New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- mushkile chibira
#51 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:13, edited 1 time in total.
- duminjo
#52 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
ne bih ti ovo ovoliko procito da je 5 sigurica tu 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#53 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Tomahawk11 wrote:Chicago Bulls under 96,5
Luol Deng (calf) is a game-time decision for Saturday's game against Detroit.
Deng missed the morning shootaround with some stiffness in his left calf. It wouldn't be a surprise to see Deng sit out today to make sure he is rested for the upcoming stretch of four games in five days starting on Tuesday.
Montreal - Buffalo 1
Montreal u finoj seriji, kuci sve redom deru, gosti su najveca taraba lige.
Kyrie Irving under 20,5
http://espn.go.com/nba/player/gamelog/_ ... rie-irving
Zadnjih 5 samo sa Denverom prebacio ovu granicu. Igraju sa LA Clippersima, Paul ce ga ucuvati, a i bez toga je u ocajnoj formi. Ne gledam samo sinoc ocajno stanje, generalno to nije isti igrac od prosle godine.
Proslo. Ali....

Uploaded with ImageShack.us
Ja ne bi bio ja, kad ne bi iskoristio superponudu
Ipak, jucerasnji prijedlozi svi prosli
-
Sponzor26
#54 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!

eto nakon sto me je jcuer manchester na jedno 7 listica oborio ....toliko sam siguran bio u ManU ali eto...odigram sinoc malo nba i da se malo izvadi i prodjem na 2 tiketa...taman za danas hehehe...pozz
- mushkile chibira
#55 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:14, edited 1 time in total.
- mushkile chibira
#56 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
- PriNc_ba
#57 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
smijesno sta uradi sudija... proslo bi sve samo da se nisu pravili coravi i on i pomocnikPriNc_ba wrote:RvP daje gol
united daje gol
penal
bez puno price. unitedu ce se morati i sakom i kapom pomoci u ovom mecu koji ce po meni donijeti puno golova. nema danas Rooneya ni na klupi. sudi Marriner koji je sklon i greskama, a iako nema younga da simulira mislim da ce danas united morati biti poguran protiv oronulog njukastla. moja je prognoza da to ide vrlo lako preok 3 gola ali ovo mi je nekako sigurno na 10 dobitak 60 maraka i to je to.
sretno
0/3
a za danas
roma - fiorentina preko 5,5 zutih 1,7.
sudi Orsato koji daje kartone za sta stigne. vrlo moguc i crveni karton ovisno od tijeka tekme ali preko zuti su zagarantovani. iako u derbijima zna malo povuci rucnu mislim da ce danas da bude pakleno pa ce i proci kartoni preko. inace romi je sudio vec jednom ove sezone i bilo je 5 kartona na tekmi a sudio je i fiorentini gdje je bilo 8 kartona.
ima statistiku ove sezone malo jace od 5 kartona tako da mislim da ce ako nista ispuniti ovaj bonus od 5 kartona a onda se negdje nabere valjda jos jedan
fiorentina dobila 28 a roma 34 zuta do sada sto ne ide bas u prilog igranju ovog para, ali ocekujem da ce biti gutava tekma ili bar da ce ici sve na mlin fiorentini pa ce u tom slucaju i rimljani biti malo nervozniji
roma izvodi vise kornera 1,5
fiorentina je izvela 66 a roma 93 kornera do sada. ocekujem tvrdu tekmu i mozda cak i golove fiorentine koji ce natjerati da roma krene naprijed sto ce im donijeti da opravdaju ovu statistiku i time dolaze korneri.
fiorentina na gostovanjima ima ovakve rezultate u kornerima
genoa 11-2
atalanta 9-3
inter 6-5
lazio 6-1
kievo 3-6
milan 10-3
udinese 6-6
dok roma kod kuce ima ovaj omjer u kornerima
9-3 Verona
9-3 Lazio
2-7 Bologna
2-5 Napoli
10-1 Kievo
10-3 Sasuolo
19-7 Kaljari
toliko od mene za danas
-
bosanska senzacija
#58 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Fulham - Aston Vila 1 (2.55)
Nakon očajne serije od 6 uzastopnih poraza Fulham je nogirao ublehu Martin Jola. Trenutno se nalaze na dnu tabele iako gledajući njihov sastav tu sigurno ne pripadaju, Berbatov, Bent, Kasami, Ruiz, Parker...su sve odlični igrači koje ubleha Jol nije znao da posloži. Danas igraju protiv Aston Vile koja ove sezone igra toplo-hladno i zauzima za mene visoko 10 mjesto, uz to da su zadnje kolo napravili veliko iznenađenje i uspjeli na guzove pobjediti odlični Sauptemton u gostima.
