NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#3151 Re: NFL all about
E jesu se osevapili sto su kupili NFL
Danas ne bi imao sta gledati od 7 sati, a i u ovom nocnom terminu pogotovo. Sve sami rijalitiji i sranja.
- Pitarrr82
#3152 Re: NFL all about
almirony wrote:Ne pamtim da sam gledao lose organizovaniju odbranu u NFLu. Plakat ce Celicni za LeBeau-om. Nikako se ne mogu oteti utisku da ovaj tim treba celicnu ruku na klupi i da se tacno vidi da fali discipline u sve tri faze igre. Ponavljat ce se prica iz prosle godine, kad su vecinu tekmi sami sebi pucali u nogu. Mogu svakome zavaliti 400 yardi u ligi, ali kad treba zavrsni, odlucujuci play odigrati, sve prospu, a na tim stvarima bi se trebala vidjeti ruka trenera i na tome se razdvajaju veliki od malih timova.Pitarrr82 wrote:Prije Arene je SK prenosio, ubi nas Gronk nocas
Ma vala nije ni napad bolji, onaj pokusaj trik akcije onako rano... nidje veze, mogao bi Tomlin na hladjenje
- Pitarrr82
#3153 Re: NFL all about
Mariota odlican nocas, vidjecemo kako ce nastaviti...
- almirony
#3154 Re: NFL all about
Teško će dobiti nogu, budući da su od '69 do danas samo tri trenera imaliPitarrr82 wrote:almirony wrote:Ne pamtim da sam gledao lose organizovaniju odbranu u NFLu. Plakat ce Celicni za LeBeau-om. Nikako se ne mogu oteti utisku da ovaj tim treba celicnu ruku na klupi i da se tacno vidi da fali discipline u sve tri faze igre. Ponavljat ce se prica iz prosle godine, kad su vecinu tekmi sami sebi pucali u nogu. Mogu svakome zavaliti 400 yardi u ligi, ali kad treba zavrsni, odlucujuci play odigrati, sve prospu, a na tim stvarima bi se trebala vidjeti ruka trenera i na tome se razdvajaju veliki od malih timova.Pitarrr82 wrote:Prije Arene je SK prenosio, ubi nas Gronk nocas
Ma vala nije ni napad bolji, onaj pokusaj trik akcije onako rano... nidje veze, mogao bi Tomlin na hladjenje
- Pitarrr82
#3155 Re: NFL all about
Ma znam ali eto, ja bih ga ukinuo ne vidim neki napredak opet...
- Pitarrr82
-
nema me tamo
#3157 Re: NFL all about
Ma NFL je vrh svaka cast za SportKlub. 
Robe pratis li ti ove svoje Falconse?
Uzele se pare na Atlanti.
Znaci zanimljivo je i bez kladionice, al' kad odigras na neki dobar ulog tad je baš uzivancija..
Robe pratis li ti ove svoje Falconse?
Uzele se pare na Atlanti.
Znaci zanimljivo je i bez kladionice, al' kad odigras na neki dobar ulog tad je baš uzivancija..
- Pitarrr82
#3158 Re: NFL all about
Jest me krenulo u fantasy, suspendovan, povrijedjen, Dez se povrijedio, onaj suspendovan a u pm 
-
Rob_Atl
#3159 Re: NFL all about
Pratim pratim, uvijek me strah drugog poluvremena , da se igra jedno poluvrijeme imali bi do sad 10 superbowla najmanje
. Vidjet cemo, imamo ja mislim najbolji duo u ligi sto se tice recivera i top 10 QB-a , samo sto nam ofensive line meda ne moze, evo vec 2 godine je tako nema matt ryan 2 sekunde da baci loptu. Vidjet cemo prvih 5 utakmica je raspored jeben onda nesto lakse ide, sad idemo giantsima pa dalasu
- Pitarrr82
#3160 Re: NFL all about
Gledao sam malo Peytona, nije mi bas ni Denver jasan jer ako ovako nastave nece on ni izdrzati ovu sezonu.
Ako sam dobro upratio skraceni snimak, nije imao skoro nijedno kompletirano dodavanje za preko 20+ yardi, trose ga previse imao je sigurno 40tak dodavanja a fol ove sezone idu i sa vise trcanja, protiv jacih odbrana neka mu je Bog na pomoci...
