Čim sam vidio prebacio sam na drugi kanal. Dosta mi je "španskih serija".
Deportuj lažljiva govna i goni dalje
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Čim sam vidio prebacio sam na drugi kanal. Dosta mi je "španskih serija".
Ja ba, srbin da kaze da je kosovo srbija. A pogotovo tri prsta. I jos familijaultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 19:01Pa ne moze on sad biti kao Bora Corba, ipak je svjetski poznata licnost, sponzori, PR i tako to.
Kosovo je Srbija, Srbi su nebeski narod, rakija Draza, tri prsta na svakom koraku... meni sasvim dovoljno, pogotovo kad mu vidim familiju.
Nesto sumnjam da je Dzefko vakcinisan, dobio Covid drugi put 30.12.21Chmoljo wrote: ↑11/01/2022 16:10Ne, nije zajebancija. Na drugoj temi sam prokomentarisao da je iz novaka izvirila balkanština, bez obzira što je "svjetski" čovjek. To se i potvrdilo, a što se moglo naslutiti sa njegovim mistificiranjem svog vakcinisanja.darius_maximus wrote: ↑11/01/2022 12:42
Znam da je zajebancija, ali je bezveze opet relativiziranje.
Isto kao i ono "ima ovoga i u Austriji".
Priča "i ti bi, kada bi mogao i kada bi ti se pružila prilika" je meh i bljak, da ne koristim kakve ružnije riječi.
A druga rečenica sa Džekom je da samo malo utrola temu![]()
Sto neko rece, sta mislite koliko Izraelaca bi podrzavalo njemackog tenisera koji se slika sa Himmler-Schnapps?Bodkin wrote: ↑11/01/2022 19:18Ja ba, srbin da kaze da je kosovo srbija. A pogotovo tri prsta. I jos familijaultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 19:01
Pa ne moze on sad biti kao Bora Corba, ipak je svjetski poznata licnost, sponzori, PR i tako to.
Kosovo je Srbija, Srbi su nebeski narod, rakija Draza, tri prsta na svakom koraku... meni sasvim dovoljno, pogotovo kad mu vidim familiju.![]()
Mi imamo /mrznju/animozitet prema cetnicima i ja licno cu ga uvijek imati.ultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 19:25Sto neko rece, sta mislite koliko Izraelaca bi podrzavalo njemackog tenisera koji se slika sa Himmler-Schnapps?
Неман је пред вратима
Vjerojatno ce sve biti realno prikazano kako srbi to umiju
Hm malo elaboriraj dodatnoultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 17:36 Cuj Nigel Farage u posjeti BeograduSvijet se definitivno podijelio po ideoloskim linijama nakon Brexita i izbora Trumpa, a Covid je to zacementirao.
To sam ja od pocetka govorio. Najveci problem u svemu ovdje je sto je srbadija. Kofol korona mjere i vakcinacija, sve u drugi planultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 19:25Sto neko rece, sta mislite koliko Izraelaca bi podrzavalo njemackog tenisera koji se slika sa Himmler-Schnapps?
To je jedan isti problem. Primitivizam i nacionalizam su dva brata.Bodkin wrote: ↑11/01/2022 19:53To sam ja od pocetka govorio. Najveci problem u svemu ovdje je sto je srbadija. Kofol korona mjere i vakcinacija, sve u drugi planultima_palabra wrote: ↑11/01/2022 19:25
Sto neko rece, sta mislite koliko Izraelaca bi podrzavalo njemackog tenisera koji se slika sa Himmler-Schnapps?
Ma nema sta, plan se vec vidi. Cupat ce ga da je imao koronu ali da nije vidio rezultate testa i zbog toga se vidio sa djecom.Edin H. wrote: ↑11/01/2022 19:47 Evo hronologije na BBC-u
https://www.bbc.co.uk/news/59939122
Dohakace mu Ana Brnabic![]()
Serbian Prime Minister Ana Brnabic told the BBC that it would be "a clear breach of the rules" if Mr Djokovic continued with public events, knowing he had Covid.
"However, I do not know when he actually saw the [test] results… so there is some grey area. So the only answer to this can be provided by Novak," Ms Brnabic added.
Pa.to je njegov problem.Pandakonda wrote: ↑11/01/2022 19:58Ma nema sta, plan se vec vidi. Cupat ce ga da je imao koronu ali da nije vidio rezultate testa i zbog toga se vidio sa djecom.Edin H. wrote: ↑11/01/2022 19:47 Evo hronologije na BBC-u
https://www.bbc.co.uk/news/59939122
Dohakace mu Ana Brnabic![]()
Serbian Prime Minister Ana Brnabic told the BBC that it would be "a clear breach of the rules" if Mr Djokovic continued with public events, knowing he had Covid.
"However, I do not know when he actually saw the [test] results… so there is some grey area. So the only answer to this can be provided by Novak," Ms Brnabic added.
Ništa ljudi slagali nisu.
Pa ko je poceo sa tom pricom uopste? Ko je prvi spomenuo Srbe u svemu ovome?Capljina74 wrote: ↑11/01/2022 20:03 Srbi, Srbi, mitomanija, Srbi, mitomanija...
Čitate li vi šta pišete?
Pa njegov otac je niko za vas samo kontra smjer.
Smiješni ste

A zna se ko je GOAT.