2.55 na pobjedu domaćina kojem je krajnje vrijeme da se počne čupati sa dna tabele je veoma privlačna kvota koju danas vrijedi ispratiti.
Sassulo-Chievo x(3.10)
Sassulo je zadnje 4 utakmice bez poraza i nakon početka sezone kada su bili kanta za napucavanje, pokazuju da nisu bez veze zalutali u Seriu A. Chievo je slično Sassulo veoma loše počeo sezonu pa su zbog toga prije 4 kola otpustili trenera i doveli Corinia koji je napravio seriju od 2 pobjede i jedan remi. Sassulo zauzima 15 poziciju a Chievo 18 i mislim da će danas odigrati jednu izrazito ružnu utakmicu i podjeliti bodove.
Rijeka - Istra 1(1.75)
Trećeplasirana Rijeka je uz Dinamo najbolja ekipa u Hrvatskoj i da im UEFA liga nije odvlačila pažnju mislim da bi se danas ravnopravno borili za titulu sa Dinamom. Istra jeste u odličnoj seriji gdje su zadnje tri utakmice pobjedili uz gol razliku od 7 datih i 0 primljenih, ali mislim da će to biti samo razlog više da ih Rijeka ne podcjeni i pobjedi kako bi se izjednačili sa Hajdukom na drugom mjestu.
Nakon očajne serije od 6 uzastopnih poraza Fulham je nogirao ublehu Martin Jola. Trenutno se nalaze na dnu tabele iako gledajući njihov sastav tu sigurno ne pripadaju, Berbatov, Bent, Kasami, Ruiz, Parker...su sve odlični igrači koje ubleha Jol nije znao da posloži. Danas igraju protiv Aston Vile koja ove sezone igra toplo-hladno i zauzima za mene visoko 10 mjesto, uz to da su zadnje kolo napravili veliko iznenađenje i uspjeli na guzove pobjediti odlični Sauptemton u gostima.
2.55 na pobjedu domaćina kojem je krajnje vrijeme da se počne čupati sa dna tabele je veoma privlačna kvota koju danas vrijedi ispratiti.
Sassulo-Chievo x(3.10)
Sassulo je zadnje 4 utakmice bez poraza i nakon početka sezone kada su bili kanta za napucavanje, pokazuju da nisu bez veze zalutali u Seriu A. Chievo je slično Sassulo veoma loše počeo sezonu pa su zbog toga prije 4 kola otpustili trenera i doveli Corinia koji je napravio seriju od 2 pobjede i jedan remi. Sassulo zauzima 15 poziciju a Chievo 18 i mislim da će danas odigrati jednu izrazito ružnu utakmicu i podjeliti bodove.
Rijeka - Istra 1(1.75)
Trećeplasirana Rijeka je uz Dinamo najbolja ekipa u Hrvatskoj i da im UEFA liga nije odvlačila pažnju mislim da bi se danas ravnopravno borili za titulu sa Dinamom. Istra jeste u odličnoj seriji gdje su zadnje tri utakmice pobjedili uz gol razliku od 7 datih i 0 primljenih, ali mislim da će to biti samo razlog više da ih Rijeka ne podcjeni i pobjedi kako bi se izjednačili sa Hajdukom na drugom mjestu.
- duminjo
-
leo karan
#60 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Mislim da je prolaznost tipova na ovoj temi 25%

- PriNc_ba
#61 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
danas 2/2PriNc_ba wrote:smijesno sta uradi sudija... proslo bi sve samo da se nisu pravili coravi i on i pomocnikPriNc_ba wrote:RvP daje gol
united daje gol
penal
bez puno price. unitedu ce se morati i sakom i kapom pomoci u ovom mecu koji ce po meni donijeti puno golova. nema danas Rooneya ni na klupi. sudi Marriner koji je sklon i greskama, a iako nema younga da simulira mislim da ce danas united morati biti poguran protiv oronulog njukastla. moja je prognoza da to ide vrlo lako preok 3 gola ali ovo mi je nekako sigurno na 10 dobitak 60 maraka i to je to.
sretnoali ajde sta je tu je
0/3
a za danas
roma - fiorentina preko 5,5 zutih 1,7.
