New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- mushkile chibira
#76 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:15, edited 1 time in total.
- makse seljanko makse
#77 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Gladbach-Schalke 9makse seljanko makse wrote: Zakasnio sam postaviti rano tako da cu sada
Gladbach-Schalke : under 9,5 kornera,u prosjeku su na 7 kornera,i kad zabiju 2-3 gola ne prave puno kornera,apsolutni value bet. kv 1,85 2/10
HSV-Augsburg over 9,5 kornera,
U prosjeku su na 10,39 kornera,dobra stvar je sto i jedni i drugi prave dosta kornera,HSV pogotovo igra najvise po bokovima koji cesto idu do kraja pa otvara mogucnost kornera. kv1,8 2/10
HSV-Augsburg 18
Jucer nisam stigao nista da pogledam tako da danas nastavljam
Swansea-Hull under 10,5 kornera
Statisticki je ovo na 9,7 i value za igrati.Ni jedni ni drugi ih ne prave puno,ocekujem da danas ne predju granicu.
Drugi mec o kojem razmisljam i o kojem cu se kasnije odluciti jeste Kaiserslauter-Dusseldorf,prosjecno su na 8,29 kornera ali se domacin popravio sto se toga tice,igraju dosta po strani i zadnjih par utakmica prave puno kornera.Statistika kaze jedno a moj neki osjecaj drugo,tako da cu jos vidjeti hocul uopste i odigrati.Granica je 9,5.
- makse seljanko makse
#78 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Malo cu otici sa kornera i odigrati kartone
Kaiserslautern-Dusseldorf - Dusseldorf vise kartona 1,85 kvota.
Utakmicu sudi Schmidt koji u cvajti ima prosjek od 3,2 kartona po mecu,u 4 utakmice sto je sudio dao je i 2 crvena kartona,u 1 ligi mu je taj prosjek jos manji gdje je na 2,8 kartona u prosjeku.
domacin je prosjecno kuci pravi 1 karton dok gost 3 u prosjeku.Granica je 4,5 a posto skoro pa nikad ne igram under kartona i danas cu to prekosicit.Znamo svi kako svabe igraju kad im je prpa,Kaiserslautern je kvalitetniji i u formi su,ocekujem da pobjede danas al Fortuna se sigurno nece predati,ja se nadam ostrijoj igri i da ce imati vise kartona.
Takodjer za neki double ili listic
Swanse-Hull over 2,5 zutih,kvota u premieru 1,6 pa se ne isplati singlirati.
Granica je zaista premala pogotovo kad se uzme u obzir da Swansea na svom terenu pravi prosjecno 1,9kartona dok Hull pravi na gostovanjima 1,6.Jedino sto je na granici jeste sudija Foy koji je tacno na margini,u prosjeku je na 2,6 kartona al ja mislim da se isplati igrati.
Utakmicu sudi Schmidt koji u cvajti ima prosjek od 3,2 kartona po mecu,u 4 utakmice sto je sudio dao je i 2 crvena kartona,u 1 ligi mu je taj prosjek jos manji gdje je na 2,8 kartona u prosjeku.
domacin je prosjecno kuci pravi 1 karton dok gost 3 u prosjeku.Granica je 4,5 a posto skoro pa nikad ne igram under kartona i danas cu to prekosicit.Znamo svi kako svabe igraju kad im je prpa,Kaiserslautern je kvalitetniji i u formi su,ocekujem da pobjede danas al Fortuna se sigurno nece predati,ja se nadam ostrijoj igri i da ce imati vise kartona.
Granica je zaista premala pogotovo kad se uzme u obzir da Swansea na svom terenu pravi prosjecno 1,9kartona dok Hull pravi na gostovanjima 1,6.Jedino sto je na granici jeste sudija Foy koji je tacno na margini,u prosjeku je na 2,6 kartona al ja mislim da se isplati igrati.
