držimo ovako dobro sa ovakvom igrom. Gubimo sijaset lopti, ne znamo izvesti kontranapad, ne znamo iskoristiti igrača više, uopćeno naša igra u napadu je patnja za gledati. Mi se grčevito borimo za svaki gol, laganih golova iz kontri praktično i nema, ulasci za krila su sve rjeđi, iz vana zna žestoko opaliti samo Malinović i Čelica jednom u tri dana. Nama u napadu jedino funkcioniše spuštanje lopte za pivota, barem to zaista često prolazi.

Dvije utakmice protiv nešto kvalitetnijih protivnika se držimo u egalu do sredine drugog poluvremena, što je samo po sebi pohvalno, ali onda u trenucima kad se lomi utakmica kao da protivnik doda gas a naš tim je samo nijemi posmatrač na terenu. Mi smo izgubili utakmicu u onom trenutku kad je rezultat bio 18 : 18 a mi imali dva igrača više, ne dajemo gol, a još ga i primamo. Na ovom nivou ne može se to dopuštati i na kraju izađi kao pobjednik.

Izdvojio bi par igrača:

- Benjamin Burić

Momak dobro brani dvije utakmice uzastopno, i to već nije slučajnost. Mlad je, građen je tako da može poslužiti kao model kakve fizičke predpozicije golman treba imati, elastičan je kao gimnastičar. Nek samo nauči bacati loptu u kontru preko cijelog terena, i uz dalje vrijedno treniranje, bit će golman A klase.

- Senjamin Burić

Odlično stvara prostor i stalno je slobodan. Danas je sve i pogodio, ali inače mora poraditi na realizaciji. Od tri lopte koje prođu za njega, jednom da gol, jednom mu golman odbrani a jednom promaši sve. Toromanović recimo kad primi loptu na crti to je 90% gol, ali sad da li je do toga što je Toromanović poznatiji pa ga bolje čuvaju ili je Burić u tome jednostavno bolji, uglavnom Toromanović se ni blizu ne uspjeva često izboriti za poziciju kao Burić.

- Josip Perić

Podjelio je par nevjerovatnih asistencija danas. Pa jednom je Buriću na crti dao takvu asistenciju da Spaho i dalje misli da je to bila izgubljena lopta koja je slučajno došla do Burića. Ono šte je problem, to su njegove fizičke predpozicije. On je srednji bek u tijelu krilnog igrača. Imati će problema zbog toga u vrhunskom rukometu.

Najpozitivnija stvar dana je što su naši najbolji igrači u ovoj utakmici bili Malinović i Perić koji su rođeni 1992. godine, te blizanci Burić koji su rođeni 1990. godine.

Malinović je to lijepo rekao u jednoj izjavi pred SP, da treba dobiti Irana i da ćemo onda imati tri meč lopte. Prve dvije smo propustili, ostala je još jedna. Tunis igra mesarsku odbranu i obično imaju puno isključenja, pa koliko mogu u jednom danu nek izvježbaju kako iskoristiti kad imaš igrača više, jer bez tog segmenta igre, nemamo šansi.
:thumbup: Fakat isto gledamo utakmicu.
Šibicar

#3314 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Šibicar »

Dead Man Walking wrote:
SkyLimit wrote:Poklopilo se da je Lazarov odigrao najlošiju utakmicu za reprezentaciju u posljednih nekoliko godina(za šta je svakako zaslužna i naša odbrana), da je Burić branio odlično, i opet smo izgubili.

Na ovom nivou se vide sve kvalitete i mane jedne ekipe. Meni je zaista čudno kako se mi uopće držimo ovako dobro sa ovakvom igrom. Gubimo sijaset lopti, ne znamo izvesti kontranapad, ne znamo iskoristiti igrača više, uopćeno naša igra u napadu je patnja za gledati. Mi se grčevito borimo za svaki gol, laganih golova iz kontri praktično i nema, ulasci za krila su sve rjeđi, iz vana zna žestoko opaliti samo Malinović i Čelica jednom u tri dana. Nama u napadu jedino funkcioniše spuštanje lopte za pivota, barem to zaista često prolazi.

