Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veella

#2826 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by veella »

Jao jao jao ponadam se evo ga i opet dodavanje u kontri pogresno ufffffffff
Pjanic15

#2827 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Pjanic15 »

E Vražaliću panju...
Dead Man Walking

#2828 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Ovo je tragikomicno vise.
Dead Man Walking

#2829 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Tomahawk11 wrote:Kako nisu kontre? Pa koliko smo lopti prodali iz kontri? Svaka kontra je bacena lopta prejako. Nek malo manje bacaju kamena s ramena :oops:
Ko kaze da nisu kontre? Zamaglile cvike?
cvrčak_na_hedonizmu

#2830 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.

Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne.
veella

#2831 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by veella »

Benjamin Buric, bravo kralju :thumbup:
P308

#2832 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by P308 »

Kako je moglo biti na kraju nije ni lose.
cvrčak_na_hedonizmu

#2833 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.

Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne ( osim golmana, al džaba kad su ostali skupina panjeva )
nema me tamo

#2834 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by nema me tamo »

Opet nas uhvatio sindrom Bosne, jeben sindrom.
veella

#2835 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by veella »

Odigras uzasno katastrofalno i izgubis 2 razlike. E jesmo KITE...
insaneinthebrain

#2836 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by insaneinthebrain »

ma nije ovo za nas :roll:
Neil Robertson

#2837 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Neil Robertson »

Cestitke momcima...odigrali hrabro i srcano, koliko su mogli.
SSemir

#2838 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by SSemir »

pa nemoj igrat kontru kad znas da je ne znas igrati. jebem joj majku i kontru
sha_ba

#2839 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by sha_ba »

nista nije izgubljeno, idemo dalje :bih: :bih:
Mali_Vuk

#2840 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

veella wrote:Benjamin Buric, bravo kralju :thumbup:
Uff, imao je nekoliko vanzemaljskih odbrana :thumbup:
trcicu trceci

#2841 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by trcicu trceci »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.

Ne, ne progovara kladionica iz mene, nervira me naš mentalitet i nesposobnost i tako godinama. Debilčine nesposobne ( osim golmana, al džaba kad su ostali skupina panjeva )
Pizda tebi materina do kad ces pljuvati po svakome mogucem, jebote vise pa dokle. ma mrs u picku materinu, ako me banujete zbog ovoga supci ste, covjek konstantno pljuje po svemu i svima jebe familiju mjesecima
spinel_

#2842 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by spinel_ »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Kakav mongoloid treba da budeš da nisi u stanju da baciš mrtvu kontru iz jedno deset pokušaja. Pa pizda vam materina, to vam je posao. Koji debili. Jebo naš sport generalno, gubitnici iz udžbenika. Panjevi.

jao koji odabir rijeci i rjecnik. sramite se svi sto pljujete
Point.

#2843 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Point. »

Kako je moguce da postignes samo 4 gola u 15 minuta? Kako????????
It_is_a_Leclerc

#2844 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Da je nama u svim sportovima isaburisati ove crne rupe, mi bismo bili prvaci univerzuma. :roll:

Ne znam šta se desilo. Kako smo pali u onih 20 minuta, ali je bilo strašno. Mislio sam da je možda problem u tome što je Marka pokušao sa Perićem umjesto Karačića, al' nije ni to. Izgleda da su nas Austrijanci pročitali. I to je ok. Čestitam im na pobjedi.

Ništa nije izgubljeno. Idemo dalje ! :bih:

Zalaganje i borba :thumbup:
AhmetShabo

#2845 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by AhmetShabo »

trcicu trceci wrote:

Pizda tebi materina do kad ces pljuvati po svakome mogucem, jebote vise pa dokle. ma mrs u picku materinu, ako me banujete zbog ovoga supci ste, covjek konstantno pljuje po svemu i svima jebe familiju mjesecima
imas podrsku od mene :thumbup:
I ja sam se iznervirao, al mentalitet moramo mijenjat.Ako cemo svojima psovat. sta koji qrac gledamo utakmicu.
law2

#2846 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by law2 »

Ma ti si jedna prodana duša!
Juliuscezar

#2847 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Juliuscezar »

Klasicna crna rupa koja nasp ogadja i u kosarci evo i u rukometu, zaborave igrati i to bude to. Momci se trebaju odmoriti, sabrati malo jos uvijek imamo fine šanse. Definitvno se u psihologiju treba uvesti sindrom BOSNA :bih: :bih: :bih: :bih:
palermo

#2848 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by palermo »

Zajebala nas je onih prvih desetak minuta kada smo pokušali odmarati Prcu i Karačića......imalo je to logiku, sačuvati snagu za kraj, ali par lopti što ode na njihovu stranu, par odbrana njiuhovog golmana i teško bi stići......

Dobiti ćemo Makedonce, oni su starija ekipa koja će padati što turnir bude odmicao.......
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2849 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Danas dobro prvo a uzasno drugo poluvrijeme. Toromanovic, Terzic, Vrazalic pa i Karacic danas bas losi. Prce igra sa strahom vidi se, mada je solidno odigrao prvo poluvrijeme i radio posao Karacica. Nas problem je vec dugo vremena sto ne mozemo da sastavimo dva kvalitetna poluvremena ali i nedostatak igraca na pojedinim pozicijama ponajvise krilnim. Danas krila nula!!!!
Nije ovo grdno i nije strasno ako se izgubi od ovakve Austrije ali mislim da je ovo moglo bolje pa makar da smo izgubili u nekoj neizvjesnoj utakmici. Mislim i da je Markovic zahebo na pocetku prvog poluvremena promjenom taktike i igraca. Imaju jos tri utakmice i vjerovatno ce biti dovoljna jedna pobjeda. Nije niko u ovoj grupi klasa u odnosu na ostale...mozda Hrvatska malo odskace ali nije to ni H od one nekadasnje Hrvtaske.
Jednu smo dobili a drugu se nismo osramotili i to je najvaznije.
Protiv neke jace ekipe trener Austrije bi dobio crveni.

IDEMO DALJE OVO JE SVJETSKO PRVENSTVO I OVDJE NEMA LOSIH. OVDJE SU NAJBOLJI NA SVIJETU!
zanzakpizdolizije

#2850 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by zanzakpizdolizije »

Austrija je bila bolja večeras. To je činjenica.Kontre bosne neuigrane, smješne za gledati. Na trenutke to izgleda čisto solidno, a u drugom trenutku amaterizam. Biće sex sa Tunisom, nemaju još boda a imaju ambicije za drugi krug. Mislim da pobjeda protiv Makedonije ili Tunisa nosi drugi krug. Hrvatsku treba prekrižiti, a ionako je zadnja tekma, ako se do tada ne riješi onda će teško protiv hrvatske. Jedino da komšije budu sigurne prve pa da nam "puste" pobjedu za drugi krug.
Post Reply