Ako sam dobro upratio skraceni snimak, nije imao skoro nijedno kompletirano dodavanje za preko 20+ yardi, trose ga previse imao je sigurno 40tak dodavanja a fol ove sezone idu i sa vise trcanja, protiv jacih odbrana neka mu je Bog na pomoci...
-
nema me tamo
#3161 Re: NFL all about
Robe onaj prvi dan kad sam gledao NFL na tvu pogodim Atlantu kvotu 2 25, a poslije toga i San Francisko 2 10..
I to bazirano na duelima prije tog i oba tima su uzeli zadnje 3...
Veceras Denver gostovao kod Kansasa kvota 2 45 na Denver, a dobili ih zadnjih 5...
Kad vidis pregled shvatices kako su pobjedili, a ono sto mene zanima je kad se nesto poput ovog desilo zadnji put?
Veceras Denver gostovao kod Kansasa kvota 2 45 na Denver, a dobili ih zadnjih 5...
Kad vidis pregled shvatices kako su pobjedili, a ono sto mene zanima je kad se nesto poput ovog desilo zadnji put?
- Pitarrr82
#3162 Re: NFL all about
Pitarrr82 wrote:Gledao sam malo Peytona, nije mi bas ni Denver jasan jer ako ovako nastave nece on ni izdrzati ovu sezonu.
Izgleda da cita sta pisem/o
- sadmire
#3163 Re: NFL all about
Neshvatljiva pogreska trenera, kao da je pocetnik...kad imas 36 sec, ili ides sa pasovima da dodjes u poziciju za field goal ili pustis da vrijeme istece...trcanje nije imalo nikakvog smisla...fakat se tako nesto rijetko vidja...nema me tamo wrote:Robe onaj prvi dan kad sam gledao NFL na tvu pogodim Atlantu kvotu 2 25, a poslije toga i San Francisko 2 10..
Veceras Denver gostovao kod Kansasa kvota 2 45 na Denver, a dobili ih zadnjih 5...![]()
-
nema me tamo
#3165 Re: NFL all about
Ma san snova.
Opet 2, 80 kvota na Dallas koji je dobio zadnje 2 u gostima kod Phile, još kako su ovi igrali protiv Atlante.
Kakve ublehe Eaglsi cudo jedno, pa to pasa nije povezalo u prvom poluvremenu.
Eh sad se smanjio ulog na Sijetl na koje je kvota 2, 50, a dobili i oni zadnje 4 Green Bay pa da vidimo.
Opet 2, 80 kvota na Dallas koji je dobio zadnje 2 u gostima kod Phile, još kako su ovi igrali protiv Atlante.
Kakve ublehe Eaglsi cudo jedno, pa to pasa nije povezalo u prvom poluvremenu.
Eh sad se smanjio ulog na Sijetl na koje je kvota 2, 50, a dobili i oni zadnje 4 Green Bay pa da vidimo.
- n;hill
#3166 Re: NFL all about
Odlično otvorena sezona što se Patsa tiče dva nula, i idu na jaguarse, ali što su 49rsi loši, zajedno sa Saintsima i Bearsima bi trebali tankirati,
I Eaglesi toliko ispremješaše ekipu i nakraju rezultat nula, mogli su komnotno i Tebowa ostaviti, Dalas ima laganu diviziju i dobar start ali ostadoše hendikepirani, i tko bi se nadao za Manziela da će imati u nekoj utakmici 172y i 2TD i 0 INT, na kraju čudi me da ima tako malo kvalitetnih QB, s obzirom da svake godine bar tri četiri budu u prvoj rundi drafta, i evo situacija kao u Dallasu kad se ozlijedi stater rezerve su očajne a i slobodni agenti koji su na raspolaganju,da ne kažem da pola timova ima i loše startere
I Eaglesi toliko ispremješaše ekipu i nakraju rezultat nula, mogli su komnotno i Tebowa ostaviti, Dalas ima laganu diviziju i dobar start ali ostadoše hendikepirani, i tko bi se nadao za Manziela da će imati u nekoj utakmici 172y i 2TD i 0 INT, na kraju čudi me da ima tako malo kvalitetnih QB, s obzirom da svake godine bar tri četiri budu u prvoj rundi drafta, i evo situacija kao u Dallasu kad se ozlijedi stater rezerve su očajne a i slobodni agenti koji su na raspolaganju,da ne kažem da pola timova ima i loše startere
- Pitarrr82
#3167 Re: NFL all about
jasko_ba wrote:
U redu je
- Pitarrr82
#3168 Re: NFL all about
n;hill wrote:Odlično otvorena sezona što se Patsa tiče dva nula, i idu na jaguarse, ali što su 49rsi loši, zajedno sa Saintsima i Bearsima bi trebali tankirati,
Bila je ionako prica da je ovo jedna od losijih generacija QB klase a Romo ako se dobro sjecam je kod one iste povrede 2010 propustio 10tak utakmica tako da... Iako, Brandon i nije tako losa zamjena kakvih ima.