Dvije utakmice protiv nešto kvalitetnijih protivnika se držimo u egalu do sredine drugog poluvremena, što je samo po sebi pohvalno, ali onda u trenucima kad se lomi utakmica kao da protivnik doda gas a naš tim je samo nijemi posmatrač na terenu. Mi smo izgubili utakmicu u onom trenutku kad je rezultat bio 18 : 18 a mi imali dva igrača više, ne dajemo gol, a još ga i primamo. Na ovom nivou ne može se to dopuštati i na kraju izađi kao pobjednik.

Izdvojio bi par igrača:

- Benjamin Burić

- Senjamin Burić

- Josip Perić

:thumbup: Fakat isto gledamo utakmicu.
Vala je i mene poštedio tipkanja. :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#3315 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Nama je najgore što nismo navikli na pet utakmica u 7 dana. To su sad otekline, modrice, umor.. Treba to zaliječiti do srijede. Tunis će ući pod 100 % motivom u utakmicu, ma kako odigrali sa Austrijom, a to znači puno, puno udraca.
BHF_Manijak

#3316 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Logovan wrote: Mentalitet, glupi mentalitet. :roll: :roll:
Ma buraz i ja sam isto pis'o, ali me je demantovao SkyLimit sa svojim postovima i u pravu je momak 100%! Kakav mentalitet, ovo je jednostavno manjak kvaliteta.
Ne moze me tito ba ubjedit da je do menteliteta kad ti imas 2 igraca vise i dobijes 0:1 situaciju, odnosno 0 da's i jedan primis gol!!!

To je jednostavno qrceva igra!

I dalje sam pod strasnim grcom i sad bih zemlju rez'o! Nije mi krivo sto smo zijanili, krivo mi je sto smo mogli, a NISMO!
Da sam ja vidio da nas šiju 6-7 razlike, pa na kraju ono popustili i mi smanjili na -3, ne bi mi bilo krivo. Ovako smo igrali egal 47-48 minuta i popusili jer smo debili!
costacurta

#3317 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by costacurta »

Koji rezultat nam godi iz ove večerašnje utakmice Austrije i Tunisa i zašto?
palermo

#3318 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:
Ma buraz i ja sam isto pis'o, ali me je demantovao SkyLimit sa svojim postovima i u pravu je momak 100%! Kakav mentalitet, ovo je jednostavno manjak kvaliteta.
Ne moze me tito ba ubjedit da je do menteliteta kad ti imas 2 igraca vise i dobijes 0:1 situaciju, odnosno 0 da's i jedan primis gol!!!

I dalje sam pod strasnim grcom i sad bih zemlju rez'o! Nije mi krivo sto smo zijanili, krivo mi je sto smo mogli, a NISMO!
Da sam ja vidio da nas šiju 6-7 razlike, pa na kraju ono popustili i mi smanjili na -3, ne bi mi bilo krivo. Ovako smo igrali egal 47-48 minuta i popusili jer smo debili!
Jebo ga život manijače, pa to i jeste definicija razlike u kvakliteti. Ti sve misliš tu si, ali opet na kraju izgubiš. Lopta, dvije odluče.....po pravilu one uvijek odu na stranu kvalitetnije ekipe.

Ne treba biti razočaran, ovo je mlada ekipa, naši najbolji igrači na ovom svjestkom porvenstvu su naši najmlađi igrači. Krucijalna stvar je otići na evropsko, time držiš ritam odlazaka na velika takmičenja, stičeš iskustvo, i konačno kasnije ti se lakše izboriti za prvenstva. A sa Tunisom se naravno potući.
FreakyStyley

#3319 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by FreakyStyley »

BHF_Manijak wrote:

Ma ima i jednog i drugog.

Malo se usrali, malo ne znamo.

Neuigrani smo skroz, jebi ga. Ne mogu da shvatim da nam krila ne mogu gola dat i da ne mozemo jednu kontru odigrat kako treba citavo prvenstvo. Na kraju utakmice smo imali 20 gresaka. 20! Pa to ne da se ne prasta na svjestkom prvenstvu, toliko izgubljenih lopti kadeti ne smiju imat.

I pored svega toga smo mogli dobit. Utakmica se lomila kad su Makedonci imali dva igraca manje. Mi ne da tad nismo uspijeli povest da valja, nego smo i go primili.

I sad, ono sto je vec postalo dio nase sportske tradicije, vadi se na zadnjoj utakmici. :oops: A mogli sve rijesit puno prije.

