Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa Elkins mlati koljenom, od krvi covjek i ne vidi gdje udara, i ovaj udarac slucajno sjede na pravo mjesto, a Mirso cucnuo i ceka kraj kad je skonto uh sto se zajeba zalijetanjem
relativno84 wrote:Pa Elkins mlati koljenom, od krvi covjek i ne vidi gdje udara, i ovaj udarac slucajno sjede na pravo mjesto, a Mirso cucnuo i ceka kraj kad je skonto uh sto se zajeba zalijetanjem
Znaš šta je..
Ono njegovo guranje glave u njegove prepone je baš ubistvo za tijelo..
A on je toliko to puta uradio da je na kraju morao onako da se pozicionira još onom idiotu legao udarac kojim ga je poslao hladnog na pod..
relativno84 wrote:Pa Elkins mlati koljenom, od krvi covjek i ne vidi gdje udara, i ovaj udarac slucajno sjede na pravo mjesto, a Mirso cucnuo i ceka kraj kad je skonto uh sto se zajeba zalijetanjem
Onog levata vile nosaju,ne zna gdje se nalazi,ko je sta je,ciji je sam bi predao ali ne vidi svoj ugao,place ,moli jadnik u sebi samo da mi je zivu glavu izvuci a debilcina mu pusta mec,Joj jesam ljut
luckylaka wrote:Onog levata vile nosaju,ne zna gdje se nalazi,ko je sta je,ciji je sam bi predao ali ne vidi svoj ugao,place ,moli jadnik u sebi samo da mi je zivu glavu izvuci a debilcina mu pusta mec,Joj jesam ljut
Pa onaj qrc elkins otisao u kontra ugao kod Mirsinog trenera ovaj mu zatvorio oci,usi,nos da proslavi onaj trener mu kaze ,,bjez u p.m. nisam ti ja trener gubi se svom smradu"tip totalno izgubljen -dobije.Aaaaaaaaaaj Mirso ti,Safet i Mesha ukopacete me prije reda.
Od pocetka, kad sam vidio kako unisti lika, a ne moze ga dovrsiti, govorim haveru ovo ce zavrsiti k'o Stojnic protiv Struvea... to samo bosnjo moze, majke mi... pa da se zove Dzonatan, znao bih da ima nase krvi... strasno...
Treba sad pratiti Nurkica, mozda zakuca na svoj kos u zadnjoj sekundi... fakat nismo ni za sta, doguramo taman dotle da se covjek pocne nadati necemu i onda dokazemo od cega smo napravljeni