NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#3476 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

__Phoenix__

#3477 Re: NFL all about

Post by __Phoenix__ »

n;hill wrote:Go Pats.... :mrgreen:
Previše do sad dopuštaju trčanja, mislim da neće proći večeras...
nema me tamo

#3478 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Rutinski New England, razlika u kvaliteti kvoterbeka ocigledna.

A evo drži se i Green Bay na poluvremenu s tim da su mogli i da vode hladno..
Nema podrške Rodgers.
Na igracima Arizone se baš vidi da je poraz od Sijetla ostavio traga..
Baš glupav nacin da završiš sezonu jer prvi neuspjeli napad u narednoj odma panika ide..

Al' eto koliko su se god ovi sasrali napad Green Baya je još gori, tacnije svi osim Rodgersa.

Hahahaha kakav tačdaun na kraju za Kardinale..
E jebiga sad :lol:

Packeri poveli i zadovoljili se s tim, fokusirali sve u odbranu..
Napada nigdje.

I evo Rodgersa na finalnom ispitu karijere 3 min prije kraja

I pao je na tom ispitu.

60 i nešto jardi bacio pass iz svoje end zone 20 sec prije kraja.
Al' dzaba.. :shock:
House

#3479 Re: NFL all about

Post by House »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock:
nema me tamo

#3480 Re: NFL all about

Post by nema me tamo »

Ma šta reci?
Dead Man Walking

#3481 Re: NFL all about

Post by Dead Man Walking »

Otvara se put Hawksima do novog bowla. :thumbup:
Pitarrr82

#3482 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Vjerovatno jedna od najboljih PO tekmi koje sam ikada gledao, ako ne i jedna od najboljih svih vremena...

Rodgers u jednoj sezoni dva puta uspjesno baca Hail Mary :-)

A i ono da se novcic nije prevrnuo u vazduhu :lol: :lol:

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss ... eneric_nfl

Larry :-)

http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss ... eneric_nfl

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-high ... winning-TD
Bullet Tooth Tony

#3483 Re: NFL all about

Post by Bullet Tooth Tony »

Jao utakmice Cardinalsa i Pac. :shock: :shock: :shock: :shock: :izet: :izet: :izet: :shock: :shock:
almirony

#3484 Re: NFL all about

Post by almirony »

Clock management i Andy Reid se u putu sreli nisu, užas. Totalni amaterizam. Patsi uopste nisu nešto prejako igrali koliko nije bilo nikakve odbrane u Chiefsa, pass rush pogotovo. Vidjela se i razlika između elitnog QB i prosječnog. Usudio bih se reći da Patsi gube s kim god igrali u finalu AFC iako je Brady protiv bilo koje ekipe favorit.

Sta reći za drugu utakmicu, wooow. Puno sudijskih grešaka, puno trenerskih grešaka, Palmer pokazao da nije materijal za vrh. Arizona, kojoj od svih ekipa u ligi, kroničari daju najviše šansi, po meni potpuno neopravdano, se pokazala ranjiva u sve tri faze igre. Da su bili Packersi u punom sastavu pregazili bi ih ko plitak potok. Bilo kako bilo i za Arizonu ću reći da ga puše u finalu, ko god bio tamo.

Večeras očekujem još jednu antologijski utakmicu kakvu samo playoff može ponuditi. Sudar dva QB koji će obilježiti sljedeću deceniju. Moglo bi biti žestoke vatre na terenu.

Druga tekma, zao mi je reći, ali bojim se da će Steelersi već na poluvremenu pakovati kofere. Samo nas odbrana može održati u igri.
Pitarrr82

#3485 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:Clock management i Andy Reid se u putu sreli nisu, užas. Totalni amaterizam. Patsi uopste nisu nešto prejako igrali koliko nije bilo nikakve odbrane u Chiefsa, pass rush pogotovo. Vidjela se i razlika između elitnog QB i prosječnog. Usudio bih se reći da Patsi gube s kim god igrali u finalu AFC iako je Brady protiv bilo koje ekipe favorit.