Onda ako zijanimo cemo lagano o sudijama, pehovima, povredama...
Last edited by FreakyStyley on 19/01/2015 20:32, edited 2 times in total.
palermo

#3320 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by palermo »

costacurta wrote:Koji rezultat nam godi iz ove večerašnje utakmice Austrije i Tunisa i zašto?
Ja mislim da je nama u principu svejedno, ono bolje bi bilo da Austrija dobije, ali u velikoj većini varijanti mi ako dobijemo Tunis idemo dalje
It_is_a_Leclerc

#3321 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Fino je to Kiril Lazarov rekao - "BIH je dobra ekipa koja je pokazala da nije iskusna i da ne zna kontrolisati igru u ključnim momentima".

Inače, izgleda da Tunis uzima Austriju.

:(
It_is_a_Leclerc

#3322 Re: Rukometna reprezentacija BiH

palermo wrote:
costacurta wrote:Koji rezultat nam godi iz ove večerašnje utakmice Austrije i Tunisa i zašto?
Ja mislim da je nama u principu svejedno, ono bolje bi bilo da Austrija dobije, ali u velikoj većini varijanti mi ako dobijemo Tunis idemo dalje
Tako je. U slučaju da mi pobijedimo (a hoćemo ako Bog da) Tunis, onda smo u krugu sa po 4 boda sa Tunisom, i tu idemo dalje jer smo bolji međusobno. Ako ne, onda u President kup, pa boriti se za plasman, šta da se radi.
BHF_Manijak

#3323 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

SkyLimit wrote: - Josip Perić
Pa jednom je Buriću na crti dao takvu asistenciju da Spaho i dalje misli da je to bila izgubljena lopta koja je slučajno došla do Burića.
Isti sam Spaho! :lol: :lol: :mrgreen:

I ja sam fakat do ovog momenta bio u ujedjenju da je ono mu ispala lopta, a ne da je im'o namjeru da je onako dodijeli?! :mrgreen:

I jos jedna stvar koju sam primjetio, a to je kretanje prilikom samog napada. Hajd znalo se i ranije da nam je napad gori od odbrane i to bas, ali jebo majku pa nisu ni oni Makedonci atlete u poredjenju sa nasima! Imaju i oni onog medjeda na pivotu, al' opet ljudi trce k'o ludi, rotiraju pozicije...

Samo kad pogledas jedan od napada nekih 7-8 minuta do kraja, ja kad pocese ljudi da ubrzavaju, ja se sjeb'o k'o foka gledajuci, ma ne vidis ih covjece, trce ubise, a nasi ne mogu da ih pofataju. :-) :-) :roll:
Naravno rezultat toga je bio gol, da je covjek ostao sam ispred Burica sa nekih 4 metra slobodnog prostora i bez ijednog cuvara.

Kontra primjer nas napad. Staticno do neba Bozijeg. Maksimalna kretnja je onog koji loptu ima lijevo desno, ostali stoje, eventualno ako je Burke pivot da se pokrene i oslobodi. I koristenju krila sve je rececno, ali je fakat zalosno kako nam je igra s krila qrac goli.

I gledam izjave poslije utakmice, novinari k'o na kafi sa njim, niko veze nema sta da pita. Pa jeste gledali ba utakmicu? Ima li ko da pita za tebe jebene prodate lopte, za izgubljene, sta je uzrok, neiskoristenost 2 igraca vise itd... Samo cuju Markovic sta ima reci i odmah k'o iz topa "naredni protivnik xy, sta ocekujete". PU!
Logovan

#3324 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote: Ma buraz i ja sam isto pis'o, ali me je demantovao SkyLimit sa svojim postovima i u pravu je momak 100%! Kakav mentalitet, ovo je jednostavno manjak kvaliteta.

Pa gubitnički mentalitet. Nađeš se u dobroj situaciji, imaš šansu da protivnika ubiješ, ali ti to propustiš. Ovakvo nešto se dešava iz godine u godinu.

Treba uzeti u obzir da smo mi po prvi put na nekom takmičenju, tako da smo neiskusni.

Tunis igra 25:25. Hajde molim vas pobijedite.
It_is_a_Leclerc

#3325 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Šta da ih pitaju ?!

"Što se izgubili loptu ?"
"Pa ispala nam je"
"Pa što vam je ispala?"
"Pa eto tako".

Ili

"Što niste iskoristili dva igrača manje ?"
"Promašio Vražalić dvije mrtve šanse"
"Aha"