- Neradnik
#79 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
ja cu danas odigrat samo ova tri para,nekako mi se cine najrealniji za proci...
alborg-viborg 1 (alborg ce se boriti do kraja za drugo mjesto sa kopenhagenom i mislim da nebi trebali kiksat)
Kaiserslautern - Dusseldorf 1 (ganjaju prvu ligu sve osim pobjede bi im otezalo daljnju borbu i mnogo su bolji od gosta)
Zadar - Hajduk Split 2(ako kiksaju protiv zadra onda im je bolje da ne idu u evropu za koju ce se boriti do kraja sa rijekom-lokomotivom,mislim da pored dinama nemaju sanse za prvo mjesto)
Kvota skupa 4.04
premijer.
duvanika jebi ga.
alborg-viborg 1 (alborg ce se boriti do kraja za drugo mjesto sa kopenhagenom i mislim da nebi trebali kiksat)
Kaiserslautern - Dusseldorf 1 (ganjaju prvu ligu sve osim pobjede bi im otezalo daljnju borbu i mnogo su bolji od gosta)
Zadar - Hajduk Split 2(ako kiksaju protiv zadra onda im je bolje da ne idu u evropu za koju ce se boriti do kraja sa rijekom-lokomotivom,mislim da pored dinama nemaju sanse za prvo mjesto)
Kvota skupa 4.04
premijer.
duvanika jebi ga.
Last edited by Neradnik on 09/12/2013 23:11, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#80 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
M. Sutalo 14,5 manje
Radi se o igracu koji je na prosjeku od 16 poena, ali taj prosjek je zaradio na domacem terenu, dok u gostima postize puno manje poena, ali i uzima manje suteva.
Radi se o igracu koji je na prosjeku od 16 poena, ali taj prosjek je zaradio na domacem terenu, dok u gostima postize puno manje poena, ali i uzima manje suteva.
-
lajk
#81 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
spuca vec 9Tomahawk11 wrote:M. Sutalo 14,5 manje
- SAID5
#82 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
covjek drzi prosjek i u gostima izgleda 
-
Sponzor26
#83 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Evo jedan NBA za mirne snove:
1. Memphis-Orlando-Under 188,5
I jedna i druga ekipa nemaju neku posebnu sirinu u napadu i igrace da postizu preko 20 poena svake noci...Iako Orlando u gostima daje puno poena, Memphis na drugoj strani kuci daje veoma malo...Cak 7 od 11 utakmica kuci su ubacili ispod 90 poena...Ovdje bi mogao ici i Memphis under 98,5
2. Washington -Denver - Over 198,5
Obje ekipe znaju da udju u run and gun igru i dosta cesto obje prelaze granicu od 100 poena...Denver ovu igru vec unazad nekoliko godina praktikuje...
3. Utah -Under 98,5
Ekipa koja zna preci ovu granicu kad kuci igri ali po meni jednostavno nemaju igrace koji mogu davati veci broj poena...Hayward je najbolji strijelac sa 16,5 poena po tekmi ali i on u zadnje vrijeme igra toplo hladno...S druge strane je ekipa portlanda koja gaji napadacku igru i cesto prelaze preko 105 poena...
Igrace nisam odabrao za ovaj tiket jer je vecina igraca na ponudi koje ne volim da igram ali eto kad pogledam listu ako nekome predlozi onda je to:
Paul -over
Lee-over
Conley-Over
Svu trojicu mrzim da igram ali eto imam neki osjecaj za feeling da bi moglo biti ovako...
Sretno pa kako bude
I jedna i druga ekipa nemaju neku posebnu sirinu u napadu i igrace da postizu preko 20 poena svake noci...Iako Orlando u gostima daje puno poena, Memphis na drugoj strani kuci daje veoma malo...Cak 7 od 11 utakmica kuci su ubacili ispod 90 poena...Ovdje bi mogao ici i Memphis under 98,5
Obje ekipe znaju da udju u run and gun igru i dosta cesto obje prelaze granicu od 100 poena...Denver ovu igru vec unazad nekoliko godina praktikuje...