Sta reći za drugu utakmicu, wooow. Puno sudijskih grešaka, puno trenerskih grešaka, Palmer pokazao da nije materijal za vrh. Arizona, kojoj od svih ekipa u ligi, kroničari daju najviše šansi, po meni potpuno neopravdano, se pokazala ranjiva u sve tri faze igre. Da su bili Packersi u punom sastavu pregazili bi ih ko plitak potok. Bilo kako bilo i za Arizonu ću reći da ga puše u finalu, ko god bio tamo.

Večeras očekujem još jednu antologijski utakmicu kakvu samo playoff može ponuditi. Sudar dva QB koji će obilježiti sljedeću deceniju. Moglo bi biti žestoke vatre na terenu.

Druga tekma, zao mi je reći, ali bojim se da će Steelersi već na poluvremenu pakovati kofere. Samo nas odbrana može održati u igri.
Odbrana Denvera? :mrgreen:

Palmer mozda nije sami vrh ali ona pirueta :mrgreen: i dodavanje za Fitza :-)

Brady je vjerovatno najbolji svih vremena iako, neko stariji ce reci da je to neko iz njegove generacije, HOF mu je odavno siguran...

Nisam ja toliko razocaran s Chiefsima, mogli su sigurno vise ali opet moglo je to i gore ko im je QB :mrgreen:
almirony

#3486 Re: NFL all about

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:
almirony wrote:Clock management i Andy Reid se u putu sreli nisu, užas. Totalni amaterizam. Patsi uopste nisu nešto prejako igrali koliko nije bilo nikakve odbrane u Chiefsa, pass rush pogotovo. Vidjela se i razlika između elitnog QB i prosječnog. Usudio bih se reći da Patsi gube s kim god igrali u finalu AFC iako je Brady protiv bilo koje ekipe favorit.

Odbrana Denvera? :mrgreen:

Palmer mozda nije sami vrh ali ona pirueta :mrgreen: i dodavanje za Fitza :-)

Brady je vjerovatno najbolji svih vremena iako, neko stariji ce reci da je to neko iz njegove generacije, HOF mu je odavno siguran...

Nisam ja toliko razocaran s Chiefsima, mogli su sigurno vise ali opet moglo je to i gore ko im je QB :mrgreen:
Odbrana, ma kako to smiješno zvučalo :D Iako dopuštaju big plays, iako je secondary najlošiji u citavoj ligi, ipak front 7 mi daje neku nadu. Brojke protiv trčanja, sekovi i turnovers su na nivou ekipe iz 2010. Ovisi kakav će biti Peyton.

Brady je po meni najveći svih vremena, easily.

Chiefsi su taman onakvi kakav im je QB, teski prosjek i dobro su ikako dogurali u playoff.
n;hill

#3487 Re: NFL all about

Post by n;hill »

__Phoenix__ wrote:
Prođoše ipak, Brady kao i cijelu sezonu nabrijan, vjerovatno kao osveta NFLu, ali pokazalo se opet da bez Gronka i Edelmana ne može ništa, toliko su forsirali proteklih utakmica K.Martina, da sam znao da će nekad uhvatiti nešto bitno, i onaj catch, je mislim bio presudni iako je lopta trebala ići Gronku, tako da vjerujem da će u finalo S.Chandler nesto bitno uhvatiti, iako se sinoć nije sastao s loptom, koga god forsiraju i pored grješaka tako bude. Koliko god smiješno zvuči mislim da je Gronk podcijenjen, samo ga zamisliti u ovim ostalim timovima bilo bi strašno. Vjerovatno su zato Seahawksi pokušali sa Grahamom, ali bezuspješno.
I Ne bih se složio da će ovi QB obilježiti budućnost, CAm i Wilson, ne mislim, jer previše se baziraju na fizičkoj spremi, iako su naravno svi, ali mislim da će buduću deceniju prije obilježiti više tehnički potkovaniji , ja bi prije i pored ove sezone uzeo Lucka, mislim da njegov stil može dugoročnije proći.
Čini mi se ove godine bi moglo odlučiti ko ima više niscrpljenih i zdravih igrača, bit će šampion.
Pitarrr82