- Pitarrr82
#3169 Re: NFL all about
Nego... kakvo ovo trcanje imamo ove sezone? 
- n;hill
#3170 Re: NFL all about
run and shoot offensePitarrr82 wrote:Nego... kakvo ovo trcanje imamo ove sezone?
nego nemamo lige ove godine da se bar napočetku sezone osjećamo kao stručnjaci, a kasnije sakrijemo u mišiju rupu
- Pitarrr82
#3171 Re: NFL all about
A nemamo jbg, nikako da se svi spojimo u isto vrijeme kad pocinje sezona i da nas ima vise...n;hill wrote:run and shoot offensePitarrr82 wrote:Nego... kakvo ovo trcanje imamo ove sezone?![]()
nego nemamo lige ove godine da se bar napočetku sezone osjećamo kao stručnjaci, a kasnije sakrijemo u mišiju rupu
Ja sto igram ove dvije fantasy... Povrede Deza, Roma, suspendovan mi ovaj, onaj... ne znam kako ali nakon vecerasnje tekme u jednoj ligi imam sansu da imam bilans 2-0 a u drugoj 1-1
-
Ras Al Ghul
#3172 Re: NFL all about
Ja ne mogu da vjerujem da ovaj Brejdi sa 38 godina ovako igra, 466 jardi i tri tačdauna
On i Rodžers hladno najbolji kvoterbekovi u ligi. Inače Pitsburg nas je silovao, Kaperniku se mame najebem! 
-
Rob_Atl
#3173 Re: NFL all about
alaj me ovaj Luck iznervira, mislim najvise zbog fantasy-a , trebaju mi 2 poena za pobjedu on tek evo u 4 kvoteru poceo da baca kako treba
, nevjerovatno koliko gresaka , a ovi strucnjaci sa espn-a najavljivali neki ko SuperBowl za Luck-a ma daj
-
nema me tamo
#3174 Re: NFL all about
Opet odigrano na gostujuce kvota 3, 25, 24 tako nešto..
Baš cu da zovem druga da postavim slike da ne misliš da lažem, da nisam toliki retard..
Sve u svemu podatak da su ih Jetsi uzeli u zadnjih 5 sve govori.
Na tv-u 4 od 5 ili 5 od 6 dosad uhvaceno sve kvote preko 2 s tim da je svaki tim minimalno 3 dobijene imao u duelima prije tog.
Baš cu da zovem druga da postavim slike da ne misliš da lažem, da nisam toliki retard..
Sve u svemu podatak da su ih Jetsi uzeli u zadnjih 5 sve govori.
Na tv-u 4 od 5 ili 5 od 6 dosad uhvaceno sve kvote preko 2 s tim da je svaki tim minimalno 3 dobijene imao u duelima prije tog.
- Pitarrr82
#3175 Re: NFL all about
Rob_Atl wrote:alaj me ovaj Luck iznervira, mislim najvise zbog fantasy-a , trebaju mi 2 poena za pobjedu on tek evo u 4 kvoteru poceo da baca kako treba, nevjerovatno koliko gresaka , a ovi strucnjaci sa espn-a najavljivali neki ko SuperBowl za Luck-a ma daj
A i ja sam ga postavio ocekivajuci... nesto a na klupi mi Cam cini mi se napravio 27 poena