MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cassius

#3876 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

nema me tamo

#3877 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

And just like that hes gone again!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MaD_ProfessoR

#3878 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.
On je sve - ali kreten nije :D

Dobro ih vidjet ovako jedan pored drugog, vidi se koliko je veći i krakatiji Irac, ali ne znam kakve su mu šanse u lightweightu, toliko velik nije, brzina mu može biti velika prednost.

Lawler povrijeđen, koje njesra :|
Maia VS Gunnar, potvrđena za decembar :evil:
Daryl Dixon

#3879 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

MaD_ProfessoR wrote:Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.

Dobro ih vidjet ovako jedan pored drugog, vidi se koliko je veći i krakatiji Irac, ali ne znam kakve su mu šanse u lightweightu, toliko velik nije, brzina mu može biti velika prednost.

Haha tebroni, dobro nije kretenčina, mislim kreten u pozitivnom smislu, više od njih pola je uradio za ovaj sport, ipak je nadaren dečko i zna se prodati a to se danas traži :) :thumbup: :bih: OK je lik samo ima jezičinu pogolemu tebra, evo vidi snimak sinoć sam ga kompletnog pregledao, jest on smijesan i to, ali reži brate na sviju i na sve borce bez obzira u kojoj su diviziji. Najjace prilazi mu ćelavac White i kaze smiri malo oko sta ti je nisi sam na presici :D Ono sto sam zapazio je da je Aldo malo uzdrman sa svim ovim pricama i da mu je dobro irac usao u glavu, bas mi je nekako nervozno i nestabilno djelovao, nadam se da ce opravdati epitet najboljeg number one pound for pound borca. Bilo kako bilo, Ronda se isto napucala drama to moram spomenuti ali Holms je isto strasna fajterica i ne bi me iznenadilo da je pobijedi mada cisto sumnjam, mislim da Holms ima reach advantage dobar, ali kakve joj to fajde ako je Rowdy bude otresla o pod kao slinu :D Večeras ce biti interesantan okrsaj Johnson - Dodson, mislim letit ce po oktagonu i jedan i drugi a proslu borbu mu je Dodson dao nevjerovatan otpor i pogađao ga je da valja. Mislim da ce pojas ostati kod Mighty-ja :)

MaD_ProfessoR

#3880 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Sjebao je on Alda :D
Uzdrman, nervozan, izgubljen, tako mi djeluje, ne zna šta će sa sobom, a ima još kamara dana do borbe, pojest će mu onaj manijak živce :D
Holm jeste dobra pravo, ali nema puno šanse protiv Ronde, via whatever će je uzet judoka, najvjerovatnije će završit u parteru vrlo brzo.

Strašan card večeras :evil:
cassius

#3881 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

:lol: :lol:

Daryl Dixon

#3882 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Što očita lekciju Mighty Mouse Dodsonu poslije borbe, i to u par navrata, haha, Dodson se sjebao ne zna sta da kaze, ne valja ti to što sereš :D Dimitrius sinoc zvanicno pomeo svoju diviziju, mislim da ce jos dugo pojas biti kod njega. :-D :thumbup: :bih:
rayman90

#3883 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by rayman90 »

prvi put cu navijat za rondu protiv holly holm, samo da ne slusam ovu drugu kako ispusta one zvukove ko da tenis igra :D
Sodom1

#3884 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Daryl Dixon wrote:
MaD_ProfessoR wrote:Daryle, buri moj, kreten je svako ko dozvoli da mu se Conor pričom uvuče u glavu i pojebe mu živce.

Haha tebroni, dobro nije kretenčina, mislim kreten u pozitivnom smislu, više od njih pola je uradio za ovaj sport, ipak je nadaren dečko i zna se prodati a to se danas traži :) :thumbup: :bih: OK je lik samo ima jezičinu pogolemu tebra, evo vidi snimak sinoć sam ga kompletnog pregledao, jest on smijesan i to, ali reži brate na sviju i na sve borce bez obzira u kojoj su diviziji. Najjace prilazi mu ćelavac White i kaze smiri malo oko sta ti je nisi sam na presici :D Ono sto sam zapazio je da je Aldo malo uzdrman sa svim ovim pricama i da mu je dobro irac usao u glavu, bas mi je nekako nervozno i nestabilno djelovao, nadam se da ce opravdati epitet najboljeg number one pound for pound borca. Bilo kako bilo, Ronda se isto napucala drama to moram spomenuti ali Holms je isto strasna fajterica i ne bi me iznenadilo da je pobijedi mada cisto sumnjam, mislim da Holms ima reach advantage dobar, ali kakve joj to fajde ako je Rowdy bude otresla o pod kao slinu :D Večeras ce biti interesantan okrsaj Johnson - Dodson, mislim letit ce po oktagonu i jedan i drugi a proslu borbu mu je Dodson dao nevjerovatan otpor i pogađao ga je da valja. Mislim da ce pojas ostati kod Mighty-ja :)

Ne
rekao mu je samo da mu je slic odkopcan :D , tacno se vidi da je Mc pogledao dole i
Daryl Dixon

#3885 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Jest jest :D
cassius

#3886 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

TJ Dillashawo protiv Dominick Cruza u Januaru.