#3488 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

n;hill wrote:
__Phoenix__ wrote:
Prođoše ipak, Brady kao i cijelu sezonu nabrijan, vjerovatno kao osveta NFLu, ali pokazalo se opet da bez Gronka i Edelmana ne može ništa, toliko su forsirali proteklih utakmica K.Martina, da sam znao da će nekad uhvatiti nešto bitno, i onaj catch, je mislim bio presudni iako je lopta trebala ići Gronku, tako da vjerujem da će u finalo S.Chandler nesto bitno uhvatiti, iako se sinoć nije sastao s loptom, koga god forsiraju i pored grješaka tako bude. Koliko god smiješno zvuči mislim da je Gronk podcijenjen, samo ga zamisliti u ovim ostalim timovima bilo bi strašno. Vjerovatno su zato Seahawksi pokušali sa Grahamom, ali bezuspješno.
I Ne bih se složio da će ovi QB obilježiti budućnost, CAm i Wilson, ne mislim, jer previše se baziraju na fizičkoj spremi, iako su naravno svi, ali mislim da će buduću deceniju prije obilježiti više tehnički potkovaniji , ja bi prije i pored ove sezone uzeo Lucka, mislim da njegov stil može dugoročnije proći.
Čini mi se ove godine bi moglo odlučiti ko ima više niscrpljenih i zdravih igrača, bit će šampion.
Ma Hawksi nisu Grahamov potencijal dovoljno ni iskoristili, uradili su to u jednoj, dvije tekme do povrede...

Lynch aktivan...
statixx

#3489 Re: NFL all about

Post by statixx »

Hoce to kod se na guzove prolazi, ubice ih pantere... :D
Lekler

#3490 Re: NFL all about

Post by Lekler »

Spektakl!Jos malo :run:
jasko_ba

#3491 Re: NFL all about

Post by jasko_ba »

Jos 4 utakmice jel i zavrsava se NFl jel?
:izet: :izet:
__Phoenix__

#3492 Re: NFL all about

Post by __Phoenix__ »

Odavno nisam vidio ovakav raspad nekog igrača nivoa Wilsona, upiškio se momak...
Dead Man Walking

#3493 Re: NFL all about

Kakav raspad sistema, i odbrana i napad. :-)
Pitarrr82

#3494 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Silovanje...
Dead Man Walking

#3495 Re: NFL all about

Vracamo se lagano. :izet:
Ras Al Ghul

#3496 Re: NFL all about

Post by Ras Al Ghul »

Po ovome što sam gledao sinoć i večeras evo, u Superbol idu Patriote i Pantere! Ako dobije Denver, Brekdi će ovu ekipu isjeckati na komade sa Edelmanom i Gronkom!
n;hill

#3497 Re: NFL all about

Post by n;hill »

Ho'e li ovo željezni na poluvrijeme sa prednosti, 10:6 trenutno? draži bi mi bili...
Ras Al Ghul

#3498 Re: NFL all about

Post by Ras Al Ghul »

Ako ovako ostane Patriote će imati izlet u Denveru, ovo je katastrofa kako su igrali, još Ben bez bez trojice standardnih, plus povrijeđen!
Pitarrr82

#3499 Re: NFL all about

Post by Pitarrr82 »

Onakve tekme samo mi gubimo...
almirony

#3500 Re: NFL all about

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:Onakve tekme samo mi gubimo...

Šta reći, koju posluku porati? Zabolilo je. :( Jedan jedini jebeni drive nas je sjebao. Shit.
Post Reply