3. Utah -Under 98,5
Ekipa koja zna preci ovu granicu kad kuci igri ali po meni jednostavno nemaju igrace koji mogu davati veci broj poena...Hayward je najbolji strijelac sa 16,5 poena po tekmi ali i on u zadnje vrijeme igra toplo hladno...S druge strane je ekipa portlanda koja gaji napadacku igru i cesto prelaze preko 105 poena...
Igrace nisam odabrao za ovaj tiket jer je vecina igraca na ponudi koje ne volim da igram ali eto kad pogledam listu ako nekome predlozi onda je to:
Paul -over
Lee-over
Conley-Over
Svu trojicu mrzim da igram ali eto imam neki osjecaj za feeling da bi moglo biti ovako...
Sretno pa kako bude
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#84 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Tomahawk11 wrote:M. Sutalo 14,5 manje
- mushkile chibira
#85 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:16, edited 1 time in total.
- makse seljanko makse
#86 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
makse seljanko makse wrote: Swansea-Hull under 10,5 kornera
Statisticki je ovo na 9,7 i value za igrati.Ni jedni ni drugi ih ne prave puno,ocekujem da danas ne predju granicu.
Drugi mec o kojem razmisljam i o kojem cu se kasnije odluciti jeste Kaiserslauter-Dusseldorf,prosjecno su na 8,29 kornera ali se domacin popravio sto se toga tice,igraju dosta po strani i zadnjih par utakmica prave puno kornera.Statistika kaze jedno a moj neki osjecaj drugo,tako da cu jos vidjeti hocul uopste i odigrati.Granica je 9,5.
Swansea-Hull under 10,5 kornera 13-Swansea bas prekucao sa 12 komadamakse seljanko makse wrote:Malo cu otici sa kornera i odigrati kartone![]()
Kaiserslautern-Dusseldorf - Dusseldorf vise kartona 1,85 kvota 1:2 - sreca pa je rezultat isao na ruku pika inace onaj sudija nikad karton ne bi pokazao.
Swanse-Hull over 2,5 zutih 6 makljaza zadnjih 10 min,odigrao i over 3,5 kartona na kvotu 2,3 i to naplatio
- makse seljanko makse
#87 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Danas igram ovo:
United-Sahtar:
-over 10,5 kornera kv 1,75
-Sahtar vise kornera kv 2,7
Statistika kaze da je pik na samoj margini i to na 10,93 po utakmici.Ako uzmemo samo LP onda je to na 10,25.
United ih prosjeku pravi oko 6 dok Sahtar 8 ali tu je vecina utakmica iz ukrajinskog prvenstva pa se ne moze bas uzeti tako velik broj ali opet me sve vuce na over kornera.A na Sahtar igram iz jednog razloga sto im danas pobjeda treba,mislim da ce danas napast jer nemaju sta drugo cekati pa samim tim i da ce izvesti vise kornera,kvota je i vise nego odlicna da se proba makar za 1/10.
Real Sosjedad-Leverkusen over 10,5 kornera
Statisticki su na 10,93 po mecu,slicna situacija kao u prethodnom piku jer gost mora pobjediti i nakon utakmice sa Dortmundom gdje su sigurno digli samopuzdanje ocekujem i dosta napada kao i kornera.Sosjedad ekipa koja pravi puno kornera prosjecno 6,5.Sve me vuce na over tako da to moram ispratiti
United-Sahtar:
Statistika kaze da je pik na samoj margini i to na 10,93 po utakmici.Ako uzmemo samo LP onda je to na 10,25.
United ih prosjeku pravi oko 6 dok Sahtar 8 ali tu je vecina utakmica iz ukrajinskog prvenstva pa se ne moze bas uzeti tako velik broj ali opet me sve vuce na over kornera.A na Sahtar igram iz jednog razloga sto im danas pobjeda treba,mislim da ce danas napast jer nemaju sta drugo cekati pa samim tim i da ce izvesti vise kornera,kvota je i vise nego odlicna da se proba makar za 1/10.