A

Mirsad Bektic vs. Tatsuya Kawajiri TUF 22 finale, to je nekad u Decembru :D cini mi se 11.
muhafuca

#3887 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Mirsad Bektić - Tatsuya Kawajiri : TUF finale u decembru

Code: Select all

http://www.sherdog.com/news/news/Mirsad-BekticTatsuya-Kawajiri-Justin-ScogginsJoby-Sanchez-Added-to-TUF-22-Finale-92167

Code: Select all

http://themmareport.com/2015/09/mirsad-bektic-vs-tatsuya-kawajiri-justin-scoggins-vs-joby-sanchez-booked-for-tuf-22-finale/
Image
The BEN10

#3888 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Hopa, evo pravog ispita za Mirsu. Ovo je već jako jako ozbiljan protivnik.
12 nokauta, 10 submissiona, 11 pobjeda odlukom. Tip je 15 godina u ringu.

Ove poraze što ima to su uglavnom renomirani protivnici, tako da...
http://www.sherdog.com/fighter/Tatsuya-Kawajiri-1326
Daryl Dixon

#3889 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Je*ao im Pablo Escobar mamu.

Image
Sodom1

#3890 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Valjda mu je to treci put pa zato pojaka kazna.
Ne slazem se sa jacinom kazne al de..
Sad mi nije jasno sportska komisija Nevade je dala suspenziju ,da li je ona sad nadlezna za citav UFC ili za samo podrucje Nevade?
Kako je to regulisano?
Daryl Dixon

#3891 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

U koliko sati počinje sutra FFC 19? :) :thumbup: :bih:

EDIT:

http://moja-televizija.com/index.php/hrt4-htv4
Last edited by Daryl Dixon on 21/09/2015 15:00, edited 1 time in total.
rayman90

#3892 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by rayman90 »

utisci od sinocnjeg bellator&glory eventa, crazy pride lady, najava povratka zadnjeg emperora, gl. event champ vs legend najava, titova defka ragdolla :-D doso pogledat thomsona i davisa, a odgledo cijeli event :) samo da poprave klizav pod :zzzz:

steta so ufc vise ne koristi pistu za izlazak boraca, zamislite jon jonesovu imitacija ray lewisa na pisti a ne u glupom tunelu :izet: :D
MaD_ProfessoR

#3893 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Neko gledao UFC ?

http://prntscr.com/8kyks9

šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu :sad:
Daryl Dixon

#3894 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

MaD_ProfessoR wrote:Neko gledao UFC ?

šteta što Nelson nije unaprijeđivao vještine, nego je odlučio ostatak karijere oslanjat se na desnu :sad:
Ma bravo majstore!! I ja sam kontao da ce ga Nelson uspavati, kvota 4 bila na njega hahhah :) :thumbup: :thumbup: :bih:
MaD_ProfessoR

#3895 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Daryl Dixon wrote:

Ma bravo majstore!! I ja sam kontao da ce ga Nelson uspavati, kvota 4 bila na njega hahhah :) :thumbup: :thumbup: :bih:
ma njega sam odigrao srcem, znao sam da su mu male šanse osim ako kakav desni jumruk zaluta :D
sad očekujem barnettov pad na PEDu, predobro sumnjivo izgleda nakon godina debljine :evil:
Daryl Dixon

#3896 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

MaD_ProfessoR wrote:
Daryl Dixon wrote:

ma njega sam odigrao srcem, znao sam da su mu male šanse osim ako kakav desni jumruk zaluta :D
sad očekujem barnettov pad na PEDu, predobro sumnjivo izgleda nakon godina debljine :evil:
Ma uradio se drama, svi stručnjaci govore da nikada nije bio ovakav u toku svoje bogate karijere. Da nije i on pio čajeve za impotenciju? :lol:
Daryl Dixon

#3897 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Uvertira lagano.. :) :thumbup:

cassius

#3898 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Hendricks - Woodley otkazano . :roll:
MaD_ProfessoR

#3899 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

cassius wrote:Hendricks - Woodley otkazano . :roll:
krelac debeli :evil:
nema infuzija više, sad će nastat pometnja u kategorijama :D
mislim da će mnogi UFCovci završit u Bellatoru ili WSOFu, dok se malo posloži sve ovo sa rezanjem kilaže.
šta će hendriks kome u srednjoj kategoriji onako kratak? ima da bude išiban u 9 od 10 borbi.
cassius

#3900 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

MaD_ProfessoR wrote:
cassius wrote:Hendricks - Woodley otkazano . :roll:
krelac debeli :evil:
nema infuzija više, sad će nastat pometnja u kategorijama :D
mislim da će mnogi UFCovci završit u Bellatoru ili WSOFu, dok se malo posloži sve ovo sa rezanjem kilaže.
šta će hendriks kome u srednjoj kategoriji onako kratak? ima da bude išiban u 9 od 10 borbi.
Pa da, bice belaj zbog ukinut IV-a :) i Mcgregor ce vjerovatno zbog toga preci u vecu kategoriju, jer je belaj rezat toliko kila.
A ionako sam imao osjecaj da ce ga Woodley nasamarat. :)
Post Reply