sudi Orsato koji daje kartone za sta stigne. vrlo moguc i crveni karton ovisno od tijeka tekme ali preko zuti su zagarantovani. iako u derbijima zna malo povuci rucnu mislim da ce danas da bude pakleno pa ce i proci kartoni preko. inace romi je sudio vec jednom ove sezone i bilo je 5 kartona na tekmi a sudio je i fiorentini gdje je bilo 8 kartona.
ima statistiku ove sezone malo jace od 5 kartona tako da mislim da ce ako nista ispuniti ovaj bonus od 5 kartona a onda se negdje nabere valjda jos jedanmada cu ja cekati sastave jer i od toga zavisi kakva ce igra biti oba tima. jer uvijek ima igraca koji su ziceri za dobiti zuti karton
fiorentina dobila 28 a roma 34 zuta do sada sto ne ide bas u prilog igranju ovog para, ali ocekujem da ce biti gutava tekma ili bar da ce ici sve na mlin fiorentini pa ce u tom slucaju i rimljani biti malo nervoznijisudija je uz to u zadnjih 7 tekmi pokazao 5 crvenih
roma izvodi vise kornera 1,5
fiorentina je izvela 66 a roma 93 kornera do sada. ocekujem tvrdu tekmu i mozda cak i golove fiorentine koji ce natjerati da roma krene naprijed sto ce im donijeti da opravdaju ovu statistiku i time dolaze korneri.
fiorentina na gostovanjima ima ovakve rezultate u kornerima
genoa 11-2
atalanta 9-3
inter 6-5
lazio 6-1
kievo 3-6
milan 10-3
udinese 6-6
dok roma kod kuce ima ovaj omjer u kornerima
9-3 Verona
9-3 Lazio
2-7 Bologna
2-5 Napoli
10-1 Kievo
10-3 Sasuolo
19-7 Kaljari
toliko od mene za danassretno
ukupno 4/8
46 markica leglo taman da se imamo igrati danas i da se vrati jucer ulozeno
- duminjo
#62 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
nema se sta misliti, tema je na neki nacin tek pocela. pratis pojedinacno svakoga i ko bude imao prosjek 7 ili 8/9/10 pogodaka od 10 tipova uzmes ga u razmatranjeleo karan wrote:Mislim da je prolaznost tipova na ovoj temi 25%
iskreno, ja kad vidim kilometar teksta i vise od 2 para, ne gledam uopste post. A kad hocu i prepisati od nekoga neki par, nikad ga ne stavim samo na osnovu toga sto je neko napis'o i postavio, nego ga fino analiziram pa tek onda.
-
j00k3r
#63 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
kompletno stanje je 27/55 trenutno sta je skoro pa 50% prolaznih tipova!leo karan wrote:Mislim da je prolaznost tipova na ovoj temi 25%
uzmi u obzir da se dosta i riskiralo, poprilicno kvalitetne kvota su se igrale a ne bas ono mrtvi favoriti i ziceri te da se tema kao i decki koji se trude nesto izanalizirat i postavit tek u pocetku, smatram da je ovo odlicno i samo naprijed!!!
@Tomahawk, za sada si najjaci, imas 7/7, lipo te prati i @makse seljanko makse sa 4/5 a @duminjo i tvojih 2/2 je lipo, samo ti daji jedan ali vrijedan, ja licno sam na 3/7 zbog velikog riskiranja jucer i nije mi zao, jbga, upravo se zabavljam sa ponudom i anaaizama pa se nadam da bude postavljeno od mene nesto kvalitetno za veceras.
samo jako momci,
zivili!
// i valjalo bi prestat spamat, ako se ima sta za podjelit, udrite, ako ne i ne zanima vas, onda lipo preskocite temu.
- duminjo
#64 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
62 min 10 korneraduminjo wrote:2/2
-
j00k3r
#65 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
eo moj triple:
1. Bahia vs Fluminense - 2
Fluminense covice, pa jedna od najjacih ekipa Brazila i Juzne Amerike, cak su i aktuelni prvaci a u qrcu su i nalaze se u situaciji da posjete malo pasnjake druge lige sta ce se vrlo vjerovatno i dogodit ako ne plate dovoljno protivnike njihovih protivnika veceras?!