Statisticki su na 10,93 po mecu,slicna situacija kao u prethodnom piku jer gost mora pobjediti i nakon utakmice sa Dortmundom gdje su sigurno digli samopuzdanje ocekujem i dosta napada kao i kornera.Sosjedad ekipa koja pravi puno kornera prosjecno 6,5.Sve me vuce na over tako da to moram ispratiti
-
Sponzor26
#88 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Sponzor26 wrote:Evo jedan NBA za mirne snove:
3. Utah -Under 98,5
Paul -over
Lee-over
Conley-Over
Svu trojicu mrzim da igram ali eto imam neki osjecaj za feeling da bi moglo biti ovako...![]()
Sretno pa kako bude
Šteta....ja mislim da je ova utakmica washington-denver imala najmanji broj poena u ovoj sezoni NBA....Nevjerovatno ali eto desava se...Sto se tice igraca, rekao sam da ne volim da igram ove igrace mada sam bio ubjedjen za Paula da ce ici over a za ovu dvojicu i ne bas...vise srece veceras....
Hajmo sad strucnjaci za ligu prvaka da Vas vidim dajte sta pametno da se odigra...
Pozz
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#89 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Olyimpiakos - Anderlecht 1
Po meni najsigurniji par veceras. Olymp s pobjedom potvrdjuje 2. poziciju, a Anderlecht nema sansi za prolaz.
Kopenhagen - Real 3+
Festival u Danskoj. Dolazi Real, bice golova.
Uz ovo prepisujem ovaj over kartona Manchester- Shaktar.
Jos jednom, Ronaldo konju
Po meni najsigurniji par veceras. Olymp s pobjedom potvrdjuje 2. poziciju, a Anderlecht nema sansi za prolaz.
Kopenhagen - Real 3+
Festival u Danskoj. Dolazi Real, bice golova.
Uz ovo prepisujem ovaj over kartona Manchester- Shaktar.
Jos jednom, Ronaldo konju
-
Sponzor26
#90 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Hajde da probamo sta NBA odigrati...
1. Lakers- KP1
Sad kad se Bryant vratio Lakersi imaju motiv vise da ostvare pobjedu....
2. Jennings- Over 17,5
Igrac koji uvijek tezi da prvo zabije svoj broj poena pa onda da razigra...vise je ofanzivan nego defanzivan...granica je veoma niska spram njegovih mogucnosti...
3. Derozan- Over 21,5
Nakon sto je Gay trejdovan, ne vidim nikoga drugog koji moze zabiti preko 20 poena osim Derozana....
Sretno svima...pozz
1. Lakers- KP1
2. Jennings- Over 17,5
Igrac koji uvijek tezi da prvo zabije svoj broj poena pa onda da razigra...vise je ofanzivan nego defanzivan...granica je veoma niska spram njegovih mogucnosti...
3. Derozan- Over 21,5
Nakon sto je Gay trejdovan, ne vidim nikoga drugog koji moze zabiti preko 20 poena osim Derozana....
Sretno svima...pozz
-
Sponzor26
#91 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Sponzor26 wrote:Hajde da probamo sta NBA odigrati...
1. Lakers- KP1
2. Jennings- Over 17,5
3. Derozan- Over 21,5
Sretno svima...pozz
Lakersi po meni imaju najlosiju ekipu zadnjih godina, ali eto ocekivao sam da ce Bryant malo podici ekipu psihicki da zaredaju koju pobjedu sto ce se sigurno desiti kada se i Bryant razigra...Do tada ne igram vise na Lakerse...
Jennings je bio zicer...ocekivano..
Derozan zastao na 19 poena...vrlo lahko je mogao preko granice ali eto nije suterski bio raspolozen...u svakom slucaju mislim da ga treba cesce igrati Over nego under..
Jos jedan info...sada kada se Deron Williams vratio na parket, sigurno da ce i Brooklyn poceti pobjedjivati...Pierce je bar za sada ispao iz petorke tako da ce u napadu po meni glavnu rijec voditi Lopez i Williams, sa povremnim bljeskovima Johnsona...
Pozz
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#92 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Javljam se iz duboke ilegale...
Ovako...
San Antonio vise od 91,5
Milvoki manje od 101,5
O cemu se radi?
