A evo neka reklama je sad gdje su najavili
Juce citam komentare i neko napisa hvala sportklubu sto su osigurali prijenos i kontam zajebancija, i jutros otvorim i prva reklama 26 avgust sportklub sk 1
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
nema me tamo wrote:Poli u nokdaunu bio pa sad place okolo.
jesi ziv Bgt?MaD_ProfessoR wrote:kevin lee protiv fergusona za interim u lightweightu
hej, bro, jesam! naletim, pročitam ako ima koja pametna, al urijetkoDaryl Dixon wrote:jesi ziv Bgt?MaD_ProfessoR wrote:kevin lee protiv fergusona za interim u lightweightu
samo laganoMaD_ProfessoR wrote:hej, bro, jesam! naletim, pročitam ako ima koja pametna, al urijetkoDaryl Dixon wrote:jesi ziv Bgt?MaD_ProfessoR wrote:kevin lee protiv fergusona za interim u lightweightu
lol, joj kretena majko mila.Rob_Atl wrote:Jones opet pao na testu, ja mislim da mu ide dozivotni ban sad
Daryl Dixon wrote:ma sad mu je kraj 100%.. nadam se da neće uraditi neku glupost tipa da se baci sa zgrade

Test radi USADA, potpuno neovisna "kompanija" od UFC-a, tako da Dana nema nikakve veze sa puštanjem ove izjave u javnost. Pronađen mu je anabolik u sistemu na testu pred vaganje, teško da će to nekako uspjeti opovrgnut. Čuvaj životnema me tamo wrote:A vi vjerujete Dani i ovim?
Cist znaci dajem zivot u to da je cist.
Al' glupa masa ce povjerovat u sve sto im serviraju.
Znaci nema boga da je koristio zabranjeno nešto ovaj put kad zna da bi mu to znacilo kraj karijere!
e jbg sad, bronema me tamo wrote:Ma ništa zabranjeno mu nisu našli, namješteno mu kraj price u mojoj glavi.
Nema Allaha, Boga da su mu nasli nesto sad.
Spremao se 2 godine za borbu.
Pomislio sam da se zbog prijašnjih sranja promijenio i došo tobe, tako da je i mene ovo poprilično iznenadilo.nema me tamo wrote:Naredna bi mu sigurno bila za show da uzme sto vise para, pa onda prave borbe protiv pravih boraca..
Ma govna su ovo, Dana ga mrzi ne zeli ga za sampiona..
DC-a lakše kontrolirat ovaj nece novog Mcgregora..
To je jedna teorija..
A nikad ja necu povjerovat u ovo sve dok on sam kaze jesam..
Nema boga u mojoj glavi da je svjesno to uradio jer zna da bi mu znacilo kraj, znaci ruku dajem da bi prije izgubio nego ovo...