To znaci da oni moraju pobjedit i sve je tu izgleda dogovoreno (domacini seru o postenju i pravoj borbi vcrs na sva zvona, inace, kad netko brblja previse o postenju ja ga deklariram odmah kao kurvina sina
pogotovo ovi moralisti kojima je cruzeiro pustio tekmu za spas
a uvjeren sam da je legao koji pesos i na racun
) ; uglavnom, jedan rijesen ostalo jos 2
Vasco nesmi dobit Atletico PR u gostima, i ovi se svakako bore za mjesto koje vodi u Copa Libertadores tako da im to ide u prilog (Fluminenseu) te ni Coritiba nesmi dobit Sao Paulo u gostima a vec je obznanjeno svijetu da je Fluminense obecao naknadu Cortibi za zaustavljanje doticnih. Nekako sam uvjeren da ce u cilom ovom cirkusu bas ovaj Fluminense sasvim slucajno da ispliva na poziciju spasa!
2. Kalloni vs Panathinaikos - 2
Domacini po prvi puta u povijesti sa "velikanom" grckog nogometa. Steta za njih ali plus za moju okladu je taj sta oni svoje domace tekme ne igraju doma vec na olimpijskom stadionu u Ateni (250 km udalčjen od njihova doma pa zato uvik imaju podrsku oko 200 navijaca) a koji je inace i sve do prosle godine bio domaci za Panathinaikos.
Inace nisu dobijali ekipe jace od sebea Panathinaikos iako vec zna da nece biti prvakj ipak goni da bar bude 3 ili u najgorem slucaju da ne izgubi to 5 na kojem trenutno sjede a koje je zadnje koje vodi u play off!
3. Cibona vs Igokea - 1
prvo da odmah remiziramo ono sta svi na prvu kazu kad čuju Cibona a to je:
"Cibona je u Europi losa", e pa to je cinjenica, al bome u ABA ligi dobro igraju. Misljenja sam da mogu uletit u final four ABA lige. Otisao peder Spahija i to smatram ogromnim pojacanjem Cibone sta se i vidi po igrama nakon toga milog dogadaja.
U seriji su od tri uzastopne pobjede,dvije na gostovanjima protiv Krke i MZT i kući protiv Zadra. Sta se tice gostiju, a i oni su losi u Europi, dok su u ABA ligi sasvim prostojni. Ali, njima to prostojno i nije nesto s obzirom da su bili ekipa koja je ebavala sve zivo a sada muku muce jer su dozivili hrpu promjena. Opasni su kuci,dok na gostovanjima nisu a danas su i bez kapetana Dozeta. Cibona kompletna. Sta se mene tice imaju i jacu ekipu od Igokeje ove godine, kad se tome doda ova lipa serija u kojoj su u ABA ligi te silna zelja za pobjedama, domaca publika, uvjeren sam da 1 dolazi lagano.
sretno momci!
1. Bahia vs Fluminense - 2
Fluminense covice, pa jedna od najjacih ekipa Brazila i Juzne Amerike, cak su i aktuelni prvaci a u qrcu su i nalaze se u situaciji da posjete malo pasnjake druge lige sta ce se vrlo vjerovatno i dogodit ako ne plate dovoljno protivnike njihovih protivnika veceras?!
To znaci da oni moraju pobjedit i sve je tu izgleda dogovoreno (domacini seru o postenju i pravoj borbi vcrs na sva zvona, inace, kad netko brblja previse o postenju ja ga deklariram odmah kao kurvina sina
2. Kalloni vs Panathinaikos - 2
Domacini po prvi puta u povijesti sa "velikanom" grckog nogometa. Steta za njih ali plus za moju okladu je taj sta oni svoje domace tekme ne igraju doma vec na olimpijskom stadionu u Ateni (250 km udalčjen od njihova doma pa zato uvik imaju podrsku oko 200 navijaca) a koji je inace i sve do prosle godine bio domaci za Panathinaikos.
3. Cibona vs Igokea - 1
prvo da odmah remiziramo ono sta svi na prvu kazu kad čuju Cibona a to je:
"Cibona je u Europi losa", e pa to je cinjenica, al bome u ABA ligi dobro igraju. Misljenja sam da mogu uletit u final four ABA lige. Otisao peder Spahija i to smatram ogromnim pojacanjem Cibone sta se i vidi po igrama nakon toga milog dogadaja.
sretno momci!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#66 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
@j00k3r
samo nek prolazi.