Bet Live je obrnuo margine. Ja sam udario junacki, pa ko stigne prije nego blokiraju....
Ovako...
San Antonio vise od 91,5
Milvoki manje od 101,5
O cemu se radi?
Bet Live je obrnuo margine. Ja sam udario junacki, pa ko stigne prije nego blokiraju....
- makse seljanko makse
#93 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
United-Sahtar over 10,5 - 13 poludise u 2 polmakse seljanko makse wrote:Danas igram ovo:
United-Sahtar:
Sahtar vise kornera 7:6- jbg vrijedilo je pokusat
Real Sosjedad-Leverkusen over 10,5 kornera -11- na kraju jedva,od 70 min sam cekao taj 1 korner i na kraju srecom i ovo prodje.
- makse seljanko makse
#94 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Za danas igram:
Austria-Zenit over 10,5 kornera - kv 1,75
Statisticki je ovo najbolji mec danas za kornera,u prosjeku su na 11,21.I jedni i drugi ih prave preko 5 utakmici,jeste da je vecina tih utakmica iz Austriskog odnosno Ruskog prvenstva ali mislim da to danas nece previse uticati na pik.I jednim i drugim su bitna samo 3 boda,znaci moraju ici na pobjedu.Austria imao kao neke teoretske sanse i mislim da nece unaprijed predat utakmicu jer moguce da im je ovo posljednja u evropi za ovu sezonu.
Milan-Ajax over 10,5 kornera - kv 1,75
Statisticki tacno na granici od 10,5.Sad zasto over,milan je pojacao kornere u posljednje vrijeme i od njih svakako ocekujem napad od 1 min,Ajax samo pobjeda treba tako da se nece sigurno samo braniti sto otvara dovoljno mogucnosti za kornere.I ako neka ekipa povede nece biti stajanja sigurno tako da je po meni ovo vrlo izgledno za igrati.
Atl.Madrid-Porto over 10,5 kornera - kv 1,95
I jedna i druga ekipa prave jako puno kornera jer igraju napdacki fudbal,Statistika kaze da je to oko ove margine od 10 kornera.Porto mora pobjediti ako nece da ugrozi makar EL,od prve minute ih ocekujem da napadnu pa kud puklo da puklo.Ono sto me pomalo brine jeste kako ce se Atletiko ponasati al opet nesto sumnjam da ce se previse opustiti,pa i ako bude pravili i upola onoliko kornera koliki im je prosjek to ce biti dovoljno.
Statisticki je ovo najbolji mec danas za kornera,u prosjeku su na 11,21.I jedni i drugi ih prave preko 5 utakmici,jeste da je vecina tih utakmica iz Austriskog odnosno Ruskog prvenstva ali mislim da to danas nece previse uticati na pik.I jednim i drugim su bitna samo 3 boda,znaci moraju ici na pobjedu.Austria imao kao neke teoretske sanse i mislim da nece unaprijed predat utakmicu jer moguce da im je ovo posljednja u evropi za ovu sezonu.
Statisticki tacno na granici od 10,5.Sad zasto over,milan je pojacao kornere u posljednje vrijeme i od njih svakako ocekujem napad od 1 min,Ajax samo pobjeda treba tako da se nece sigurno samo braniti sto otvara dovoljno mogucnosti za kornere.I ako neka ekipa povede nece biti stajanja sigurno tako da je po meni ovo vrlo izgledno za igrati.
I jedna i druga ekipa prave jako puno kornera jer igraju napdacki fudbal,Statistika kaze da je to oko ove margine od 10 kornera.Porto mora pobjediti ako nece da ugrozi makar EL,od prve minute ih ocekujem da napadnu pa kud puklo da puklo.Ono sto me pomalo brine jeste kako ce se Atletiko ponasati al opet nesto sumnjam da ce se previse opustiti,pa i ako bude pravili i upola onoliko kornera koliki im je prosjek to ce biti dovoljno.
-
zare_9
#95 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Drug,ako nije tajna koliko si ulozio i znas li kolika je max uplata ? Hvala !Tomahawk11 wrote:Javljam se iz duboke ilegale...
