I nemoj me gledati u oci dok to radiš.
BRATE!
Budi zahvalan jer ces milion uzet, ako nisi mogu te lagano zamjenit'.
Brah
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
McCuntor se previse uzdigao...no, to je dobro - sto vise bude letio to ce pad biti bolniji - a mozda i smrtonosan...nema me tamo wrote:Uh " pleši za mene Nejt "
I nemoj me gledati u oci dok to radiš.
BRATE!![]()
Budi zahvalan jer ces milion uzet, ako nisi mogu te lagano zamjenit'.
Brah
Kombat wrote:hahahahaha gledam upravo kako na konferenciji sam sebe stavlja u istu ravan sa promocijom i DW LOL
Pa ljudi ce ga nakon dva uzastopna poraza odbaciti kao iskoristen kurton (sto on u biti jeste) i potraziti nekog novog...
Koja jebena irska seljacina...
Jesu svi ovakvi ili je samo ovaj tesko stradao u djetinjstvu od pretjeranog jedenja krompira?
hahah oplakahKombat wrote:"LOL
I was very pleased with that. Once the work gets dun you won't hear from me"
Ali eto, ipak ne bi on da ga se jos poredi sa Muhamedom Alijem![]()
![]()
![]()
![]()
LMFAO
Koji kreten bokteyebo
balkansport.infocassius wrote:Nema. Kod vas u Americi jedino bude na Foxu vjerovatno ali to su samo posebni eventi, Ufc on Fox . A ovo ide samo preko ppv.Rob_Atl wrote:Pitanje jedno, da li neko od nasih kanala prenosi ovaj UFC uzivo, evo recimo sad u subotu? Ili neki od evropskih a da nije PPV. Mislim bude uvijek linkova al dok pogasim one reklame i viruse prodje fight
u 00:00 počinje prelims meščini, main card oko petice, šestice..nema me tamo wrote:Vrh baš, koliko strašnih borbi ide.![]()
Danas navece u 2,3 pocinje prelims?
Daryl Dixon wrote:u 00:00 počinje prelims meščini, main card oko petice, šestice..nema me tamo wrote:Vrh baš, koliko strašnih borbi ide.![]()
tako je, kao i svaki dr UFC eventKombat wrote:Daryl Dixon wrote:u 00:00 počinje prelims meščini, main card oko petice, šestice..nema me tamo wrote:Vrh baš, koliko strašnih borbi ide.![]()
main card u 4 po nasem vremenu pocinje, a glavna borba je negdje izmedju 5 i 6
i pocinje tacno u 4 zbog PPV tajminga
Gigant.Daryl Dixon wrote:što brat siyar salavate donosi![]()
![]()
![]()
imal drugi link jaro, puce ovo moje govno?nema me tamo wrote:http://ifirstrow.eu/watch/416533/5/watc ... iries.html
ima brat low kick strasan a nista osim njega nije pokazao...nema me tamo wrote:Uh kakvu nogu ima ovaj Villante, tacno svaki put mene zaboli.