Evo za danas:
Bastia - Lyon kp1
Bastia odlicno igra kuci, statisticki gledano, ovo ce dobiti, tesko primaju golove kuci, Lyon odavno nije bio losiji. Malo zabrinjava rast kvote na Bastiu, ali mislim da ovo ide.
C.Anthony 26,5 ispod
Carmelo je poceo igrati timski, tako da mislim da je ovo velika granica. Zadnje dvije utakmice idu u prilog tome.
NY Knicks - Boston Celtics kp1
Kao sto sam rekao u prethodnom tipu, Carmelo timski igra, rezultat: Knicksi pobjedjuju.
Evo za danas:
Bastia - Lyon kp1
Bastia odlicno igra kuci, statisticki gledano, ovo ce dobiti, tesko primaju golove kuci, Lyon odavno nije bio losiji. Malo zabrinjava rast kvote na Bastiu, ali mislim da ovo ide.
C.Anthony 26,5 ispod
Carmelo je poceo igrati timski, tako da mislim da je ovo velika granica. Zadnje dvije utakmice idu u prilog tome.
Kao sto sam rekao u prethodnom tipu, Carmelo timski igra, rezultat: Knicksi pobjedjuju.
- jasko_ba
#67 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Njujork - Boston - 193 i vise poena
U formi obe ekipe, rivalitet, nema predaje do zadnje sekunde, trebalo bi lagano
Barnjani - 17 i vise poena
Napokon je popravio sut, ima dosta slobode u napadu, Smith i Entoni ne bacaju sve zivo kao sto su radili dosad vec se igra pametnije, sa puno asistencija prema talijanu
Sretno!
U formi obe ekipe, rivalitet, nema predaje do zadnje sekunde, trebalo bi lagano
Barnjani - 17 i vise poena
Napokon je popravio sut, ima dosta slobode u napadu, Smith i Entoni ne bacaju sve zivo kao sto su radili dosad vec se igra pametnije, sa puno asistencija prema talijanu
Sretno!
- mushkile chibira
#68 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#69 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Bastia - Lyon 1/2Tomahawk11 wrote:@j00k3rsamo nek prolazi.
Evo za danas:
Bastia - Lyon kp1
C.Anthony 26,5 ispod
Carmelo prodje, ali ne iz ovih razloga koje sam naveo.
Knicksi nisu za komentara.
1/3 danas.
-
Sponzor26
#70 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Evo jedan za veceras NBA:
1. Oklahoma city- Over 98,5
Vecinu domacih utakmica prelazili su ovu granicu...Westbrook nakon povrede ulazi u sve bolju formu ...Ibaka je ove sezone postao bitan faktor u napadu...a tu ocekujem i da durant proradi ...
2. Orladno - under 98,5
Mislim da nemaju tu sirinu u napadu da postizu u gostima vise od 100 poena...pogotov sto ocekujem da howard odradi dobar posao na vucevicu ..
3. Jennings - Over 16,5 Ili Howard over 15,5
I jedan i drugi su sposobni svaku noc da svakome zabiju 20 poena...
Toliko od mene...pozz i sretno
Vecinu domacih utakmica prelazili su ovu granicu...Westbrook nakon povrede ulazi u sve bolju formu ...Ibaka je ove sezone postao bitan faktor u napadu...a tu ocekujem i da durant proradi ...
2. Orladno - under 98,5
Mislim da nemaju tu sirinu u napadu da postizu u gostima vise od 100 poena...pogotov sto ocekujem da howard odradi dobar posao na vucevicu ..
- hodža
#71 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
wedran82 wrote:koji ste vi bolesnici i kockari !!!! idite sta radit j.bala vas kladionica i parovi zlo oovoga svijeta, hoce svi para na uzove! e nomoze brat mora se radit
e neka si im se nagovorio
-
lajk
#72 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
hodža wrote:wedran82 wrote:koji ste vi bolesnici i kockari !!!! idite sta radit j.bala vas kladionica i parovi zlo oovoga svijeta, hoce svi para na uzove! e nomoze brat mora se radit
e neka si im se nagovorio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta su uzovi
- mushkile chibira
#73 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:15, edited 1 time in total.
-
Sponzor26
#74 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Sponzor26 wrote:Evo jedan za veceras NBA:
2. Orladno - under 98,5
ČESTITAM KO JE ISPRATIO.........
- mushkile chibira
#75 Re: New Club Under The Hood (KLUB 3)!
Last edited by mushkile chibira on 08/01/2015 12:15, edited 1 time in total.