Ovako...
San Antonio vise od 91,5
Milvoki manje od 101,5
O cemu se radi?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Ko je ispratio - ispratio. Blokirano 
- makse seljanko makse
#97 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Austria-Zenit over 10,5 kornera 4 5 golova a 4 kornera,toliko o tome.makse seljanko makse wrote:Za danas igram:
Milan-Ajax over 10,5 kornera 0:5 ovi zabari bas jebu situaciju.
Atl.Madrid-Porto over 10,5 kornera 17 jedini odigrali kako treba
-
gidra
- makse seljanko makse
#99 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Danas igram:
PSV-Chernomorets over 9,5 kornera, 3/10
PSV je odlican u ovom segmentu,u prosjeku ih sami prave preko 7 komada,gosti i nisu nesto ali prave prosjecno 3,5 kornera po utakmici tako da je statistika na stranici pika,10,66 je prosjecno.PSV na 80% svojih utakmica prelazi ovu marginu a kad uzmem u obzir vaznost ovog meca ne vidim razlog da danas bude drugacije.Imaju isti broj bodova i bore se za 2 mjesto.Sve vuce na over.
Waregen-Rubin over 9,5 kornera 1/10
Statisticki je to na 10,35,Waregen je dobar za ove stvari je ih pravi oko 6 komada prosjecno,gosti malo slabiji ali nista drasticno.Rubin je vec prosao dalje dok domacinu su 3 boda potrebna da idu dalje,sumnjam da ce kalkulisati i cekat rezultat iz 2 meca,prije da ce od pocetka napast sto bi trebalo i da donese veci broj kornera.
Dynamo Kiev-Rapid Bec over 9,5 3/10
Po izracunu je ovo na 10,25 po mecu ali ja vjerujem da ce ih biti i vise.Rapidu potrebna pobjeda da bi isli dalje dok Dynamo protiv direktnog konkurenta moze odigrati i x da bi prosao al cisto sumnjam da ce se samo braniti citavu utakmicu.Nadam se da ce od starta krenuti otvoreno i da ce ovo proci kako treba.
i za kraj jedan double:
-Waregen vise kornera
-PSV vise kornera
kv. 2,17 2/10
PSV-Chernomorets over 9,5 kornera, 3/10
PSV je odlican u ovom segmentu,u prosjeku ih sami prave preko 7 komada,gosti i nisu nesto ali prave prosjecno 3,5 kornera po utakmici tako da je statistika na stranici pika,10,66 je prosjecno.PSV na 80% svojih utakmica prelazi ovu marginu a kad uzmem u obzir vaznost ovog meca ne vidim razlog da danas bude drugacije.Imaju isti broj bodova i bore se za 2 mjesto.Sve vuce na over.
Waregen-Rubin over 9,5 kornera 1/10
Statisticki je to na 10,35,Waregen je dobar za ove stvari je ih pravi oko 6 komada prosjecno,gosti malo slabiji ali nista drasticno.Rubin je vec prosao dalje dok domacinu su 3 boda potrebna da idu dalje,sumnjam da ce kalkulisati i cekat rezultat iz 2 meca,prije da ce od pocetka napast sto bi trebalo i da donese veci broj kornera.
Dynamo Kiev-Rapid Bec over 9,5 3/10
Po izracunu je ovo na 10,25 po mecu ali ja vjerujem da ce ih biti i vise.Rapidu potrebna pobjeda da bi isli dalje dok Dynamo protiv direktnog konkurenta moze odigrati i x da bi prosao al cisto sumnjam da ce se samo braniti citavu utakmicu.Nadam se da ce od starta krenuti otvoreno i da ce ovo proci kako treba.
i za kraj jedan double:
-Waregen vise kornera
-PSV vise kornera
kv. 2,17 2/10
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#100 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Dovoljno bilo pogledati prvu cetvrtinu i leci spavatiTomahawk11 wrote:Javljam se iz duboke ilegale...
Ovako...
San Antonio vise od 91,5
Milvoki manje od 101,5
O cemu se radi?